Header

Postad i: Inspirerande

MYCKET inspirerande konton på min instagram. Jösses vad duktigt folk det finns där ute, grymma på det de gör. Eloge till alla er som jobbar med detta.

@celineaagaard_
@sincerelyjules
x. M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Tankar

📍 Paris, Tunnelbanan

Det är så himla viktigt att stanna upp och uppskatta det man har runt sig. Tänk vad dessa tre personer betyder för mig. Så knasiga individer allihopa att jag ibland undrar hur jag kan ha blivit så icke-knasig, när jag ändå blivit uppfostrad/uppvuxen med dessa. Haha! Men vad jag är så glad att jag har dem allihopa. Ibland när jag då inser hur bra jag faktiskt har det så smyger ångesten fram. Ångesten över döden. Jag får panik bara av tanken av att någon gång i mitt liv behöva vara utan dem. Min mamma och min pappa.

Om jag någon gång i livet som vuxen behöver känna mig liten igen, kramas och gråta lite - vem ska jag då gå till? Om inte någon av dem finns där? Det är himla tråkigt att sitta och älta detta, men jag kan helt enkelt inte låta bli ibland. En liten tröst är att veta att då när det där tunga mörkret väl kommer, så kommer jag att ha min syster. Jag kommer inte behöva vara ensam.

Jag är väldigt duktig på att berätta för dem att jag älskar dem. Det gör jag ofta. Men jag vill bara säga det igen; tack för att ni är ni och jag ÄLSKAR er.

x. M

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Utan tvekan så är youtube den nya grejen och jag måste erkänna att jag börjar bli lite sugen på det. Dels för att det är så fruktansvärt roligt att ha i framtiden men också för att det är så roligt att se en annan sida hos någon än bara genom stillbilder och text. Samtidigt så känner jag; Hmm... kommer det vara roligt att se på? Jag får helt enkelt tänka lite på det, men det verkar vara riktigt roligt att skapa på det viset!! Jag har ju trots allt varit inne på detta spåret förut, men aldrig tagit tag i det på riktigt. Vad tror ni?

x. M

Likes

Comments

Postad i: Weekly - varje söndag

Ny vecka och en ny weekly! Hjärnsläppet Almsand slog ju till igen och jag publicerade detta idag (måndag) när jag egentligen ska publicera det på söndag. Det är tur att man kan gå in och fiffla med inställningar. Haha! Läs om min vecka här nedan!

#weekly

veckans guldkorn

Min syster klarade sitt mopedkörkort i torsdags och i lördags så åkte vi ner till affären ihop på den lilla moppen. Det var på med överdragsbyxor, täckjacka och vantar för min del - jag blir så himla lätt kall. Men vad mysigt det var. Systertid är alltid bra tid.

veckans värsta

(LÄS INTE OM DU ÄR KÄNSLIG!! DETTA ÄR ÄCKLIGT)
I tisdags så märkte vi att en höna var helt blodig på rumpan. Mamma gick då in och läste lite och då stod det att vi skulle tvätta av det osv och se om det var kloaken (deras tarm) som hade vänt sig utåt. När vi då försiktigt torkat av henne så såg vi att det precis var så det var, så det skulle lösa sig och man skulle försiktigt försöka peta tillbaka den lite varje dag. Det skulle ordna sig och hon skulle bli helt återställd. Felet vi gör nu är att vi sätter ner henne bland de andra hönorna, som nästan direkt ser den här lilla knoppen hon har i bak. Två hönor går fram, tittar, och nyper sedan tag i den här lilla knoppen - och drar(!!).

Ja ni kan ju bara tänka er. Det var det vidrigaste och mest hemska jag sett. De drog ur en lång bit av hennes tarm ur bakdelen och hon levde ju samtidigt, försökte gå undan från alla andra i ren chock. Nej jag är skakad än idag. Ringde upp Erik som sedan fick komma och avliva henne. Jag hamnade i världens chock och hamnar nästan i det stadiet fortfarande så fort jag tänker på det. (och nej det är inte någon av de hönorna på bilden)

VECKANS SINNESSTÄMNING

Väldigt känslosam. Jag har inte alls varit på lika sprudlande humör som veckan innan. Det har varit mycket toppar och dalar.

VECKANS "OBSESSION"

För inte så längesedan så satt jag och kollade på Dessertmästarna där de i en utmaning skulle filéa apelsiner. Jag ville så klart prova på detta, och nu skulle jag nog vilja säga att det är mitt nya sätt att äta apelsiner på. Mums. Jag äter nog minst två apelsiner per dag. Haha!

VECKANS FUNDERING

Mycket jobb-, mycket lägenhets- och mycket bloggrelaterat har gått runt i hjärnkontoret. Jag vill verkligen leverera bra innehåll. Det har jag sagt många gånger och kommer nog göra det fler gånger, men jag ska försöka sitta och planera och strukturera lite idag - gällande bloggen. Sedan jobbar jag ju mitt första pass på J&J imorgon - nervös. Och sedan runt onsdag får jag ju besked om lägenheten. Mycket som händer nu.

