Dagen började med att min fantastiska före detta kollega J ringde mig. Hennes mamma fick cancer i somras och sedan december har hon pendlat mellan hopp och förtvivlan! J har vakat hos sin mamma och inatt fick hon beskedet att nu är det nära! Vi bestämde oss för att träffas då hon behövde komma ut och prata av sig! Jag vet precis vad hon går igenom, läkare, intensivvård, maskiner som piper, oro, ångest, rädsla, och den där förbaskade telefonsamtalet man fasar för.

Efter vårt samtal var det raka vägen tillbaka till verkligheten. Min student jag handleder fick en uppgift som vi började diskutera och många märkliga frågor dyker upp ibland 😳

Vi är ett härligt gäng på jobbet. Min närmsta kollega brukar få höra mig svära ( jag gillar att svära....det tillhör min sydeuropeiska temperament 😉) men idag hörde jag henne skratta högt! Den bjuder jag på 😂! Vågar jag berätta???? Jooo jag gör det... min blogg my life!!

Studenten undrade ifall jag skickar anställningsavtalet på hotmail????? Say what???? Självklart gör vi det.... och vi rekryterar personal via Tinder!!!! Det är det som kallas karriär via sängvägen!!!🙈😂🙈

Vet inte om det är bara jag som börjar bli gammal men tror unga verkligen att man mejlar anställningsavtal???

Och nu blir det träning! Precis betalt in medl.avg till gymföreningen så ikväll blir det step up 1,5 tim!

Dagens middag för min del blir wokade grönsaker med bläckfisk!!! I loooove it 🐙🦑

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sov dåligt och oroligt inatt... känner en slags stress inombords, vill hinna med så mycket men vet inte hur. Många tankar och funderingar som snurrat runt i huvudet.

Måndagen inleddes med ett jobbigt samtal med en medarbetare. En ung tjej som har långt över mer frånvaro än vad som anses som normalt. Jag upplever i min roll som chef att många inte inser hur lyckligt lottade de är som idag har ett jobb! Jobbet missköts och allt ska ske på medarbetares villkor! Arbetstiden ska anpassas efter när medarbetaren vill jobba! Självklart ska ens egna husdjur få följa med till arbetsplatsen och så vidare... Man har bara rättigheter men inga skyldigheter.

Resten av dagen blir att anteckna och förbereda inför ett möte! Kvällen ska ägnas åt träning... fast jag viiiiil inte!!!

Orkar inte...

Likes

Comments

Mina älskade barn! Hade jag vetat hur ont det skulle göra att bara ha er på halvtid så vet jag inte om jag hade genomlidit en separation! Att leva med att det var mitt val att ni skulle slitas mellan två boenden.... två hem... två uppsättningar kläder... två föräldrar som inte kan sammarbeta... det är det svåraste jag har gjort! Jag intalar mig att det blir bra, att ni kommer förstå med tiden, att det inte var ett lättvindigt beslut och att ni kommer att förlåta mig för att JAG tog beslutet på att upplösa det som var vår familj!

​Vi byter varje söndag kl: 16:00.... jag längtar så jag spricker  tills vi får ses igen! Alex kommer varje morgon innan skolan så en lite uppdatering får jag vad som händer med barnen men det är tufft, skit rent ut sagt! 

Likes

Comments

Yes its true.... kollegan drog mig dit.... och jag planerade för min begravning efter första passet!!! Jisses så ont jag hade! Men jag är envis! Så jag gick tillbaka till vår bästa PT Linda och nu är jag hooked! Så pass att jag har köpt hantlar!!!!! Och börjat gå på core på torsdagar!

I helgen har jag dock syndat för en heeeel månad 🙈...Biobesök med familjen och jag gav efter frestelsen... ostbåååågaaar och godis och läsk och även lite vin slank ner ( fast det sistnämnda var inte under biobesöket 😀)


​Förhoppningsvis blir jag biten av träningen .... jag är ju annars en vanemänniska! I över 10 år har jag haft som rutin att damma på torsdagar och vattna blommorna på söndagar! Nu låter det som att jag lider av ngn diagnos... men det handlade mest om kontroll. Idag kan jag hoppa över en vecka med att damma eller göra det på en tisdag men jag hade en period när jag inte mådde så bra så min överlevnad blev total kontroll på min omgivning! Men visst gillar jag struktur och det är med det jag hoppas dra nytta av gällande träningen, att få in en rutin!

