Goddag kära ni. Idag är det lördag, bästa dageeen (penny). Jag har jobbat på förmiddagen, och nu ligger jag i soffan och kollar på live-uppdatering av terrordådet i Stockholm.

Denna lördag hade kunnat vara så mycket bättre om detta inte inträffat. Ibland känns världen så eländig och just nu går alla mina tankar till Stockholm, offer, anhöriga och drabbade. Tillsammans är vi starka, och sprid ingen falsk fakta utan lyssna på främst polisens uttalanden och andra myndigheter. Sverige sörjer.

Med vänliga hälsningar, Linnea

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det snart påsklov, så skönt att få paus från plugg. Dock är det nationella prov efter lovet så måste förbereda lite. På lovet ska jag även jobba, men främst ta det lugnt och chillaxa. Typ som jag och Klara gjorde hääär.

Med vänliga hälsningar, Linnea

Likes

Comments

Missade någon gårdagens tragedi? En buss med 52 elever från Skene var med om en olycka påväg till en skidresa. 3 döda, 6 allvarligt skadade och flertal skadade.

Dessa 8:onde klassare hade ingen aning om att deras resa som de hade sett fram emot skulle bli en mardröm. De hade ingen aning om att de skulle mista sina vänner på en kort sekund. 30 unga människor är skadade och mina tankar går till dem, men även till anhöriga och till dem som omkom.

2012 flyttade jag från Skene. Jag har barndomskompisar vars syskon var på bussen. En före detta granne till mig omkom i olyckan och jag tänker på alla som känner någon som gått bort eller är skadad. Detta är en otrolig tragedi och det har fått mig att inse att när man minst anar det, kan livet bli bestulet. Jag har insett att det är så viktigt att ta vara på och vara tacksam för det man har, för när som helst kan det försvinna.

Som sagt, mina tankar går till anhöriga och drabbade, till elever och till Skene som lider av stor sorg. Livet är skört, ta hand om varandra.

Med vänliga hälsningar, Linnea

Likes

Comments

Älskar att fika. Det är min favoritaktivitet, inte bara för att det är gott, men också för att man alltid har så roliga samtalsämnen. Kan vara allt ifrån prat om varandras släkt tillbaka på 1900-talet och vem som va gift med vem, till vad ens favorit superkraft skulle vara. Fika är livet, en stor hiss.

Med vänliga hälsningar, Linnea

Likes

Comments

Måndagar kan vara en seg dag. Starten på veckan och slutet på helgen. Många tycker att måndagar är jobbiga och tråkiga, men med denna lilla guide gör du din måndag till en bättre och lättare dag!

1. Fixa iordning dagen innan!
Om du fixar iordning dagen innan och till exempel packar väska, tvättar, städar och planerar så får du en nystart på veckan och måndagen känns mer organiserad. Något jag alltid gör.

2. Gå upp i tid, inte för sent!
Då slipper du att vakna upp med ångest för att du sovit för länge, och du får en bättre start.(detta löser skolan pt mig hehe)

3. Ha något roligt att se fram emot!
Det kan vara något som du tycker är roligt, till exempel fika med en kompis, som får motivationen uppe och som vänder måndagar till något spännande.

4. God inställning
Detta är väldigt viktigt men också väldigt svårt. Men jag har som motto, att om man har ångest över vilken veckodag det är så måste man se över sin tillvaro. Alla dagar kan fyllas med precis vad du vill och de kan bli exakt så som du vill att de ska bli, med rätt inställning kommer man långt.

Ha en trevlig måndag vänner!
Med vänliga hälsningar, Linnea

Likes

Comments

Just nu ligger jag nedkrupen i soffan med min favorit filt. Mensvärk, något som alla med en livmoder upplevt. Jag låg just och funderade på hur mycket jag ogillar mensvärk, någon som håller med? Man kan ha en toppendag sen kommer mensvärken och överraskar. Dessutom har jag oftast grov mensvärk första mensdagen. Meeen, det går över och jag har det ändå ganska mysigt framför tv:n. Godnatt!

Med vänliga hälsningar, Linnea

(Bild från tidigare idag)

Likes

Comments

Godkväll!
Idag har jag haft en mysig dag på stan, och jag hade även en bokad tid hos en frans-terapeut. Tänkte att det kunde vara kul att färga dem eftersom dem är långa men färglösa. Blev supernöjd!
Med vänliga hälsningar, Linnea

Likes

Comments

Likes

Comments