Hej guys,

Endnu engang hej fra NY:)

Jeg tænkte på, at jeg ville vise jer, hvilket outfit jeg havde på her forleden.
Her blev dagen blandt andet brugt på at se Ground Zero. Det museum, kan jeg HELT klart anbefale!

Den 9. septemper 2001 var jeg 2 år gammel, hvilket jo selvfølgelig medfører, at jeg intet kan huske fra selve dagen. Men selvom jeg intet husker, ved jeg stadigvæk en del om hændelsen, da det er noget, som de fleste kender til. Min pointe med dette er, at selvom jeg ikke husker dagen, blev jeg vildt rørt/påvirket af museet og fik en bedre forståelse for dagen, og hvor forfærdeligt det er/var.

Hvis du på et tidspunkt skal til New York, vil jeg sige, at du ikke kun skal se mindesmærket men også selve museet.
Det er noget, som man ikke vil fortryde.


Efter museet tog vi ud på Brooklyn Bridge og gik på den. Vi vente efterfølgende hjem til vores hotel og fik noget lækkert mad. Senere hen på aftenen sad vi oppe på værelset og hyggede os og snakkede - virkelig skønt efter en lang dag:)


Når - nok om det. Mit outfit fra denne dag i NYC kan ses på nedslående billeder, hvor jeg også har tilført et par stemningsbilleder fra byen:)

Oufittet bestod af følgende:
Taske - Balenciaga Bukser - Zara Trøje - H&M Jakke - Only Sko - NB

Kys kys
- Clara ❤

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej guys,

En lille opdate fra staterne. Her går det fantastisk, og vi nyder tilværelsen.

Vejret er skønt (ca. 23 grader), og det skal vist kun gå den rigtige vej de kommende dage:)

Vi får set og gået en masse, igår gik vi over 15 km.
De sidste par dage er gået med at se noget af byen heriblandt Central Park, Empire State, Time Square osv. (som ses på billederne) samt kigget i butikker.
Vi har heldigvis nogle dage mere, dem skal vi bruge på at se flere fede ting.

Håber i andre nyder efterårsferien❤️❤️

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Så er vi endelig fremme på hotellet i New York.

Det har godt nok været en lang dag, vi skulle flyve fra Kastrup kl. 6:15. Uret ringede derfor 2:15, og vi kørte kl. 3:00, jeg var næsten død af træthed på daværende tidspunkt, dog glædede jeg meget vildt meget haha.

Vi skulle med flyveren til München, hvor vi havde en mellemlanding i nogle timer og efterfølgende videre til New York.

Alt gik vel især i forhold til sidste gang, hvor vores fly blev aflyst på vej til Italien, så vi måtte køre hele vejen:)))

Når, men vi kommer med flyvet til New York, og selvom det var fredag d. 13. skete der ingenting med os (heldigvis). Vi skulle selvfølgelig igennem alt det sikkerhedstjek, men det gik nu meget hurtigt og godt.


Nu er vi ankommet til hotellet og har været ude og få noget mad og ligger lige pt på værelset og er helt smadret. Der går ikke lang tid før, at jeg smutter i seng. Vi har været igang i over 24 timer nu, jeg fik heldigvis sovet lidt i flyveren, men er stadigvæk død træt. Her er der massere af store/høje bygninger og mange forskellige folk. Jeg glæder mig til imorgen, hvor vi skal ud i byen.


Jeg har været her én gang før - det var noget af min konfirmation, så jeg tog herover med min mutti, så det er ved at være en del år siden nu. Jeg kan selvfølgelig huske noget, men det er virkelig ikke meget. Men regner med at jeg husker seværdighederne, når jeg kommer ud og ser dem igen. Jeg er dog stadigvæk helt hipe over at være her.


Hvis nogen kender nogle gode spisesteder, seværdigheder eller andet, de mener jeg/vi skal se herovre så skriv endelig ❤️

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Puha hvor synes jeg, at det er stressende lige nu... Altså skolen.

Men jeg tager heldigvis til New York om et par dage med min kæreste, OG JEG GLÆDER MIG! Så jeg overlever mit stresseri for nu.

