Badningen som har varit ett riktigt jobbigt moment för Miliam har numera kommit att bli någonting roligt och uppskattat. Tidigare har han verkligen gallskrikit varje gång stackarn och man har bara fått skynda på för att få det överstökat.  Men ända sedan han började sitta upp själv i badkaret har han gillat att bada. Så roligt att se den vändningen. Idag ville till och med storebror vara med och bada! 🐳

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Bilden är tagen fem dagar innan Miliam kom.

7 dagar innan födsel. Helt sjukt stor, galet så man glömmer fort! 🙈

Första dygnet 😊💕

  • 17 readers

Likes

Comments

Det är inte ofta man lyckas ta sådana här fina bilder på sitt hem.  Man får vara glad åt de få tillfällena för om bara några timmar kommer det att se ut precis som vanligt igen.

  • 37 readers

Likes

Comments

En lyckad kväll. Svårt att bli annat när man umgås med så mycket fina människor❤

  • 38 readers

Likes

Comments

Idag har jag firat födelsedag, 27 år. Ett år äldre, ett år närmare 30. 27 känns inte bra, det låter inte bra. Hellre 28 eller 26. Kanske är det 7an eller bara att det känns så mittemellan.

I alla fall min dag har varit bra. Hela förmiddagen gick åt att baka. jag och Wilton stod för bekeriet, vi hann med mycket dock inte allt jag tänkt men det räckte gott och väl ändå. Jag och killarna var iväg en sväng till affären, Wilton tog cykeln och sedan gick vi hem och lagade middag. Jag var sugen på bacon/tonfiskröra så det fick bli det med pasta till pappan och sonen. Nu på kvällen har min familj varit här och firat lite. Jag blev uppvaktad med fina presenter!! Man känner sig verkligen bortskämd!

  • 57 readers

Likes

Comments

Nu är det kallt ute och självklart åkte nya jackan på! 😍

  • 69 readers

Likes

Comments

Nå vill ni veta hur min kickstarts vecka gick? Jo den gick väldigt bra, inga konstigheter alls. Som jag sa tidigare att man kunde känna lite hunger på förmiddagen men inte farligt alls. En vecka gick fort och nu är den redan över. Resultatet blev minus 3 cm i midja samt 2,6 kg. Det är mer i vikt än vad jag gick ner under mina nio dagar med c9! Så nu är jag peppad att klara mina sista 2 kg också sen är mammakilorna ett minne blått!

Bäst av allt är nog att jag kommer i mina gamla Mollybyxor igen!👏👌

  • 79 readers

Likes

Comments

Nå vad gjorde vi i helgen? Jo kan börja med att berätta att Wiltons tandläkarbesök i fredags gick bra. Han började med att bestämt berätta för tandläkaren att han inte ville vara där. Men hon var bra och skojsam och fick honom att visa upp sina gaddar. Alla tjugo på plats!

I lördags tränade jag på förmiddagen och det blev gym istället för pass. Var skönt att kunna åka iväg redan vid öppning och slippa vänta tills passet började vid 10:30. Det känns som att halva dagen går då..

På eftermiddagen åkte jag och Wilton på 2års kalas. Hans kompis Hector hade fyllt år och det skulle ju firas såklart!! Massa lek och bus blev det för kidsen❤

Igår var det som sagt en trött och seg dag men vi lyckades ändå ta oss till Gränby hela familjen. Där träffade vi på Linnea och Johnny en sväng. Wilton fick sig ett par turtles strumpor av Linnea och lyckligare kille fick man leta efter. Han är helt galen i dem och ALLT ska vara Ninja turtles just nu.

  • 79 readers

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på min kickstart. Till lunch blev det baconomellet och middag lax med sallad och en klick creme fraiche.

Uppdaterar mer i morgon om resultat och helgen i övrigt, är alldeles för trött nu. Lilleman höll oss vakna vad som kändes som hela natten i natt så jag hoppas på att få sova något mer inatt.

Natti 😴

  • 82 readers

Likes

Comments