Contains affiliate links

Hej guys,

Det virker som om at i godt kan lide de indlæg med tøj, og derfor har jeg kreeret endnu et indlæg om det.

Som det nok er gået op for jer, så omhandler dette tøj om leopard print. For som i alle nok ved, så er det blevet meget populært den sidste tid. Jeg synes, at det er mega fedt at det er blevet så populært da jeg elsker det. Det jeg nok mest elsker ved dette leo-trend, er at det ikke 'bare' er sort, men at det har noget farve og endda noget dimension, hvilket er volder nice!
I har måske også bemærket, at de forskellige times ikke går helt inde for samme 'tøj-kategori'. Grunden til dette valg er, at i på den måde har lidt forskelligt at se på og dermed blive mere inspireret.


Hvis man nu synes at det er en smule 'for meget' med alt det leopard halløj, og du egenligt bare helst vil have sort på sort, men alligevel er der noget af dig, som siger 'kom nu prøve nu lidt farve/anderledes'. Så ville jeg måske gå efter skoene, da du stadigvæk kan have dit sorte/klassiske tøj på, men alligevel går du steppet videre med de lidt anderledes sko.

Alle link er som altid tagget på billedet, så tryk en gang og tag et kig.


Derudover håber jeg, at i alle får en dejlig weekend <3

Kys kys
- Clara ❤

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey guys,

De fleste af os har en travl og stresset hverdag og de fleste af os har derfor en tendens til at glemme os selv.

Tror derfor at en del af os, som gerne vil have mere 'me time', vi vil gerne have mere tid til at være os selv, gøre hvad vi vil og ikke tænke så meget over alt det andet.
Men hvordan har man 'me time'? Jeg vil mene, at det er meget forskelligt fra person til person. Derudover tror jeg, at nogle er nødt til at 'prøve sig frem'. Ja, jeg ved godt, at det lyder mærkeligt, men jeg tror, at nogle bliver nødt til at prøve forskellige ting, før de finder ud af, hvad der egentligt er deres 'ME TIME'. Derfor indeholder dette indlæg mange forskellige ideer, om hvad du kan gøre, når du skal have 'me time'.

Du behøver ikke kun have/gøre én ting du gør, men flere forskellige alt efter dit humør.

'Me time' kan virkelig være meget forskelligt og bredt. HUSK at der også skal være plads til DIG i DIT liv <3

En ting du kan gøre er, at ligge en ansigtmaske. Det er så dejligt afslappende, og man kommer ned i et helt andet gear. Personligt elsker jeg selv at ligge en, lave en kop te og sidde i sengen. Her ser jeg så serie, arbejder på bloggen eller læser en bod. Jeg slapper bare af.
Det er ihvertfald noget jeg 100% kan anbefale.

I 2.g havde jeg 42 timer om ugen, og det var uden lektier og afleveringer! Som i kan regne ud, blev meget af min tid derfor brugt i skolen og senere hjemme foran computeren og lave lektier/afleveringer. Heldigvis er det ikke normalt at have så mange timer, og de er normalt mere fordelt på de tre år i gymnasiet. Men ihvertfald, så var træning det tid på døgnet, hvor jeg ikke tænkte på skole. Dette var mit frirum (og det er stadigvæk, bare ikke i samme grad). Men de timer jeg brugte på træning og frem og tilbage var virkelig guld værd for mig!
Derudover er træning sundt! Man bliver også mere frisk af det, hvilket også er en bonus i hverdagen.

For nogen vil dette lyde MEGET mærkeligt, men læs en bog. Det kan faktisk være ret hyggeligt og afslappende. Faktisk synes jeg ikke, at der er noget bedre end en god bog, med kaffe/te og så i dejlige omgivelser (ferie, seng, pejs mm.)

Nogle vil også mene, at når de spiller spil, har de 'me time'. Det kan være alt fra LOL til SIMS osv. Det er egenligt ligemeget, hvad det er, bare det er noget, som man selv synes om og nyder man tilværelsen.
Min første tanke var, at jeg ville skrive noget i retning om, at gutter foran deres computer 24/7 ikke var indenfor denne kategori. Men efter nærmere omtanke så gør de noget som for sig selv, noget de bliver glade af. De hygger sig med det, og det er lige så meget 'me time' som så meget andet..