Den sidste uge har virkelig været stressende med skolen. Både mandag og tirsdag havde jeg skole til 16.
Efter skole om mandagen skulle jeg selvfølgelig skynde mig på arbejde... (virkeligt dræbende). Heldigvis tog jeg hjem til Frede efter arbejde, hvilket gjorde dagen lidt bedre :) Her læste jeg dog op på min kommende prøve, som forgik tirsdag.


Tirsdagen startede med en bip-test i idræt, hvilket var en dræber! Især når det er de første timer, som man har. Jeg lider desværre også af skinnebensbetændelse, det gør det ikke ligefrem sjovere. Jeg er dog under 'behandling' og er blevet vidersendt til en anden fys end min egen.
Som om at det ikke var nok med den bip-test, havde jeg efterfølgende erhvervsøkonomi prøve...
Den prøve som jeg havde læst op til hele søndag- og mandag aften. Var den stadigvæk svær? Ja, det var den.


I dag var heldigvis mere frit, da vi både i dag og imorgen har SRP-vejledning. Dvs. at jeg har haft en vejledning på 15 min i dag. Til min vejledning fik jeg blandt andet at vide, at den bog jeg er begyndt på er noget være L-O-R-T, og skal starte på en anden. Heldigvis er jeg ikke nået så langt med bogen igen, så det gør ikke så meget.
Nogen vil måske se disse dage som fri, hvilket det som sådan også er, da jeg jo ikke er i skole. Men det er dage som disse, hvor man skal være mere selvstændig og stadigvæk få lavet noget ordenligt istedet for at sove hele dagen væk. Det er altid en god ide at få brugt dagen på skole og gerne på det, som er meningen, vi skal lave - i dette tilfælde læse SRP.
Men min dag i dag er dog blevet brugt på lidt forskelligt. Har blandt andet læst SRP, lavet dansk og matematik aflevering, hævet penge til ferie og trænet.
Heldigvis er nogle af disse ting ikke gjort alene men også med Frede.


Nu skal imorgen 'overstås', så jeg kan komme afsted. Og jeg vil bruge resten af aftenen på at læse noget materiale ang. min SRP, så jeg kan få en bedre forståelse for det hele.

Håber i alle har det godt <3

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser,

Som I nok har bemærket, er vejret blevet koldere, og vi går (desværre) længere væk fra sol og varme.
Derfor har jeg fundet ni lækre striks frem til jer.

Jeg elsker selv strik, det med at have en dejlig stor strik på, som er dejlig varm og kan styles på en fed måde, er vildt behageligt og skønt.

På min skole er der ALTID mega koldt om vinteren, så jeg kommer helt sikkert til at leve i varme trøjer for at holde varmen.


Angående prisen er den prisvenlig, hvilket altid er skønt og gør det en smule sjovere :)

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hey guys,

Som i måske har set på min insta (HER), har jeg været i Berlin de sidste par dage med min klasse. Det har været nogle super hyggelige dage, som jeg allerede savner – især de hyggelige stunder med grin.


I det følgende vil jeg fortælle, hvad vi har set og lavet.


Lørdag:

Vi skulle mødes i lufthavnen kl. 7:00 i lørdags. Her tog vi flyet til Berlin. Dagen gik ud på at se, det område vi boede i (omkring Alexanderplatz), spise god mad og om aftenen var vi på en hyggelig bar. Vi nød generelt bare det gode vejr, og at vi var her.


Søndag:

Da vi var ude om søndagen, havde vi fået lov til at møde ’sent’ af vores lærer, dvs. 9:30 hvor vi også havde spist morgenmad og gjort os klar.
Når alle var klar, tog vi ud til DDR museet og så det i en times tid. Efterfølgende havde vi frokostpause, her tog nogle af pigerne og jeg på Vapiano og spiste dejlig frokost.
Da klokken slog 13.00, skulle vi igen mødes med klassen og videre ud til et andet museum.
Efter vi havde set det museum, tog vi hjem og slappede lidt af. Vi var stort set alle møj trætte, da vi jo kom sent i seng og var tidligt oppe. Efter en lille lur tog vi ind til centrum og fandt noget mad, vi kom dog hurtigt hjem igen og hyggede resten af aftenen.


