Header

Vardag

Roadtrips, shopping , löpning & en massa annat är vad jag spenderar tiden med!! Vi har spel eller grillkvällar i vanlig ordning, en ny grej som hänt är även pluggkväll . Hm vem kunde tro de? Inte mkt kvar av skolan nu så bara att kämpa. Fredag förresten idag ju!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Resor

Hemkommen sen i fredags från en underbar resa. Bär med mig många nya upplevelser och roliga minnen från veckan. Barcelona är absolut en stad att besöka igen!!

Likes

Comments

Resor

Efter en himla massa steg som resulterat i många ömma fötter avrundar vi dag 2 i Barcelona. Guidad tur, shopping & besök till sagrada familia har bidragit till en hektiskt men rolig dag. Lite mer pålästa kring Barcelonas historia och en hel del fattigare med andra ord. Gäller verkligen att ta vara på varenda sekund , för vill inte ens tänka på att vi snart sitter i skolan igen. Nä nu ska vi bara leva life.

Likes

Comments

Resor

Efter lite kaos hit och dit är vi sedan eftermiddagen framme i Barcelona. Planerna för kvällen var att se fotboll men då biljetterna och platserna tjorvade så blev de enbart ett trip till stadium innan vi snopet fick ta en taxi tillbaka. Hursomhelst blev kvällen bra ändå, lite tapas har vi hunnit med & en cappuccino på Starbucks såklart.

Likes

Comments

Idag var projektet att färga Idas hår och klippa, var helt ärligt mycket skeptiskt till ifall jag skulle lyckas eller förstöra hennes hår totalt. Men efter lite youtube videos, lite känsla och många om och men så blev resultatet bra må vi säga.

Likes

Comments