Hey allesammen,

For en måned siden var jeg så heldig, at komme en tur til Sydafrika igen, igen, igen. Det hele gik så hurtigt, og både tiden før og efter var meget stressende.

Mit fjerde semester på uni er en del tidskrævende samtidig med at jeg har en del timer på arbejdet, men jeg vil ikke klage, for jeg kan lide det hele! Nogle gange ville jeg bare ønske, at jeg havde flere timer i døgnet, men det kender alle nok til. ;-) Men nu til lidt om Sydafrika...

Jeg blev inviteret til Sydafrika i 10 dage af mine bedsteforældre. Invitationen kom knap en måned inden vi skulle rejse, og da det var uden for en ferie, var der en hel del der lige skulle falde på plads, men det var selvfølgelig ikke en mulighed, jeg ville gå glip af! Sydafrika betyder en hel del for mig efterhånden, og jeg føler lidt, at det er "mit andet hjem". Jeg vil derfor lige dele et par billeder med jer. Vi boede på en lodge i Hoedspurit (den lodge som mine bedsteforældre engang ejede). Hoedspruit er en lille by lidt nordøst fra Johannesburg, og kun en times kørsel væk fra Orpen Gate til Kruger National Park. Et helt fantastisk område i Sydafrika, med masser af muligheder for at få en bred vifte af oplevelser!

Enjoy.

Ciao

//C


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

1//HERE : 2//HERE : 3//HERE : 4//HERE : 5//HERE : 6// HERE

Hey wonderful you,

I dag har jeg været ude og fejre min farmors 90 års fødselsdag med lækker frokost buffet. Nu sidder jeg hjemme hos min far og hygger med "lørdags"slik og 'Danmark har talent'. I mens har jeg siddet og sammensat dette outfit - alt fra asos. Er fuldstændig vild med bukserne og tasken! :-D Nu vil jeg lukke computeren ned og nyde min sidste aften på Sjælland inden turen går tilbage til Odense i morgen.

Håber at I bliver lidt inspireret af mit forårspræget outfit, på trods af det grå og kolde vejr vi har herhjemme. Ser SÅ meget frem til at solen begynder at titte lidt frem og graderne stiger!


Ciao!

//C

Likes

Comments

Long time no see... Men jeg er tilbage nu!

Mit hoved og al min tid har været fyldt op med masser af eksaminer og dermed også en masse læsning og forberedelse. Min "fritid" fra læsningen har jeg så brugt på arbejde, så har ikke rigtig haft noget "mig tid". Men selvom jeg stadig mangler en enkelt eksamen på mandag, er jeg ved at vågne lidt op fra mit "vinterhi" igen. Det føles skønt! Dog er jeg meget træt i dag - eksaminer er SÅ udmattende! ;-)

Jeg kan godt lide sne, med er ikke rigtig fan af det grå og kolde vejr vi oplever i øjeblikket. Derfor ser jeg med længsel tilbage på nogle af mine oplevelser i Afrika. Ville SÅ gerne tilbage - men det er desværre ikke muligt i øjeblikket, så må nøjes med at se på disse skønne billeder.

Until next time - CIAO!

C

Likes

Comments

1//here ; 2//here ; 3//here ; 4//here ; 5//here

Hey gorgeous reader,

I dag føles som en rigtig sløv mandag for mit vedkommende... Kunne ikke falde i søvn i går og sov rigtig dårligt, så føler mig ret flad, selvom jeg kun havde 2 timer på universitetet i dag... Men når hovedet ikke helt fungerer som man gerne vil, er det altid godt at man har online shoppingsites, så man kan scrolle igennem siderne og blive inspireret uden at bruge alt for meget energi. ;-) Planlægger dog at gå en tur senere og håber på at lidt frisk luft kan hjælpe på hovedpinen. Jeg har sammensat et full outfit, som jeg ville elske at gå med i disse lidt varmere vinterdage.

Jeg håber at I har en god mandag derude!

Ciao,

//Camilla

Likes

Comments

Hey gorgeous reader,

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor mere end helt i orden at kigge diverse online stores igennem for at få inspiration til outfits til alle vinterens begivenheder og for at få inspiration til ønskesedlen. I dag har jeg fundet tre jakker som meget gerne må få en plads i min garderobe - også er de endda alle til under 500 kr.. De er måske ikke ligefrem nogle der vil holde dig varm i det danske vinter vejr, men så er det godt at man sagtens kan bruge dem til foråret og de kølige danske sommeraftner også. Man kunne måske også bruge dem til lag på lag. ;-))

Jeg elsker selv at læse og blive inspireret af at kigge på fashion indlæg, så håber at dette også giver inspiration til dig der læser dette. :-) Ha' en god aften!

Until next time...

Ciao,

// Camilla

Likes

Comments

Hey gorgeous reader,

...and welcome to my first post! :-)

Som mit første indlæg har jeg valgt at skrive 10 ting omkring mig. På den måde kan I få et indblik i hvem jeg er, og hvad I kan forvente af denne blog. So let's begin ----->

1. Jeg er født og opvokset på Sjælland, men flyttede til Odense for lidt over 1 år siden for at studere.

2. Jeg studerer BA Negot på 3. semester, med spansk som mit hovedsprog (Business, Language and Culture på engelsk).

3. Jeg begyndte til dans, da jeg var 3 år og danser stadig en lille smule.

4. Jeg har danset pardans, disco, hip hop og showdance - både solo, duo og formation.

5. Mine bedste forældre har boet i Sydafrika, og jeg har derfor være der 5 gange. Udover Sydafrika har jeg været i Namibia som frivillig på et rehabilitation center for sårede og forældreløs dyr.

6. At være kreativ gør mig glad, og får mine tanker væk fra studiet og lektierne - bonus info: jeg har derfor allerede DIY posts klar til dig! :D

7. Jeg kan godt lide at prøve at se det positive i ting - selv ved uforudset modstand.

8. Jeg har en lille håndfuld youtubers jeg elsker at se og følge, da det giver mig motivation.

9. Jeg drømmer om at studere et semester i udlandet, da jeg ELSKER at rejse og opleve nye steder og kulturer.

10. Afrikansk dekoration præger min indretning, som I kommer til at se i fremtidige indlæg.

Jeg håber at dette har givet et lille indblik i hvem jeg er, og hvad I kan forvente af denne blog. Jeg glæder mig til at komme i gang!

See you in my next post

// Camilla


Likes

Comments