Mandag:

Sidste hele dag blev brugt på at se det russiske mindemærke, som ligger et stykke ud fra byens centrum. Efter vi havde været der et stykke tid, tog vi videre ind i til centrum og fik på opgave at se de forskellige seværdigheder, hvilket vi fik resten af dagen til. Her blev der også shoppet en del;).
Da det som sagt var sidste aften, havde vi fællesspisning, hvilket var super hyggeligt! Dog tog nogle af pigerne og jeg hurtigt ind til Alexanderplatz for at bytte nogle ting i Primark, hvor vi også fik noget med ud igen.
Efterfølgende tog vi hjem og sad i fællesarealerne med klassen og hyggede os. Dejlig sidste aften!


Tirsdag:

Vores sidste dag var tirsdag.
Vi startede dagen ud med at besøge det teknologiske museum, her fik vi en guidede tur på en time. Efterfølgende havde vi egentligt fri til 16:00, her skulle vi mødes på hotellet for at hente vores bagage og derefter ud til lufthavnen. Vores plan var at shoppe, men det viste sig, at det åbenbart var helligdag, det medførte selvfølelige til, at ALLE butikker var lukket… Typisk. Derfor satte vi os endnu engang ind på Vapiano og spiste lækker frokost. Vejret var typisk danskvejr, så det regnede stort set hele tiden. Da det regnede, havde vi heller ikke lyst til at gå rundt i byen og se forskellige seværdigheder. Vi sad derfor længe inde på restauranten og fik derefter en eftermiddagskaffe.
Klokken 16.00 tog vi ud til lufthavnen og videre hjem.Det har været en virkelig hyggelig og sjov tur! Og det gør mig ked af det, at det nok var den sidste tur med min klasse…

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Jeg har fået spørgsmålet "hvad synes du om Skodsborg?" en del gange, og derfor vil jeg besvare det i et indlæg. Her vil jeg komme ind på mine oplevelser, og om jeg kan anbefalde stedet.


Jeg er virkelig vild med stedet. Det er hyggeligt, afslappende og lækkert! Jeg har været der med min kæreste et par gange, og vi kan rigtig godt lide det.

Hvis vi tager fat i spaen, så er den virkelig godt opbygget. Der er et større poolområde, her er der massagedyser og en lille grotte.
Rundt om poolen er der flere rum, hvor der er forskellige slags saunaer, fodbad og rasul (Frederik og min ynglings). Der er flere bade, som man kan læse på deres hjemmeside (HER)
I og med at det er i små rum, føler man, at man har det mere for sig selv. Man har for det meste badene for sig selv, og hvis ikke, er man højst 4 personer i en sauna (inkl. dig og din partner).
De har også et udendørs areal, hvor der blandt andet er liggestole og en udendørs jacuzzi.


Skodsborg Kurhotel ligger lige ned til stranden, her har de et lille grønt areal og en badebro, som man for det meste bruger om sommeren, det er super hyggeligt dernede.


Når vi har været på opholdet, har vi altid købt takeaway til aftensmad og spist det på værelset, da maden på hotellet er meget gourmet mad, og det er ikke lige vores stil.
Angående mad er opholdet inkl. morgenmad, og det er også super lækkert! Her er hjemmebragt boller, lækker rugbrød, forskelligt økologisk pålæg, stort udvalg af frugt, yogurt/skyr og havregrød. Derudover kan man bede tjeneren/kokken om at få lavet frisk æg og bacon.
Her er der udsigt over Øresund, og hvis vejret er til det, kan man sidde udenfor og nyde vejret og udsigten.


Træningscenteret er også rigtigt stort, endda på to etager. Den ene etage er et normalt fitnessrum med maskiner, som vi kender fra vores lokale fitness center. Den anden etage er til crossfit. Så vidt jeg ved, kører de nogle crossfit-hold.


Når man kommer og skal tjekke ind, bliver man taget godt imod, og de er super søde! Dette gælder selvfølgelig også når man tjekker ud, det går meget stærkt og der er ingen problemer.


