Tjabba, tjena, hallå!

Som vanligt när jag börja en blogg att jag har glömt bort det! Så pinsamt, men mest irriterad på mig själv...men jag tror att det är gravid hjärna som har nått att göra med det.

Talking about pregnancy

Idag blir det 34+2. Det närma sig till min BF! Jag längtar så otroligt mycket att får ha honom i min famn. Jag har också släppte det med bf dag mest för att förstföderska går övertiden och det tror jag att jag ska. Har bf 22/10 men tror mer att han blir en november bebis. Men vi får ser när han vill titta ut!!

Förutom graviditet livet rullar på. Inget nytt att rapportera som jag minns iallafall.

Vet inte vad mer jag kan skriva om.....Får fundera lite och åter om några dagar.....och förhoppningsvis kommer jag ihåg min blogg <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

❤Jag har gått fram och tillbaks med det här att skaffa en blogg..Att dela med er mitt lev, mina upplevelser och allt annat är ju jätte skoj...men jag är så sjukt dåligt att håller den uppdaterad! Jag är inte sån som kommer att skriva varje dag, men iallafall när jag kommer ihåg (vilket kanske blir inte ofta). Men jag ska försöka en gång till och göra en blogg och vi får ser hur det går!!! Heja mig❤


Med dagens inlägg tänkte jag att uppdatera om mig, alltså hur livet ligger till.


Dagens datum är den 18:e Augusti och jag är gravid i vecka 31 (30+5). Jag är hemma och har vart det sen midsommar...jag vet det är skit länge, men long story short hade ingen fast jobb innan sommaren och aldrig fick sommar vik heller så valde att bara va hemma. Det är inte så mycket och säga om min graviditet allt flytta på som det ska och min lille krabat rör sig som han borde. Men däremot gjorde jag gravida bilder hemma som jag älskar!!

Silhuett bilder är så fina. Jag är väldigt njöd med resultaltet!!

Likes

Comments

Att flytta från allt man vet, sin familj, vänner och allt som är bekväm är ju inte lätt. Nervositet av allt nytt, rädslan att gör någon eller mig själv besviken och ångest om det som förväntar mig.

Men sen samtidigt man vill ju upplever något nytt och spännande, att får en adrenalin kick som tar över alla de negativa känslor.

7 år senare kan jag lova att det var det bästa beslut jag har någonsin gjort i mitt liv. Och jag ångra mig inte en enda sekund!

År 2008 jag var hade precis fyllt 19 år gammal. Livet var fullt med sena kvällar, mycket alkohol och många bakfulla. En kväll var jag ut på krogen och var på min vanlig bar där en av mina bästisar jobbade, det tog inte lång tid för mig att se en mumsbit bakom kassan. Han var ljushårig, blåögd, vältränad och hade en sexig leende som fångade mig direkt. Jag tvingade min vän att presentera mig till K. Vad hände näst var att vi umgicks med samma gäng och till slut blev det en dejt! En dejt...Som jag minns rätt gick inte som jag hade tänkt. Jag var tyst som är väldigt ovanligt, men jag var rädd och säga något dumt, på bio tappade jag hela popcornen som vi delade på typ i början av filmen och när filmen var slut såg det ut som att det hade snöat! Jag trodde att det var det, men jag hade tydligen gjort något rätt för inte långt efter det blev vi flickvän och pojkvän.

Vi var så lycklig och även bodde som sambos! Men lyckan tog slut fort. I september skulle K tillbaka till Sverige, hans mamma mådde inte bra och så klart han ville var där för henne. Dagen på flygplatsen stod vi där. Han håll mig och jag honom. Jag vill inte släppa han! Jag kände hur mitt hjärta skulle brista. Vi sa våra hejdå och jag kysste han en sista gång! Min mamma höll om mig och vi gick. Jag grät i över två veckor. Jag visste inte jag kunde älska någon så mycket som jag gjorde för han. Han var min bättre halva och den halva fanns inte med mig.

