Tjena gänget! Vaknade på rätt sida imorse, klädde på mig och lyxade till min frukost. Vanligtvis brukar jag bara hinna ta en banan i farten på väg till bussen som jag varje dag måste springa till. Idag hann jag faktiskt göra avokadomackor, tände till och med ljus och hela faderuttan. Väldigt harmoniskt faktiskt. Sedan lunkade jag mig iväg till bussen och jag stod faktiskt och väntade på den. Jag, vänta, på bussen? det händer liksom inte. Det brukar vara den som väntar på mig medan jag kommer springandes. Hängde på Nobelmuseet hela dagen med klassen, sedan lagade jag min framkamera som varit knäpp i ett halv år. OTROLIGT skönt faktiskt, kan liksom använda snapchat och ta snygga selfies nu. Drog en donk och begav mig sedan hem.

Nu ska jag käka halloumiburgare med Pet. Ha en riktigt schysst kväll! Seeees

Likes

Comments

Harley quinn - Suicide Squad

Är hon jag skulle valt att klä ut mig till nu till halloween ifall jag skulle varit hemma, vilket jag inte är! Men tycker hon är sjukt snygg och roligt kläd även enkelt att klä ut sig till, så ni som inte har något ni ska var nu under halloween tycker jag verkligen ska klä ut sig till harley quinn.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjena gänget! Long time no see? Har saknat er och en plattform att uttrycka mig på. Älskar ju att skriva av mig, mår bra i själen av det.

Hoppas ni haft skoj denna helg! Jag har haft det ypperligt trevligt. I fredags löste Broman in sin "middagskupong med Melina" som jag gav henne när hon fyllde år. Vi åt tapas för fulla muggar och eftersom att det var en present stod jag för kalaset. Plånboken ekade efteråt. Men Broman det är du fan värd. "Middagskupong" är otroligt bra present om du är ute i det sista och inte har någon tid eller aning om vad du ska göra. Jag klippte bara ut en bit papper, skrev något skojsigt rim (en av mina specialiteter) och sedan att hon skulle välja tid och plats och att jag skulle stå för allt. Väldigt rolig grej och då får man lite mystid tillsammans också.
I lördags fortsatte mitt häng med Broman och vi drog iväg på partajj i kyrkbyn. Sedan drog jag på efterkaka hos lorten, classic. Var hemma vid tre och blev otroligt glad då jag hittade pizzarester i kylen. Dom åkte in i ugnen på dirr och det var ett väldans bra fyllekäk.

Likes

Comments

Idag vaknade jag och axel vid tio ungefär, gick upp åt amerikanska pannkakor till frukost! Sedan fixade vi oss och fick skjuts av mamma till jobbet! Så nu har jag alltså jobbat i fem timmar och är påväg hem med Belle till mig för alla tjejer Kommer över för att se Bridget Jones filmen! Redan sätt den på bio men den var så himla bra därför tycker jag verkligen det är värt att se om den! Imorgon skolvecka tråkigt, jobbar även måndag tisdag så känns lite sisådär. Hoppas alla haft en bra helg för det har jag ;) kram

Lite bilder från förra året i fjällen

Likes

Comments

Nu har vi ännu en gång bestämt oss för att försöka blogga lite igen. Allafall nu är jag och tjejerna hemma hos Malin! Idag har jag ätit frukost med mamma och syrrorna på stationscafet. Sedan åkte vi till Täby centrum köpte lite grejer och efter det åkte jag hem till Malin, då jag stannar här hela dagen och kvällen. Vi har kollat film (nerve den var jätte bra tipsar) sen har vi lagat middag käkat och snackat massor. Kan ju bara säga att dom här tjejkvällarna är underbara verkligen!

Likes

Comments

Hej hej, längesedan? För några veckor sedan gick min mobil sönder :( och dum som jag är har jag aldrig orkat göra en säkerhetskopia på min mobil, så alla mina bilder och ja helt enkelt allt på min mobil försvann. Jätte tråkigt för jag har alla mina bilder från new york där och alla bilder de senaste året, första året på gymnasiet.. Jaja fick alla fall värsta blogg suget nu så ska försöka blogga lite, så får vi se hur det går haha.

Likes

Comments

Nu har NA-KD startat sin sommar rea där du får upp till 60% rabatt på plagg från bland annat Hunkydory, Dagmar, Ida Sjöstedt och andra varumärken.

Likes

Comments