Med alt dette synes jeg, at det er sted, som man skal prøve, hvis man er til afslapning og spa. Man kommer ned i et lavt gear og nyder tilværelsen, selvom man kun er der i én dag.


Frederik og jeg vil give kurhotellet 4 ud af 5 stjerner. Grunden til at det ikke får 5 ud af 5 er maden. Vigtig ting;) Maden er for speciel til os, vi er ikke til gourmet mad, men det er selvfølgelig en smagssag.
Morgenmad er dog ikke til at klage over, tværtimod.


Jeg har lavet et tidligere indlæg om mit ophold, som kan læses HER.

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Det at dyrke motion er noget jeg har gjort hele mit liv, og det ligger ligesom til familien.
Da jeg var lille, skulle jeg gå til sport, hvilket jeg i dag er glad for, da det har ført til en masse motion som barn, venskaber/oplevelser, og at jeg godt kan lide at dyrke motion den dag i dag.

Personligt træner jeg i fitness, hvilket jeg nu har gjort i 2 år. Grunden til at jeg meldte mig ind, var at jeg stoppede til håndbold efter cirka 8 års håndboldtræning.
Da jeg blev meldt ind i Fitness World, lavede jeg en aftale med mine forældre om, at jeg skulle være deroppe mindst 3 gange om ugen for stadigvæk at holde mig i gang. Det har dog aldrig været et problem for mig. De eneste gange jeg ikke har opfyldt dette krav, er hvis jeg har været syg eller været på ferie.

Som det er lige nu, træner jeg 5-6 gange om ugen, dog træner jeg en del forskelligt, hvilket gør at jeg synes, at det er sjovere at dyrke motion, og jeg på den måde får lyst til at træne.
Når jeg træner alene, træner jeg de forskellige muskelgrupper, på den måde kan min krop sagtens træne det antal gange om ugen, og den er også vant til at være aktiv.
Hvis man derimod vil starte med at træne, skal man IKKE begynde med at træne 5 gange om ugen.


En typisk træningsuge for mig ser følgende ud:

Mandag:

Fitness hold: "Bodyattack"

Tirsdag:

Løb 30 min (for tiden løber jeg meget intervaller) + 30-45 min styrketræning

Onsdag:

Fitness hold: "StepFit"

Torsdag:

Svømning 30 min. ca.

Fredag, lørdag, søndag

Løb 30 min + 30-45 min styrke træning

Her har jeg typisk en dag, hvor jeg ikke træner. Hvis jeg træner alle tre dage, har jeg ofte styrketræning i 60 min. en til to af dagene.


Det er selvfølgelige ikke altid sådan, at jeg træner, men det afspejler det meget godt. Nogle gange er jeg på andre hold, i andre tilfælde er jeg ikke på hold men træner blot selv.

Når jeg træner på hold og svømmer, gør jeg det typisk med veninder, men når jeg træner cardio og styrketræning, træner jeg for det meste selv. Nogle har brug for en træningsmakker, og jeg har ikke behov for det. Dog træner jeg af og til med en veninde.

Jeg lider selv af skinnebensbetændelse, og derfor løber jeg slet ikke så meget, som jeg ellers gerne ville.

Det her er primært den måde, jeg holder mig igang på, og jeg kan virkelig godt lide det. Det giver mig et godt sind og overskud til andre ting.

Hvis i vil have andre oplæg om træning, fif til træning eller lingende så like endelig! :D

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Jeg har de sidste par dage haft undervisningsfridage, da lærerne har haft pædagogiske dage, såååå jeg klager ikke:)) I dag er dog gået med at lave AT (en form for opgave) og det går fredagen også ud på.

Tirsdagen gik med at lave afleveringer, træne og være sammen med min kæreste.
Om aften var jeg ude og spise med nogle veninder. Her blev der snakket om vinterferie. Vores plan er nemlig, at vi skal på ferie sammen, dog har vi endnu ikke et endelig resultat - men det kommer forhåbenligt snart! Alt er bare ret dyrt, og vi kan godt lide billige rejser, men sådan spiller klaveret ikke.
Det man skal huske på er, at det her nok er den eneste chance for, at vi kan tage på ferie sammen, da påskeferien er for tæt på alle eksamenerne, og i sommerferien har vi allerede andre planer. Efter sommeren starter vi alle fire på forskellige jobs/uddannesler.


