Dagen

Snart ska jag och Ida sova, vi har precis kollat på en film med mamma och pappa. Vi beställde asiatisk mat och köpte naturgodis som vi åt när vi kollade på filmen. Filmen hette 24 veckor, den handlade om ett par som väntade ett barn med hjärtfel och stod inför valet att behålla barnet eller inte. Jag rekommenderar inte den eftersom att den slutade mitt i en händelse.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen, mat

Idag vaknade jag och Ida tidigt, gjorde frukost och gick sedan ner till en loppis i byn. Efter att min lillebror blev friskförklarad från leukemi, startade min och en annan familj en barnloppis där det samlas in pengar som sedan doneras till barncancerfonden. Jag och Ida ska hjälpa till på loppisen denna helgen. Vi kom precis hem från loppisen och passar nu Moa.

Likes

Comments

Dagen, Foto, mat

Efter frukosten på Grand hade jag endast en lektion, så jag mötte upp Ida i stan och vi fotograferade lite och bara njöt av det underbara vårvädret. Vi mötte upp Erik som slutade en stund senare. Vi gick en runda i hamnen, och efter en stund åkte Erik hem och vi mötte upp Daniella och Kristin. Vi satt oss på Espresso House i hamnen och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter någon timme i vårsolen åkte jag och Ida hem. Resten av kvällen har vi lekt med Moa, och nu väntar en myskväll med snacks och film♡

Likes

Comments

Dagen, skolan

Idag vaknade jag av mig själv innan 06, vilket var väldigt skönt då min buss gick 07:40. Så jag låg kvar i sängen ett tag och känner mig väldigt utvilad nu. Jag har en lektion vid 10 idag, men ska äta frukost på Grand hotell innan med klassen. Ska bli så gott med hotellfrukost! Kan inte inleda helgen på något bättre sätt.

Likes

Comments

Dagen

Nu har jag precis sagt godnatt till Moa, och jag funderar på att också snart sova. Klockan är inte ens 20.00 men känner mig helt slut, trots att det varit en lugn dag. Jag sitter nu och dricker te och äter vindruvor i sängen, ska nog sätta på något avsnitt av riverdale. Hoppas att du har haft en bra torsdag ♡

Likes

Comments

Dagen, Foto, mat

När jag kom hem hämtade jag Moa från dagis. När vi kom hem gjorde vi plättar tillsammans. Det var så längesedan jag åt pannkakor och plättar. När jag gick på lågstadiet gjorde jag och min vän alltid pannkakor efter skolan, saknar den tiden. Mamma kom hem med lite kläder till mig idag, blir alltid så glad över att få öppna paket. Det känns som att det kommit paket varje dag denna veckan, vilket jag inte klagar på! Nu ska jag duscha, och sedan mysa framför en film med Moa, min bästa syster ♡

Likes

Comments

Dagen, mat, skolan

Godmorgon!

Igår träffade jag Erik efter skolan, vi gick längs havet och fikade. Efter någon timme åkte jag hem till Kristin, det känns som mitt andra hem. Så det var skönt att komma hem till henne och träffa hennes familj. Vi pratade mest vilket var välbehövligt, eftersom vi inte träffats så mycket utanför skolan hade vi mycket att prata om. Vi kollade även på ett avsnitt från Jordskott, även om jag endast sett ett avsnitt tipsar jag om serien! Vi somnade och vaknade tidigt, vilket var skönt då vi var utvilade och kunde äta en god frukost. Vi åt bland annat nybakat bröd som ni ser på bilden nedan, så gott! Vi tog bussen vid 07 och nu är jag i skolan. Dagen ser lugn ut, men ingen dag är lugn för mig. Jag kan inte vara lugn, med tanke på vilka val jag står inför.

Från middagen igårkväll

Underbar frukost

Likes

Comments

Dagen, Mål, skolan

Jag tror att vi alla känt oss misslyckade någon gång, i olika grader. Det är en hemsk känsla oavsett grad. Jag hade precis ett möte med rektorn angående mitt byte. Jag är medveten om att det är svårt att läsa in ämnena, och det har tydligen inte gått så bra för de som väljer att läsa in ämnen på det sättet. Sannolikheten att jag kommer att läsa in ekonomikurserna är alltså väldigt låga nu. Jag kommer nog att gå om ettan.

Jag trodde aldrig att detta skulle hända mig. Jag har alltid tyckt om skolan, alltid varit målmedveten och det mesta brukar gå bra för mig. Jag vill inte inse att jag hamnat fel, för det var inte med i mina framtidsplaner. Min plan var tydlig- jag skulle in på Procivitas natur, sedan på ett utbytesår i Frankrike. Efter gymnasiet skulle jag in på läkarlinjen. Denna plan har motiverat mig, till att orka lägga lite extra tid på allt, att jobba lite hårdare. Den har fått mig att kämpa. Men nu, vet jag inte riktigt vad som har hänt.

Jag känner inte igen mig själv, hänger inte med. Men jag vet att jag inte är rätt, vilket känns overkligt. Min plan har alltid känts så rätt, som en självklarhet. Jag har alltid varit säker, fram tills nu. Nu känner jag mig malplacerad i min egna framtidsplan. Det är jobbigt, väldigt jobbigt faktiskt. Jag vet att det inte är fel att gå om ett år, och att det finns många som gör det. Men jag känner mig misslyckad, för att jag inte trivs med naturämnena. Jag vet att det kanske låter konstig att känna sig misslyckad på grund av det. Men jag är så besviken på mig själv, över att jag inte tycker om de ämnena, över att jag har förändrats. Eftersom jag inte känner igen mig själv, känner jag mig misslyckad- över att jag har förändrats. Mina intressen och vardag, jag tycker inte att det är intressant att läsa till exempel kemi, som jag gjorde innan. Jag läste gärna extra, även fast man inte behövde det.

Jag har alltid haft en stark vilja att lyckas, och att kunna fullfölja mina mål. Men mina mål är inte dem samma längre, därav känner jag inte igen mig själv längre. Känner mig vilse, omotiverad och misslyckad. En känsla jag aldrig varit såhär nära som nu. Jag vet att det är fel att känna sig misslyckad över ett gymnasieval, men kan inte stänga av tankarna. Hur mycket jag än försökt övertala mig själv, så kan jag inte låta bli att tänka tankarna. Det är alltså inte en så bra dag idag för mig, jag måste ta ett beslut jag inte vill behöva ta.

Likes

Comments