Lekte lite med kameran idag 👌

Likes

Comments

Tårarna bränner bakom ögonen och allt jag vill göra är att krypa ihop o skrika rakt ut men jag får inte visa mig svag! Inte nu...

  • 584 Readers

Likes

Comments

​De senaste dagarna har varit både känslosamma men ändå underbara!!! 
I Fredags började det hela med först 4h på isen tillsammans men min underbara klass T1 på GIH! Jobbigt men skojigt, även fast jag är ganska så less på isen just nu. Men vi kämpade oss igenom detta och vi hade kul ihop och det var något jag behövde! Sedan Fick jag äntligen, efter en månads tid utan min bästa, träffa Ida igen!!! Sådan lycka att få krama om henne igen och få prata ut, o höra allt som hänt i hennes liv!!! Detta firade vi med ett jobbigt gympass ihop och som vanligt tog hon livet av mig men skönt var det iaf!
Under fredagskvällen träffade jag upp Patrik och Viktor för att kolla på Hockeymatchen mellan GIH och Bosön. Var mysigt att umgås med min pojkvän igen efter att han varit sjuk den senaste tiden. 
När jag vaknade i Lördags kan jag bara säga att jag vaknade med en extremt mör kropp som absolut inte vill gå upp ur sängen. Men upp gick jag och tog mig sväng till kista för att byta ett tv-spelåt Patrik. Sedan blev det hem, för att ta det lite lugnt innan det var dags att fixa till sig lite för att ta sig till söder och hem till Kevin och Mathilda och deras nya lägenhet för lite festligheter.

Även fast både fredagen o lördagen var underbar måste jag dock säga att söndagen var nog allra bäst!! Tog mig till Gubbängen för att heja fram Patrik och hans bandylag GT/76 till en vinst men det bäst var nog att min älskling gjorde mål! Så stort grattis till dig Patrik ❤
Efter matchen följde jag med Patrik hem till honom där jag fick 3nya bästisar kan jag säga! Nämligen Patrik o hans familjs 3 super mysiga (och håriga) katter!!! Ja jag är en tjej som älskar djur och speciellt dom som vill mysa med mig!! Så hoppas att Patrik inte blir sur om jag snor med mig en av dem hem snart. Efter käk och en del tv tittande tog vi oss hem till mig för att slå på en till film innan vi somnade. 

Dagen idag börjades med lite mys innan vi tog oss till skolan för att köra lite gym ihop innan vi skildes åt för att ta oss hem o få lite skolarbete båda två. Dessvärre blev mitt plugg inte riktigt som det var tänkt då jag fick följa med bror min till Danderyds sjukhus för att kolla upp hans extremt svullna fot efter massa fotboll igår. Resultatet blev 3h på akuten innan diagnosen blev rejält stukad fot, minst 6v vila, minst 2v på kryckor och sedan massa rehab så kommer ha en jobbig bror som kommer gnälla över att han inte får träna den närmaste tiden... 

Nu ska jag fortsätta kolla på idrottsgalan och drömma mig bort att jag kanske skulle kunnat blivit en idrottsstjärna jag med. 

Likes

Comments

​Så nu är man ny duschad och hoppat i myskläderna! Bara slänga i en maskin tvätt sedan kommer jag isolera mig själv större delen av dagen för att förhoppningsvis lära mig något till tentan i fysiologi imorgon 08:00! Knappt sovit en blund p.g.a. av oro över bl.a. detta så läsken står redo + energidryck.. Fått instruktioner från min älskade pojkvän att jag inte får lyssna på musik (då jag har en tendens att börja sjunga med) så ska testa att plugga utan det för första gången! Så nu håller vi tummarna så får vi se hur detta går! 

Likes

Comments

​Just nu sitter jag överöst med massa plugg och stress inför tenta på onsdag och omtenta nästa tisdag (20/1)... Mår konstant illa då jag vet att jag verkligen MÅSTE klara dom för att ha möjlighet att bli kvar här i mitt älskade Stockholm!!! Pengarna börjar ta slut och behöver studielånet från CSN men för att få det måste jag ta 17hp (har nu 9hp)... panik, ångest och stressfaktorerna är maxbelastade och tårarna bränner bakom ögonen men får inte bryta ihop utan måste fortsätta plugga! 

