Familj, Graviditet, Känslor och den psykiska biten, Mat, Regular life, Skönhet

Alla förhållanden har sina bekymmer och upp och nedgångar. Ibland har man en del att fixa, men allt löser sig!
När ett par har det svårt så är det viktigt med stöd från familj och vänner. Jag vet om att det var många i min familj och någon av mina vänner som stöttade även D i detta. jag vill tacka alla er för att ni gjorde det, för att ni fanns där för D trots att vi just då ej längre var ett par. Det är väldigt viktigt att stötta den andra parten också och att lyssna noga på båda och inte välja sida.
Många idag väljer sida pga skydd till den som står dem nära, något som tyvärr kan såra den andra personen.
En viktig sak är att aldrig svartmåla en person och att INTE prata illa om denna person!
Att visa respekt och kärlek till alla och stöta alla.

Jag, klarar mig alltid, även om jag inte får det stöd som jag hoppades från en del, men det tar emot i mitt hjärta faktiskt. jag tänker inte svartmåla någon! jag älskar alla!

Idag så valde jag och D att ta på ringarna igen och det känns underbart! Dem senaste veckorna så har vi kommit långt och lärt oss mycket.
jag är så tacksam för allt som han gör för mig, för oss. 2 år och 7 månader tillsammans försvinner inte bara. Vi ska växa, vi ska bli starkare och vi ska aldrig sluta ÄLSKA varandra!
Tillsammans är vi starka och med han vid min sida så kan jag möta allt!

Tack till alla. kärlek och respekt till er! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Familj, Graviditet, Känslor och den psykiska biten, Mat, Regular life, Skönhet

Psykisk ohälsa, det är så himla vanligt idag med psykisk ohälsa. Dessvärre så är det få som faktiskt förstår vad det betyder.
Psykisk ohälsa kan vara så många olika saker. Det kan vara allt från en dålig uppväxt, till en försämrad arbetssituation.
Det kan handla om en förlossningsdepression, även om någon som kanske blir mobbad.

Många inser inte vad det psykiska måendet kan göra med oss. Det är enkelt för er andra utan depressioner och ångest att säga, "Det går över, det är inget att hänga upp sig på". Många tänker inte på hur saker som är otroligt små, kan bli enorma och på hur det kan påverka vårt mående.
En vanlig kommentar som jag fått ofta av olika personer är, "tänk lite mindre och gör lite mer". Ska jag sluta tänka? Det är ju en del av min vardag att tänka otroligt mycket på saker och bearbeta dessa saker! Vi är inte bara människor! Vi är personer, med vår egna personlighet! Jag tänker inte ändra på mig för att någon annan är obekväm i mitt sällskap, eller är obekväm med ad jag gör, säger eller skriver. Jag är en fri individ och jag uttrycker mig på mitt eget sätt.

"När en person skär sig, så är det själviskt av dem.. När någon försöker ta livet av sig, eller kanske till och med lyckas med det, då tänker man bara på sig själv.."
Du kanske inte ser det, en dessa personerna har nog säkert ropat på din hjälp på olika sätt innan detta hände. Denna person har nog skrikit så mycket på hjälp inombords och du, ja DU, har inte ens sett något. du har inte förstått vad som händer. Självklart så är det ju inte ditt fel!
Vi är så dåliga på att prata om psykisk ohälsa, så vi ser inte när det händer..

Jag lider av psykisk ohälsa! Jag har panikångest och mår oftast dåligt!
Jag är svag fysiskt, men jag är starkare inombords!

Har du någon i din närhet som lider av psykisk ohälsa på något vis? Du kan stötta denna person genom att läsa på om detta, prata med någon som kan ge dig tips och råd på hur du kan hjälpa denna person i din närhet, kanske till och med någon på ditt jobb bara. Var inte rädda för att lära er mer om psykisk ohälsa! Det kan hjälpa många!

Tack för att du tog dig tid att läsa detta. Det betyder att du är en av dem som bryr dig.

/ Josefin

Likes

Comments

Känslor och den psykiska biten, Regular life, Skönhet

Att ha en vän att nå sina mål med, att ha en vän att skratta med. Att ha en vän som pushar en extra mycket. Möt då min vän, The one and only, underbara E! Att skratta i massor under ett pass är inget som inte görs, skratt gör gott för själen!
Idag kör vi ett pass till (må gudarna låta mig överleva) haha! Hon kör slut på mig haha, men hon är lika underbar ändå och jag är så tacksam för att ha henne!

det har varit en tuff period nu så jag har inte orkat lägga upp några inlägg... Men det blir det ändring på nu!
Idag blir det ett pass träning och en massa innan dess att fixa. Måste ut trots att jag mår som Jag gör.

vad är inte ett gyminlägg utan rumpbilder framför spegeln!

later guys! ✌

Likes

Comments