Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jani, ni har missat en en hel del som har hänt.

Har varit på ett uselt läger.. haha helt seriöst dem behandlade oss som att vi gick på dagis. Och det hela varade i 4 dagar.. usch. I slutet av lägret så fick vi kontakt med en liten pojke som hette filip. Sötaste ungen på länge.

torsdagen då vi skulle åka hem så så skjutsade min mentor mig in till örebro med en hostande filip i baksätet. Dock inte den söta filip haha.För där skulle jag nämligen rida islandshästar med oasen. Måste verkligen säga att vi hade det riktigt trevligt och det gick sjukt bra med ridningen också. 🐎 på vägen hem åt vi på MAX. När vi va på MAX så kom det fram en sån här jävla maskot grej eller vafan det kallas och skrämde skiten ur mig , fyy på han 😂

sen när jag kom hem så stupade jag ner i sängen med ridkläderna på.

Dagen därpå så fick jag besked om att vi skulle åka till tranås. phuhaa. 

Kom hem idag efter att har sakt farväl till lille gråtande morfar. Måste verklige säga att det är hjärtskärande att se sånt.

Orkar inte skriva mer just nu men här kommer lite bilder från mina senaste dagar iaf 💗


Likes

Comments

Jag fick en fråga på ask att jag skulle lägga ut alla bilder på mig och sandra. Dock så är det jävligt många bilder. Jag tror till och med att det är mitt största album på datorn så ja.. Men kan försöka lägga ut så många jag kan.Så det är väl bäst att sätta igång då. Det kommer komma massor med oseriösa bilder också men det bjuder jag på 😁
Likes

Comments

Hej bloggen!

Satt och fixade designen men det verkar inte funka så skitsamma. 

Ska städa lite i mitt rum nu och sen vid halv 5 ska jag och mamma åka och träna på korpen. Vi ska fixa ett kort så jag kan åka och träna där själv oxå. Det blir super! 💪

Pusspuss
Likes

Comments

1. Det allra vanligaste killnamnet i Sverige är William.

2. Brukar tjejerna i klassen frysa mer än killarna? Anledningen till det är att killar oftare har högre kroppstemperatur än tjejer. Praktiskt om man vill värma sig lite, va?

3. Länge var en av världens mest kända killar - nämligen Kalle Anka - förbjuden i Finland. Varför? För att han inte hade några byxor på sig, så klart!

4. Visste du att killar blinkar hälften så många gånger som tjejer?

5. Känns det som att ditt hjärta slår mycket fortare än hans? