Idag så blev det ett benpass på gymmet. Riktigt skönt faktiskt!
Jag fick även ett samtal som var väldigt positivt, mer info om det kommer senare!
Nu blir det lite lunch och sen bär det av mot läkaren med dottern. Hon har något som dem tror är "keratosis pilaris", en hudåkomma. Inget farligt, men jobbigt för henne, så vi får se vad dem gör idag. Hoppas att alla får en toppendag!
Glöm inte att vara positiv och glad!

Med varma hälsningar, J ❤

Likes

Comments

som kvinna, så är det väldigt lätt att man är missnöjd med sig själv. det är inte alla kvinnor som är missnöjda med sig själva, men det är ändå för många som är det. Många tycker inte om sin vikt sina bröst eller sitt ansikte. det är så olika från kvinna till kvinna. ibland så kan vi behöva en knuff i rätt riktning, för att kunna hitta tillbaka till självförtroendet, för att hitta tillbaka till oss själva. Ibland så handlar det om en person som hjälper dig, eller kanske en sak som du gör. det finns så mycket som vi kan göra för att förbättra vårat självförtroende.
Jag har börjat få tillbaka mitt självförtroende nu, efter många år. Det tog mig 8 år att få tillbaka det igen. Det började med bilder och sen även med att jag började på gym. Nu är jag ett steg i rätt riktning, och på rätt väg. Jag kommer aldrig att ge upp på mig själv igen, jag kommer aldrig låta någon få mig att må dåligt igen. jag är snygg som jag är. Jag är fokuserad på att nå mina mål och jag kommer att lyckas!

Alla är vi vackra som vi är, stora som små, långa som korta. Vi är alla lika unika oavsett hur vi än ser ut.
släpp alla dem negativa tankarna och fokusera på det som får dig att må som bäst!

Med varma och kärleksfulla hälsningar, J 😙

Likes

Comments

Så idag så blev det en timmes träning igen! skönt för kroppen att koma igång och att få rensa tankarna lite. det börjar märkas på kroppen nu efter 2 veckors hemmaträning, och sen 1 veckas träning på gym. är ju mycket kvar som jag måste träna upp, men man får ju börja någonstans! tösen är hos grannen och myser med hennes tös, lilleman sover och mannen pillar med sin dator. jag själv står och fixar dagens middag och planerar in min kost lite mer och träningsschema!

ha en underbar lördagskväll mina kära vänner!

kramar, J 😙

Likes

Comments

Igår kväll var otroligt bra!
Det var så mysigt och så härligt att kunna umgås så allihop med barnen. T och pojkvännen, samt T:s barn kom förbi och vi grillade och åt god mat samt drack lite gott och mös ännu mer med barnen.
Kenzie fick en puss av K och det tyckte hon om. (Han är två med).
Till sist vid halv tolv tiden så gick jag in och la mig.

Nu är det morgonmys med mina sötnosar. Får se vad dagens planer blir. Ha en varm och mysig söndag!
❤️

Likes

Comments

Jag vill inte!
Jag känner hur paniken kommer nu och jag kan inte få bort den heller. Bara känslan av att något skulle hända, känslan av att vara rädd för att den skulle träffa oss.
Mina öron gör ont så det känns som dem ska blöda snart...
Jag känner hur tårarna kommer nu och jag kan inte hindra dem.
Ser dem blå/lila färgerna på himmelen samtidigt som jag hur hur det blixtrar och mullrar.
Det här är jobbiga stunder. Det här är något jag hatar. Det här, är läskigt 😢

Likes

Comments