Header

... ja, exakt som rubriken lyder. Flytta till Göteborg? Har så länge jag minns velat flytta dit. Jag är kär i staden - miljön - atmosfären som finns där. Vi hade det uppe på diskussion för ett par år sedan, sen la vi ner det - nu är diskussionen uppe igen. Man vrider och vänder på hur det skulle vara att lämna sin trygga zon, vänner, familj mot en främmande stad. Tror det är våran feghet och bekvämlighet som har gjort att vi sitter kvar här. Vi har det grymt här hemma, där vi bor idag och i vår situation. Men att samtalsämnet är hett här hemma nu går inte att undgå - kanske - nån dag.

Vi har redan bestämt vart vi vill bosätta oss (så långt har vi kommit i vår plan). Eriksberg. Den här lägenheten fastnade vi för direkt. Öppen planlösning, ljus med varma inslag. Hur fin?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå älsklingar!

Läget under kontroll med er? Skiner solen på er också idag? Hos mig har solen (äntligen) hittat hit i alla fall, så härligt. Det ger mig så mycket mer energi och lust till saker. Så det är givet att jag ska släpa med mig killen ut på en promenad nu när han kommer hem.

Likes

Comments

Vi var ju som tidigare nämnt hos veterinären idag. Genomgick samma behandling som för två månader sedan, så jag höll mig lugn och sansad - litade på veterinären så idag satt vi till och med kvar i väntrummet. En liten groggy hund med fina tassar fick vi med oss hem i alla fall. På vägen hem hämtade vi ut ett paket till henne - det är hon värd, min prinsessa <3

//

Bullerbox är en tjänst för din hund. Där man varje månad får en box fylld med roliga kvalitetsleksaker och godsaker. Godiset är fettsnålt, vitaminrikt och högt köttinnehåll. När man skickar efter en box får man klicka i vad man har för ras så anpassar de innehållet av boxen utifrån just din hund. Perfekt ju? Klart man ska skämma bort sin hund! För mig är det en självklarhet i alla fall.

Inlägget är i samarbete med bullerbox.se

Likes

Comments

Att ha en stark bål är bara fördelar. I vardagen resulterar det till en god hållning och inom träningen ger det dig balans och styrka. Ett svagt bålparti kan lätt leda till att man börjar svanka mer med ryggen som kan ge besvär senare. - med det sagt, se till att få in lite övningar för bålen i veckan också.

Mina små rutisar börjar titta fram. Jag brukar lägga till 3 magövningar på axelpasset 1 gång i veckan.

//

Ska fixa till mig lite nu. Sen är det dags för mitt lilla hjärta, min hund alltså, att åka till veterinären. Mammahjärtat i mig går sönder av bara tanken. Men det kommer gå fint.. <3

Likes

Comments

Kan ni inte ösa på med frågor och funderingar ni har?
Får väldigt mycket frågor i kommentarsfälten och jag svarar på det mesta men tänkte samla ihop alla frågor till ett och samma inlägg så att alla kan få ta det av det.

Fråga vad som helst, träning? skola? mitt förhållande? jobb?
- ja, ös på bara så ska jag försöka svara så gott jag kan!

Likes

Comments

Ooh, jisses amalia, hur ska jag ta mig igenom den här dagen? Igår sov jag och Robin verkligen ut kan man säga - vi vaknade inte förs vid lunch (!!) vilket vi då tyckte var jätteskönt. Men mindre skönt inatt när vi skulle sova, klockan fem låg vi klar vakna och vred och vände. Så trött är förnamnet idag. Känner att jag absolut inte har tid att vara såhär trött, har så mycket jag behöver och måste ta tag i - gällande exakt allting. Att hela april snart har passerat gör mig också enormt stressad, jag har en månad på mig att hinna klart allt i skolan... - Jag hinner ...

Nå väl - startade dagen med en nana-icecream vilket är en glass gjord i en mixer på endast banan. Nyttigt och gott, bästa kombon enligt mig. Till det drack jag en proteindrink. - Nu ska jag röra mig till gymmet, måste aktivera kroppen så jag vaknar till på riktigt någon gång..

- nana-icecream -

2 frusna bananer

1 mango

lite hallon

- mixa samman allt och låt fantasin flöda när du toppar din nana-icecream.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nästa projekt här hemma är att göra om vardagsrummet, det vet ni ju. Vi köpte tapet förra veckan - det blev en grå med lite varma toner i. Jag vill släppa det där "vita" - vill köra på lite mörkare/varmare toner. Hur tankarna går ser ni lite nedanför.
Det som saknas dock är ett inredningskonto så jag skulle kunna gå loss på inredningen totalt och köpa allt på en och samma gång men det är lite önsketänkande. Lampan är dock en favorit, den bara måste jag ha.

(adlinks!!)

Likes

Comments