Frågan jag dock ställer mig hela tiden är varför klarar alla andra av plugget o inte jag ?? varför kan inte jag lära mig! jag vill verkligen och jag försöker så extremt.. visst tappar man motivation till att plugga när man hela tiden blir dumförklarad för att man inte förstår och för att man inte klarar det på första försöket... Snälla låt mig få klara detta, låt mig få CSN, låt mig få bo kvar o studera klart!! SNÄLLA

Likes

Comments

Det finns en sak som jag aldrig har gillat speciellt mycket och det är att vara ensam... Jag går gärna in i mitt rum o stänger in mig när jag är hemma i hagaström men då vet man att dom finns där utanför dörren och även fast det är irriterande för stunden så kommer alltid någon in bara för att fråga vad man gör, om man är sugen på någonting eller om man vill kolla film/serie med dem. Men här i Stockholm har jag inte det.. Visst jag delar på en 3a ihop med min 9år äldre storebror men pga massa saker så är han i princip aldrig här... och min kärlek har dessvärre inte speciellt mycket tid över för att vara här då han har träningar, egna matcher och matcher som han dömmer hela tiden + skolan såklart... Men dom få som verkligen känner mig vet om att det värsta jag vet är ensamhet... har för mycket dåliga minnen i min ryggsäck från uppväxten med ensamhet. då fanns idrotten där och räddade mig men nu finns inget.. Så liten och betydelselös som man känner sig när man sitter hemma ensam är outhärdlig och även fast man inte vill så kommer tankar som gör en ledsen väldigt lätt och man börjar känna sig väldigt misslyckad efter ett tag.. 

Det sista man vill göra när man känner såhär är att erkänna eller lägga allt det negativa man känner inom sig på sina nära o kära så man sätter på en mask inför alla, ler och säger att allt är bra men inom sig skriker man av smärta. 
Detta är andra gången jag bor i Stockholm och med det lämnat det trygga hemma i Gävle med familj och alltid någon vän att spendera tiden tillsammans med och några vet hur jobbigt jag tyckte det var att inte ha möjligheten att träffa och umgås med mina vänner när jag ville.. Och även fast jag har många fler här i Stockholm nu så är det fortfarande extremt jobbigt... Har fortfarande inga att kunna träffa som hemma i Gävle och känslan av ensamhet bara växer inom mig... Vill bo här, vill klara mig själv men aldrig förstått hur mycket mina vänner betytt för mig och min vardag att gå runt.. Alla som jag pratar med säger att jag ska åka hem träffa alla över en helg men det dom inte förstår att för varje gång jag åker tillbaka så blir det bara jobbigare att vara utan dem... 

Likes

Comments

Min nyårsafton blev inte som jag hoppats på eller velat riktigt men jag fick iaf umgås med en person som jag faktiskt älskar. Även fast jag inte kan påstå att vårar förhållande är perfekt med tanke på vad jag vill ha så älskar jag honom och i slutändan är väll det de viktigaste. Vet att han o jag har olika syn på saker o ting men för mig är det iaf viktigt att stå ute i kylan i 2h för att kolla på hans bandy matcher och att försöka stötta honom som spelare och som domare! För mig är det viktigaste att finnas där och att ta vara på alla tillfällen som finns att ses o umgås.. som sagt det är inte perfekt men aa det är något iaf

Likes

Comments

​Då var 2014 över och 2015 har börjat.. Vet ärligt inte om jag ska skratta eller gråta... Så mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu att jag inte vet något längre.. Dom flesta skriver ut hur perfekt deras jul o nyår varit och att dom är de lyckligaste på denn gjord med nära o kära runt sig... Jag önskar att jag kunde skriva det men tyvärr så kan jag inte det. Visst jag har umgåtts med folk i mitt liv som betyder mycket för mig men i mig känns det som något saknas.. Ett tomrum har byggt upp som jag inte vet hur jag ska fylla.. Det finns personer från 2014 och tidigare i mitt liv som inte längre finns här och utan dem kan jag inte påstå att det varit perfekt! Jag har folk runt mig som jag älskar och som ger mig glädje men tyvärr kan dom inte få den smärta jag känner inom mig att försvinna...Vad jag än gör så är det fel på något vis. Varför kan jag bara inte få vara lycklig??

Likes

Comments