Header

Outfits

Dagens ovanfrån

Dagens klädval - jag har nu officiellt ett par favoritjeans. Jag trodde aldrig att jag skulle äga något från Ralph Lauren då deras kläder inte brukar falla mig i smaken, men dessa är så himla fina. Köpta på NK i GBG.

Hej! Wow vad jag saknat detta, men vad man inser hur mycket tid och arbete det ligger bakom. Iallafall för mig som aldrig någonsin kan bestämma mig om hur jag vill ha saker och ting, men nu så. Min dag har varit väldigt bra och en höjdpunkt måste varit när ett sms från Erik trillade ner i min telefon gällande en Eminem konsert i augusti. Han har pratat om det hur länge som helst nu, hur gärna han vill gå på en utav hans konserter - och äntligen ska han få göra det. Blev nog nästan lika glad som han. Hjärtat mitt <3

Nu resterande av kvällen ska jag (halvt engagerat) kolla på Gossip Girl samt blogga! Kram på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Efter en tre timmar lång arbetsdag (underbart) så är jag nu på väg hemåt. Trivs så otroligt bra på mitt jobb verkligen, men det är alltid skönt att komma hem! Oavsett om man jobbat tre eller åtta timmar haha :-) Väl hemma väntas det uppdatering så håll utkik!

Likes

Comments

Vardag

Världens finaste studentmössa!

Ny blogg. Nytt blad. Jag tyckte det var dags att ta upp bloggandet igen efter en viss tid som frånvarande. Och ingen tid passar lika bra som nu med några extra timmar över på dygnet då jag tog studenten den 16:e juni. En fantastisk känsla!! Jag har nu hela livet framför mig och återigen - det är en fantastisk känsla! Och alla som uppvaktade mig denna fina dag - fantastiska! Nu börjar allt.

Välkomna till min nya blogg!

Likes

Comments