Dagen, Foto, mat, shopping

Hej!

Idag har varit en lugn och mysig dag. När jag var klar med tvätten och städandet hämtade jag Moa på dagis. Sedan kom Ida, vi var någon timme och bara pratade. Jag följde sedan med mamma till enkla ting, där vi åt italiensk buffe och shoppade lite. Jag hittade en fin blus och mamma fick med sig en del inredning. En supermysig butik.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen, mat, träning

Hej på er!
Idag är jag hemma från skolan, jag åkte in med pappa till Helsingborg imorse och tränade på gymmet. Nu är jag hemma och har precis ätit denna goda lunchen, älskar verkligen sötpotatis. Nu ska jag fixa i tvättstugan, stryka osv. Jag har inga andra planer för dagen, bara ta det lugnt helt enkelt!

Likes

Comments

Dagen, skolan

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Har precis skrivit svenska nationella, vilket kändes bra. Vi fick två timmars håla och de två lektionerna som var kvar av dagen är kemi och biologi. Där vi endast ska ha repetition inför prov, och eftersom jag inte ska göra de proven ansåg jag att jag lika bra kunde åka hem. Så är påväg hem nu som sagt, väl hemma tänkte jag fixa lunch och kanske träna. Det är väldigt fint väder! Imorse var det väldigt mörkt och kallt, men nu ser man bara några enstaka moln och solen är framme.

Likes

Comments

Dagen, skolan, mat

Godmorgon!
Nu sitter jag på skolan, börjar med NP i svenska om en timme. Men eftersom mina tåg inte passar med mitt schema så fick jag åka en timme tidigare. Jag känner mig pigg och taggad på dagen, jag har tre timmars NP framför mig, och i eftermiddag kemi och biologi. Jag ska försöka ta mig till gymmet idag, eller bara vila och kolla på serier. Vi får se hur jag känner i slutet av skoldagen helt enkelt. Hoppas att du får en bra onsdag!

Likes

Comments

träning

Idag har varit en effektiv dag, har hunnit bädda rent i min säng och städa mitt rum. Jag har även hunnit träffa Ida och Victor några timmar, vilket gjorde mig så glad. Jag tränade imorse, men kände för att gå ut och springa en liten runda utomhus också. Eftersom klockan inte är så mycket, och jag redan förberett inför imorgon övervägde jag att kolla på någon serie. Men känner mig pigg i kroppen och vill njuta av vädret, har knappt varit ute idag. Det blir antagligen en liten runda, men känner bara för att komma ut.

Likes

Comments

Dagen, mat

Har precis ätit lite mellis, jag pressade egen apelsinjuice, åt lite keso och tog en hallonpaj. Så gott och välbehövligt efter dagens träning! Ida kommer om en timme, och tills dess ska jag städa. Vid fyra ska jag hämta Moa, så har en timme på mig att fixa allt jag ville få gjort idag.

Likes

Comments