Personligt ville jeg ØNSKE, at jeg var bedre til at gøre dette! Men det er at tage et dejligt varmt karbad fyldt med bobler (perfekt med ansigtmaske og en bog/serie). Det må da være så afslappet og virkelig 'me time'! Tanker til mig selv: "du skal virkelig gøre dette snart"

Og til sidst SELVFØLGELIG Netflix (eller lignende) men ja, når du følger med i en serie eller ser en film har du altså også 'me time', tid til dig selv og hvor du kan bestemme, hvad du vil se.


Jeg håber, at i har fundet dette en smule hjælpende! Og at i måske har fundet ud af noget, som i kan lave næste gang, du skal nyde den tid, du har for dig selv <3

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Denne weekend har været en god en af slagsen, hvilket har været rigtigt rart. Kender i ikke det? Når man bare kan mærke, at det bliver en god weekend, og glæder sig til de ting der skal ske, og at de rent faktisk lever op til dine forventninger? Sådan en weekend har jeg haft.


Fredag
I fredags var der fredagscafe efter skole, og det skulle jeg selvfølgelig med til, det var sjovt og hygge, som det plejer. Efter caféen tog jeg og et par veninder hjem til mig. Her lavede vi aftensmad, hyggede og så X-faktor og spiste is.
Total afslappet fredag hvilket også er tiltrængt ind i mellem i stedet for, at der altid er gang i den.


Lørdag
I lørdags vågende jeg for en gangs skyld uden vækkeur! Så rart. Efter jeg havde været lidt vågen, tog jeg op for at træne i fitness, her tog jeg blandt andet på hold med min veninde. Hold nu op hvor det hårdt! Og keglen her (mig selv) havde da også besluttet at møde 30 min før for at gå på trappen (efter 15 minutter håbede jeg, at min veninde ville ankomme...)
Derefter tog jeg hjem for at lave nogle lektier (mindre sjovt), og omkring 16-16:30 kom et par af mine veninder, vi skulle nemlig gøre os klar hjemme hos mig, da vi skulle til vores venindes 18 år. I lørdags fyldte den sidste pige i 'pige-gruppen' 18 år, og det skulle selvfølgelig fejres - med lækker mad og efterfølgende bytur.
Vi var inviteret hjem til hende kl. 18 til noget mad og hygge. Det var en mega sjov aften!


Søndag
Dagen som jeg ikke havde lige havde set komme... Som nogle af jer ved arbejder jeg hver anden søndag. Denne weekend var min friweekend, men tidligere på ugen blev jeg spurgt, om jeg ikke kunne tage denne søndagsvagt. Jeg havde ikke rigtigt noget valg da den ene piccoline lige har sagt op, og derfor skulle jeg meget gerne være der i søndags. Derfor måtte jeg endnu engang op tidligt søndag morgen. Det lidt sjove her er, at min veninde lige har fået job, så jeg skulle lære hende op. Så gik timerne en smule hurtigere i forhold til, hvad de plejer ;)
Efter arbejdet stod den egenligt bare på lektier, og så tog jeg ud for at løbe en aftentur. Selvom lysten til en løbetur VIRKELIG IKKE var der - ja så kom jeg ud, og det var faktisk en rigtig god tur. Jeg fløj næsten bare afsted.


Hvis i kan lide indlæg som dette, så må i meget gerne like. Håber i alle har haft en dejlig weekend <3

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej guys,

Forleden lavede jeg et indlæg om bukser, som var på udsalg (HER), og det virkede somom i kunne lide det. Derfor tænkte jeg på at lave samme opslag bare med trøjer. Pointen om at alle itemsene er på tilbud, er selvfølgelig også gældende i dette tilfælde;)
Som i kan se på billedet, er det meget forskellige slags trøjer, som går fra den perfekte fest-top, til den lækre sweater som skal bruges en søndag, og som udentvivl kan styles pisse fedt!

Jeg har ihvertfald fundet ni trøjer, som er meget forskellige, og som kan bruges i mange forskellige sammenhæng - på den måde bør der være noget til hver smag + til hver anledning ;)

God shopping

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

For lidt over en uge siden var Nouw, Instagram og alle andre sociale netværker fyldt med nytårsforsæt, billeder fra nytår og ikke mindst hvordan 2017 har været. Det er ved at være slut, og dagligdagen har tjekket ind med et brag hos de fleste af os!

Jeg har heldigvis haft ferie til i mandags d. 8/1, hvilket har været vildt rart! Men tiden er som altid gået så stærkt. Nu er hverdagen igen startet, man skal tidligt op, lave lektie/afleveringer, i skole og arbejde - ja, vi kender det jo godt. Det er præcis, som vi forlod det hele, der er ikke rigtigt blevet lavet om på noget. Det er som sådan meget dejligt, men om det var 2017 eller 2018 mærkes ikke rigtig på mig - jeg har de samme timer, har stadigvæk lektier for, arbejde osv.

