Header

Fick de finaste örhängena man kan tänka sig av världens bästa bror. Tusen TACK <3 Snacka om att han känner mig bra. Kunde inte vara mer mitt-i-prick! Får försöka be honom, eller någon annan villig, att ta någon bild när jag har dem på mig så att designen syns tydligare. Men det får vara till en annan dag.


Likes

Comments

Träffade som sagt mina fina för en sen lunch idag. Det blev acai bowlsLotta Love här i Malmö. Så gott och fint! Jag äter hälften med ögonen alltså.. haha. Nu går jag bara och inväntar att bli sjuk. Klassiker att bli sjuk efter en stressig period när man sen slappnar av för första gången.. Redan imorse kände jag mig halvkass och nu har jag huvudvärken från helvetet, samtidigt som jag ensam här hemma sitter och tittar på när Malmö möter Eskilstuna på bortaplan. Kram på er!


Likes

Comments

Godmorgon! Oskar Linnros spelade som sagt på Malmöfestivalen igår, och spelningen var väl medelmåttig om jag ska vara ärlig.. Halvtomt på folk, svårflörtad publik och han lyckades inte riktigt få igång någon magisk stämning. Men det är å andra sidan sjukt svårt att spela för en publik som inte aktivt har köpt en biljett. Så... jag tänker inte klaga!

Det var i alla fall trevligt att träffa My och Mathilda, käka festivalmat och bara hänga. Idag ska jag bl.a. träffa @hsjw och Amanda för en fika, tvätta, och så var det något annat som jag inte kommer ihåg haha...


Likes

Comments

Alltså JA. HALLELUJA! Idag är det sista arbetsdagen på mitt jobb som badvakt. Fy fasiken vad skönt. Nu väntar en period av semester, efterlängtade semester.... Eller arbetslöshet kanske jag borde kalla det...? Haha... Anyways, jag behöver verkligen var ledig, och det passar ju såååå bra nu eftersom min bror behöver en del hjälp med hans lägenhet. Jag vet.. har blivit ganska mycket tjat om hans lägenhet... men är så exalterad för hans skull (och lite min egen??). Ikväll spelar Oskar Linnros på Malmöfestivalen. Vi hörs!


Likes

Comments

  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw