Alla förtjänar att vara nöjda med den man är och det liv man lever. För tänk vad mycket det egentligen finns att vara tacksam för? Du har människor omkring dig som bryr sig om dig, du har mat på bordet varje kväll, du har tak över huvudet, du kan andas, du lever. Saker vi tar för givet eller helt enkelt blivit otacksamma för av gammal vana.Tänk hur många som skulle önska att dom hade det lika bra som du!

När det kommer till utseende och all fixering, press och ångest det skapar har jag bara en sak att säga; du är snygg! Kan vi inte bara sluta med detta självdestruktiva beteende nu? Sluta sök uppmärksamhet genom andra personer, sociala medier osv. Det kommer aldrig göra oss lyckliga utan är bara en följd av att vi inte själva kan ge oss den bekräftelsen, att vi inte själva kan tro på att vi är vackra.

"Om du vill att någon ska gilla dig måste du börja med att gilla dig själv" ~eget citat

Det handlar inte om att vara perfekt. Perfektion är stel. Skönhet är mänsklig, varm och äkta. Vem vill du vara?

Mina tips:
• Stäng av notiser från likes, kommentarer osv. Jag lägger ut en bild av eget intresse - vem fan bryr sig om hur många likes den får?? - JAG ville lägga ut den för att JAG gillade den!
• Ge dig själv komplimanger. Det är faktiskt okej att egoboozta sig själv ibland.
• Kolla dig själv i spegeln, se bortom det yrliga och säg vad du ser. En vinnarskallr som aldrig ger upp. En människa som skänker kärlek och glädje till folk runt omkring sig. En bra kompis. OSV
• Säg inte emot när folk ger dig komplimanger. Säg Tack, och ta åt dig. Den här personen gjorde faktiskt en ansträngning för att skäna dig glädje, stöt inte bort det.

Självklart finns det tusen saker till man kan göra mig jag lämnar dom till dig att upptäcka.
Godnatt alla vackra människor, ikväll vill jag att ni ska somna till dessa mycket sanna affirmationer: Jag är inte perfekt. Jag är jag. Jag har ett rikt liv. Jag är snygg. Jag är älskad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags var vi på en mysig räkbåt, vilket var en sen födelsedags present från barnen till mamma som fyller 50😊 Det var en jättemysigt kväll, även fast jag inte gillar räkor och fick vara "vegetarian"😂 Det roligaste med båtturen var att se alla fancy villor vid strandkanten. WOW vilka hus...


Likes

Comments

"Jag trodde jag bodde på landsbygden, men då måste det här vara landsbygden upphöjt till 2" ~artist.


Efter att ha åkt bil i 30 minuter från Kalix parkerade vi på ett fält mitt ute i ingenstans. Därifrån fortsatte vi 15 minuter i buss tills vi blev avsläppta ännu mer mitt ute i ingenstans! Detta är Flakasand, en Blues och Rock festival där scenen är placerad mitt på stranden med älven i bakgrunden, grillplatser och läktare i skogsbrynet. Bara faktumet att man kan grilla eller bara njuta av värmen från en eld SAMTIDIGT som man lyssnar på live musik är ganska unik. Även fast musiken kanske inte är den sorts musik som jag själv skulle valt, så är omgivningen och känslan här verkligen oslagbar. För mig är Flakasand även ett barndomsminne. Senast jag var här var jag 8 år, även om scenen plötsligt kändes mindre så var Flakasand fortfarande lika storslaget!

Likes

Comments

Igår kom jag hem från Öland, en av sommarens mest minnesvärda äventyr😄 I fyra dagar bodde jag i min kompis mysiga sommarstuga, en 5 minuters cykeltur ifrån stranden. Så vad gjorde denna resa så minnesvärd? Cykeläventyr, sena kvällsdopp, svettiga volleyboll matcher, att ligga och snacka tills klockan fyra, att möta nya vänner och att skratta tills man får ont i magen. Det är något av det bästa som finns!Likes

Comments

Resan är slut och jag håller på att samla ihop dom bästa fotona från sardinen som är utspridda på olika telefoner. I väntan på det får ni njuta av detta härliga sommarcolage! Själv ska jag lägga mig i den nyupphängda hängmattan och läsa en bok, samt packa till Öland där jag ska hälsa på en kompis😊 hej så länge

Likes

Comments

Nu sitter jag på en bar och äter pizza i Italien😊 Det har varit en varm och härlig vecka, jag ser fram emot 4 dagar till i detta paradis! Bilderna får tala för sig själv. Hoppas alla har ett toppen sommarlov😄Likes

Comments

Här börjar mitt nyttigare liv😊 När man är sjuk och trött finns det inget bättre än lite vitaminbooztade sallader!