Angående at vi starter på forskellige 'liv' efter sommerferien, var jeg også til hue-opmåling igår. Her skulle jeg måles til min kommende hue og designe den. Det er underligt, at jeg allerede skal designe den nu? Men hold nu op hvor jeg glæder mig til den tid!

Efter opmålingen var jeg nede for at få en ansigtbehandling hvilket virkelig var dejligt! Man bør seriøst gøre det noget oftere, jeg gør det personligt ikke, og det er bare så dejligt afslappende og samtidigt godt for huden. Synes godt man kunne gøre det noget mere eller bare noget, som er godt for en selv. Det kan godt være, at det er lidt halvdyrt, men det er altså virkelig lækkert!

Igår tog jeg også på fitness hold. Jeg var på step-fit, jeg elsker seriøst det hold. Man sveder og forbrænder en hel del, og samtidig er det virkelig sjovt, timen flyver afsted. Og sjov motion er det bedste motion (efter min mening)


Ud over alt det her læseri skal i da have nogle outfits billeder med på vejen fra igår.

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej smukke mennesker,

Igår, fredag, havde en af mine skønne veninder fødselsdag. Hun havde i den anledning inviteret til stor fest for venner og familie. Det var super hyggeligt, dog har jeg ligget syg de sidste par dage og levede derfor på piller.


Før festen mødtes vi nogle piger, her snakkede vi, hørte musik, hyggede og hvad man ellers gør:))).
Jeg mistede dog allerede stemmen til opvarmningen, og i dag er den også helt væk. Hele festen igennem var der ingen, der kunne høre hvad jeg sagde (pisse fedt). Da jeg ikke var helt på toppen, drak jeg heller ikke, men jeg føler stadigvæk, at jeg har de største tømmermænd i dag ondt i hovede og i halsen - det er blot min sygdom der kravlet tilbage...

Vi var en stor flok unge mennesker, fyldt med folk jeg elsker at være sammen med. Hvilket altid gør det sjovere. Jeg håber ihvertfald, at min veninde havde en dejlig aften (og dag). Det fortjener hun ihvertfald!!

I skal selvfølgelig ikke snydes for at se mit outfit fra aftenen.

Jeans / Gina Tricot - Sko / Bianco - Taske / Balenciaga - Smykker - Georg Jensen, Sif Jakobs, Jane Kønig, Balenciaga

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guyes

Selvom skolen fylder en del denne tid og informationer om SRP og AT lige så stille tikker ind, er der trods alt nogle begivenheder, som jeg går og glæder mig ekstra meget til:)
Jeg har nemlig nogle lækre planer liggende, som jeg lige ville fortælle jer.

Skodsborg
I fødselsdagsgave gav min kæreste mig et spaophold på Skodsborg. Vi skal på opholdet d. 22-23 september, hvilket er liiiige om lidt!! :) Vi var derhenne for nogle måneder siden (læs om det HER), og vi var begge helt vilde med det!

Berlin
Fra den 30/9 til den 3/10 tager jeg til Berlin med min klasse, det bliver vildt hyggeligt, og det plejer at være så sjovt, når vi er afsted - jeg er sikker på, at det også bliver en succes denne gang. Vi har rejst en del, da vi er en international klasse, hvilket er pisse fedt.

Milano
Den første weekend i December (og lige før SRP stressen) tager jeg til Milano med min veninde. Hun var så sød at give mig turen i 18 års fødselsdagsgave, og jeg er evig taknemmelig for gaven! Jeg glæder mig mega meget!

Somewhere?
På tirsdag skal jeg mødes med tre af mine dejligste veninder, her skal vi snakke om ferie i vinterferien. Vi vil nemlig gerne på ferie sammen i vinterferien, og jeg håber SÅ meget at det bliver til noget! Det kunne være SÅ fedt! :D

Kys kys
- Clara ❤

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser,

Sommeren er ovre og vejret bliver dårligere og koldere :( Idet at vejret gradvist bliver koldere, har jeg fundet 6 lækre jakker/frakker frem til jer, som jeg tænkte i kunne se på denne kedelige mandag.

