I gård skjedde det ikke så mye, gadd egentlig ikke å gå ut, ville bare slappe av men vi måtte jo spise frokost. Etter frokost shoppa vi litt( vi har shoppet litt for mye egt, men klarer ikke å stoppe ahah) Når vi var i bussen ville vi se bussens ende stopp, om det var noe vi kan gjøre der borte. Vi så en stor kirke, (tror det var Katolik krike) vi gikk inn og med en gang man kom inn liksom ble det helt stille og rolig, alle som satt inni der var liksom helt rolig, sikkert at de har mye problemer og stress men når man er i en kirke så er det helt chill, veldig deilig. Vet ikke om man har sånne kirker i Norge der de er opne for alle.

Likes

Comments

Top:Body Touch//Belte:Vintage//Jeans: stradivarius//Sko: Stan smith//

Likes

Comments

I går dro vi til POLIN Museum of the history of polish jews, Det var syykt mye, jeg var ikke forberedt å si det sånn. Jeg trodde at det skulle bare handle om hva som skjedde med jødene under 2 verdens krig, men nopp det var fra helt begynnelsen begynte å flykte til Europa helt til hvordan de har det i dag. Man lærte veldig mye, men hvis du ikke er så glad å lese MYE liksom, så kanskje det ikke er helt for deg, man ble veldig sliten ahahah, siden Engelsk ikke er mitt første språk.

Etter museum dro vi for å spise, først når vi fikk salaten, var den ikke så godt, så jeg håpet at chessburgen skulle være mye bedre, og det var den, men kjøttet var ikke "well done" vi bare mhh wtf, vi sa at vi ville ha den ordentlig stekt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Kjole:ZARA//Sko:Hellas//Veske:Thrift shop//

Likes

Comments

HEY HEY, I dag dro vi til gamle byen, byen var så vakker at det var helt sykt, tokk masse bilder men likte dem ikke men vi skal dra tilbake dit i morgen eller overmorgen skal prøve å ta bedre bilder. Det som er syykt varmt her, det er opp til 33 grader her, Fyfaen som jeg døør.

Jeg kjøpe et skjørt og nye sko som jeg skal visse dere imorgen siden, det er dårlig lys her, sånn at det jeg kan visse dem ordentlig. Det som jeg digger med polen er maten er så sykt billig, du kan få mat fra resturangene for sånn rundt 200kr cirka men klærene koster like mye som i norge, men skoene er billigere. Og det er veldig mange museum er så viss du er veldig intressert i historien til andre land så andbefaler jeg deg å reise til polen.

Likes

Comments

Nå sitter jeg på Sandefjort flyplass, og venter på flyet, vi må vente i 3 timer fordi moren min sa at vi MÅ kjøre veldig tidlig til flyplassen man vet aldri, sånn betyr nå at vi må vente i 3 timer yeahh..

Gleder meg sykt til å dra til polen, Polen har så mye kultur og maten mhmm blir godt ass. Det som jeg også har gledet meg til er å se konsentrasjonsleirene, blir spennende

Jeg har alltid lyst til å begynne å lese bøker men fullfører det aldri enten er de alltid for kjedelig at jeg ikke husker forgje siden jeg leste eller at jeg bare gidder ikke, vil heller være på sosiale medier. Men nå skal jeg klarer det.


Likes

Comments

Likes

Comments