Dagen

Godmorgon!
Måndag igen och nya tag, jag har haft en så mysig helg och känner mig så redo för en skolvecka nu. Jag började 9.20 idag så det blev inte en allt för tidig morgon. Jag mötte upp Ida på tåget, det är så bra att vi kan ha följe till skolan nu. Jag blir så glad och fylls med energi när jag träffar henne, så härligt en måndagmorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Foto

Mormor & morfars hund Franz

Likes

Comments

Dagen

Idag började med ett varmt bad och Josefin och Vanjas podcast, till följd av en god hotellfrukost. På förmiddagen gick vi på stan och gick i folkets park. Sedan åkte vi till Skateholm, då våra släktingar har en sommarstuga vid havet. Här ska vi sova en natt, det är väldigt mysigt.

Likes

Comments

mat

Eftermiddagsfikan med Ida <333

Likes

Comments

Dagen, mat

Jag slutade skolan kl 13 idag, men tågen hem var inställda. Så jag och Ida tog en fika på inkognito, supermysigt! När jag kom hem packade jag snabbt en väska för en övernattning. Vi sover nämligen i Malmö inatt. När vi kom fram till hotellet gjorde jag vid mig och lockade håret, sedan åkte jag och Moa några karuseller på Malmö festivalen. Moa älskade karusellerna, ser fram emot när hon blir lite äldre så att vi kan åka de stora attraktionerna tillsammans.

till kvällsmat blev det råbiff och buffelmozzarella, väldigt gott! Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet. Men jag gick ut ungefär en timme senare för att möta upp Dante. Vi kollade på Oskar Linnros, vi hade väldigt roligt!

Likes

Comments

Foto, resor

En av de härligaste resorna, är tacksam över att jag har fått uppleva alla otroliga resor!

Likes

Comments