Jag fick min första utbetalning från CSN igår för att jag ska börja plugga upp grundskoleämnen på distans/hemifrån (heltid). Jag fick in lite mer än 14 000 som jag ska klara mig på i 5 veckor. Tro det eller ej men nu har jag ungefär 800 kr kvar! Eftersom att jag är 20 år och fortfarande bor hemma så har vi kommit fram till att jag ska börja betala en del av hyran + min egna mat. Jag ska betala 1500 kr i hyra varje månad och jag har räknat med ungefär 2000 kr på mat i månaden. Jag har nu betalat hyran, handlat mat för 1000 kr, betalat olika fakturor på 5000 kr, shoppat för nästan 2000 kr och betalat tillbaka min pojkvän som jag var skyldig 2000 kr. Idag fixade jag även mina läppar för nästan 2000 kr.

​​Fyfan känner jag bara. Nu har jag köpt det nödvändigaste och klarar mig i stort sätt men vem mår bra av att sitta hemma i 5 veckor utan att göra något annat än att plugga? Inte jag i alla fall.  Jag kan ju säga såhär att fakturor är aldrig roligt och såhär vill man ju inte ha det. Det var ett misstag av mig att handla på faktura från första början och nu var det verkligen bråttom att betala dessa fakturor. Jag har viktiga planer framöver så som min pojkväns födelsedag men jag har ju bara mina matpengar kvar så hur jag ska lösa detta vet jag inte riktigt men jag kommer nog fram till något. Jag ska INTE låna eller handla på faktura i alla fall. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments

Detta blir mitt första inlägg i min nya blogg! Roligt tycker jag. Efter många om och men så har jag nu kommit fram till att börja blogga igen. Jag kan inte låta bli bloggen, jag kommer alltid tillbaka och ni blir aldrig av med mig! Nej men jag tänker på bloggen nästan varje dag om jag ska vara ärlig..

Jag bloggar för att jag vill och inget annat. Det är roligt att kunna ha något att titta tillbaka till och framförallt skönt att kunna skriva av sig. De som vill får helt enkelt följa mig om det verkar intressant. Dock kan jag inte lova att blogga varje dag då min lust till att blogga inte alltid är på topp, det går i perioder om man säger så. I denna blogg kommer jag dela med mig av mitt liv, vad jag gör, vad som händer, allt möjligt!

Mitt nya bloggnamn (mvj) står för Miriam Vendela Jasmine som är mitt fullständiga namn.

  • Filed under: LIFE

Likes

Comments