Priserne er fra 160-500 kr. hvilket er en billig pris, synes jeg. Personligt hader jeg nemlig at betale dyre domme for en jakke, og de billige frakker er altid et hit for mig :)))

Som vejret er lige pt, skal de små lette jakker frem, for at vi alle kan holde varmen uden at blive syge (siger jeg og har virkelig ondt i halsen disse dage)


I må have det godt til vi ses igen (snart!) og få købt en lækker efterårsjakke ;)

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys,

Gårdsdagen, tirsdag, var en rigtig god og hyggelig dag! Jeg mødte først klokken 10 det medførte, at jeg nåede at træne om morgen. Da jeg møder sent flere gange om ugen, er jeg begyndt at træne før skole, og jeg ELSKER det!!

Jeg havde oprindelig skoledag til klokken 16, men da de to sidste timer blev aflyst, havde jeg allerede fri klokken 14. Klagede ikke :D

I den sidste time havde jeg og resten af min klasse Studievalg Sjælland, her blev der talt om valget efter gymnasiet. Vi fik informationer om praktik, åbenthus og meget mere angående videregående uddannelser.

Jeg synes, at det er vildt, at jeg skal tage stilling til mit liv på den måde om ikke så længe. Jeg kan vælge ALT - alle døre er åbne. Efter folkeskolen var der også valg, der skulle tages men i et begrænset omfang. Vi kunne vælge STX, HTX, HHX, 10. Klasse, efterskole eller en erhvervsuddannelse. Dog var mit valg ikke svært, da jeg godt kunne/kan lide at gå i skole og dermed oplagt at vælge STX.

Det er så mange muligheder og spørgsmål, som jeg skal tage stilling til, bl.a. om vil jeg læse videre, ud at rejse eller tjene penge? Skal jeg læse/søge i Jylland? Er mit gennemsnit højt nok? Hvor vil jeg rejse hen? Hvor vil jeg arbejde? Det er voksne beslutninger, og jeg føler mig ikke SÅ voksen.
Man har altid set på 3.g’erne, som en folk unge der har styr på livet, sådan er det IKKE! Der er lige så meget forvirring (hvis ikke mere).


Men efter jeg havde fri, tog min kæreste og jeg ned for at handle, da jeg havde lovet familien at lave mad. Efterfølgende tog vi hjem til mig og slappede lidt af. Jeg lavede mad (med hjælp fra min k) hvilket resulterede i positive kommentarer. De elskede maden, hvilket altid er dejligt. Min kæreste og jeg slappede bare af og lavede lektier resten af aftenen.

Mit outfit fra dagen kan ses på billederne for neden.


Kys kys

- Clara

Jakke - Only / T-shirt - Forever 21 / Nederdel - Neo Noir / Taske - Trendday

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej guys
Jeg vil gerne fortælle lidt om mit 3.g-liv indtil videre. Jeg synes, at det er hårdt men hovedsageligt er det til at overskue. Dagene bliver brugt på afleveringer, lektier, arbejde og træning. Men jeg synes dog, at der kommet lidt mere venindehygge ind i kalderen, hvilket er virkelig rart!
Fredag aften blev dog brugt på afleveringer, og søndagen blev benyttet på arbejde, træning og hovedsageligt lektier/afleveringer, men sådan er det jo at gå i gymnasiet. På den måde nød jeg mere lørdagen, som blev brugt på træning, hygge med veninde, kæreste og 18 års. Dette medførte at lektierne ikke rigtigt fik tid den dag :)


