Header

confessions

På minuskontot: Världens dipp i självkänslan har ramlat över mig, välkommen att försvinna tack. En förkylning från helvetet bröt ut för några veckor sedan och jag är fortfarande inte helt frisk. Hosta. Feber.

På pluskontot: Lyckan över att ha tagit körkort och dessutom på första försöken.
Samt lyckan över att gå sista året i gymnasiet. Det kan jag leva på ett tag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

new in

I födelsedagspresent av min pojkvän blev jag bjuden på hotell och resa till Stockholm (världens bästa pojkvän) för några dagar av shopping. Och ska jag vara helt ärlig så tog jag faktiskt inte en enda bild där knappt för jag kände att jag hellre ville njuta istället för att se allt ur ett bloggperspektiv som jag brukar. Hur som helst så hade vi det jättetrevligt verkligen och jag har fått med mig flera godingar.
Bland annat från Chanel och Louis Vuitton. Två nya bebisar som jag bokstavligen sitter och klappar på nästan haha. Men jag är ju så galet nöjd!! Gick ut från varje affär med världens mest belåtna ansiktsuttryck haha. Visar er i ett inlägg senare :-)

Likes

Comments

new in

Nu har jag haft en liten välförtjänt paus. Jag har inte varit sugen alls på att blogga, därav pausen men nu känner jag att jag är tillbaka efter att ha haft långledigt. Min kropp och mitt sinne är fylld av positiv energi och jag mår så otroligt bra! I helgen har jag avverkat jobb i denna dödliga värme och idag vaknade jag upp bredvid människan jag mår absolut bäst med. Såhär i värmen saknar jag Paris som en galning, hade jättegärna velat åka dit över en weekend och bara ta in den vackra staden. Men närmast jag kommer är Michaela Fornis blogg och minnen vilket duger ganska gott det med ibland. Här ovan ser ni förresten min nya kjol som jag invigde idag. Visst är den helt perfekt? Toknöjd är bara förnamnet.

Turtleneck; Rodebjer, Bälte; Rodebjer, Kjol; One Teaspoon

Likes

Comments

// Jacket YSL - Sunglasses YSL - Classic monogramme suede bag YSL - Suede sandal YSL //

Likes

Comments

ootd

// UNJEAN superskinny fit - NEW BALANCE sneakers //

Alla borde investera i ett par gråa jeans. Det är något av det bättre att ha i garderoben. Invigde även mina nya sneakers idag från New Balance, hur skönt kändes det inte att gå i sneakers igen då?

Likes

Comments

tips
min absoluta "holy grail" bok... love it

Du vill ha...

Smalare midja: Testa byxor med högre jeans då det gör att man fokuserar mer på höfterna och illusionen av mindre midja uppstår direkt.

Mindre mage: För tajt är aldrig bra - men det svåra är att hitta den perfekta balansen mellan tält och kroppsstrumpa, för varken eller blir bra. Utan satsa mer på att hitta en siluett som har en form någon annanstans än över magen. Exempelvis tajtare byxor eller smal ärm på tröjan. Annars är tröjor med mjuk rundringning, en längre kavaj då det är viktigt att överdelen inte slutar där man är som bredast eller tröjor som visar lite hud på halsen - helt rätt.

Längre ben: Matcha skorna med byxorna tillför genast längd på benen, en högre midja på jeans samt enfärgat är också ett vinnande koncept. Testa också en tvärrandig tröja då det lurar ögat att överkroppen är kortare och man ser då ut att ha längre ben.

Mer rumpa: HÖGA JEANS vars byxlinning slutar där midjan är som smalast är ett givet "ja". Undvik lågt skurna jeans. Tält-överdelen är ingenting att rekommendera om man satsar på att få det att se ut att man har större rumpa.

Mindre rumpa och lår: Bär bootcut och undvik överdelar som slutar mitt på rumpan

Mer byst: The push up and the bombshell are your new friends. Bär tröjor som markerar midjan.

Nättare axlar: Undvik asymmetriskt, V-ringade T-shirtar och tröjor är ett väldigt bra knep

Mindre byst: Enkla toppar, enfärgat och helst mörka färger då det förminskar.

Mindre armar: Trekvartsärmen drar fokus till underarmen, samma effekt får du enkelt genom att rulla upp tröjan eller skjortan. Undvik ärmlöst

Författarna till denna bok uppmuntrar dock väldigt noga med att man ska försöka vara nöjd med vad man har för man är snyggast i världen, men dessa tips är väldigt roliga och användbara att ha så jag skrev om allt lite. Rekommenderar verkligen alla att köpa denna, finns på Åhléns, Bokus eller Adlibris. 

Likes

Comments