Likes

Comments

Vad har hänt den senaste månaden?

Jo.... ännu en ny kollega har börjat hos oss och som alltid innebär det en ny spännande tid. Vi ska lära känna varandra och få ihop vår unika grupp! Vår grupp kännetecknas av lojalitet, hjälpsamhet, trygghet, och att vi är lite som de tre musketörerna ... all for one, one for all!

Sen fick jag en socionomstudent som jag ska handleda under våren! Och det är lite speciellt! Minns själv att man var så påläst och " kunnig" men fick ganska snabbt komma ner på jorden! Det visade sig att jag kunde praktiskt taget NADA!!!! Att hålla möten, lönesamtal, lägga schema, bemöta missnöjda anhöriga, göra uttalanden i pressen, deltaga i mässor, hållarn säker arbetsmiljö osv är ingen lätt sak. Kan med handen på hjärtat erkänna att det tog sisådär 10 år att växa in i rollen och våga .... våga vara den där kaxiga, bitchiga men ff ödmjuka chefen jag faktiskt tror att jag är!

Sen har vi inte mindre än 4 födelsedagar i januari och en bröllopsdag att uppmärksamma ! Förs ut är det min underbara förstfödde... Prins Alex som fyller 14 år!!!! Han är en känslig kille!

3 dagar senare är det dags för min fantastiska pappa och min galna svåger M som fyller år! Detta firade vi med semlor hos syrran!

Men idag fyller min älskade morfar 80 år!!!! Och inte nog med det så har de även 60 årig bröllopsdag! När de firade guldbröllop gifte de om sig i kyrkan!!!! Min mormor och morfar är riktiga föredömen vad gäller kärlek! Har aldrig hört de gräla och de går ff hand i hand!

Bjuder på bilder från hmmmmm... 22 år tillbaka i tiden och en från min kusins bröllop för 1,5 år sedan!


I januari har jag även börjat....., trumvirvel .... TRÄNA!!!! Forts följer...

Likes

Comments

vad gör man inte för en stackars kollega som är isolerad i sitt hem pga magsjuka barn och man...???!!

När J skriver att hon är uttråkad och vill läsa min blogg... ja då ställer man upp och skriver några inlägg på raken...

Det har snart gått en månad sedan mitt första ( och sista) inlägg, det är bara att inse... jag kommer aldrig bli ngn Kissie!!

Men nu gör jag ett försök till med bloggandet under tiden jag slappar i bubbelbadkaret med en ansiktsmask!

Likes

Comments

Då kör vi...... Har länge funderat på att blogga men aldrig gjort slag i saken.

Är även usel på att hålla nyårslöften men för exakt ett år sedan bestämde jag mig för att ta bort negativitet från mitt liv som tex att läsa mitt ex Facebook som bara gav mig irritation ! Det var det första och ända nyårslöftet jag lyckades hålla! Och nu är det dags för nästa.... Håll i er! Den här latmasken kommer att börja motionera på ngt sätt 😱

Och... Jag kommer även att unna mig mer av det som jag mår bra av! Och vad det är...hmmm... ytliga saker jag vet men jag fyller snart 40 och kommer att påbörja en renovering av mig själv! Yes jag är en sucker för sprutor ! En förre detta fobi för sprutor botades på 2, 5 min efter att jag provat Restylane !!! Nu skulle mitt ansikte kunna vara en nåldyna!!!! Bring it on!!!!💉

Jag vet att jag är ytlig men bara när det kommer till mig själv!

Jag kommer sakta men säkert dela med mig av mitt liv här i bloggen! Mitt liv som varannan vecka mamma, nybliven sambo med en 10 år yngre man och om mitt jobb som chef!

Jag kommer även outa min underbara wifey, världens bästa kollegor, bästa systern och sötaste systerdottern och även om mina stora sorger i livet! Buckel up.... Nu åker vi berg och dalbanan i känslor!

xxx

S

Likes

Comments