Med My på Tugg i Lund. Gott tugg så att säga.. Ha-ha Ella, kul. Verkligen en favorit. Ligger på Bantorget om jag inte missminner mig. Jag älskar ju picklad rödlök, så det var det första som rök från tallriken hehe. Så gott! Sötpotatispommes är inte helt fel det heller. Valde förresten halloumi som supplement till kötttttt. Inga döda djur på min tallrik, tack.

Insåg även att jag ändrat riktning på livet så många gånger senaste året.. Det är inte alls konstigt egentligen, men förstår om/att familj och kompisar undrar och funderar. Precis som att jag undrar/funderar över deras tillvaro. Vi bryr oss om varandra helt enkelt. Jag och My pratade en del kärlek ikväll och det är såååå sällan jag pratar och/eller skriver om det. Men jag insåg att jag är så fruktansvärt avundsjuk på de som får (eller fått) uppleva förälskelse och kärlek. Det måste vara fantastiskt. Jag har självfallet upplevt kärlek i kompis- och familjerelationer, men aldrig till en kille och aldrig en förälskelse.. Mamma delade för övrigt med sig av en artikel i veckan (LÄS HÄR ) om hur kvinnor som får befordran i sina karriärer löper högre risk att sedan genomgå skilsmässa, gentemot om mannen i hushållet får befordran... Jag utvecklar inte resonemanget mer än så, utan den karamellen kan ni själva suga på och läs artikeln om ni finner det intressant! Jag finner det oerhört intressant. PoK!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Torsdag och det ända jag känner just nu är att matematiken går bläääääää. Bu-hu. Äsch ibland har man bra pluggdagar och ibland dåliga. Så är det bara.

Är pepp på fredag imorgon och helg! Ska äntligen få träffa och fira Mysan i efterskott!!! Efterlängtat! Det blir även min sista helg av chill. Sen kommer vardagar smälta ihop med helger bestående av tentaplugg. Tentamen i Endimensionell Analys kommer i början på november nämligen.. Hatkärlek till det.


Likes

Comments

Igår när jag kom hem och såg att mamsen hade köpt hem Beyonces album Lemonade. GOALS. Har försökt förhandsbeställa den hur länge som helst, men inte lyckats... Och nu äntligen hade Folk å Rock i Malmö fått in skivan!!! Och hur cool är den inte??? Alltsåååååå wowowowowowowowowoww. Detta är dessutom ett av mina absoluta favoritalbum! Andra favoritalbum är Lordes Pure Heroine, Veronicca Maggios Satan i gatan (och Och vinnaren är...) samt Florence and the Machines Lungs. Lägger in några låtar nedan, så får ni ett gott smakprov av min musikstil.


Likes

Comments

Fyra gånger lilla jag.

Just precis nu sitter jag och knapprar i mig naturgodis och banan med hemmagjort mandelsmör. Oj vad gott och kaloririkt! Dubbelt upp! Jag har idag avverkat några timmar i skolan med matematik (som är så svårt just nu...) och även ett spinningpass! Om jag droppade svett efter 45 minuters träning? OHJA! Det var även första gången jag körde med pulsklocka, och det var verkligen så roligt!! Visserligen var jag sämst (sett till att jag inte nådde upp till samma pulsnivå som övriga på passet...). Men det var första gången för min del, så det är inte speciellt konstigt.


Likes

Comments

Efter gårdagens reportage på rapport om hur H&M fraktar iväg tonvis med kläder de inte får sålt till förbränning mår man ju inte så jättebra... Bl.a. därför köpte jag en assnygg t-shirt från Mads Norgaard. Inte bara är den bra mycket snyggare i modellen, utan även för att deras produktion är betydligt mycket mer acceptabel än förstnämnda...... HÄR hittar ni tishan!

Fick även gynna mig ett litet grattis eftersom jag klarat av rittekniken! Wie!!! Trodde inte jag skulle gå godkänt på min ritning, men det fick jag (måste tro mer på min förmåga.....). Nu har jag plockat några högskolepoäng till, och det är värt att nämna.


Likes

Comments

Yesyesyes! Två nya jackor! En faux fur och en kappa. Nu är jag 100 % redo för höst och vinter! Nu slipper jag nämligen gå i en peak performance dunjacka eller en fjällräven vinterjacka bara för att det är kallt.. Kan alltså ha lite stil även om vädret är ruggigt! Den vänstra, (fake) pälsjackan hittas på Zara, och den högra, kappan, är från Åhléns!

Stress stress stress annars... Tur att vi har en lugn vecka framför oss. Inte speciellt många föreläsningar, men iofs tunga arbeten.. Anyways, inte så kul att tjata om det. Nu ska det lagas laxtacos! Mumma vad gott!

Likes

Comments

Bästa Amanda är nu även hon 20 och det firades med en magisk brunch. Så skönt att kunna sitta i timmar och snacka med två av mina absoluta favoritpersoner! Amanda och @hsjw ni är guld värda! Nu hade jag tänkt försöka plugga lite matematik, men drar hellre på ett träningspass...hehe. Får helt enkelt plugga imorgon/söndag istället. Toddles!


Likes

Comments

Inte för att jag längtar efter kyla precis.... Dagens oväder och blåst har gjort sitt.... MEN jag måste säga att dessa bilder får mig att MÅ! Solens strålar mot snöns vita glitterkorn, en kall cola, utsikt utan dess like, ost och marmelad eller en kopp cappuccino och choklad. Mumma vad vackert!


Likes

Comments

Kanske inte så höstigt med Elsa Hosk i midsommarkrans, men bilden fick ändå vara med i helgens inspirationsstund. För visst är det annars så? Att vi gått in i höstsäsongen, även om solen glatt tittade fram idag och gav oss en härlig boost av vitamin D. Wiiee. Annars är bilderna/urklippen från bland annat Åhlens magasin, Style By och Cereal. 

Anyways, för att uppdatera er om skolan en aning så kan jag berätta att vi snart är klara med rittekniken och att vi ”bara” har en slutuppgift kvar (inte så ”bara” eftersom vi ska rita en 10mm plugg i alla vyer och fullständigt måttsatt.... blööööh kan visa slutresultatet sen, så ni får en aning om vad det är jag babblar om). Det är förövrigt det vi ska spendera morgondagen med! Sen skrev jag ju en dugga häromveckan i endimensionell analys som omfattade 2hp, och har insett att jag glömt att skriva här att JAG KLARADE DEN! Det känns ändå viktigt att få berätta och vara en gnutta stolt över... Även om det förtillfället känns tufft med de nya avsnitt vi i matematiken... Gränsvärden wtf? 

Vi har även gjort ett grupparbete i introduktionskursen, där huvudmomentet var/är akademiskt skrivande i form av en teknisk rapport. Jag och mina coola medarbetare ställde oss frågan ”vilket mensskydd, menskopp eller tampongen, har minst miljöpåverkan sett till energiåtgång och koldioxidutsläpp?” (OBS vi formulerade såklart inte titeln såhär.. har bara glömt det atm... hehe) OCH resultatet blev utan någon som helst tvekan att menskoppen är mest gynnsam för miljön*

*med x antal begränsningar och antagningar osv. 

PUSSHAJ


Likes

Comments

  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw