mat, resor

Åt precis en god frukost bestående av frukt, yoghurt, granola, ägg och strutskorv- otroligt gott!


Likes

Comments

Foto, resor

Nu är vi framme i vår villa i Knysna, här ska vi spendera 6 dagar till. Vi åkte vid tiotiden imorse, innan dess sprang jag en runda på 3,5 km på stranden. Kändes som längre då det är jobbigare att springa i sand. Påvägen till Knysna stannade vi på en farm och åt frukost.

Efter någon timme i bilen kom vi fram, vi packade upp och installerade oss. Därefter körde vi till en mataffär och åt en lätt lunch. Jag åt sashimi till lunch som var väldigt god. När vi kom tillbaka till vårt hus tog vi på oss badkläder och gick ner till stranden. Det var väldigt höga vågor, men det var otroligt skönt att bada och känna sanden mellan tårna. Då mina fingrar var russinliknande och benen trötta efter simmandet i vågor gick vi upp och duschade. Åt precis en god middag som pappa och Richard lagat

- grillad fisk med bönor och mangosalsa.

Bilder från Jeffreys Bay

Från frukosten

Lunch och sol

Godnatt från Sydafrika

Likes

Comments

Foto, resor

Efter en kväll med många skratt och god mat somnar vi tidigt. Inte skrattat såhär mycket på länge, älskar jeffreys bay men imorgon åker vi vidare till vårt hus. Där vi ska bo i fem dagar, det ligger ca två timmar härifrån. Vi åker tidigt imorgon, jag hoppas att vi har bra internet där så att jag kan fortsätta uppdatera med bilder.

Likes

Comments