Art

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen, mat

Min dag har hitintills spenderats i sängen med skolarbete, jag har nämligen studiedag. Jag har inte något planerat idag, eller något jag måste göra. Vilket jag tycker är så underbart, att bara ta allting som det kommer och känna lugn.

Likes

Comments

Dagen

Vi vet alla att det kan hända mycket på ett år, men jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle innebära en sådan stor skillnad för mig. För ett år sedan började min ångest för matte och fysik växa sig stor. Jag kände mig misslyckad, och otillräcklig.

Jag har kämpat i ett år nu, och jag mår äntligen bra på riktigt- inifrån och ut. Jag är frisk, min kropp är stark och jag känner mig mer än tillräcklig. Allt i livet känns bara så bra, jag upplever ingen stress längre. Vilket varit en sak som tyngt mig periodvis i några år.

Det var ett tag sedan jag publicerade något här på bloggen, anledningen är att jag försökt ta avstånd från att publicera varje steg jag tar. Jag vill fokusera på det som händer nu, och inte känna någon press att uppdatera varje dag- då tappar jag intresset för det direkt.

Hoppas att allt är bra med er ♡

Likes

Comments

Dagen, mat, träning

Ny vecka, nya möjligheter?

- Idag har varit en bra måndag, jag har gammat med mamma och ska snart sova. Är helt slut, då dagen varit krävande. Hoppas att du har haft en mysig måndag

Likes

Comments

mat

Från gårdagens fika med Ida

Likes

Comments

mat

Idag blev det en lättare men väldigt god middag. Jag hämtade Moa på dagis för någon timme sedan. Hon var sugen på pannkakor, och därifrån fick jag iden med att kombinera hennes önskan med ett lite mer matigare alternativ. Nu leker Moa med lego, medan jag precis städat undan och tänkte förbereda lite inför imorgon.

Likes

Comments

Dagen, mat

Jag kom nyligen hem då jag inte mår så bra. Jag sitter och äter gröt som jag slängde ihop direkt när jag kom hem. Resten av dagen lär spenderas i sängen, och försöka plugga. Blir så frustrerad av att inte må bra, jag vill bara gå i skolan och må bra.

Likes

Comments