Selvom det er så lang tid siden, at jeg har set de fleste fra min klasse er tingene, som de var før, og det giver lidt sig selv. Men igen, det er da en smule sjovt at tænke på at vi med det samme kommer tilbage til de samme vaner, og det er nok også derfor, at de fleste ikke kan overholde deres nytårsfortsæt. For når vi igen kommer igang med den stresset dagligdag, så er overskuet og tiden til at træne, spise sundt, slappe af, have 'me time' osv. der ikke. Vi ender i de samme vaner, OG GUYS det er HER vi skal være stærke! Det er her, vi skal vise os selv, at vi har en rygrad som KAN modstå de gamle vaner og danne os nogle nye og højst sandsynligt også bedre vaner.

Så vis dig selv (og mig) at du kan klare de fortsæt, som du delte med verden eller dig selv i sidste uge. For når du har klaret dem, ja så har du MEGET bedre med dig selv.

Stay strong.

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

"Hvad skal du så efter gymnasiet?", "Skal du have sabbat år?", "Skal du ud og rejse, hvorhen?", "Hvad vil du egenligt læse, når du er færdig med gymnasiet?" - Disse spørgsmål tikker hyppigere og hyppigere ind hos mig.

Men hvad skal jeg egenligt? Hvad er mine planer, når jeg er færdig med gym?

Jeg har altid gerne ville holde et sabbat år, men jeg kommer mere og mere i tvivl. Grunden til at jeg bliver i tvivl er, at jeg ikke føler mig sådan skoletræt. Jeg kan stadigvæk godt 'lide' at gå i skole (forstå mig ret), det gør mig ikke så meget at lave lektier og afleveringer, og det at komme op om morgenen er heller ikke særligt slemt. Disse ting har været med til at gøre mig i tvivl, om et sabbat år er det rigtige for mig. For trænger jeg virkelig til det?

Men på den anden side så vil jeg rigtig gerne ud og rejse - jeg vil ud og opleve verden på egen hånd og ikke altid sammen med mor og far (selvom det altid er hyggeligt og dejligt billigt for mig ;)) Derudover tror jeg, at det er vildt rart ikke at have lektier og opgaver mm. for en stund! At jeg heller ikke skal høre på en lektor i flere timer om dagen osv. vil nok også blive møj dejligt. Det tror jeg vil blive mega rart, hvis jeg ender med at tage et sabbat år. På mit sabbat år vil jeg også gerne ud og 'opleve' arbejdsmarkedet, jeg vil gerne arbejde, og mærke hvordan det egenligt er at arbejde rigtigt og ikke noget fritidsarbejde, som er tilfældet i gymnasiet.

Alt det her rejseri angående sabbat året kan man jo også gøre, imens man studerer. Jeg kan tage et år ud af mit studie og rejse der, men ved ikke om man egenligt vil det, da man har stiftet nye venner, og man nok gerne vil gøre sit studie færdigt. Hvilket også er en fordel ved at læse lige efter gym - at blive hurtigere færdig, men igen - haster det at komme ud på arbejdsmarkedet forevigt?


Lad os sige at jeg valgte at tage direkte på universitet, så er jeg ikke engang sikker på, hvad jeg vil læse, og derfor hælder jeg også til et sabbat år. Men er man nogensinde 100% sikker på, om det man vil læse er det rigtige, før man er igang?
Jeg ved, at jeg gerne vil læse til ingeniør, men der er virkelig mange former for ingeniør, så hvilken slags ingeniør vil jeg læse til? Samtidig tænker jeg også over, om det VIRKELIG er ingeniør, som jeg gerne vil blive til.
Ud over retningen så ser jeg universitetselever som voksne og bor alene. Ja, jeg er 18, men jeg føler mig ikke som sådan voksen og nej, jeg regner ikke med at flytte hjemmefra i løbet af 2018 - er stadigvæk fars lille pige på nogle punkter (hehe).
Så ja, jeg føler mig for lille til uni, og det er nok også en af grundene til, at jeg ikke rigtig kommer tættere på, hvilken slags ingeniør jeg gerne vil læse.


