Begreppet slut-shaming betyder att man försöker få någon att skämmas för hur hon hon/hen har uppfört sig på ett sexuellt sätt. Detta måste förändras.

En kvinna kan ha sex med ett x antal män/kvinnor och får väldigt ofta höra massvis med olika skällsord, dom vanligaste är slampa och hora. Om en man gör precis samma handling som kvinnan har gjort så får han däremot beröm. Han blir nästan dyrkad, han får höra att han är mäktig och att han är en kung. Men vi då? Vi kvinnor får helt enkelt inte ha våra egna sexuella begär.

En kvinna tog faktiskt livet av sig på grund av mobbning som utbrast av sexistiska män som därefter fick samhället att hänga på. Denna händelse uppstod på grund av en sex video som hon hade valt att skapa. Hon blev mobbad på grund av hennes sexualitet. Skammen för att bli stämplad som slampa eller hora är så tung att hon valde att ta livet av sig helt enkelt.

Är inte detta helt otroligt? att individer hetsar upp sig över helt naturliga fenomen och ting. Snälla sluta skuldbelägga kvinnor för deras naturliga sinnelag. För att avsluta denna text så vill jag säga några ord åt er kvinnor.

Snälla ta plats, var högljudda, var brutala och sluta säga ‘’förlåt.’’ och börja säg ‘’avbryt mig inte.’’ Sluta säga ‘’Jag har en pojkvän och börja säga ‘’för att jag säger så.’’ ‘’nej.’’ eller ‘’det angår inte dig.’’ Ta bilder på er själva och uppskatta det ni ser. Hjälp andra och gör din röst hörd om du blir arg!

Glöm aldrig bort din bekvämlighet bara för att tillfredsställa männens ego. ♀

Likes

Comments