Aldrig i hela mitt liv så har jag mött någon som du.
Aldrig har jag känt såhär och aldrig har jag kämpat så.
Ibland så måste man ge upp för att se det som var framför en.
Ibland så måste man förlora saker på riktigt för att inse att den man älskar, inte längre är kvar.

Ibland så påverkar vissa personer oss så mycket så vi vill ge upp allt, om vi inte kan vara med denna person.  Inget känns verkligt och inte är förståeligt. 
Man tappar allt och blir ett skal av något som man brukade vara.

Den svåraste delen är ju såklart att resa sig upp igen, det är inte lätt men vi klarar det.
Vi måste klara det för att överleva.

Jag har fått ta lärdom av en hel del den senaste tiden och jag har förlorat underbara människor från mitt liv, men dem har lärt  igen en hel del och en del har fått mig att älska mig själv.

För en del så kanske detta är ett frågetecken. Så får det också vara, för dem som vet läget och sanningen, ja dem vet helt enkelt. Ni som inget vet om läget osv, ni får vara ovetandes. Vet ni inte något nu, då finns det en anledning till att just ni inte vet.

Ja jag pratar säkert i gåtor nu, men jag bryr mig inte.
Dem som känner mig pratar inte bakom min rygg och dem förstör inte för mig, eller ja. Dem försöker inte iaf.
Ni som vill prata bakom min rygg, fortsätt med det. Jag bryr mig inte. Ni gör mig starkare än jag någonsin varit!

varma hälsningar, J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alla förhållanden har sina bekymmer och upp och nedgångar. Ibland har man en del att fixa, men allt löser sig!
När ett par har det svårt så är det viktigt med stöd från familj och vänner. Jag vet om att det var många i min familj och någon av mina vänner som stöttade även D i detta. jag vill tacka alla er för att ni gjorde det, för att ni fanns där för D trots att vi just då ej längre var ett par. Det är väldigt viktigt att stötta den andra parten också och att lyssna noga på båda och inte välja sida.
Många idag väljer sida pga skydd till den som står dem nära, något som tyvärr kan såra den andra personen.
En viktig sak är att aldrig svartmåla en person och att INTE prata illa om denna person!
Att visa respekt och kärlek till alla och stöta alla.

Jag, klarar mig alltid, även om jag inte får det stöd som jag hoppades från en del, men det tar emot i mitt hjärta faktiskt. jag tänker inte svartmåla någon! jag älskar alla!

Idag så valde jag och D att ta på ringarna igen och det känns underbart! Dem senaste veckorna så har vi kommit långt och lärt oss mycket.
jag är så tacksam för allt som han gör för mig, för oss. 2 år och 7 månader tillsammans försvinner inte bara. Vi ska växa, vi ska bli starkare och vi ska aldrig sluta ÄLSKA varandra!
Tillsammans är vi starka och med han vid min sida så kan jag möta allt!

Tack till alla. kärlek och respekt till er! ❤

Likes

Comments

Psykisk ohälsa, det är så himla vanligt idag med psykisk ohälsa. Dessvärre så är det få som faktiskt förstår vad det betyder.
Psykisk ohälsa kan vara så många olika saker. Det kan vara allt från en dålig uppväxt, till en försämrad arbetssituation.
Det kan handla om en förlossningsdepression, även om någon som kanske blir mobbad.

Många inser inte vad det psykiska måendet kan göra med oss. Det är enkelt för er andra utan depressioner och ångest att säga, "Det går över, det är inget att hänga upp sig på". Många tänker inte på hur saker som är otroligt små, kan bli enorma och på hur det kan påverka vårt mående.
En vanlig kommentar som jag fått ofta av olika personer är, "tänk lite mindre och gör lite mer". Ska jag sluta tänka? Det är ju en del av min vardag att tänka otroligt mycket på saker och bearbeta dessa saker! Vi är inte bara människor! Vi är personer, med vår egna personlighet! Jag tänker inte ändra på mig för att någon annan är obekväm i mitt sällskap, eller är obekväm med ad jag gör, säger eller skriver. Jag är en fri individ och jag uttrycker mig på mitt eget sätt.

"När en person skär sig, så är det själviskt av dem.. När någon försöker ta livet av sig, eller kanske till och med lyckas med det, då tänker man bara på sig själv.."
Du kanske inte ser det, en dessa personerna har nog säkert ropat på din hjälp på olika sätt innan detta hände. Denna person har nog skrikit så mycket på hjälp inombords och du, ja DU, har inte ens sett något. du har inte förstått vad som händer. Självklart så är det ju inte ditt fel!
Vi är så dåliga på att prata om psykisk ohälsa, så vi ser inte när det händer..

Jag lider av psykisk ohälsa! Jag har panikångest och mår oftast dåligt!
Jag är svag fysiskt, men jag är starkare inombords!

Har du någon i din närhet som lider av psykisk ohälsa på något vis? Du kan stötta denna person genom att läsa på om detta, prata med någon som kan ge dig tips och råd på hur du kan hjälpa denna person i din närhet, kanske till och med någon på ditt jobb bara. Var inte rädda för att lära er mer om psykisk ohälsa! Det kan hjälpa många!

Tack för att du tog dig tid att läsa detta. Det betyder att du är en av dem som bryr dig.

/ Josefin

Likes

Comments

Att ha en vän att nå sina mål med, att ha en vän att skratta med. Att ha en vän som pushar en extra mycket. Möt då min vän, The one and only, underbara E! Att skratta i massor under ett pass är inget som inte görs, skratt gör gott för själen!
Idag kör vi ett pass till (må gudarna låta mig överleva) haha! Hon kör slut på mig haha, men hon är lika underbar ändå och jag är så tacksam för att ha henne!

det har varit en tuff period nu så jag har inte orkat lägga upp några inlägg... Men det blir det ändring på nu!
Idag blir det ett pass träning och en massa innan dess att fixa. Måste ut trots att jag mår som Jag gör.

vad är inte ett gyminlägg utan rumpbilder framför spegeln!

later guys! ✌

Likes

Comments

Idag så blev det ett benpass på gymmet. Riktigt skönt faktiskt!
Jag fick även ett samtal som var väldigt positivt, mer info om det kommer senare!
Nu blir det lite lunch och sen bär det av mot läkaren med dottern. Hon har något som dem tror är "keratosis pilaris", en hudåkomma. Inget farligt, men jobbigt för henne, så vi får se vad dem gör idag. Hoppas att alla får en toppendag!
Glöm inte att vara positiv och glad!

Med varma hälsningar, J ❤

Likes

Comments