Deruover synes jeg, at det er møj svært at finde ud af det, fordi der altid har været en 'vej'. Efter vuggestuen var det børnehaven, efter det var der folkeskolen. Der brugte man 10 år, og så havde man flere forskellige valgmuligheder for hvad man ville. Personligt var det ikke særligt svært for mig, at finde ud af hvad jeg ville efter folkeren. Jeg var ikke skoletræt, og havde det egenligt fint med at lave lektier og gå i skole så STX var mest oplagt for mig, da det minder mest om folkeskolen. Jeg har på ingen måde fortrudt mit valg og er kun glad for det! Men nu, ja nu, kan jeg gøre ATL hvad jeg vil.
Vil jeg læse videre (hvis ja, hvad vil jeg læse?), eller vil jeg have sabbat år (hvis ja, hvad skal jeg helt præcist lave?)


Som i måske har fundet frem til med dette indlæg, så står jeg i et dilemma, som jeg snart gerne vil have et svar på. Jeg kan se fordelen i begge valg. Jeg håber, at jeg det næste halve år lærer mere om mig selv.

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej guys,

Januar udsalget er startet, og det skal udnyttes!
Personligt synes jeg af og til, at det er mega uoverskueligt at forholde mig til alle tilbudene. Derfor kører jeg (især på nettet) kategorier for at holde mere styr på, hvad jeg egenligt leder efter. I dette tilfælde er det bukserne, som jeg har fokuseret på. Jeg synes selv, at jeg har fundet ni fede bukser frem til jer, og de er selvfølgelige alle på tilbud!
Nogle vil mene, at de er lidt specielle, og jeg vil tildels give jer ret - men jeg synes stadigvæk, at de er super fede!

Jeg overvejer selv at købe flere af dem. Men buksen som jeg mest overvejer er de lyserrøde, synes de er vold fede og totalt anderledes. Kan lige se hvordan de kan styles mega fedt.


Alle links er selvfølgelige tagget på billedet, så i kan hoppe direkte frem til hjemmesiden. Håber det giver lidt inspiration.

God shopping ;)

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

De fleste har højst sandsynligt ligget i sengen det meste af dagen;) Jeg håber, at i alle er kommet godt ind i det nye år og har beholdt alle 10 fingre. For mit vedkommende havde jeg en fantastisk nytårsaften! Og den overgik mine forventninger, hvilket jo er skønt. Men det er ikke hvad dette skal handle om - nej nu tager vi et tilbageblik på mit 2017 år.

Mit 2017 år har overordnet været godt, det har gået stærkt, men godt. Selvfølgelig er ting også gået mod mig, men alt i alt har det været et godt år.
Jeg har oplevet så mange fantastiske ting i dette år, som nok også ses på billederne.
Som i måske kan se, har jeg både været i USA, (Nord)Irland, Italien (Milano, Florence, Pisa & Rom) og Berlin. Derudover er jeg også blevet 18.
Alle de rejser jeg har været på har både været med min familie, skolen, min kæreste og veninde. Hvilket har været nogle SUPER gode rejser!!
Det er ikke kun rejserne, som har gjort dette år til noget særligt, men generelt de mennesker som jeg har været sammen med, og alt det der hører til. At jeg nævner rejserne, er fordi det er noget ekstra ordinært men venindehygge-aftner (og alt det andet) har helt klart også været noget, som jeg har nydt i store mængder!

Så tak for alt! Og lad 2018 blive vildere eller mindst lige så fedt!!


Godt nytår <3

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hey guys,
Et nyt år er lige rundt om hjørnet, og vi laver alle nytårsfortsæt. De fleste mål bliver nok ikke overholdt, men nu vil jeg alligevel dele mine med jer og så vidt muligt overholde dem i det nye.

Lad os gå igang ;)


Spise sundere
Selvfølgelig er denne på! Det er jo næsten et must angående nytårsforsæt (samt den med træning). Men nu skal i da høre hvorfor, at jeg har sat den på.
Jeg er det man kalder madglad! Og det er i store mængder. Kan spise 24/7, desværre. Derudover er jeg også meget god til at blive fristet af usundt mad... Mit mål i det nye år er derfor, at spise sundere og at sige nej til usundt - dog ikke forevigt men spise det i mindre mængder.
Grunden til at dette er et mål for mig, er at jeg får, det bedre med mig selv når jeg spiser sundere.


Sætte mere pris på livet
Jeg synes, at vi mennesker (de fleste af os) tager for meget for i livet for givet.
For eksempel, jeg er pige og er født i Danmark. At jeg er født i et land som dette, er vildt heldigt, da kvinder i dette land har samme rettigheder som mænd og kan få en uddannelse. Når jeg har nævnt dette for mine veninder, siger de fleste, at jeg er latterlig. Men det er da mega heldigt, at jeg/vi er født her, og vi har det langt bedre end så mange andre.

