The Car Is Driving To Italy..

right now i'm on my way to italy with my father and his girlfriend and my little brother,but like we are not in Italy but we are on our way we are still in Denmark and the clock is 12 pm/am.

Right now I am in Italy in lazise on a camping place "Belvedere"


19 July


Fortsættes i Dansk

Jeg er lige kommet hjem (24/07), Har været afsted i 10 dage.

efter jeg kom hjem tog vi tingene ud af bilen og kørte min fars kæreste hjem, og efter det hentede vi endelig Cairo ❤. Jeg lavede ikke rigtig noget efter det, var bare ude ved mine chinchillaer og rydde mit værelse en lille bitte smule op. Og så har jeg snakket med min kæreste som så er i italien lige nu med sin familie.

Så mine planer er ikke ret store resten af sommerferien, udover fitness og hunden.

Byee.....💋


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heiii Girls & Boys

it´s have been a while but i'm back i think. i didn't really know what i was writing about, but i think i know what to write about it's something about myself because it has been a really looong time ago. (a couple of months)

so to get this right. i have cut my hair short really short, i train in fitness with my boyfriend, i still have a dog. but i also have four chinchillas now. i still love music it's a part of me, i listen to music all the time. even when i sleep at night, i listen to music when i'm bored and right now i', also listen to music to have something to write about😁.

hahah i don't know how to end this text but.. the text will be longer next time.

bye.....❤Likes

Comments

Jeg er en meget stille og rolig pige, jeg er ikke en der hele tiden vil have at der sker noget. Jeg kan bedst lide at tingende bare flyder istedet for at være sat på plads hele tiden.

Jeg er 13 år, og har fødselsdag d. 10 April. Jeg har 3 skønne veninder, og en dejlig kæreste, jeg elsker at hænge ud i centret & byen. Jeg elsker at være sammen med folk, istedet for at være alene 24/7.

Et par ting jeg hader

1. jeg hader når mennesker tror at de er hellige. 2. jeg hader når en person spiller smart og tror at man er så pisse sej.

3. jeg hader når folk æder mit slik/chokolade. 4. Jeg hader at tænke på at mindste flere veninder.

Der er meget mere jeg hader men det undlader jeg lige at skrive.

Når folk kender mig rigtig ved de at jeg er meget sød og skøn at være sammen med, jeg er overhovedet ikke som folk går rundt og siger. Altså self kan jeg være at Bitch engang imellem, men hvem fanden er ikke det?

Jeg har en hund som er en pomeranian og hedder Cairo, han er enden en Tysk eller Polsk Race. Jeg har haft ham i ca. 2 år og er virkelig glad for ham, Han er ikke kun min hund han er den jeg fortæller alt til han er en af mine bedste venner.


Likes

Comments