Da satt vi her på bussen, turen går nemlig til Sarpsborg hvor jeg først skal dra til en venninne hvor jeg skal overta noen klær og litt sånn til Angelica. Så må jeg vente noen timer før jeg skal møte en god gammel Venninne jeg ikke har sett på mange mange dager.

Hun har fått to sett med tvillinger så det finnes ikke alltid tid til å møtes i tillegg så bor hun i Ålesund så det er ikke bare å ringe for å ta en kaffe. Gleder meg veldig til å se henne og snakke med henne igjen.

Senere håper jeg Vegard kommer ned for da slipper jeg å ta bussen hjem. Det går fint å gjøre det men er noe helt annet en å kjøre bil syns jeg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Nå har vi rydder og ordnet til middagsselskap her hos oss senere. Vegard har invitert sine foreldre og farmoren på kylling tandoori. Han var snill mot meg og tok Angelica når hun våknet i dag tidlig så jeg kunne sove litt lenger, jeg setter veldig pris på. Når jeg stod opp tok jeg meg en dusj matet lille vennen og Vegard tok med seg voffa å stelte med han i dusjen og børstet han før vi skulle rydde.

Men nå venter vi på besøk av farmor som kommer først så kommer foreldrene senere siden de er litt opptatt med gård og styring i dag, sånn er det å bo på bondelandet.

Gleder meg til å starte på middagen for nå er jeg sulten.

Likes

Comments

I dag kom endelig brevet jeg har ventet på siden jeg søkte plass i august. Lille Jenta vår skal begynne i barnehage i Desember. Det blir en uvant men spennende tid, trur hun har litt godt av å være med andre barn også.

Neste måned skal jeg med mamma til Nordby å kjøpe tind vi trenger til barnehage start. Når hun begynner har jeg tenkt å forsette ferden som student å bli ferdig fagbrev i Desember. Gleder meg veldig til det så håper jeg klarer å bestå prøven.

Mange vil nok si at det er litt tidlig for hun å begynne da hun fyller 9 mnd men der er også mange som har de i barnehage fra 6 mnd så. Jeg sier det er opp til en hver når man setter de i barnehage egentlig. Vi tok det valgte om å ha ho i barnehage fra Januar så jeg får fort ferdig fagbrevet. Nå var vi så heldig å få fra Desember 😊

Likes

CommentsGleder meg stort til 2017 vi har storeplaner den sommeren, kan ikke vente med å dele med dere. Driver å gjør litt budsjett og ser litt priser for øyeblikket, klarer dere og gjette til hva vi planlegger?

Litt usikker på om vi klarer det til 2017 men har mine tro på at vi kan klare planleggingen til det. Men nå har vi kost oss med taco & musikk tenkte å sette på en film.

Her er et bilde jeg syns var fint. Gikk tur med hunden å kom hjem til at Angelica hadde sovnet på pappa og Vegard var sliten å holdt på å sovne selv.

Likes

CommentsNettopp hjemme igjen fra en hyggelig middag & kino med kino. Vi fikk pass av Angelica hos min mamma så hun ble godt i varetatt. Er ikke ofte vi er ute å spiser på restaurant så vi valgte å ta det et koselig sted nemlig Egons i Sarpsborg, de har så utrolig god mat også er de utrolig hyggelig de som jobber der.


Vi var å så på premieren på Børning 2 personlig er jeg ikke så fan av racing osv men synes filmen var utrolig bra og ikke minst morsom. Dette må jeg si var en hyggelig kjæreste kveld, kan ikke vente med å fortelle dere om planene vi har fremover men foreløpig er det en hemmelighet.

Jeg bestilte meg baconsurret indrefilet og pommesfritt & Vegard bestilte seg entrecôte med fløtegratinerte poteter.

Likes

Comments

Fikk akkurat min nye telefonen i posten bestilte den vel på søndag så den kom raskt hit vil jeg si.

Jeg har nemlig fått den nye iPhone  7 plus å er så langt utrolig fornøyd. Har hatt IPhone tidligere å liker brukervennligheten.

også gleder jeg meg til date i morgen med Vegard, vi har planer om å dra ut å spise god mat og se premieren av børning 2 på kino.

Likes

Comments

Denne helgen har vært fantastisk. Starter med at jeg ble med Vegard til Sarpsborg fordi han skulle være der i helgen med noen kompiser/venner for å spille xbox. Jeg har ikke xbox one fordi jeg og Vegard deler på den han kjøpte så jeg tok med meg gaminglaptoppen min.

Jeg fikk litt pass en natt i førsteomgang litt uvant å stå opp uten Angelica og kose med. Savnet henne veldig men kan ikke være for knyttet til henne heller.

På vei hjem fra Sarpsborg så plukket jeg opp to venninner som jeg hadde planlagt med skulle bli med på taco & film. Utrolig koselig med litt jentetid samtidig som jeg tilbringer tid med Angelica. Hun var glad for å se meg igjen, og vi koste frem til leggetid.

Vi skal selvfølgelig kose oss i morgen også frem til jeg skal kjøre de hjem, når jeg skal hente Vegard. Aner ikke når det blir men jeg sa det ikke var noe hast og at han kunne bare sende melding når han ville bli hentet bare ikke så seint med tanke på Angelica.

Ha en fin kveld & kose dere resten av helgen!

Likes

Comments

Etter vært som tiden går har jeg begynt å sette pris på det jeg har. Man vet aldri hva som kan skje.

i det siste har ikke ting vært så bra mellom meg & Vegard uten å gå inn på så mye detaljer. Men vi har fikset i ting og vi setter pris på hverandre og den lille.

Ting begynner å gå til den lysere siden, kjenner jeg gleder meg egentlig til jul litt spent på om hvor vi feirer den. De driver å pusser opp barndomshjemmet til Vegard, forhåpentligvis så kanskje vi feirer jul der.

Storebroren & kona skal ta over den gården, vi har fått vite at med tiden vil vi få ta over den gården vi bor på nå. Det gleder jeg meg til, men tiden er enda ung.

Likes

Comments

På fredagen var Vegard nede hos en kompis for å spille litt xbox sammens med dem. Etter en stund så ringte han og sa at han hadde kjøpt en overraskelse til oss og jeg gledet meg til han skulle komme hjem.

Det tok noen timer før han bestemte seg for å kjøre hjem men jeg var bestemt å se overraskelsen så jeg holdt meg oppe.Han hadde snakket med sin pappa & fikk litt exsta penger og kjøpte en splitter ny xbox one til oss. Jeg har lenge vært lei av den gamle min og hadde tenkt å bestille meg ny neste gang jeg fikk penger men da slapp jeg det <3

Ellers så har vi vært på 6 måneders kontroll hos helsesøster & legen. Alt står helt i ordren med Angelica, synes det er deilig å få positive tilbakemeldinger. Helsesøster er ofte på besøk men sier at hun ser ingenting galt hos oss.

Vekt : 8155
Lengde : 70,5

Likes

Comments

Hei

mye har skjedd i det siste. Torsdagen var vi en tur på 6 måneder kontroll hos legen & helsesøster, alt stod bare bra til med den lille som ikke er så liten lenger. Synes dette halv året har flydd av sted snart nærmer oktober seg.

Det går mot kaldere tider derfor var sist helg den siste på campingen for i år. Nå er det bare å ta ned teltet & sette de store møblene på vinter lagring. Ser ikke poenget med å være der når eieren stenger vannet ut måneden her. Ses neste år og det gleder jeg meg til.

Likes

Comments