Ihverfald, så vil jeg prøve at sætte mere pris på det, som jeg har her i livet og fokusere mere på det, end alt det der er dårligt.

Nyde det sidste halve år i gymnasiet
Dette mål er tildels i forlængelse med det forrige.
Jeg har et 1/2 år tilbage i gym, før det er slut - forevigt. Folk siger, at det er den bedste tid i deres liv, og den bare skal nydes. Jeg selvfølgelig se frem til den dag, hvor jeg bliver student, hue og vogntur, men jeg vil helt sikkert også nyde denne gym-tid jeg har med mine venner og veninder.


Blive mere aktiv på bloggen
Jeg vil virkelig gerne oppe mit game på bloggen. Underforstået - at blive mere aktiv på den. Dog synes jeg, at det er lidt svært, når man også stresser med skolen. Det her er frivilligt og derfor er det jo også noget, som jeg gerne selv vil. Jeg føler, at det er mit frirum hvor jeg kan skrive det, som vil og komme ud med de ting, som jeg vil fortælle.


Komme helt af med min skinnebensbetændelse
Jeg har lidt og lider stadigvæk af skinnebensbetændelse. Det er så mega irriterende og har gået til flere fysioterapier for at komme af med det! Til sidst fandt jeg heldigvis en, som stoppede det. Dog kommer det stadigvæk frem en gang imellem, når jeg fx har løbet en tur. Jeg elsker at løbe. og ville gerne løbe mere end det jeg gør nu - både kilometer og antal gange om ugen. Men jeg bliver nødt til at begrænse mig, så jeg (forhåbenligt) snart er færdig med den smerte. I det kommende år vil jeg derfor gerne komme helt af med det, så jeg kan løbe mere og længere.


Det her er mine mål for år 2018, og den første ved jeg godt ikke 100% kommer til at blive overholdt. Men hvis jeg siger mere nej, er det jo også at opnå det mål.
De andre mål, tror jeg så vidt muligt, at jeg kan overholde.


Lad mig høre om jeres i kommentarfeltet

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej guys,

Så er julen nærmest ovre, og jeg håber, at i alle har haft en fantastisk jul❤️ Det har jeg ihvertfald.

I dette indlæg vil jeg vise jer mine julegaver, som jeg har været så heldig at få. Er super taknemlig for dem!
På billedet ses de fleste af mine gaver og linket er selvfølgelig takket på billedet :)


Øreringene og sølv armbåndet fik jeg af min kæreste, derudover fik jeg også en lækker ysl parfume af ham. Så skønt! Af hans forældre fik jeg det sidste armbånd som ses på billedet.
Alle tre smykker har stået på min ønskeliste, så det er super lækkert.

I min familie giver vi ikke vild store gaver og har derfor aldrig fået ting som en telefon i julegave. Men i år har mine forældre overgået sig selv! Jeg har nemlig været så heldig at få en tur til Budapest med min mor, hvor alt er betalt :))) mega glad og SÅ taknemlig! Lige pt prøver vi så at finde en dato og få bestilt.

Derudover er træningstøjet fra min onkel og hans piger. Glas, kopper og skåle er fra forskellige i min familie, men jeg er super glad for det hele! Dog fik jeg to af de skåle som ses på billedet, og bytter derfor den ene skål. Jeg fik også et par Nike sko, men de skal desværre også byttes.

Som nogen af jer måske ved, så skal jeg til Miami med et par tøser i vinterferien, OG VI GLÆDER OS! Derfor har jeg også fået et par dolla, som helt klart skal bruges der.


Hvad har i ellers fået i julegave?

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

I'm back! En masse tid bag skærmen og hovedet nede i bøgerne er nu slut (for nu) - jeg har fået afleveret SRP. Jeg er heldigvis blevet tilfreds med min opgave, så nu må vi se, om lærerne også er det :))

Men, det gider vi ikke tale om mere!
Nu det jul, men jeg har desværre ikke rigtigt nået at komme i så meget julestemning, fordi mit fokus har været et andet sted.... Men i dag har jeg julehygget, og det skal jeg også imorgen!!

Dagen startede med at sove længe og ligge i sengen i et par timer for at slappe af, det var så rart! For første gang i hele december. Efter en stille morgen tog jeg en løbetur, og om eftermiddagen lavede jeg julekonfekt og julehyggede med mine to brødre, mor og F - SÅ hygge!! Senere hen kom min far hjem, hvor vi gik alle seks en tur.

