View tracker

Be proud of who you are, smile through the darkest times. Prove that this World is Worth living for. Be you and never change for someone else. Only change for Yourself, for your own cause. Be you. Be PROUD and SMILE!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sitter och planera den nya fotograferingen med C! Blir inte lätt att toppa den senaste, men det är inte omöjligt. Vi väntar dock på vädret då vi båda har en liknande bild vi vill försöka fånga, men än så länge är det inte möjligt. Eventuellt får vi dela upp den i två delar, då den nya fotograferingen är en karaktärsfotografering. Lättare att ha bilder att gå efter för att kunna fixa de bilder jag behöver. Vilket blir en svår uppgift för oss båda att matcha. Tills vidare har jag dessa som jag planerar kring. Hmm vad tror du C, kan vi lyckas på första försöket? xD

Likes

Comments

View tracker

Dessvärre så litar jag inte på människor, ingen. Ja precis, ingen. För allt för många gånger har jag blivit motbevisade. Visst jag har en tillit till min vänner, men jag litar inte på någon. Ingen. Ingen? Nä, för ingen har visat att de går att lita på. Jag försöker, jag ger en chans. Men ja, de varar inte så länge. Det är tragiskt och tröttsamt.

Likes

Comments

Nämen usch, det var ett bra tag sedan jag postade något. Har arbetat mycket med framtida projekt att ja, bloggen hamnade efter, Sorry friends!

Men nu så, vi är tillbaka. Nya fotograferingar är gjorda och planer inför - för första gången - att sätta en av mina egna karaktärer till liv. Spännande och oroligt! Att försöka få en person att ge liv till en karaktär på ett annat sätt. Men vi ska testa, definitivt! Vi testade en idé under en annan fotografering, jag och C - ni ska få se den imon - men jag tänkte dela med mig av bilden som vi testade. Problemet är att det är flera än en bild som krävs för att verkligen visa karaktären, så det blir en del på lager sen xD

Men nu är det dags att sova med en tidig morgon som väntar och jag avslutar med en sneaky pic från idén kring karaktärsfotograferingen. Have a GOOD day and Smile!!
<3

Likes

Comments


Alltså jag vet inte xD

Jag har varit väldigt rastlös idag, men jag har gjort något i alla fall. Lilla Zedekiah ska få en rumskompis imorgon <3 Så det ska bli så mysigt med en kissemiss till :D Många projekt på gång som vanligt, två har ni redan sett men flera är på väg.


Likes

Comments


Tänkte faktiskt inte göra en fotobomb, inte helt. Vill man se de bilder som är ute så får man klicka sig in på fotosidan på fb istället ---.> https://www.facebook.com/Fotograf_AG-832635466847089/

Men självklart ska jag visa lite bilder.

Inspiration med Clara

Cosplay med Jennifer

---

Likes

Comments

Fotografering

nu så är den första cosplay fotograferingen gjord. Riktigt roligt att testa på ngt nytt. Men hörrni jag har mer är bara cosplay foton. Träffade bästa C och tog en hel del bilder där oxå.

So be ready for the photobomb!

Likes

Comments

Mitt Liv

nu har sakerna kommit! Cosplayfotograferingen is in the making.

Sista sakerna on the road. Så snart så blir det en fotobomb igen på bloggen här :D

For next time!

Smile!

Likes

Comments

Jag vet inte varför, eller jo det kanske jag gör, men enda sedan jag och min kompis började på vårt projekt så vill jag faktiskt testa det. Det verka roligt vilket är märkligt då det är ah inte så likt mig. Men när jag ändå håller på kan jag ju dra nytta av det helt enkelt. Men nog om det, jag är hungrig och sjukt trött. Så nu något lätt att äta, ett avsnitt på serien och sedan är det nattinatti.

Gooodnaight!!

Likes

Comments

Detta är ju illa kära ni x)
Men shiet happens.

Hmm,  fullt ös medvetslös. Precis som vi gillar det I guess. Arbetet fullt igång igen, skrivningen är som den ska och spelandet rullar på. Fixade hem lite spel på steam faktiskt, fanns lite roliga spel. Betydligt billigare än butik i flera fall. Fast jag märker ju själv att jag är van vid kontroller (ps3/4) så funderar på att fixa hem en steam kontroll eller vad de kallas XP

More!

Oh har beställt props till cosplay då jag inte har redskap eller kunskap för att göra egen än. Vilket ska bli roligt att köra. Tror de kommer inom en/två veckor då leveransen har varit väldigt snabb på förgående order.

​​Så nu ska man hålla sig vaken tills man kommer hem. Tidig morgon imon :D
Gooodnaight!!

Likes

Comments