Hello hello, måste ladda upp lite dogpics eftersom jag inte tagit några andra under senaste veckan. Spenderade i alla fall helgen med släktingar i Ingå vilket var sjukt mysigt och skönt efter långa tunga veckor. Nu känner jag mej lite mer energisk vilket är bra då jag om tre dagar åker till Amerikaaa tjihuuu! Före det blir det jobb skola och lite springträningar så better be energisk liksom. Blir så roligt att få se NYC igen efter ganska många års paus- nog för att det säkert är en stad man aldrig tröttnar på! De va typ de jag hade att berätta, tack o ajyss! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej jag har ju inte skrivit på jättelänge typ. Bad blogger indeed, men mina dagar har inte haft så många extra minuter att jag skulle ha tid och skriva, och för den andra delen så har min vardag sätt ganska likadan ut så inget extra speciellt att läsa om haha. 
Anyhow, nästa vecka har vi tent vecka vilket har satt lite käppar i hjulet så att säga. Varför sparar man alltid allt arbete till sist? Är helt lost med tent området och förstår kanske 1/3 del. Jobbat har jag också lite där mellan raderna; förra veckan började Ronja på kontoret så skönt att kunna dela på jobbet lite sådär :)
Jaha jaha what else? Har hunnit ungås lite med kompisar under veckan, igår blev det extempore raclette-par middag hos Jenny och Olli och herregud var gott det var. Och trevligt förstås! Det finns seriöst inget bättre än ost i överflöd. 
Nästa vecka har massa kiva inbokat (exklusive tent) så jag ser verkligen fram emot det. Marathon träningen sätter igång på allvar (help me help me S.O.S) och Vivians födelsedag skall firas (har den bästa presenten ever! Hej Vivvi). I slutet av veckan kommer Nicole från landet där snuset växer och sen blir de kusin weekend i Ingå! #släktenärintevärst 

Okej kanske all den här informationen räckte, nu vet ni i alla fall vad jag gjort under veckan och vad jag skall göra kommande veckan ifall det blir bloggtorka igen xD interesting interesting

ps. Tänkte sätta nån kiva bild men märkte att senaste bilderna på min telefon är från förrförra veckan och de fanns ju ren i förra inlägget så nemas picturas denna gång Likes

Comments

Alltså den här hösten är ju bara så fin. Så länge det inte regnar är jag nöjd; har sprungit de senaste dagarna lenkkin och verkligen njutit av att sommaren är över, egentligen tycker jag mycket mer om lite kyla än för när det är för varmt.
Annars har jag bara pressat klart med skolan, jobbat och träffat lite kompisar. Tunga veckor på gång men om tre veckor åker jag till New York med min andra halva vilket blir alldeles amazingly härligt! Något som får en att orka kämpa på nu :)

Likes

Comments

Ahoj! Lever på kontoret eller framför dstorn med två skolprojekt- mycket på jobbet och mycket i skolan blir ganska mycket totalt om man säger så. Tänkte eventuellt nästa vecka försöka få återuppliva sociala umgänge om jag inte typ skrivit ut mej ur Hanken och hoppat ner i Kolerabassängen före det hehe. Nånää skämt och sido, eget fel att jag är för sent ute. Borde seriöst börja gå i skolan snart, kan räkna gångerna jag varit där i höst på en hand...

Likes

Comments

Vart gick veckan, imorgon är det ju helg igen? I morse valde jag att sova yt ordentligt före jag drog till skolan, och hör och höpna, jag fick faktiskt något vettigt gjort! Inte nu allt man skrivit upp så fint i kalender, det gör man ju aldrig hah. På kvällen gick jag på jumppatimme och nu har jag sån där skön känsla när stressen lite släppt och man rört på sig. I såndana här stunder så förstår man verkligen hur viktigt det är att sova ordentligt, inte skjuta upp saker och röra på sig för då mår man så jäkla bra! Synd bara att åtminstone jag glömmer det här i 99% av dagarna haha

Och så kom mina Lily&Rose örhängen på posten, sjukt nöjd! Har blivit ett fan av hängörhängen, de piggar upp vad som helst för kläder en grå och tråkig dag :)

