Välkommen tillbaka till mig själv säger jag ! Varit borta från bloggen ett tag nu men nu är jag tillbaks. Idag har det varit mycket glasgravering för att fylla på förrådet en aningen. Har varit mycket beställningar den senaste tiden så man har inte hunnit med att bara sitta och gravera något nytt. Här ser ni två olika Varg motiv graverade på Italienska Designade vinglas!

Likes

Comments

Varit många glasgraverings beställningar. Här har vi silhuett porträtter på kupade ölglas till ett hockey lag! 3 av fem styck blev klara idag

Likes

Comments

Hemsidan har blivit välbesökt den senaste tiden

http://ewas-glasgravering.webnode.se/

Likes

Comments

Då var det bara att sätta sig ner igen och gravera mera! Fick nyligen mer beställningar av glasgravering och vargarna är en av dem som skall graveras på kupade ölglas. Den andra beställningen har Surahammar IF gjort och kommer upp vid senare tillfälle när även dem är klara!

Likes

Comments

Ikväll skall jag prova på att baka nåt som kallas för Mug Cake

Likes

Comments

Igår var vi i Luleå hela dagen och det var ingen rolig tur med blåst och snö- usch! Väl hemma tog jag tag i skottningen under kvällskvisten för att slippa göra det idag! Jo men tjena! Gubben där uppe i himlen vill jag skall slita ut mig........mera snö! Fan ta Honom!

Likes

Comments

Var bara ut o skotta med ett marigt leende i förmiddags då det hade snöat rejält igår när vi vart i Kamlunge! Tack Gretha o Kent för en trevlig stund och tack för tatueringen Kent! Mäkta nöjd- går här hemma och är skit mallig! Skar upp min stortå idag så jag går här och småhaltar. Fick även hem min nya Tatueringsstol så nu är allting fit for fight.....övningarna skall dock pågå i minst ett år innan jag går på levande skinn:) Vem vågar vara min första då mån tro???

Likes

Comments

Idag fick jag klart min tatuering på högerarmen!

Likes

Comments

Då vart fredags mysets fika klar också! Päronpaj med hemma lagad vaniljsås

Likes

Comments