Contains affiliate links

Hej igen tøser, så er jeg endelig voksen! Jeg blev fejret rigtigt godt i tirsdag, både af min familie og af min kæreste.

Som i læste i mit tidligere indlæg (HER), holdte jeg fødselsdag fredag og søndag. Dette medførte til en masse lækre gaver, som jeg slet ikke havde forventet! De fleste ting ses på billedet ovenover, dog fik jeg også gavekort, mine første sko, brunch gavekort, nogle smykker og penge, som jeg har undladt at putte på billedet.

Er så taknemlig for de forskellige gaver! Og er glad for det hele!!


Håber at i alle er kommet godt i gang med skolen, og hvad der ellers hører til .


Kys kys

- Clara

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej tøser, denne weekend er gået så hurtigt og været over alle mine forventninger! Jeg har nemlig holdt min 18 års fødselsdag fredag og søndag. Dog fylder jeg først 18 på tirsdag (d. 15/8).


Om fredagen holdte jeg fest for mine venner i et lokale, som vi havde lejet hele weekenden. Her havde jeg inviteret 10 tøser til spisning og efterfølgende kom resten af mine venner til fest. Det var virkelig en god aften og alle havde det sjovt.

Vi havde søret for mad, alkohol, kage, chips, natmad og hvad der ellers hører til. Hvilket faldt i rigtig gode hænder. :D

Jeg må ærligt indrømme, at jeg var bange for, at folk tog videre i byen og at uventet gæster ville dukke op, men det var heldigvis ikke tilfældet. Folk hyggede sig, dansede og hvad man ellers gør til fester.


Om søndagen var min familie og venner inviteret til brunch. Det var så hyggeligt! Vi holdte brunch i det samme lokale, som festen var forgået i, i fredags. De fleste venner som kom, er folk som har kendt mig, siden jeg var helt lille og har kendt mine forældre før jeg blev født, hvilket gjorde det ret sjovt, nu hvor jeg bliver ’voksen’.

Vi havde lavet æg, bacon, pølser, pandekager, massere brød, kager, yoghurt, müesli og en masse forskelligt frugt, det var virkeligt lækkert!


Nu venter tirsdag bare hvor jeg har rigtig fødselsdag!! Tirsdagen skal bruges på at hygge med familien og min kæreste, her kommer min mormor og farmor også og hygger et par timer.

Evig tak til alle jer som har været med til at fejre mig, er så taknemlig for det hele! <3


kys kys

- Clara

Likes

Comments

Hej tøser, det bedste jeg ved, ved et outfit er, at det ser fedt ud og man har det behageligt imens man har det på.

Outfitet på billederne indebærer de to 'krav', da jeg føler mig tilpas i det og kan godt lide hvordan det hele ser ud :)

Både t-shirt, bukser og solbriller er fra H&M, hvilket gør det dejligt billigt ;)


kys kys

- Clara

Likes

Comments

Hej tøser. D. 14/8 starter jeg i 3.g, hvilket er ret crazy at tænke på!

Jeg synes, at 2.g var vildt hårdt, jeg havde 41 timer undervisning om ugen, skoledage fra 8-16 & 8-17 + enorme mængder af lektier og afleveringer. Derfor forventer jeg at 3.g bliver nemmere, hvilket "ønske" jeg tror kommer til at skuffe….

I går fik jeg mit skema for en del af 3.g og jeg har seriøst 28 timer, det bliver virkelig skønt! Jeg har en dag fra 8-16 og møder kl. 10 tre gange om ugen. Dog må jeg også indrømme, at jeg fortjener det efter mit 2.g liv. Selvom skemaet er let, ved jeg med sikkerhed, at jeg stadigvæk kommer til at bruge en masse tid på lektier og afleveringer, da sværhedsgraden er skruet op og afleveringerne er større og derfor kræver mere arbejde.


Når alt dette er sagt, synes jeg at det er vildt, at jeg går i 3.g. Om et år er jeg student, og alt derefter er fuldstændig op til mig! Synes det er SÅ vildt!

Hvad jeg skal efter gymnasiet? Ja, det ved jeg ikke endnu, men regner med et sabbat år, arbejde og efterfølgende ud og opleve verden :)


kys kys

- Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser, her forleden var jeg endelig sammen med 3 af mine skønne veninder efter nogle lange uger, hvor vi måtte undvære hinanden grundet ferie :(

Nu, hvor vi alle var hjemme og havde tid til at ses, lavede vi lækker brunch og hyggede os som altid.

Outfitet fra formiddagen kan ses på nedstående billeder :)


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser, her er endnu et fashion opslag. Denne gang er det fra Message.
Jeg elsker selv butikken, her føler jeg, at man får noget godt tøj i en god kvalitet, som er til en ok pris.
Jeg ved, at de kører kæmpe udslag lige pt, hvilket man bør tage et kig på.

