Jag fundera på att starta en ny blogg. Men känner att jag inte vill ha en blogg tillfälligt bara så.. Vill ni att jag ska fortsätta blogga här. Eller ska bloggen pausas helt?? Snälla kommentera vad DU tycker!!! Det tar max 2 minuter ♥♥

//Caroline

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej! ingen bra uppdatering från mig. pausar bloggen ett tag men kommer finnas en del på min personliga philippawilkens.blogg.se! Caroline: ta inte detta personligt du är en utav de bästa personerna jag någonsin träffat! //Philippa

Likes

Comments

Jag har fått en ny hund och en ny mobil. hunden heter Arne och han hitts vi typ i julitta. Han är 2 år gammal och är väldens sötaste. Jag fick honom eftersom pappa råka köra på min katt så att hon var tvungen att avlivas.. Arne har en liknande täckning som den katten :)Mobilen jag fick, funkar typ som en kamera. Den heter Samsung GALAXY S 4 zoom.Innan vi schoppa red jag mina hästar Ghaston och Gandalf. Båda var super fina och lydiga. inget märkvärdigt, bara red igenom dem och kännde så allt fungera som det skulle. Sedan tog jag hand om Ghaston och massera och mös med honnom.

//Caroline

Likes

Comments

Ska rida nu på morgonen med Gro! Blir samma hästar som i går fast jag ska rida lite på Gandalf. Vill framförallt gallopera innan Gro, så att han inte är för pigg!!

Sedan ska kanske pappa och jag åka till stan för att shoppa 💕 Men pappa gillar inte att shoppa så vi får se hur det blir med den saken. Men en sak jag är säker på ar att jag är frisk och kry. Så jag kommer blogga ordentligt och hoppas på att Philippa får tillbaka sin blogg lust snart, så att bloggen är helt återställd till det normala. 😘Jag har fastnat djupt i denna låt!! Den går i mina lurar 24/7 😍

//Caroline

Likes

Comments

Min kusin Gro red Gandalf och jag red Ghaston. Gandalf va lite lat och tjurig men det gick bra endå!! Blev lite gallopp och han blev lite pigg. Men sedan blev det inget mer. Ghaston va super fin!! Bättre än sist!! Snygga fina övergångar, han bar upp sig ordentligt och jag kom in i rytmen bättre. Allt va super bra!! Han va lite spänd i början men sedan efter några varv i slott slappna han av. Det va super kul att rida med Gro!


I morgon ska vi upp och rida och fixa stallet på morgonen. Sedan kommer hennes kompis hit och jag ska plugga och blogga. Kanske ska fixa en blogg här på NATTSTAD till Gro!!


Hugo hund och Sockan pussas 😘

//Caroline

Likes

Comments

Resan börja när jag skulle provrida honom. Jag va så himla rädd för hinder även bommar, men Gandalf fick mig att GALOPPERA över ett litet hinder och det var då jag fick en bra känsla av honom. sedan dröjde det nästan ett år tills jag såg honom igen. Det var julafton för 2 år sedan när han plötsligt backa ut ur transporten. Jag hade ingen aning om att han skulle komma!! Det va världens bästa dag, har aldrig vart så lycklig! Jag vänta med att rida några veckor för att han var orolig och lite obekväm med den nya miljön. (han hade bott på samma ställe sen han va ett år gammal) Så jag förstår varför det va svårt för han att ställa om sig! 
  

Gandalf var fet och hade inte jätte mycket muskler men det visste vi eftersom han inte hade tävlat på 2 år eller något sånt. Innan vi skaffa Gandalf så hade jag haft 3 hästar. 

Annemåne

En söt liten shetlandsponny. Jag skritta bara runt på henne för när vi skulle trava bet hon ledaren.. nu är hon 30 år gammal pensionär. Hon finns fortfarande kvar på gården!!

Dolly

var en B-ponny wels. jag lärde mig galoppera och trava över bommar med henne sedan fick hon atros i knät. Så hon betar på de evigt gröna ängarna nu.

Atata

Tjurigt C-ponny sto, som bara kasta av mig och gjorde så att jag blev rädd för hästar och bommar. Hon var så elak och blev aldrig bättre så hon var till salu jätte länge med några som kom och kolla men var inte intresserade så  vi var tvungna att ta bort henne med. 

