Hej!

Ahh vilka härliga minnen, haha nej men seriöst om ni har vänner som tar din mobil ifrån för att ta bilder kan du kalla de galna psykopater som förstör era liv. Igår hann jag inte blogga för att jag va med denna varelsen till typ 22:00 såååååååååååå. Aa vad mer ska man säga nu är det torsdag och vem vet vad som händer, o juste ni borde lägga till mig på Snapchat för det är där allt händer, adda mig solleee009. Hoppas ni har en bra dag och vi kanske ses senare på kvällen. Peace out

Hejdå//Solin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Idag har jag några outfit som jag tycker om, vilken skulle ni tycka skulle passa mig eller dig. Kommentera gärna och ​skriv om ni vill ha mer inlägg på samma dag. Det är så härliga sommar kläder men just i Sverige vädret så fungerar det inte så bra. Om ni bor i Stockholm skriv om ni såg haglet som kom ner idag, visst var de stora. Asså jävlar vad stora isbitar det gjorde jätte ont, Men hoppas ni har en bra dag och godnatt från mig.

Hejdå//Solin 

Likes

Comments

Hej!

Har precis kommit hem från Turkiet oh fyfan vad skönt det var, jag är brun, jag blev smal av hettan och för att jag fastade ehhh ja. Tog tusentals bilder där för att mamma inte var med, jag åkte med min moster och hennes barn,, Nästa dag kom min mormor och min morbrors barn, asså var vi en jäkla stor familj där och inte nog med det så var min andra morbror redan i Turkiet innan vi kom o gissa vem han va med, sin fru och hennes mamma så vi var 11 personer som bodde i en 2:a. THATS INSANE!!!!! Men på nått sätt klarade vi av det. De svåraste saken var att åka någonstans med taxi för att det var så jävla dyrt där så vi fick betala för 2 taxis vilket blev typ runt 24 tl. En liten kort berättelse, där vi bodde så fanns det ett litet cafe, och precis bredvid cafet var ingången till våran lägenhet. Precis utanför fans det 8 kattungar och 1katt mamma och massa andra,. Första veckan fanns de 8 kattungar men så började 2:a och fler kattungar försvann, och jag tyckte så synd om de att varje dag köpte jag lite kolrv och tog en skål hemma ifrån o la vatten till de. Jag vet inte varför för att jag är inte en sån person med det var nått med kattungarna som påverkade mig. Aja jag måste avsluta denna blogg post så hoppas ni har haft en bra sommar och kommentera gärna vad ni har gjort tills nu asså.

Hejdå //Solin

Likes

Comments