Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Egentligen så har jag sagt natti redan. Men jag är ju en tjej som planerar så bra, så jag satte ju på en tvättmaskin för inte så längesen som måste hängas ikväll, och den skulle minsann pågå i 2 och en halv timme den ja. Och nej jag kan inte låta den vara orörd för detta är andra gången jag tvättar om den eftersom jag glömde att hänga sen sist så de hade säkert hunnit att växa ludd på det tänker ja. Så aa, nu får jag sitta och vänta.

Får vel visa lite bilder ifrån mobilen så länge. Men det kan ju vara kul ibland med bilder som inte har någon som helst logik till varken varandra eller inlägget i sig. Allt från nyårsbild på mig och Frida, emelie och jag på spelning, jag själv med ansiktsmask och världens mesigaste hårbulle, och mina katter som ser ut att gilla varandras sällskap. Ansiktsuttrycket som min katt har på den bilden är ungefär så jag själv ser ut när någon säger att "äntligen har vi fått sånt fint vinter väder, åker du skidor?".Likes

Comments

ja. Jag har typ världens tråkigaste tillvaro just nu. sitter i min lägenhet med en massa böcker och papper framför mig. Försöker att skrapa ihop en duglig hemtenta, men kommer snabbt på mig att jag söker runt på fina kläder och drömmer mig bort till sommaren. Heh.. känns ju sådär att längta så jävla mycket med tanke på att verkligheten hos mig är en bil som inte syns under all snö, mascara som rinner bort och en cigg som inte går att tända för att det blåser.

jaja. Tog mig ut i världen idag iallafall. Tränade två pass och tog en runda på coop. japp.

Men har unnat håret lite klet ikväll iallafall. ”Vardags lyx” eller va är det man säger. Varierar mellan några produkter men idag fick det bli det på bilden. Näää, nu ärre bra för mig för idag. natti.

Likes

Comments

Just nu så sitter jag och tragglar, suckar, nästan gråter av ångest inför hemtentan som ska bli klar denna veckan. En redovisning och dessutom en rapport på ett grupparbete. Fan asså.... jag ser just nu inget bra slut på veckan och jag får så ont i magen av stressen inför tentan. wäh.

Bjussar därför på 3 bilder ifrån lördagen. Jag poängterar mitt snygg nylle på bild 2 haha. Det blev födelsedagsfirande för Anders, och sen öl. Såklart.

Likes

Comments

Hur najs är inte min nya HD tröja som jag nappade för en ynka 100ing? och HUR najs blir inte denna tillsammans med min batik väska och boots till sommaren? Och HUR SYND är det inte att den inte var nån enstaka liten stackars centimeter längre, så jag hade kunnat haft den som en oversize T-shirt klänning? Jaja, fin bra och billig ändå så!

Likes

Comments

Var i behov av nya små ringar till öronen så fick med mig lite krams ifrån jobbet i helgen. Ibland så är det perfekt att jobba på Glitter, halva priset på silver är ju inte sådär jätte tråkigt hehe. var tvungen att tröst shoppa ett armband på second hand också. Det är alldeles för stort så jag kommer aldrig att använda det, men jag var bara tvungen att stilla mitt begär lite... låter ju ganska tragiskt nu när ja läser mitt eget beteende men heh..

Likes

Comments

Vintage tisha tillsammans med utsvängda sammetsbyxor? JA. Mys mys mys, och ljusigt. Tycker jag då. Skinnjacka på det senna så tamefan pratar vi hehe. Byxorna är ifrån eBay och tröjan Beyond retro.

Jag har under december varit i en "Depp-månad-inge-motivation-prutt-vinter" humör, vilket ofta resulterar i att jag tröst shoppar på eBay, så snart anländer det ett par nya flares som kommer bli AP balla! Dessutom fina ringar och annan skit. Det enda som fattas nura är ju en privat fotograf och lite Inspo.

Likes

Comments

Såhär såg det ut hemma hos mig imorse! Sov på tok för länge än vad som var tänkt. Är inte helt vuxen än trots allt.. Hade tänkt att va en produktiv student idag och läsa massvis, men 3 HELA sidor blev det. Yey. Resten av dagen har spenderats med Frida och emelie. Maaassa kaffe och tjöt!

Likes

Comments

Jag har i princip aldrig använt denna batik mönstrade crop toppen som jag köpte på eBay för ca 30 spänn, 100 år sen dock, men idag så! Den är ju lite rosa ni vet... känns ju sådär. Men kompenserade med svart smink och mörka löppar. En blondin med en svart fläck som ansikte helt enkelt, så blev det bra. Älskar även att matcha mina croppade toppar med ett nätlinne under! Blir liksom mer detaljer.. och inte lika kallt åt magen så att säga. Får ju tänka praktiskt också.


Likes

Comments

Fan vad kallt det är ute.

Första träningspasset sen julledigt hade jag idag! JÄVLAR vad jobbigt det var, och tuttarna kliade så mycket under hela passet för dom dallrade så i alla hoppen, weh. Men det blev gjort och det känns skönt att komma på banan igen. Det är bra för mig att träna nu som jag även studerar på universitet, har jag märkt. Min sönder köttade hjärna är högvarv jämt så det behövs en timme där fokuset ligger på kliande pattar och att hålla takten.


Likes

Comments