Idag sover Miliam på nya förskolan för första gången och Wilton är där och leker. Jag ska gå tillbaka om en liten stund och hämta dem. I morgon tänkte jag prova att lämna dem redan från förmiddagen så får se hur det går.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 19 Readers

Likes

Comments

En härligt kylig dag med kidsen i lekparken!

  • 202 Readers

Likes

Comments

Börjar med en bilduppdatering från helgen!

Igår var det första advent och vi julpyntade här hemma. Det åkte fram lite tomtar och juldukar och dyligt samt att jag gjorde i ordning adventsstaken. Nu känns det som det är granen som saknas!

I lördags var jag iväg på festligheter med tjejerna. Vi började hemma hos en kompis och avslutade kvällen på Flurran. En mycket lyckad kväll! Så bakis som jag var igår var det mycket längesen jag var.

Under dagen var vi ute på lite ärenden. Wilton fick nya vinterkängor bland annat, det blev likadana som han hade förra vintern. Vi har varit nöjda med dem så!

  • 209 Readers

Likes

Comments

Wilton förklarar vad ordet yes betyder. "Yes är när man vinner då är det såhär yes".

  • 234 Readers

Likes

Comments

Idag har han varit ungefär så här glad hela dagen lång! En riktig liten glädjespridare 😍😍

  • 240 Readers

Likes

Comments

Okej förutom ormar då... Så har jag någonting jag knappt klarar av och det är bebis matkladd. Ryser i hela kroppen bara jag tittar på de här bilderna 🙈 säger det, jag tar så mycket hellre en spya, bajsblöja eller snor eller vadsomhelst än detta! Så kladdigt och äckligt. Man försöker liksom torka av men då tar han fingrarna i munnen istället och kletar av på hela sig och i håret hua. Tur man kan stoppa dem i badkaret direkt efter 😁😂

  • 274 Readers

Likes

Comments

I somras packade vi bilen full och åkte till Leksand i några dagar där vi campade på Leksand strand. 

En dag åkte vi uppåt till Tomteland vilket Wilton älskade. Jag och Mange var väl inte riktigt lika förtjusta men väldigt anpassat för de yngsta. På vägen därifrån stannade vi till vid en utsiktsplats och tog de här fina bilderna.

Jag bara älskar Siljan! Det är så vackert där och inte minst vid Leksand strand!! 😍

  • 275 Readers

Likes

Comments

Lyxfällan på tven och någon som verkar väldigt insatt. Då blir nog pappan glad, bäst att lära sig att hålla i pengarna i tid! 😄

  • 289 Readers

Likes

Comments

Idag har vi haft både inom och utomhuslek. Det har blivit en vana på senare tid att hänga med killarna på Wiltons rum. Dessutom var det premiär i pulkan för Miliam! Måste ju passa på att leka i snön innan den är ett minne blått!

  • 304 Readers

Likes

Comments

Ja såhär sitter mina grabbar på kvällarna numera. Troligtvis en fas så länge det är nytt. Mange köpte playstation 4 förra helgen och ja ni kan ju gissa hur lyrisk han är. Som ett barn på julafton! 😉

  • 305 Readers

Likes

Comments