Sommarsallad:Babyspenat, granatäpple, rivet äpple, pinjenötter, halloumi, rapsolja, mangobalsamico, citronpeppar 

Lunchsallad: Kyckling, salladsmix

, körsbärstomater, granatäpple, avokado

Red boozt: Rödkål, granatäpple, rapsolja, citronpeppar


  • 293 Readers

Likes

Comments

Vilket är ditt fovoritgodis?

Jag gillar sura...

Eller såna här som byter smak i munnen!

Och så ett glas läsk på detBörjade din mun vattnas?

Kände du suget?

Du upplevde precis samma känsla som rökare känner när dom ser cigaretter. Samma känsla som alkoholister känner när dom ser alkohol. Känslan som vilken annan missbrukare som helst känner efter sin drog. Känslan av beroende.

Jag är ledsen att vara den första att berätta att du troligen är beroende av socker. Den lymska lilla jäveln. Socker. Vi vet att socker är dåligt för oss. Vi har hört det många gånger. Ändå konsumerar vi det mer än aldrig förut. Vi kan inte sluta. Men hur ska vi sluta när så mycket som 80% av matvarorna i dagens matbutiker innehåller tillsatt socker! Socker är en drog och du, jag och många andra är beroende.

Forskare kallar socker för "vår tids farligaste drog" men deras varningstecken tas aldrig på allvar. Läskburkar, snabbmat och godis borde märkas med samma varningsskylt som det finns på alkohol och tobak, men så längedet finns pengar att vinna så är det ingen som bryr sig om konsekvenserna för konsumenterna.

Det ända du kan göra för att stoppa ditt beroende är att ta saken i dina egna händer. Låt inte folk som ljugit för dig bli rika på bekostnad av din hälsa.

Jag kan inte stoppa denna folksjukdom. Jag kan inte sätta varningsskyltar på godispaketen och jag kan inte stoppa snabbmatskedjor från att bildas. Men jag kan ändra mina vanor, och det är precis vad jag tänker göra. Nu och en tid framåt kommer jag posta hälsosamma tips, för mig själv och för alla som vill leva ett lyckligare, hälsosammare och gladare liv! För alla som vill stoppa sitt sockerberoende. För det finns många sockermissbrukare. Men först som kan erkänna det. Det är svårt att förebygga andras beroende., men a man kan rädda sin egen hälsa och på så sätt inspirera andra till att göra detsamma. På så sätt kan vi stoppa denna folksjukdom.

The food you eat can eighter be the safest and most powerfull form of MEDICINE,

or the slowest form of POISON

Gilla eller dela gärna detta inlägg på facebook för att sprida detta budskap eller om du, liksom jag, vill förändra dina vanor!!

Likes

Comments

HIPP HURRA för min älskade mamma fyller 50 idag! (egentligen igår men iaf)
Denna kväll var en kväll att minnas. Släkt, god mat och att sitta under filtar i en soffa på gräsmattan sent in på natten till underhållningen av norsk karaoke😊 Norsk karaoke är när personen som sjunger har hörlurar på sig, man får inte sjunga utan bara nynna och visa med kroppen, den låt som man själv (men inte dom andra) hör. Går alltid hem på alla slags fester😉 Det var allt för idag! Hej sålänge👋
  • 344 Readers

Likes

Comments

Idag gick jag för sista gången ut genom dörrarna från den skola där jag tillbringat mer än 3 år av mitt liv. En känsla av både glädje och sorg, men mest glädje! Jag lämnar 9an med många minnen, vänner för livet och ett prestigefyllt stipendium som lyder "för ett utomordentligt gott studieresultat"! Japp, jag gjorde det. 340 meritpoäng är mina. Nu är det dags att fira! Puss på er alla så länge och njuuuut för nu är det sommarloooov!!!😊
(bilder från balen kommer senare i veckan)  • 358 Readers

Likes

Comments