Om lidt skal vi se Polar-ekspressen, det er en tradition, som vi har i familien. Hvert år ser vi den mindst én gang. Jeg vil nok mene, at det er den BEDSTE julefilm. Den kan klart anbefales!! Den er bare så hyggelig og så julet. Så nu er jeg mere i julestemning :)


Håber at i alle har en god lille juleaften og ikke mindst en lige så god dag imorgen.

God jul <3

Kys kys
- Clara ❤

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej guys,

Jeg vil helst ikke fremstå som en negativ person på mine sociale medier, men jeg vil heller ikke lyve. Og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at SRP er det rene luksus. Jeg synes det er forfærdeligt! Og jeg glæder mig til, at den er blevet afleveret.

Inden jeg startede og hørte om hvor hårdt, det nu engang ville være, var jeg overbevist om, at det var overvurderet, og at det ville være nemt nok. Kan så sige at det ikke er overvurderet!

Jeg skriver om pesten, og i det første spørgsmål skal jeg bare redegøre for pesten og samfundet i 1600-tallet. Det lyder jo meget nemt, og det er det også. Det svære er bare at få fat i det vigtigste med og stadigvæk holde det kort, da redegørelsen ikke tæller særlig meget og derfor ikke skal være så lang.
Derudover skal jeg forklare pestens udviklingen i matematik med differentialligninger osv, og jeg har normalt ikke svært ved matematik, men ligepræcis det her, forstår jeg ikke! Mit data og min model passer slet ikke sammen, og det stresser mig. Heldigvis har jeg fået arrangeret et ekstra møde med min matematiklærer i løbet af onsdagen. Håber at jeg efterfølgende kan få det hele til at gå op.

Jeg føler endda, at før vi fik udleveret SRP, var jeg godt med, jeg havde undersøgt og læse ok meget, og jeg fik det også at vide af andre. Det har da helt klart fået mig godt fra start. Men jeg føler mig stadigvæk stresset!
Men som jeg egenligt snakkede med min kæreste, så ved man ikke så meget om pesten og læser derfor en del, som bare er baggrundsviden. Hvorimod hvis man skriver om narkokriminalitet (som min kæreste), så har man i forvejen baggrundsviden, og på den måde kan man hurtigere 'gå lige' til opgaven end i mit tilfælde.
Dette er på ingen måde ment, som at pesten eller andet i den stil er dårligt! Jeg synes egenligt, at det er et godt emne. Jeg tror dog stadigvæk, at jeg er ok med, og at jeg ikke er MEGA bagud (heldigvis). Men derfor tror jeg bare, at man er stresset all the time. Tankerne om ikke at nå det til tiden, om man gør det godt nok og rigtigt har været hos mig flere gange.


Men lige pt står mit liv stille, den bliver ihvertfald brugt foran skærmen og hovedet ned i bøgerne. Heldigvis har jeg nogle skrive aftaler med forskellige venner.
Men jeg glæder mig SÅ meget til d. 21, hvor jeg har afleveret, og hvor jeg efterfølgende bare skal i julestemning og have det mega fedt!
Derudover er jeg total bagud med julegaver, og jeg har intet overskud til at tænke på dem :(


Men ikke mere overspringshandling til mig men tilbage til det seriøse - ses på den anden side.

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej guys,

Julen nærmere sig hurtigt og tøj-kriserne til juleaften, julefrokoster og fester er stor!
Derfor har jeg fundet massere af forskelligt tøj, som går til din julefrokost og helt til julehyggen derhjemme med familien.

Jeg ved ihvertfald, at alt slags tøj bliver brugt i december, da der sker så mange forskellige gode og sjove ting, og det er også en af grundene til, at tøjkrisen er så stor.


1. Collage
Hvis du skal julehygge derhjemme (eller skrive SRP som mig:) Så er det vigtigt med dejligt tøj, som sidder SÅ behageligt, og det må alligevel godt se lidt godt ud.

2. Collage
Tøjet i denne collage kan bruges til juleaften og julefrokost. Det er i den lidt mere festlige kategori i forhold til 1. collage.

3. Collage
Indeholdet her er sko, rettere sagt stilletter, som kan bruges til alle festlige begivenheder. Lige præcis i december har man ekstra mange lejligheder til brugen af stilletter grunden julefrokoster, nytår og self juleaften.


Alle links er tagget på billedet :)

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej guys,

Julen nærmer sig med hastige skridt, og ønskelisten bliver efterspurgt fra ens nærmeste.
Det er altid så svært at finde på ønsker, derfor har jeg samlet nogle ting, som du evt. kan ønske dig eller ihvertfald kan det give dig noget inspiration :)
Håber ihvertfald, at det vil hjælpe dig og måske sætte tankerne i gang.

