Header
View tracker

Herregud vad det ekar tomt här, helt ärligt så vet jag inte ens varför jag bara slutade att blogga. Finns nog ingen rimlig anledning, men jag ska försöka att ta tag i det igen! Youtube har också stått still för mig ett tag, men igår tog jag tag i det och gjorde en ny video som jag tycker att ni ska ta och kolla på! :) 


Nu i efterhand har jag fått lära mig att jag uttalade No7 tokfel, så bara försök att inte tänka på hur fult det låter, hah!
Måste också ursäkta att jag pratar så lågt i videon, min pojkvän satt i rummet bredvid och jag ville att han skulle höra så lite som möjligt hah, men ni får höja volymen och så lovar jag att prata högre i kommande videos!


Likes

Comments

Kolla vad mysigt mitt rum har blivit! Köpte en ljusslinga från Ö&B och satte upp den, hade en vision i mitt huvud av hur det skulle bli och det blev exakt så bra som jag hade hoppats på! c:

Likes

Comments

Här kommer en till video (hah skräll), men tycker det är galet kul att göra videos så det har blivit några stycken på senaste tiden! :)


Likes

Comments

View tracker

Igår spelade jag in en video med Lovisa. Kolla på den här under och kommentera på youtube vem du tyckte lyckades bäst med sin pumpa! :D


Likes

Comments

Idag kommer det ännu en video, hah! Tycker det är sjukt roligt att göra videos så ska börja med det oftare!
Idag blev det en sminktutorial, är inte helt nöjd med den men tänkte att jag skulle lägga upp den ändå! :)


Likes

Comments

Jag har varit extreeemt dålig på att både blogga och göra videos nu på senaste tiden, och egentligen finns det ingen vettig förklaring till det förutom att jag är lat och prioriterar dåligt. 
Men idag tog jag tummen ur röven och gjorde en video som jag tycker att ni se! 


Likes

Comments

Imorgon ska jag åka till Stockholm tillsammans med min mamma och vi ska gå på tatueringsmässa. Efter det ska jag möta upp Lovisa och vi ska åka och partaja hela natten. Ska bli galet kul! :>

Likes

Comments