Likes

Comments

I går körde vid med Vivian till Malmgårds omtalade trappor och well well...visste inte trappor kunde vara så otroligt tunga att springa i! Anyhow, jäkligt bra träning med tanke på att bara ett varv är 426 steg huh...Men tipz tipz för såna som vill träna intervaller utomhus, lagom mör i kroppen blev man i alla fall! Börjar bli lite nervös hur jag ska orka träna konstant nu i 10 månader för att sedan springa 4 timmar och antagligen se svart och spy av bara tanken på löpträning efter det. Nå, i alla fall sa min löptränare att jag kommer vara i mitt livs bästa skick nästa sommar så får väl leva på de orden och hoppas på de bästa haha!

Likes

Comments

Köpis var intensivt minst sagt men så så så roligt! På lördagen sov jag ut, pluggade och firade Ronja som fyllde 22 med en hel drös brudar och sedan väntade ett dygn i Ingå med Vivian. Nu är jag i alla fall redigt utvilad för en vecka fylld med jobb och skola från morgon till kväll, två assignments skall vara inne nästa vecka och antalet ord skrivna hittills är till antalet noll. Good going haha!

Likes

Comments

Som mången person vet så är jag galen i väskor. Jag köper och säljer snabbare än vinden och har faktiskt till och med tjänat en och annan slant på grund av prishöjningar hos vissa märken. Hur som helst har jag sedan barnsben (okej sure inte riktigt..men typ!) suktat efter Louis Vuittons klassiker Noé. Modellen är från 1932 och var ursprungligen menad till att bära 5 champangeflaskor. Efter mycket research konstaterade jag att de vintageväskors prisnivå (vill absolut ha vintage, den förnyade modellen är inte alls lika snygg!) som såldes i Finland låg relativt högt, men i Sverige är marknaden helt annan och jag kunde välja och vraka nästan mellan olika exemplar. Förra veckan hittade jag sen via en vintage butik i Göteborg ett helt och fint exemplar för nästan halva priset av vad motsvarande säljs i Finland och mindre än en tredjedel av vad en ny kostar nuförtiden! Helt sjukt hur det kan variera från marknad till marknad (okej utbud efterfrågan iknow blabla...). Jag researchade lite runt och hittade tips på hur man skall restaurera en sånhär, inte för att min var sönder någonstans, men lädret och metallen mår bra av att tvättas av och behandlas och tattadaaaa se nu på bilderna nedan!

Läderfärgen blev mycket mer intensiv och varm plus att hörnens slitage jämnades ut. Jag är så nöjd eftersom jag letat efter en använd vintage med patina men att den absolut inte får vara sönder. Plus att jag fick den till en spottstyver mot vad jag sku få betala hemma för den.

Likes

Comments

Efter att ha varit på.jobb och föreläsningar åkte vi till Borgbacken med Johanna och efter de åt vi ännu middag på Mc Donalds. Drömmig dag för Maria 7 år och drömmig dag för Maria 22 år. Utom att jag har blivit jäkligt höjd- fart och opponerrädd, så om några år hittar man mej i snurrande tekopparna typ.

Nu ska jag packa det sista och sedan krypa till kojs, har morgonflyg imorgon till Köpenhamn. Snark&godnatt

Likes

Comments

I fredags plockade Niki upp mej från jobbet och åkte via Hagalund efter kräftor - nytt namn på felstavade-efternamn-listan; Maria Frinkel! haha

Så fortsatte vi till helgens första destination: familjekräftis i Ingå

Hela familjen och Niki samlades för årets nöstsista kräftor, frågesport spel och skön sovmorgon

Nästa morgon drog jag ut på springtur...

Före vi fortsatte mot Täktom på lunch med några andra par. Kändes alldeles som sommar.

På kvällen nalkades det kräftskiva i Hangö hos Jenny - bättre avslut på sommaren kunde jag inte fått!

Utsikten från vårt rum på penisionatet vi bodde på. Inte så illa att vakna upp till!

Tillslut var det dags att tanka magen med lasange på Origo o dags att styra österut igen. Vilken toppenhelg!

Likes

Comments