Efter två övernattningar på Lingvallen ska det nu bli skönt att få sova i min egen säng. Jag var på Lingvallen med skolan, då alla ettor åker dit för att lära känna varandra. Jag har haft roliga och soliga dagar på Lingvallen. Jag badade i havet för första gången (i Sverige detta året). Jag har även lärt känna många nya, vilket är något av det bästa jag vet.

Vi åkte hem imorse, så jag har varit ledig hela dagen. Jag åkte och mötte upp Ida efter skolan i Lund, vi myste till det och bara njöt av det fina vädret.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, mitt senaste inlägg är som ni säkert märkt "skolavslutning" då ett nytt kapitel i mitt liv påbörjades. Jag är både ledsen och glad över att jag inte bloggat under lovet. Ni som följer mig på andra sociala medier har fått ta del av mina resor som gjorts i sommar. 

Jag kämpade mig igenom nian, och skolavslutningen var äntligen på plats. Det är en av de dagarna jag sent kommer att glömma. Det var dagen då mitt bästa sommarlov började. Jag är otroligt glad över att jag haft ett så bra lov, jag behövde det efter allt kämpande. Jag har träffat så många nya vänner och upptäckt nya fantastiska platser.

Jag har bland annat hunnit med: Polen, Stockholm, Turkiet och Brighton- språkresa

Och för drygt en vecka sedan var det dags för att vända blad till ännu ett nytt kapitel i mitt liv. Nämligen gymnasiet- från att haft tuffa terminer i nian gick jag in med höga förväntningar. Efter drygt en vecka känns allt väldigt bra, och jag hoppas att det förblir så de tre kommande åren.

Hoppas att ni har haft en bra sommar!

Likes

Comments

Efter ett tufft år med mycket sorg, smärta och förändringar har jag äntligen gått ut grundskolan. Jag miste många som stod mig nära och fick lära mig den hårda vägen, både om andra och mig själv.

Jag minns första dagen på högstadiet, då jag och min vän lovade varandra att göra de kommande tre åren till de bästa. Jag hade höga förväntningar, jag skulle gå ut med bra betyg och träffa många nya vänner.

Men allt kan inte alltid vara på topp, senaste året har varit otroligt svårt att ta sig igenom. Men för varje vecka som gått har jag blivit starkare. Jag har varit ensam, och många gånger tänkt att jag inte borde vara där jag varit.

Idag kan jag inget annat än att vara så otroligt stolt över mig själv, jag har växt otroligt mycket under det senaste året.

Igår gick jag ut grundskolan, jag kämpade ända in i det sista.

Jag fick även ett stipendium för högst meritpoäng, jag kan som sagt inte vara annat än stolt och nöjd. Det var ett bra slut på grundskolan, nu är jag redo för ett långt och härligt sommarlov fyllt med resor och glädje!


Likes

Comments


En hel vecka framför oss, fylld med prov och inlämningar. Men jag är frisk och redo för att prestera. Jag har inte prioriterat bloggen de senaste dagarna då jag varit sjuk. Men jag är som sagt tillbaka med ny energi, jag hoppas att du får en underbar måndag!

Likes

Comments

Godmorgon! hur är det med dig idag?

Jag mår inte så bra då jag är trött och förkyld. Jag ska bara försöka överleva dagen i skolan, imorgon är det nationella i kemi så jag tillåter inte mig själv att bli sjuk nu. Igår var en omtumlande dag där det helt enkelt rann över för mig, det var anledningen till varför jag inte publicerade något inlägg igår. Resterande dag ska jag bara plugga och vila, vi har som sagt nationella imorgon och fler prov och redovisningar som väntar i veckan.

Jag hoppas att du mår bra, det är inte långt kvar till sommarlovet nu!

  Likes

  Comments

  Lördag igen och glädjen från igår håller i sig.
  Just nu sitter jag i bilen i Båstad/Hallands området, då vi ska kolla på en sommarstuga.
  Hoppas att du har en bra lördag❤️

  Likes

  Comments

  Godmorgon!

  Idag är jag underbart glad, jag kom in på mitt första gymnasieval- Preliminärt

  Jag har precis skrivit första delan av nationella i kemi och det kändes bra. Nu har vi bara två delprov kvar i kemi. Nästa börjar om 10 min, så jag ska börja förbereda mig nu.

  Hoppas att du får en lika bra fredag som jag!

  Likes

  Comments

  Klänning-Polo Ralph Lauren// Klocka-Marc by Marc Jacobs

  Likes

  Comments

  Skjorta-Ralph Lauren//tröja-Ralph Lauren// Jeans- Pull&Bear// Klocka- Fossil

  Likes

  Comments