Tack och lov att det fanns internet!! Så fort vi kunde, började vi skypa varandra. Men det var inte så lätt som man tror med Nya Zeeland 10-12 timmar före Sverige och vi både jobbade var det svårt att hitta tid. Ditt röst och dina brev hjälpte mig att fortsätta.

Vi kunde inte vara isär länge och vi bestämde oss att vi skulle syns igen snart. Australien! Vi skulle bo tillsammans i Australien.

Januari 2009, Christchurch International flygplats. Där. där såg jag han! Glädje, nervositet och en behov av att vara nära kom allt på en gång! Han var här med mig och för evigt. Mars åkte vi till Australien och där bodde vi ett år. Vi upplevde en hel del av södra delen, träffade andra på deras resa och till och med jobbade.

Tyvärr i oktober den 6:e blev jag i en olycka. Jag minns inte så mycket av det, men vi jobbade på en pumpa gård där de odlade, skalade och delade de för lokal matbutiker. Iallafall den dagen vi skulle har varit ledig då det var min sambos födelsedagen, men vi blev upringt och tillkallad och jobba. Någon under våran arbetspass jag skulle stoppa en pumpa på en spik där det roteras och man dra en vanlig skalare över det. Min höger handskar fastnar på en spik och min arm gick runt två varv innan de hann stänga av maskinen. Från där blev att suddigt på grund av smärtan och själva situationer. Jag hade brutit min humerus och radius i min höger arm som behövdes opereras. Jag var inlagd i över en vecka och K kunde hade inte tillgång till bil och kunde bara träffa mig 2 gånger.

Efter det hamnade jag in i depression och vill därifrån! Men vi kunde inte lämna med utan att jag fick godkänn från läkaren att allt var fint.

I februari åkte vi till stan för att ser om läkaren skulle säga. Vi sov på hotell och hade mysigt. Läkaren gav mig bra beslut och sa allt var läkt och såg fint ut och jag hade godkänt och jobba igen! Men det var inte den ända bra nyhet från den dagen. Vi förlovade oss!

Då hade man godkänn från läkare och var lycklig förlovade åkte vi tillbaka till Nya Zeeland i Mars. Men vi också bokade våra biljetter till Sverige!

Tre månader i Nya Zeeland flög iväg och då var det dags och åka 30+ timmar. Flyget i sig gick så bra som det kunde med en mellan landning i Hong Kong och en i Frankfurt. Flyget från Frankfurt till Göteborg var längst i min minne, då Ks syster och pappa skulle hämta oss. Jag var trött, säkert luktade illa och jag skulle träffa de för första gång! Skulle jag krama de eller bara skaka händerna va säga jag......

Det blev en kram och "Welcome to Sweden"!

Första åren i Sverige

Kallt, jävligt kallt vinter. Skit varmt sommar och mycket att lär mig!

Över de 7 år jag har bott här i Sverige så har jag lärt mig mycket, men sen samtidigt jag känner att jag har mycket mer att lära mig. Jag har haft tur med språket och det är inte på grund av min man som alla tror. Vi träffades på engelska och det använda vi fortfarande idag. Jag tvingade mig själv att prata svenska, umgås med svenskarna, läsa svensktext, titta på svensk tv och jobba! Visst jag vet att det är inte perfekt och jag håller på förbättra mig varje chans jag får.

Kulturen har alltid varit något intressant för mig. Speciellt nu när man väntar barn och föräldrarna kommer från två helt olika kulturer. Det får jag skriva om i ett ny inlägg.

Vädret! Det som alla prata om. Men jag måste hålla med! Sommaren kan var så varmt att man vill inte göra någonting och vinter är så kallt att man vill inte vara ute! Vem vill vara ute i minus 25. Vår och höst är mina favorit. När man känner varme innan sommaren och dagarna blir ljusare eller när det börja bli kyligare på nätterna och man ser höstens färger, som växlar från grön till röd/brun.

Likes

Comments