Jag hade helt glömt bort att jag hade startat denna blogg... Det har hänt endel sen sist. Bland annat så är min lägenhet helt nyrenoverad. Ljus, fräsch och inbjudande. Precis som jag ville ha den. Planen är dock att jag ska flytta till Uppsala till hösten för att plugga så jag har ca 3-4 månader kvar i den finaste lägenheten. Jag borde nog ta tag i detta bloggande igen. Det är kul och givande. På återseende!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag flyttade till denna lägenhet så rotade jag fram (hos mina föräldrar) endel gamla möbler som inte användes längre. Möblerna var fullt fungerande och det enda som behövdes var ett litet lyft med hjälp av vitfärg och pensel. Att måla om de möbler som man redan har är både ekonomiskt, enkelt och kul. Och fint blir det också. Stolarna på bilden (som syns färdiga i förra inlägget) hittades på vinden i min stuga och bordet (i inlägget nedan) köpte min morfar åt mig från pingstkyrkan. De fyra stolarna och bordet blev vita och passar nu väldigt bra tillsammans. Perfekt!


Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att hälsa på min mamma. Från mamma fick jag med mig två stora fina pioner. De fick ta plats på mitt köksbord.

​De rosa blommorna passade himla bra mot det bruna tyckte jag. Här får ni också en glimt av denna lilla matplats jag har i min lilla lilla lägenhet.

Likes

Comments

Nu ska vi se hur detta kommer att gå. Förra gången jag hade en blogg var jag 15 år och gjorde likadant som alla andra med "outfit" bilder och enformiga inlägg om läxor. Denna gång ska jag göra bloggen till min egen och skriva om det som intresserar mig. Vi hörs!

Likes

Comments