I dette opslag har jeg samlet 10 lækre items, som jeg er helt vilde med, nogle er mere sommerlige end andre. Håber i kan finde noget inspiration og lide det.

Håber i alle har det godt.


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

Hej tøser, i søndags var min veninde og jeg inde og se filmen ”Baby driver”. Det er virkelig en god film, som vi helt klart kan anbefale. Selvom filmen nu har kørt en måneds tid i biografen, var biografen alligevel helt fyldt op.
Både min veninde og jeg var enige om, at vi kunne anbefale filmen til andre, både til unge, gamle, drenge og piger. Filmen passer til så mange forskellige aldersgrupper og begge køn, hvilket jeg godt kan lide :)

Håber at filmen kommer på Netflix om noget tid, for skal helt klart se den igen ;)


Og kan vi ikke også lige blive enige om, at Ansel Elgort er fucking cute???? Amen virkelig (se sidste billede)

Før filmen trænede vi, og efterfølgende tog vi ud til Fisketorvet, hvor vi spiste på Grand Vue.


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

T-shirt - message / Shorts - Levis / Sko - Adidas Superstar (her)

Hej igen tøser. Jeg har i den sidste uges tid været i sommerhus i Sverige. Det sjove ved sommerhuset var, at vi selv har haft sommerhus i dette område. Dette medførte, at dagene blev brugt på at se forskellige mindeværdige steder. Vi gik heriblandt ture i skovene, havde et par badeture, løbeture og generelt hyggede vi bare.

Håber at i andre nyder sommeren, selvom det ikke er noget at råbe hurra for herhjemme i lille DK :)


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser, som nogle af jer ved, fylder jeg 18 om under en måned (!!!!!). Derfor bliver min ønskeliste rimeligt efterspurgt. Jeg synes, at det er enormt svært at finde på ønsker, men her er 10 forslag, som er på min ønskeliste.

Håber at i kan finde lidt inspiration, når i selv skal finde på ønsker på et tidspunkt.


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser, jeg synes at nogen undervurderer H&M. Man kan altså finde nogle lækre sager til en virkelig god pris. Derfor har jeg samlet hele 3 outfits, hvor ALT stammer fra H&M.

Personligt elsker jeg at gå i H&M og har efterhånden en del ting derfra, som jeg er glad for.

Håber at i synes om det :)


Kys kys

- Clara

pssst..... Den lyserrøde top koster sølle 30 kr!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser, det sidste stop i Italien var Milano. Her brugte vi en del af tiden på at kigge i de forskellige lækre butikker, som Milano byder på ;)

Vi så dog også byen, hvor vi blandt andet var på en hop on and off bus. Med bussen så vi lidt mere af Milano end bare centrum, heriblandt deres stadium.

Vi var også ude ved Navigli, hvilket minder om Nyhavn (se billederne forneden). Her er der en smal flod og restauranter på begge sider af vandet, vildt hyggeligt!! Vi spiste aftensmad to gange derude. Navigli er mere italiensk end resten af Milano, hvilket jeg godt kan lide.


Jeg havde flest forventninger til Milano, og var helt sikker på at byen toppede højere end Firenze, men må indrømme at jeg bedre kan lide Firenze, da det er mere italiensk, intimt og så har det mere sjæl efter min mening.


Kys kys

- Clara

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser, vores første stop i Italien var den skønne by, Firenze. Her så vi de forskellige seværdigheder og generelt nød vi bare, at vi endelig var fremme trods de omstændigheder, som uforudsigeligt var opstået.

Vi var blandt andet oppe i Domkirken, Sankt Ansgars Kirke. Her var der en vild flot udsigt (kan helt klart anbefales). Vi var også nede ved vandet, hvor der var en rigtig skøn italiensk atmosfære.

I kan nok godt regne ud, at det var vildt varmt og jeg var ved at dø af varme flere gang den dag, men derfor skal i ikke snydes for outfitbilleder fra dagen;)

Firenze er en hyggelig by, som man bør tage forbi, hvis det kan lade sig gøre. Jeg kan helt klart anbefalede den.


Kys kys

- Clara

Likes

Comments


Hej tøser, jeg har i denne uge ikke opdateret noget på bloggen, da jeg har været i Italien med min skønne svigerfamilie. Hvis i følger mig på insta (clara_koch), har i nok allerede set, at jeg har været på ferie.

Jeg kom hjem i nat, efter at have kørt i 15 timer, da vores fly blev aflyst på vej derned, og vi måtte derfor køre hele vejen til Italien. Hvis vi ikke havde kørt, kunne vi ikke komme afsted, da det næste fly først var ledigt 3 dage senere.