Angående mit timeantal i skolen så har det noget at gøre med, hvordan skolen har lagt det hele i løbet af de 3 år, jeg har for eksempel ingen B-fag i år. Alle studieretninger bør have lige mange timer, når vi alle går ud af 3.g.
Min studieretning hedder Business Science hvilket indebærer matematik A, tysk B, samfundsfag B og fysik B. Jeg har hævet fysik.
Vi er 8 på fysikholdet, 7 drenge og så mig. Drengene er hovedsageligt fra én anden klasse og ingen fra min egen klasse. Inden skolen startede, var jeg meget skeptisk og vidste ikke, hvordan det ville blive, men det er vildt hyggeligt og drengene er super søde OG kloge! Føler mig allerede tilpas i klassen og tør at sige dumme ting og det er rigtigt rart, når man tilbringer 5 timer om ugen med dem.
Idet at vi er så få, bliver det meget intimt og man får alle med, selvom man synes, at det er lidt svært. I sidste uge havde vi fysik dag, her tog vi i Tivoli for at måle acceleration og bremselængde, hvilket var mega cool i stedet for at sidde på skolebænken hele dagen.
Dog vil jeg indrømme, at jeg ikke er verdensmester i faget og valgte det pga interesse. Jeg bruger meget tid på lektierne og afleveringerne, men jeg hygger mig med det, hvilket jeg føler er vigtigt.


Jeg har min anden fysik aflevering for til på fredag, det er enormt svært at vide hvordan en fysik aflevering skal være. En ting er beregningerne, altså hvad er rigtigt og hvad er forkert, men det jeg synes er sværest er, hvordan opgaven skal skrives. Derudover har jeg også en ny lære som opbygger spørgsmål, svar og forventninger på en anden måde end min gamle fysik lærer. Dette problem tror jeg dog, at de fleste oplever med deres til valgte A-fag (det som ikke er i deres studieretning).
Jeg har for eksempel flere kammerater, som har valgt samfundsfag A, og de har nøjagtigt samme problem som mig.

Det jeg tænker er, at vi lige er startet på skoleåret, der er plads til forbedring og man på den måde skal være villig til at lave en dårlig aflevering nu. På den måde lærer man virkelig, hvordan afleveringen skal være til næste gang og rykker sig meget på kort tid. Hvilket er godt :)


Kys kys

- Clara

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej tøser. Lang tid siden, grunden hertil? Jaaaa, jeg er bare startet i skole igen og har ikke haft tid og overskud til at opdatere på bloggen. Uge 3 er netop gået i gang, i går afleverede jeg min første fysik aflevering for i år, nu mangler jeg ’kun’ 63 elev-timer i fysik;) Jeg kan allerede se, hvordan mange andre søndage også kommer til at foregå med fysik afleveringer. Det skal dog siges, at jeg godt kan lide det. Det er nu meget hyggeligt at nørkle med sådanne afleveringer, og så er det nu også meget godt at komme i gang igen.

Selvom jeg ikke har 8-16 og 8-17 mere, som jeg jo havde i 2.g, så går tiden stadigvæk hurtigt. Man skal lige nå det ene og nå det andet, og så er dagen bare gået. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, (HER) så møder jeg kl. 10 tre gange om ugen. Disse dage er dog blevet brugt fornuftigt indtil videre. Her er jeg vågnet tidligt, hvor jeg så er taget op for at træne og så derefter i skole. På den måde er træningen overstået, og jeg har ikke det hængeparti resten af dagen. Dog resulterer det i, at jeg er mere træt om aftenen og går tidligt i seng.

Jeg burde faktisk sidde og lave en matematik aflevering, eller dansk aflevering - meeeen det gør jeg ikke.

Håber at alle andre også er kommet godt fra start :)


Kys kys

- Clara

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Sko - Superstar Adidas / Nederdel - Forever 21 / T-shirt - Kenzo / taske - balenciaga


Hej tøser, for lidt tid siden var min kæreste og jeg på Louisiana.

Han havde aldrig været der før og ville gerne se det, så derfor besluttede vi os at tage derop. Selv er jeg kommet der tit som barn, så der er mange minder fra stedet. Vi tog derop, så det og hyggede :)
Samme dag var det Frederiks forældres bryllupsdag, vi var derfor ude og spise med dem om aftenen, super hyggeligt!

Hvis i ikke allerede har været på Lousiana, vil jeg anbefale det! Der er alt mulig forskellige kunst, og til enhver smag. Selve udendørsarealet er et fantastisk område og værd at tage forbi!


Kys kys

- Clara

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej igen tøser, så er jeg endelig voksen! Jeg blev fejret rigtigt godt i tirsdag, både af min familie og af min kæreste.

