​Hej mina fina hjärtan! Idag är det sista gruppspelsmatchen för älskade SWE i EM och det är en match som måste vinnas. Jag och Marie kommer sitta hemma hos mig och heja för fullt och det borde du med göra! 

Tidigare idag åt jag lunch med Linnea på Deli and Coffee som ligger inne vid kungsports platsen. Så himla najs salladsbar! Du får mycket mat för det du betalar, jag orkade inte ens äta upp haha. 

Nu ska jag kila iväg till hemköp och handla lite snacks till kvällen, puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Sitter framför mello hos Maria efter att det har vart gäster här hela eftermiddagen. Rasmus fyller 19 idag och det har firats med lite släkt, ostbricka och vin! Mys. Ha en toppen lördag!

Likes

Comments

​Godmorgon! Startat dagen med att ta mitt blodsocker och sedan en kopp te. Hade tänkt att ge mig ut på en prommis innan frukost, men i det här snö-vädret känner jag inte riktigt för det. Är helt slut i min kropp efter att ha kört 7 träningspass hittills denna veckan och hade behövt få ut lite slaggprodukter samt återhämta mig då jag har två pass kvar på söndag. Sedan är det ny vecka, med nya träningspass och skola! Har inte vart i skolan sedan början av januari då vi haft praktik i fyra veckor och jag har haft mitt jobb som praktikplats. 

Juste, innan jag går så ska jag bara säga det att jag klippt av mig håret. Va så sjukt trött på mitt långa hår som bara hängde där och trasslade sig i nacken hur mycket man än borstade det. Så nu är det av och jag känner mig väldigt mycket fräschare om jag får säga det själv haha

Självklart är bilden svartvit och döljer mitt ansikte, ovanligt haha

Likes

Comments