Efter detta så hade jag ett halv års uppehåll från hästar. Prov red lite och när jag prov red Gandalf så fick lusten tillbaka och börja rida på ridskola. efter ca ett halvt år där kom Gandalf hem till mig!! 

Gandalf va en trög men jätte trygg ponny! Gjorde absolut inte mer än vad han behövde. Lärde mig mycket på ett halt år. Sedan fick Gangdalf fång känning och va hängig ett litet tag och fick en rejäl vila på det. Senare fram mor sensommaren kunde jag börja rida igång honom igen. Börja bygga muskler och kondition. Pappa var tvungen att rida i bland så att han kunde bygga muskler på rätt sätt.  

Fortsättning följer.. 

//Caroline

Likes

Comments

Gick bättre än förväntat, han var mjuk och fin. Hoppa bana på 80 och sedan gav vi oss. Skit duktig va han!! Min tränare Erik sa att han ville se Ghaston igen, och det ska han få också!! Ska rida Ghaston mer så att jag får in rutinen på att rida stor häst.
Vi börja med att värma upp! Då så fick jag träna ordentligt på att hålla i hålla i hopp hans långa gallopp men när jag fick till det så gick det super bra!! Något som är riktigt gulligt är när man står stilla med honnom!! Då måste man gosa med honom och säga med en bäbis röst att han är duktig!! Då gosar han med en!! Han är världens bästa häst!! Och Gandalf är världens bästa ponny!! 💕


Fredag
Jag var pigg och frisk och gick till skolan och va med på ett seminarium i SO. Och plugga massor. Sedan åkte jag hem fixa stallet och sedan kännde jag mig lite yr så jag gick och la mig tidigt istället för att rida.

Dagen i dag!
Vakna vid 9 eller något. Kunde inte se något och mådde jätte dåligt. Jg gick till toan och sedan minns jag inte mer.. Vakna med huvudet på toa pappret.. Kände mig super yr och mådde jätte dåligt. Men jag såg klart iallafall! Sedan släpa jag mig till soffan. Pappa sa att jag mådde dåligt för att jag hade lågt blodsocker. Så han plocka fram lite frukost till mig. Kände mig bättre efter, men låg kvar i soffan fram till lunch. Då gick jag över till Farfar och åt mat. Sedan dess har jag vilat. Med det är inget farligt!! Behöver bara mer socker i kroppen.


//Caroline

Likes

Comments

Välkommnar fredag med hela mitt hjärta! Ska bli så skönt med en kort skol dag, då jag varit sjuk i två dagar. Har engelska glosförhör och spanska prov, men det ska nog gå bra :) Efter skolan ska jag hem, och äta mellis sedan åka till stallet för ridning, taggad till 100%. Tror vi ska börja med öppnor idag, eller först rida slalom med volter, förra gången mjuknade Maja (ponnyn jag red) jätte fint när vi red slalom, det var en bra lösgörande övning för henne, så idag ska vi nog lägga på volter på slalomen, och min ridlärare frågad mig förra gången om jag ville börja med öppnor, och jag som älskar dressyr. typ skrek av lycka ;) Men vi får se, hoppas jag får rida Maja idag, men det tror jag.

Efter ridningen ska mamma skjutsa in mig till pappa, sedan ska jag äta middag där och ska nog stanna där hela helgen!

//Philippa 

Likes

Comments

Träningen med Ghaston!! Red honom lite i höstas och i går så att jag är inte så van vid att rida stora hästar. He he, hoppas att det går bra. Han är ju "bara" 173 cm hög!! Nej men det kommer säkert gå bra. Nu på eftermiddagen har vi rakat och skott honnom, vi har även spolat av benen och ryktat honom så han blänker ❤️ Blir ett snabbt inlägg nu och ett snabbt efter ❤️ Nu är jag snart framme så måste sluta skriva, men är nervös så det är svårt att sluta 🎉😜


//Caroline

Likes

Comments

måste böeja blogga för jag såg nu att statistiken ligger ÖVER 100?!! :O Så nj känner jag väldigt dåligt samvete för att jag inte bloggat nå bra, måste bli bättre, men som jag skrev i förra inlägget så mår jag inte så bra idag, men ska ändå blogga så mycket jag kan!
😘
//Philippa

Likes

Comments