Som i læste i mit tidligere indlæg (HER), holdte jeg fødselsdag fredag og søndag. Dette medførte til en masse lækre gaver, som jeg slet ikke havde forventet! De fleste ting ses på billedet ovenover, dog fik jeg også gavekort, mine første sko, brunch gavekort, nogle smykker og penge, som jeg har undladt at putte på billedet.

Er så taknemlig for de forskellige gaver! Og er glad for det hele!!


Håber at i alle er kommet godt i gang med skolen, og hvad der ellers hører til .


Kys kys

- Clara

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej tøser, denne weekend er gået så hurtigt og været over alle mine forventninger! Jeg har nemlig holdt min 18 års fødselsdag fredag og søndag. Dog fylder jeg først 18 på tirsdag (d. 15/8).


Om fredagen holdte jeg fest for mine venner i et lokale, som vi havde lejet hele weekenden. Her havde jeg inviteret 10 tøser til spisning og efterfølgende kom resten af mine venner til fest. Det var virkelig en god aften og alle havde det sjovt.

Vi havde søret for mad, alkohol, kage, chips, natmad og hvad der ellers hører til. Hvilket faldt i rigtig gode hænder. :D

Jeg må ærligt indrømme, at jeg var bange for, at folk tog videre i byen og at uventet gæster ville dukke op, men det var heldigvis ikke tilfældet. Folk hyggede sig, dansede og hvad man ellers gør til fester.


Om søndagen var min familie og venner inviteret til brunch. Det var så hyggeligt! Vi holdte brunch i det samme lokale, som festen var forgået i, i fredags. De fleste venner som kom, er folk som har kendt mig, siden jeg var helt lille og har kendt mine forældre før jeg blev født, hvilket gjorde det ret sjovt, nu hvor jeg bliver ’voksen’.

Vi havde lavet æg, bacon, pølser, pandekager, massere brød, kager, yoghurt, müesli og en masse forskelligt frugt, det var virkeligt lækkert!


Nu venter tirsdag bare hvor jeg har rigtig fødselsdag!! Tirsdagen skal bruges på at hygge med familien og min kæreste, her kommer min mormor og farmor også og hygger et par timer.

Evig tak til alle jer som har været med til at fejre mig, er så taknemlig for det hele! <3


kys kys

- Clara

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej tøser, det bedste jeg ved, ved et outfit er, at det ser fedt ud og man har det behageligt imens man har det på.

Outfitet på billederne indebærer de to 'krav', da jeg føler mig tilpas i det og kan godt lide hvordan det hele ser ud :)

Både t-shirt, bukser og solbriller er fra H&M, hvilket gør det dejligt billigt ;)


kys kys

- Clara

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments

Hej tøser. D. 14/8 starter jeg i 3.g, hvilket er ret crazy at tænke på!

Jeg synes, at 2.g var vildt hårdt, jeg havde 41 timer undervisning om ugen, skoledage fra 8-16 & 8-17 + enorme mængder af lektier og afleveringer. Derfor forventer jeg at 3.g bliver nemmere, hvilket "ønske" jeg tror kommer til at skuffe….

I går fik jeg mit skema for en del af 3.g og jeg har seriøst 28 timer, det bliver virkelig skønt! Jeg har en dag fra 8-16 og møder kl. 10 tre gange om ugen. Dog må jeg også indrømme, at jeg fortjener det efter mit 2.g liv. Selvom skemaet er let, ved jeg med sikkerhed, at jeg stadigvæk kommer til at bruge en masse tid på lektier og afleveringer, da sværhedsgraden er skruet op og afleveringerne er større og derfor kræver mere arbejde.


Når alt dette er sagt, synes jeg at det er vildt, at jeg går i 3.g. Om et år er jeg student, og alt derefter er fuldstændig op til mig! Synes det er SÅ vildt!

Hvad jeg skal efter gymnasiet? Ja, det ved jeg ikke endnu, men regner med et sabbat år, arbejde og efterfølgende ud og opleve verden :)


kys kys

- Clara

Kys kys
- Clara ❤

Likes

Comments