​Jag tror att jag måste flytta mitt fokus. Jag vet att det har varit ungefär 97% relationer och 3% mig. Tiden har funnits för att fundera och organisera och manipulera mig själv till värsta tänkbara. Vart tog mitt fokus vägen? Med en operation som har isolerat mig då jag inte har kunnat gå, så kommer också tankarna och ensamheten. 

Jag skulle så gärna vilja gå ut och gå. Röra på mig mycket och trötta ut kroppen så att jag inte orkar tänka lika mycket. Jag skulle vilja få tillbaka min glow och min styrka. Jag skulle vilja börja på min yoga och fokusera mer på mig istället för på alla andra. Hur alla andra mår och känner och hur mina val påverkar dem. För det är i princip det mitt liv kretsar runt just nu känns det som. Jag känner mig lite kvävd av alla runt omkring. Jag tror det är för att jag ÄR isolerad här hemma. 

Jag skulle vilja känna mig sexig igen. Och jag vet ju att bollen ligger hos mig. Jag vet hur man går ned i vikt. Jag är mycket väl medveten om hur jag ska gå tillväga för att tappa kilon och för att bygga muskler och må bra i min kropp. Jag ska ta tag i mitt liv igen. Inte jobba sönder, sova ordentligt och tänka mycket mer på mig själv än vad jag gör. Jag tänker så mycket på alla andra. Hela tiden.

Jag tänker ju så mycket på alla andra så jag tänker på vad de tänker på och vad de gör. Det är ju helt sjukt. Jag försöker att distansera mig från mitt förhållande lite. Tänka att jag inte kan vara beroende av någon trots att det känns så bra. 

För sanningen är att livet gör väldigt ont. Och jag tycker inte att det är så rättvist. Jag tycker att man får ta en hel del skit. Och jag känner att mitt ego inte tål så mycket längre. Det beror nog på all denna skit. Allt man har tuggat och svalt bara. Man har i tystnad fått kniv efter kniv i ryggen.


XXBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag målade jag min första mandala. Det kändes sjukt sent, men samtidigt väldigt roligt. Det kan verkligen vara roligt att måla - att få vara kreativ på något sätt. Men en sak som man aldrig ska göra, är att lägga sig i andras kreativitet. Det här med att pressa fram andras kreativa sidor.

För det slog mig idag. Att jag hela tiden tänkt att det är jag som vill springa ikapp allt. Livet. Som jag inte kan för att jag är så ung. Jag har tänkt att det är mitt fel, att det är något fel på mig för att jag inte är sån. För att det ligger långt inom mig, men idag så slog det mig alltså; det är inte jag. Det är inte jag som pushar det här på någon. 

Jag vill bara bli älskad för den jag är. Precis den jag är. Om jag gillar att sjunga, gå promenader, kolla på film och serier, äta god mat, dricka vin och öl, kolla på djurprogram och lyssna på mysiga och ibland trista låtar, ibland väldigt glada låtar. Om jag gillar att skriva. Om jag visar känslor. Om jag är känslig? Om jag älskar konst, men kanske inte är lika bra på at måla den eller skapa den själv. Om jag inte är den där tjejen trots allt.

Det är inte ok att tro att man kan förändra någon. Varför ska man ha rätten att göra det? Jag kommer fortsätta att vara mig själv. För det är den ända personen jag vet hur jag ska vara. 

Spring för livet om det är dig kärt. Och jag älskar livet - det får du inte ta ifrån mig. 


Likes

Comments

I mina relationer har jag alltid haft lätt för svartsjuka. Jag har alltid gömt mig bakom att jag inte kan lita på någon. Att jag är rädd för att bli sårad. Men sanningen är att jag bara ljuger för mig själv. För vet ni vad? Svartsjukan kommer när man tror att man inte är tillräckligt bra. Den speglar din egen osäkerhet. Den kan rota sig i utseendet, personlighet, skills mm. Mitt sätt att bearbeta min svartsjuka, är att istället för att fokusera på min partner så mycket, börja att fokusera på mig själv. Göra mig själv till den allra viktigaste personen i mitt liv. Utan att bli ego. Bara lagom lyfta mig själv och fokusera på vad som är bra med mig. Varför skulle inte jag vara bra? Och om jag ska behöva känna mig otillräcklig i en relation, då är det helt enkelt inte rätt relation för mig. För vet du vad? Vi är värda så mycket. Och livet är värdefullt och viktigt. Så jag tänker leva det som min egen beundrare. Sluta upp med fula kommentarer till mig själv som sårar. Varför gör jag så? Slut på det. Fokusera på hur stark kvinna jag är istället. På hur lagom jag är. Precis som alla andra kvinnor där ute. 

XX 

Likes

Comments

Jag såg den här bilden och den träffade mig i hjärtat direkt. Jag ville liksom inte slita blicken från henne. Hon med det där långa håret som bara rinner ned över kroppen. Blundar. Mediterar och månen. Månen är så viktig för den ligger precis så att jag vet var hon är i Världen. En plats jag också besökt. Den påminner mig om var jag vill vara. Det är dit min väg leder.

Vi måste ge oss själva mer tid, mycket mer tid, att bara få vara. Vi måste få sitta rakt upp och ned utan att behöva tänka, tala eller agera. Vi måste ta några minuter varje dag och bara sjunka in i oss själva och vara i nuet i våra kroppar. Jag tror på energi och på att ladda denna för att vara lycklig.

Ladda energi så du kan vara din egen Gudinna. Var din egen Gudinna genom att behandla din kropp som en Gudinna. Ta väl hand om dig själv. Sök svar. var nyfiken på livet, tro på dig själv mest av alla. Se upp till dig själv. Bli en person man vill se upp till.

Att jag vill vara min egen Gudinna handlar om så mycket, men en stor del är att jag ska tro på mig själv - liksom se en Gudinna framför mig och leva det liv hon skulle levt: Ta hand om sig själv, respektera sig själv, tro på sig själv och sin sak.

Godmorgon!Likes

Comments

HEY WORLD

Nu händer det. Bloggen händer så jag ville egentligen bara säga - HEY WORLD!

Ligger just nu i vår stora säng. Sambo sitter i vardagsrummet framför ett nytt tv-spel. Jag älskar att studera honom i profil såhär. Han sitter lutad framåt för att det är så spännande och viktigt det som händer framför honom på skärmen. Så har han min mössa som nu är så sliten. En grå tröja. Mjukisbyxor. Skäggig. Och han är så fin och så himla mycket min. Min kärlek. My rock.

Nu ska jag hälla på lite "Zen Eyes" på den lilla, lila vetekudden och lägga över ögonen. Zen.

XX M

Likes

Comments