Igår var ju min sista dag på jobbet och då fick jag bland annat denna läppenna av mina kollegor. Så himla gulliga!!

x. M

Likes

Comments

Postad i: Inspirerande
✓ GÅ 10.000 STEG
✓ KRAMAS minst tre gånger
✓ Läs i en halvtimme
✓ Ät sittandes
✓ DRICK TVÅ LITER VATTEN
✓ skratta minst Tio gånger om dagen

VIKTIGT, VIKTIGT. Detta borde man göra absolut varje dag för att må så bra som möjligt. Jag skulle vilja säga att jag faller ganska mycket och för ofta på "10.000 steg" -punkten. Så det är absolut något jag borde jobba mot. Min spontana känsla inför det idag är dock inte jättepositiv då det blåser storm och är väldigt grått här hemma. Nu ska jag vilken sekund som helst åka in mot stan, vi hörs senare!! Ha en jättefin lördag.

x. M

Likes

Comments

God morgon på er mina underbara läsare! Idag gick jag upp ur sängen lite i åtta, tog en dusch och satte mig sedan och sminkade mig. Jag ville ha allt klart så jag skulle ha lite tid till att blogga och tillaga min lunch. Jag jobbar ju idag (tyvärr) när det är så fint väder. Men det är bara att se det från den ljusa sidan; jag kommer iallafall komma till jobbet på gott humör. Jag känner mig extra lätt när solen skiner, det är underbart.

Jag hoppas att ni ser till att ha en fin fredag och tar hand om er! Kramas lite extra.

x. M

Likes

Comments

Postad i: Shopping
ebba k von sydow & emilia de poret

Jag är ett jättestort fan av Säker Stil och lyssnar på både podden och har deras första bok. När jag då trillade över deras lilla "uppföljare" så var den tvungen att komma med hem. Jag har inte bläddrat igenom hela än för jag tänker ta in allt det här långsamt. Lite härlig läsning när jag inte har näsan i "Arvet efter dig" som är uppföljaren till "Livet efter dig." Jo den fick också följa med mig hem. Haha!

x. M

Likes

Comments

Postad i: Tankar

15 mars 2016

Fy fasen i helvete vad ont det gör att förlora någon man tycker om. Vare sig det är människa eller djur. Ferrari som han hette fick vi ta bort den 15 mars på grund av ett hjärtproblem. Hans klaffar fungerade inte som de skulle vilket gjorde att det rann tillbaka blod i hjärtat, det orkade liksom inte pumpa iväg allt. Skulle man låta det gå för långt skulle han tillslut drunkna mitt på torra land.

Att vakna upp på morgonen den 15 och inse att idag var dagen då min lilla bebis skulle lämna mig var hemsk, bilresan dit var hemsk, minuterna jag tog själv på toaletten för att tokgråta var hemska och hur han så gärna ville komma till mig när jag kom tillbaka in i rummet på kliniken - var hemskt. Att sedan några minuter senare se honom ta sitt sista andetag var hemskt. Fruktansvärt. Vi tog med honom hem för att de andra hundarna skulle förstå vad som hänt och jag satt hos honom hela tiden. Men det värsta måste ha varit när jag var tvungen att lämna ifrån mig honom. Det kändes som om någon tog tag kring mitt hjärta och med all möjlig kraft tryckte till.

Jag var ju inte klar. Jag var ju inte redo. Han var ju menad att vara med mig.
Världens finaste hund.

x. M

Likes

Comments

Postad i: Vill-ha-begär

Min dag har varit väldigt bra måste jag säga. Direkt efter att jag slutat kilade jag upp till nya jobbet och skrev på lite papper innan det var dags att möta upp Josefin. Vi satte oss och åt mat i lugn och ro och pratade igenom det senaste som hänt innan vi gjorde ett tappert försök att komma ur matkoman genom att gå lite i butiker och spana. Inne på Skoakademin hittade jag de snyggaste klackarna; Ett par slingbacks som är klassiska så det finns inte.

Dessa kommer nog absolut bli mina inom snar framtid då jag verkligen fastnade för dem. Fantastiskt fina!

x. M

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej och god förmiddag på er! (Jag gillar inte kaffe men det ser väldigt fint ut på bild så idag fick jag låna mammas kaffekopp haha). Nu ska jag alldeles strax fara in mot stan för några timmars jobb och efteråt har jag bokat en lunchträff med Josefin då det var alldeles för längesedan jag träffade henne. Jag planerar även att eventuellt ta ett nytt hål i örat, vi får se hur jag gör. Men jag är väldigt sugen måste jag säga!! Ha nu en jättebra dag så hörs vi senare.

x. M

Likes

Comments

Prenumerera på min blogg