Disse gaveideer kan sagtens gives til dine nærmeste som din veninde, kæreste, mor, søster og da også til drenge mm - det er ment som en masse inspiration til dig.

Hvis du har nogle juleindlæg, som du gerne vil have, at jeg laver, må du endelig skrive til mig.
Vil med glæde lave dem.


Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hey guys,

Så er det vores sidste dag i Milano. Vi skal med flyveren en gang i aften, og derfor har vi meget af dagen herinde i byen, hvilket er skønno.

Der er pyntet super fint op til jul med julelys, julemusik og ikke mindste store flotte juletræer.

Igår var vi generelt inde i centrum og shoppe, løb en morgentur og retur på hotellet om eftermiddagen for at samle kræfter til aftenen. Alt sammen super hyggeligt! Vi har hygget os virkelig meget og spist god mad.

Jeg har desværre været en smule syg med ondt i halsen, forkølet og en opkommende blærebetændelse :( derfor har vi været lidt længere på værelset end forventet, hvilket jeg tror var en god beslutning. Her har vi blandt andet hygget med ansigts maske + vi har haft ømme ben :)

I dag skal vi nå i de sidste butikker, inden vi sætter snuden mod DK og genoptager endnu en uge, hvor SRP’en blandt andet venter:))

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hey guys,

Well, long time no see.

Lige pt befinder jeg mig i Milano med min veninde NIcoline. Hun var så skøn at give mig denne oplevelse i 18 års gave!
Vi kørte ud i lufthavnen imorges klokken 6, og fløj omkring 8 og efter et par timer i luften og så var vi sørme i Milano. (Lidt hurtigere end i sommers hvor vi kørte herned, da vores flyver var aflyst).

Nicos mor havde været så sød, at bestille os en taxa til hotellet fra lufthavnen, så slap vi for at finde ud af det :)

Som det er nu, skal vi ud i byen og se de forskellige ting (OG SHOPPE). Vi har været tjekket ind, spist frokost og gået rundt i det område hotellet er ved. Jeg håber, at der er en masse julepynt, så jeg kan komme i rigtig julestemning.

Vi skal være her til søndagaften, så det er bare om at nyde det hele på én gang. + jeg starter på SRP på torsdag...

Men en lille hurtigt kort opdate om hvor jeg befinder mig, og at jeg stadigvæk er i live;) for jeg ved godt, at jeg ikke har været så aktiv...
Og jeg ved også godt, at dette er en dårlig undskyldning, MEN jeg har haft så travlt med skole og arbejde osv. Jeg håber dog, at det er ved at være lidt ovre, selvom SRP starter om under en uge. Når jeg skriver SRP, håber jeg dog, at jeg har noget overskud til at skrive på bloggen. Da det nok bliver mit 'frirum', hvor jeg ikke skal tænke på SRP.


- Og ja, god første december ;)

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej guys,

Jeg har samlet 10 hjemmesider, som du må love mig, at du tjekker ud på Black Friday.
Nogle af hjemmesiderne har kørt udsalg hele ugen og andre venter til imorgen.


1. Nelly

2. Missguied

3. Cocopanda

4. Ellos

5. FasthionByEmma

6. Magasin

7. Veraldo

8. Rezetsore

9. Norse store

10. Asos


Der er massere af andre hjemmesider, som også holder Black Friday og ikke mindst Black Week, surf lidt på nettet og du finder sikkert et god tilbud, som du ikke kan sige nej til;) Min mail er ihvertfald blevet bombarderet med tilbud fra forskellige hjemmesider i løbet af ugen.
Derudover håber jeg, at du finder noget på nogle af disse hjemmesider eller blot lidt inspiration, som måske kan føre til et julegaveønske.

Og så håber jeg, at jeres konto overlever;)

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

I lørdags var jeg ude og gå en længere tur, himmelen var blå, der var vindstille, og bladene lå lige så fint på den kolde jord. Det var super hyggeligt! Den friske luft og at lufte tankerne for en gangs skyld var rigtigt rart og tiltrængt.
Bladene er stort set væk på træerne, og de har lagt sig som et tæppe over jorden. Denne årstid er så smukt, men alligevel vil de fleste af os helst have sommer og varme tilbage.
Vi har derudover også travlt med at glæde os til jul, december og sne, og glæde er en god ting, en god engenskab vi mennesker har anskaffet os. Men hvorfor ser vi ikke mere det gode i nuet? Ser på de flotte farver som er i naturen nu, den friske luft og de mange lune nætter, ja, bare nyde vores tilværelse i stedet for at skynde os videre - nøjagtigt som vi altid gør.