Selvom det tog længere tid at komme frem og tilbage end forventet, var det en fantastisk ferie med smukke omgivelser, lækker mad og søde mennesker.

De kommende indlæg vil være om min ferie til Firenze, Pisa og Milano.

Hvis i har nogle ønsker mht indlæg så skriv endelig <3

Håber i alle nyder ferien :D


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

Hej tøser, håber i nyder tilværelsen her i dejlige juli måned.

Da min kæreste, Frederik, fyldte 18 år tilbage i maj måned, gav jeg ham i gave et spaophold på Kurhotellet Skodsborg. Selve opholdet var vi på for et par dage siden.

Det var vildt hyggeligt! Vi nød det skønne sted og vi nød hinanden. Stedet er helt afslappende, og på nogle tidspunkter føler man faktisk, at man ikke er i Danmark længere. Samtidig kommer man virkelig ned i et afslappende tempo, hvor man bare nyder tilværelsen.

Det er et sted, man skal prøve at opleve, hvis man er til spa og afslapning.

Selvom der er en del mennesker nede i spaen, føles det, at man er alene da saunaerne, dampbadene osv er i små rum rundt omkring i spaområdet. Frederik og jeg var helt vilde med Rasul (mener det hedder det).

Vi vil kigge tilbage på dette ophold med et smil på læben. Vi blev begge enige om, at det ikke er sidste gang, at vi besøger Kurhotel Skodsborg.


Da vi tjekkede ind kl. 15 torsdag, gik vi stort set direkte ned i spaen og var der til vi skulle spise aftensmad. Efter vi havde spist, tog vi derned igen og her var vi de eneste, hvilket gjorde det endnu mere hyggeligt.

Spaen lukkede kl. 22. Efter vi havde været i spa om aftenen, gik vi op på tagterrassen og nød udsigten ud over Øresund. Til sidst satte vi en film på nede på værelset, hvor vi lå i den dejlige seng med skønne pudder.

Der var morgenmad indtil 10:30, men vi var færdige lidt før så vi kunne nå et ”hurtigt” smut i spaen - vi tjekkede ud kl. 12 fredag.


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey tøser, håber i nyder sommeren.

Godt vejr lig med nederdele, i hvert fald for mig :)

Jeg er simpelthen så nederdele in love!! Går stort set aldrig i mine shorts mere, ALTID nederdele haha. Derfor besluttede jeg mig for, at det første tøj-indlæg skulle være om en masse flotte nederdele.

Jeg synes, at de forskellige fund har rimelige priser og de er vildt flotte. Den dyreste koster 400 kr. mens den billigste koster sølle 91kr!! (nr. 6)

Det med nederdele er bare så godt. Personligt føler jeg mig selv vildt godt tilpas i nederdele og elsker dem.

Håber i finder det her inspirerende og selv synes om et par af nederdelene.

Hvis i ønsker flere indlæg som dette så like ;)


Kys kys

-Clara

Likes

Comments

Denne sommerlige tirsdag har jeg nydt i København, hvor jeg blandt andet var i Kongens Have og spise frokost med mine tre skønne veninder.

Vi tog på Strøget i to hold, hvor vi efterfølgende aftalte at mødes kl. 13 og spise frokost sammen. Her valgte vi at tage på GRABZ. Det er et sted, hvor man selv kan blande sin salat og efterfølgende vejer man den. Der er viiiiirkelig mange valgmuligheder, hvilket er super lækkert!!

Som tidligere nævnt tog vi i Kongens Have efter at have fået vores mad, her nød vi vores dejlige salater og solen, super hygggge.

Håber i andre også har nydt sommerdagen i Danmark, for det er ikke så tit at vejret når de 18C herhjemme :((((


Kys kys

- Clara

Likes

Comments

Første indlæg… Hvordan starter man sådan et? Måske skrive lidt om sig selv? 

Jeg hedder Clara Koch, jeg er 17 år (soon eighteen) og starter i 3.g efter sommerferien, på Greve Gymnasium. Jeg går meget op i mode og tager en del billeder i min hverdag.

På min blog vil jeg komme ind på mode, hverdagen for en teenager og massere af tips til jer derude. Jeg håber i hvert fald at i vil læse med. Der kommer helt sikkert andre slags indlæg også, men nævnte lige et par stykker.

De 24 timer der er på et døgn bruges på mine venner, familie, kæreste, træning, arbejde og skole… (Sidste ting er dog ikke aktuel lige pt hvilket er liiiidt godt)

Jeg håber ikke, at i er blevet skræmt væk. Dette var selvfølgelig meget kort og bredt men i finder ud af mere, hvis i bliver ved med at læse med. Lover at i ikke kommer til at fortryde det;)


Kys kys

- Clara

Likes

Comments