Header

Igår åt jag och Nick på en nyöppnad restaurang här i Eskilstuna. Allt var så himla bra, maten var verkligen supergod, drinkarna också och all inredning var verkligen sjukt bra!
Det enda som var lite negativt var nog att portionerna var väldigt små, så man var tvungen att beställa mycket för att bli mätt, men annars var allt verkligen jättebra!👌

Likes

Comments

Idag är det 12 dagar tills att jag flyttar. Flyttar hemifrån och blir sambo med min pojkvän. Det känns så himla konstigt, så mycket blandade känslor. Jag är förväntansfull, nervös, rädd och så himla glad. Att jag ska hyra min egen lägenhet, med min pojkvän.
Vi har väldigt mycket saker klara till lägenhet, men vi är långt ifrån färdiga. Det är ju en process att få det klart, men det är ju en del av det! Iiih jag är så himla pepp.

Bildkällor: weheartit

Likes

Comments

Men hur fin är inte min pojkvän?! Detta fick jag utav honom igår, så himla fina saker som jag har haft ögonen på länge!

Likes

Comments

Herregud vilken mysig dag jag hade igår. Middag och bio med min fina pojkvän. Istället för att gå och äta på en riktig finrestaurang valde vi att gå till ett halvmysigt ställe men med extremt god mat, jag åt en halloumiburgare och sen delade vi på en oreo-drinkshake till efterrätt. Efter det mötte vi upp några vänner som också skulle se gå på bio!

Filmen var verkligen jättebra, mycket bättre än ettan, förstår faktiskt inte varför den har fått så dåliga recensioner. Dock var den, precis som ettan, väldigt annorlunda om man jämför med boken, men trotts det så var den extremt bra! :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Kolla vad mysigt mitt rum har blivit! Köpte en ljusslinga från Ö&B och satte upp den, hade en vision i mitt huvud av hur det skulle bli och det blev exakt så bra som jag hade hoppats på! c:

Likes

Comments