Nationella avklarat, så skönt! Efter 4 timmars provskrivande gick vi hem till Saga. Vi har bara pratat och vilat efter matten. Det känns helt sjukt att vi redan är klara med matte 1c,Galet hur fort tiden går, bara ett prov och en inlämning kvar i skolan!

om bara någon vecka är det jullov! Det ska bli så skönt, jag har inget speciellt planerat förutom att jag ska till Barcelona över nyår. Nu ska vi snart äta på Il caffee brutale, sen ska jag sova hos Saga. Så det blir en mystisdag ♡

Likes

Comments

Mattedagen avklarad. Efter skolan gick jag och några vänner till Freakin Fries & åkte sedan hem till Saga. Jag är nu påväg hem och är så trött, dagen har verkligen varit utmattande. Ikväll ska jag bara läsa och förbereda inför debatten, så det blir en lugn kväll.

Likes

Comments

Tisdag, en vecka kvar till nationella- vilket resulterar i en mattdag från 8.30- 16.

Likes

Comments

Hej alla fina, hur är det med er idag? Jag känner mig vilse, vill ha en säker plan till mina mål. Innan har jag haft ett klart mål om att bli läkare. Men detta målet börjar blekna, är jag på fel linje? vad vill jag bli? hur kommer jag att nå ett mål som inte existerar? -därför är jag lite vilse i mina egna tankar just nu. Det jag vet att jag vill är att jag vill till Frankrike som utbytesstudent. Redovisningen idag gick bättre än förväntat idag! vilket känns så skönt. När jag kom hem åt jag middag med familjen och mamma hade bakat lussekatter. Nu fortsätter kvällen med matte.

Hoppas att du har haft en underbar måndag ♡

Likes

Comments

Hej fina läsare, jag har just tagit en paus i söndagspluggandet- har pluggat matte, franska och biologi. Jag har nämligen en redovisning på franska imorgon (jag är väldigt nervös) men jag hoppas att det kommer att gå bra. Försöker att förbereda mig så mycket det går. På onsdag har vi en gen-etik debatt om GMO, det ser jag fram emot. Jag försöker räkna matte varje dag då vi har nationella om bara en vecka. Jag hoppas att du har haft en fin första advent, jag ska fortsätta öva på min franska nu och sedan sova.

Bonsoir

Likes

Comments

Godmorgon, nu är vi påväg hem från Öland. Moa väckte oss tidigt imorse och dagen startade med en god frukost. När jag kommer hem ska jag plugga och förbereda inför veckan, det blir en lugn söndag ♡

Likes

Comments

Jag & Ida har precis kommit upp från jacuzzin på hotellrummet. Idag har vi varit på julmarknad och badat på spaet. Vi har bara tagit det lugnt, vilket har varit så skönt! 

Nu fortsätter kvällen med film och mys♡

Likes

Comments

Nu har vi precis ätit frukost och tagit ett morgondopp, efter en god natts sömn. En perfekt lördagsmorgon ♡

Likes

Comments