Hallå!

Jag tänkte höra om någon av er om ni har några tips för att kunna somna lättare? Har försökt det mesta men inget verkar funka, men när jag väl somnar sover jag jätte länge?!
Sov ca 01:15-14:20..

Någon som kan hjälpa mig att komma tillbaka till en bra sovrutin?
Ha svårt att somna och sen sova runt 10-14 timmar varje natt är inte något jag vill...

Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och funderar på vad jag ska hitta på idag. Det första jag ska göra är att lägga upp en plan för hur jag ska träna från & med måndag 16 oktober till 1 december. 📝
Jag gick på kostschema i 3 veckor & sen blev jag sjuk.. ( halsfluss) så då börja jag äta lite som jag ville igen. Men tror jag ska hoppa kostschemat i dessa 6 veckor och mer försöka välja nyttigare alternativ.

Vad ska ni göra idag?

Ha de så bra.
Love, elin 🌻

Likes

Comments

Hallå!

Idag har jag träffat en gammal barndomsvän som jag inte har träffat på sjukt länge. Vi bestämde oss för att ta en roadtrip till Ikea.
Jag köpte ett sminkbord, kuddar, lakan, örngott & en ny sminkspegel för min har gått sönder.
Sedan åkte vi till rusta och där köpte jag påslakan.

Jag har haft en väldigt rolig och bra dag idag, vi åkte till Överby efter och gick in på HM. Karro fick fixa fram en outfit åt mig som hon tyckte jag skulle passa i. Haha är väldigt nöjd med resultatet även om jag nog aldrig skulle välja dom kläderna själv!

Nu ska jag ta en dusch och sen bara chilla fram tills jag ska sova.
Någon som har tips på någon serie eller film?

Hoppas ni har haft en bra dag!
Love, elin! 🌹

Likes

Comments

WOW! I’m back!

Jag heter Elin och är 19 år.
Jag älskar att skriva och därför tänkte jag att jag skulle skaffa en blogg igen. På denna bloggen kommer ni se massor utav outfits, mat, träning och allt annat jag har lust att skriva om.

Idag är det söndag & jag är på väldigt bra humör. Idag ska jag börja renovera ett rum vi har här hemma för jag ska nämligen byta till det. Jag är riktigt taggad och hoppas verkligen att det kommer bli som jag vill. Det som är värst är dock att jag dygnat i natt, lär nog vara ganska trött...

Det här med första inlägg tycker jag är så sjukt stelt, vet inte riktigt hur jag ska presentera mig?

Hoppas ni får en bra dag!
Love, elin


Likes

Comments