I dag dro jeg og Andrea til Oslo etter skolen, vi stakk innom et gratis kunst museum rundt i Natioanlteateret. Det var så fine tegninger, anbefaler sikkelig men husker ikke akuratt hvilken kunst museum det var ://

Husker dere at jeg skrev at jeg var på et inervju, og YEAHHHH JEG FIKK JOBBEN!!! SÅ GØY. hadde mitt første jobb dag forgje lørdag, gikk ikke helt perfekt men det gikk bra. det er det ene tingen som jeg er stolt av meg selv, er at jeg tenker veldig positivt om meg selv, selv i de værste situasjonene, jeg synes at alle skal, tenk 1 postivt ting om seg selv hver dag, det kan være hva som helts kropp, ansikt og personlighet.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Dagen i dag har egentlig vært ganske chill, det gikk litt opp og ned. Jeg dro til hudlegen for å ta blodprøve men jeg har jo veldig tynne blodårer, så sykepleien fikk ikke blod, så jeg måtte dra til sykehuset heldig var jeg at det ikke var lang kø. Nå sittet jeg og ser på Modern family, begynte helt på sesong 1 igjen, siden jeg ikke husker hvilken sesong jeg så sist, typisk meg hahahaha klarer ikke å se en serie helt ferdig. Når jeg ser på Modern family, tenk å ha en såå stor crazy familie. Nå skal jeg legge meg tidlig, siden jeg må våkne tidligere enn det jeg pleier å gjøre, jeg skal sminke meg i morgen, siden jeg skal på jobb intervju, må se litt onkelig ut.

xoxo

Likes

Comments

​Nå skal jeg til bursdagen til My girl fato. kommer til å bli kjempe koselige, vi skal spise på fridays i Oslo med mange koselige folk, Bestemte meg for å stikke innom bloggen for å skrive litt til dere for jeg tar bussen om cirka 15 min, Har ikke blogget så mye på grunn av mate eksamen og andre prøver, som jeg har fokusert mye på. skal sette meg mer i bloggingen men nå må jeg stikke for å rekke bussen. Vi snakkes håper jeg hahhah

xoxo

Likes

Comments

Yeahh det var Halloween i gård. Jeg dro med Andrea på en Halloween fest, det var koselig. Jeg skulle egentlig være en nerd, men ofc glemte briller og bøker Ahhaha.

jeg er ikke den beste personen når det kommer til å kle seg ut, synes egentlig det er slitsomt, men det er morsomt og gøy å se andre kle seg sikkelig ut.

Likes

Comments

I psykologi timen, så vi en dokumentar som handler om Boot camper som tar inn barn/ungdommer som oppfører seg om drittunger rett og slett.(dokumentaren leirskole for bråkebøtte som ligger på NRK TV) synes at det var smart å ha sånne camper, men spørsmålet er, kommer barna til å forandre seg når de drar hjem eller ikke. Synes at sånne camper er greit for ungdommer fordi da er de store nok for å forstå men,for barna var det lit for ekstremt.

Coat: zara// t-shirt: vintage//jeans:na-kd// sko: Nike air Huarache

Likes

Comments

Nå før jeg legger meg(haha ja jeg legger meg veldig Tidlig) skrev jeg hva jeg skulle gjøre hele uka, og det andbefaler jeg veldig, at alle gjør spesielt hvis du blir lett stressa og sliten av mye skole arbeid. Jeg satt og prøvde å finne apper som passet. Jeg fant den Google kalander, jeg har ikke prøvd den ennå, men skal se hvordan det går.

Og tilbake hvorfor jeg legger meg tidlig er fordi jeg må begynne å legge meg rundt sånn 21-22 Tiden ellers så klarer ikke å stå opp Tidlig på morgen og det får deg føle at du har kontroll på livet ditt Ahahah. Sååå Yass , ønsk meg lykke til, får bare håpe at jeg våkner


xoxoxo

Likes

Comments

I dag våknet jeg med en sikkelig hodepine og tett nese.. noe av det værste jeg vet er å være syk, det er så slitsomt

Har prøve i morgen, men det visser seg at jeg ikke kan komme siden, jeg er for syk for prøven. og har ikke klart å øve til prøven men håper jeg får ta den neste uke

Den eneste prøven jeg faktisk gleder meg til er psykologi på fredag. Jeg vet ikke en gang hvorfor Hahahah synes bare at psykologi er sikkelig spennende.

Fant en app som jeg er helt in love with
Den heter Huji cam

Men jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge denne uka men skal se om jeg blir bedre ✌🏾❤️

Xoxoxo

Likes

Comments