​När allt går fel. När allt man tror på visar sig vara en lögn. När allt man en gång haft, inte finns där längre. Vad gör man då?

När man sträcker ut en hand för att få känna värme, kärlek och mjuk hud under fingertopparna, men du drar dig undan. Vad gör man då?

När hela själen brutits ner och hjärtat har gett upp. När man inte orkar mer.  Vad gör man då?

Vart vänder man sig när det inte finns någon man kan lita på? Hur kan allting vara så himla lätt för andra, men så förbannat svårt för mig? 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är en fruktansvärd person. Ingen kan vara glad i min närhet. Jag är det äckligaste som vandrat denna jord.

Detta fick jag höra idag... och jag kan inte annat än hålla med. Jag är vidrig, fet och äcklig och motbjudande... Men snälla förstå.. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.. Jag gör så gott jag kan, har inte ätit på 3 dagar, jag har bett om ursäkt, jag har bedyrat min kärlek till dig.. Snälla, snälla, förlåt mig..

Jag gör vad som helst, lämna mig inte. Lämna mig inte, jag älskar dig så mycket.

Jag ber dig... Det är allt jag kan göra.. Be dig, och förklara för dig hur mycket du betyder för mig...

Snälla, lämna mig inte såhär...


Likes

Comments

Likes

Comments

Ingen träning på 5 dagar nu.. Sjuk som en hund är jag. Har kompenserat med att promenera till och från jobbet och ätit mindre... Hur länge tänker den här jävla förkylningen hålla i sig? Den förstör allt... Hade en tvärsäker plan, som faktiskt funkade och visade resultat, så kommer detta bakslaget...

Får ta tag i allt dubbelt så hårt när jag inte har 600liter snor i hjärnan... Fördelen är att jag inte kan sova, så har massa tid att planera in fortsättningen för min omvandling.

Keep it going Anas

Likes

Comments

Ångest. Mörk och välkomnande, nästan lite tröstande. Samtidigt som den sliter mig i bitar, äter upp mig inifrån. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vill att den ska lämna mig eller om jag vill att den ska stanna. Känns så hemma tillsammans med den, samtidigt som den tar upp mer och mer av mitt liv. Ibland vet jag inte om det är jag eller den som har kontrollen.

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, åt mycket mer än jag hade räknat med. Ett gäng öl blev det också. Absolut ingen ork för träning, så hamnade i soffan hela dagen igår.

Idag har jag varit extra hård med maten. Kaffe till frulle, måltidsersättning till lunch och ingen middag. Massa vatten har jag dock fått i mig, fyller upp rätt bra...

Inte bästa formen idag, förkylning på gång skulle jag tro... Ont i huvet, skakig, frusen som fan.. Dags för en kopp te och sedan bädda ner  mig i sängen och köra nån halvdan film..


Likes

Comments

Dagen som började kalas, verkar sluta i katastrof.

Hade ett toppenpass på gymmet innan jobbet, vågen var på min sida denna morgon. I matväg  har jag inte fått i mig så mycket alls, vilket är bra. Men jobbet har gått käpprätt åt helvete och allt jag vill nu är krypa ner i soffan och moffa i mig en chokladkaka. Bara tanken på allt det fettet får mig illamående och ångesten skriker i huvet på mig.

Det känns som att magen är svullen och uppblåst bara av tanken på att äta, inte bara choklad och onyttigheter, utan all mat. Gårdagens middag, en deciliter gröt, lade sig som en sten och verkar nu ha svällt upp till femdubbel storlek.

Får bli en redig powerwalk hem från jobbet, tröstäta en skål lättfil och hemmagjord musli (som substitut till chokladen)

Någon som har erfarenhet av detta? Någon som kan tipsa om träning / kost(ersättning) som funkar i det långa loppet?

*Hungry to bed, hungry to rise, makes a girl a smaller size*


Likes

Comments

Dag nummer 1

Delmålet är 5kg. Det ska inte vara så svårt. Det ska bort på under en månad. 

Nu är jag trött på att vara fet och äcklig. Nu får det fan vara nog. Aldrig mer vill jag känna ångest över att inte komma i kläderna jag så gärna vill ha, aldrig mer ska den jävla tröjan åka upp och visa allt det äckliga som är så illa dolt. Äckligt, vidrigt, motbjudande fett som sitter överallt. Dags att tacka för den här tiden och göra mig av med det.

Tar gärna emot tips och tricks om det finns någon som gör eller har gjort samma resa. 

Please butterflies, help me to finish my jurney.

Likes

Comments