Vi kan tage udgangspunkt i min vennekreds (inkl. mig selv), så glæder vi os alle sammen til at blive student, det at være færdig. Det bliver så fedt, men glemmer vi ikke også, at vi cirka har et halvt år tilbage i gymnasiet, som vi stadigvæk skal nyde?
Da jeg skulle starte i gymnasiet, var jeg til min bedste venindes fars 50 års fødselsdag, her sagde alle til min veninde og jeg, at vi skulle glæde os til de næste tre år, for det har været deres tre bedste år i deres liv.
At mit liv så er på sit højeste lige pt er en ubehagelig tanke, men igen, vi skal da nyde det. Jeg stiftede ny vennekreds for ca. tre år siden og om lidt, er den vennekreds endnu engang ny/udviklet, det er da også forfærdeligt at tænke på.
Men hvis dette år er et af de bedste år, som jeg har i mit liv, så er det virkelig øv, at jeg kun går og glæder mig til, at det er ovre.

Så lad os da nye nuet mere. Glæde os til kommende ting men vi må stadigvæk ikke glemme nuet, det vi er i, disse udfordringer vi har men samtidig disse fanatiske minder, som vi får lavet gennem vores dagligdag og vores skønne venner og familie.


Ja, ens tanker er kørende når man går en tur i november måned:)

jakke - benetton // tørklæde+handsker - magasin // støvler - vagabond // jeans - gina tricot // taske - trendday

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments


Hej guys,

Puha, SRP-tiden kommer nærmere og nærmere, og det kan virkelig mærkes! Så det bliver til en hurtigt opdate fra min side af i dag.
I dag har jeg haft min 2. vejledning i forhold til SRP, her skulle jeg blandt andet komme med et udkast til en kommende problemformulering, og det er svært at lave sådan en! Personligt hader jeg virkeligt at finde på problemstillinger. Jeg synes selv, at jeg har fået lavet en god en og håber mine lærer tager den til sig til d. 7/12.
Derudover synes jeg også at min samtale gik godt - så alt i alt er jeg tilfreds.

Resten af dagen er efterfølgende blevet brugt på at skrive/finde SRP materiale, dog har jeg haft noget selvskab, da Frede er kommet, og han er i fuld gang med sit eget SRP emne. Vi har desværre ikke tid til at se "The Flash" hele dagen, (men jeg håber på et enkelt afsnit i aften:) - lige pt laver vi ikke andet end at se den serie)

Klokken 16.00 har jeg heldigvis et pusterum, hvor jeg skal på fitnesshold (step) med min veninde Isabella. Det bliver nu godt at komme lidt væk efter en hel dags skrivning/undersøgning. Men det varer kun en times tid, hvorefter jeg skal hjem og lede videre...

Min dag imorgen ligner denne, nemlig SRP. Dog skal jeg også lige et smut på arbejde, og om aften skal jeg til julefrokost sammen med mine girls, og det bliver super hyggeligt.
Grunden til at vi allerede holder julefrokost nu, er at vi alle stort set skal skrive SRP og ingen af os ved, hvor stresset vi er, så vi ville hellere holde den nu hvor alle kan.


Til jer der er nysgerrig, skriver jeg om pest i Danmark i 1600-tallet i fagene matematik og historie:)

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Igår holdte mit gymnasium års temafest.
I år havde vi gang i årgangsfarver, og 3.g'erne fik selvfølgelige gul/grøn, og lige præcis de to farve ejer jeg INTET af! Og må ærligt indrømme at det ligepludselig var fredag d. 10, og jeg havde slet ikke fået købt noget:)) Fedt fedt.
Derfor besluttede jeg mig for, at tage rød på og var derfor putte for en aften;) (1.g'erne skulle have rød/lyserød på)

Inden festen tog jeg hjem til en af mine veninder, hvor vi holdte noget pige opvarmning og spiste noget lækker mad. Det var (som altid) super hyggeligt og sjovt!

Selvom gymfesterne ikke er det samme, når man er 3.g'er, havde vi det stadigvæk sjovt. Vi var i tvivl, om vi skulle tage afsted, da mange af vores venner bare tog direkte i byen, men vi gjorde det.
Personligt fortryder jeg det ikke - men man er jo også selv med til at gøre en fest sjov og god.


Nu er der kun to gymnasiefester tilbage, så det er bare med at nyde dem.

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments