Ja men tydligen så behöver man visum för att komma in i kamerun.. så hejdå 800kr för ett jäkla papper... så idag började jag fylla i formuläret och i morgon  så får jag väl åka och ta ett foto och smacka på. åka och lämna in det så jag verkligen inte litar på posten! för man måste ju skicka med passet...  sorry postnord I don't trust you with my life 😂

vi har iallafall börjat handla lite saker som ska med ner till Afrika. mamma har samlat in lite skor och ryggsäckar som dom önskade att vi tog med.

Annars är det ganska lugnt just nu,  har ni tipps på något så skriv!!😊
ha det gött!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

81 dagar till avresa och nu börjar vi verkligen längta!

Idag har vi varit hos kvartersdoktorn och tagit första vaccinet mot gula febern, vi måste ta mot gula febern för att söka visum och för att ens komma in i landet.

Men vi ska även ta tabletter mot malaria  men det blir senare :)

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder, Afrika.  närmare bestämt kamerun.
jag har sedan lång tid tillbaka velat åka till Afrika och nu ska det verkligen hända!!
Så jag och min mamma har nu bokat flyg och vi ska vara borta i över en månad! Alltså detta är verkligen en dröm som går i upplevelse! och att få dela detta med min mamma ska verkligen bli underbart!
Vi kommer att bo hos Ursula som är en vän till familjen och även hjälpa till på ett sjukhus som ligger i närheten. det kommer verkligen blir så roligt!

Varför denna blogg blev till är dels till för att jag ska kunna gå tillbaka efter resan och upplev allt igen men även för er,  jag vill att ni ska få uppleva det vi gör fast på ett annat sätt såklart.  jag kommer uppdatera lite då och då inför resan med lite  förberedelser  och allt vi måste tänka på.
Så om ni har några tips tveka inte att kommentera! vi behöver alla tips vi kan få.

Likes

Comments