​Precis som rubriken säger så är det här mitt första inlägg. Jag kommer skriva om allt och inget, men mitt fokus ligger på HBTQ och samhället, världen och musik. Det kan även bli en del av det som rör sig i skallen om dagarna, men det får ni stå ut med eller stänga ner sidan.


Hur som helst: Josse. Det är jag det. En flata som bor i Flen och är öppet homosexuell. Jag har fått nog av att dölja vem jag är och jag tänker inte backa, this is me. Stolt för att jag vågar säga högt vem jag är och tänker ofta på hur många som kämpar varje dag med vem de är och hur man ska säga det till familjen. Ångesten av att någon kanske ska kunna se det som du inte vågar säga själv. Skammen över att det bubblar i magen när man ser Henne när samhället säger att det ska vara en kille. Det ska inte vara samma, det ska vara olika. Kille och tjej, man och kvinna. Skitsnack! Jag är en tjej som lever ihop med min fästmö och jag tänker inte sluta älska henne för att någon tycker att det är äckligt eller konstigt. Kärlek är kärlek.

Vet ni vad det bästa på hela året är? Första glassen i sommarsolen. Den iskalla ölen med vännerna i soffan till en bra film. Pride. På pride har man alltid en utklädnad på sig: vem man är. På pride får man verkligen vara sig själv, och vill man får man klä ut sig till en starkare version av sig själv eller vem man vill vara. Det väljer du själv! Så länge du inte är otrevlig eller trycker ner någon, är hatisk på något sätt eller typ Trump eller Putin. Då har man ingenting där att göra i min mening.

Kommentera om ni har någon fråga så svarar jag på den i nästa inlägg!


Likes

Comments