Du läste rätt, jag är tillbaka på nytt och förmodligen här för att stanna ett tag.


Såhär ligger det till: Jag ska göra min förhoppningsvis sista operation nu i höst/vinter. Men innan man gör denna operation som denna gång är en steloperation så måste man göra en utsträckning som kommer ta 6-12v.

För att förklara det enkelt så opererar man in som en krona på huvudet som sedan går till en ställning, i denna ställning hänger man tyngder. Det ska i sin tur göra så att ryggen sträcks ut. Totalt kommer man hänga ungefär 15 kg på mig för det är nästan hälften av min egen vikt. Såklart hänger man inte på alla 15 kg det första man gör. Man tar lite i taget, därför kommer det ta så lång tid. Ryggen tar ett tag att sträcka ut och man måste vara försiktig så det är anledningen till att jag inte kommer kunna få åka hem från sjukhuset under denna tid.


Därför tänkte jag att en blogg är det perfekta för att folk ska kunna veta hur det går, så slipper jag kanske få frågor både nu innan och under tiden.

Sen har jag ärvt från min mamma att jag mår mycket bättre när jag skriver av mig.

Så det betyder att jag kommer försöka blogga när jag har tid och något att skriva om, rutinerna lär se likadana ut de flesta dagarna. Känns därför onödigt att blogga vaaarje dag.

Den 9 Oktober händer det så innan dess blir det nog kanskeee vanlig bloggning. :D


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments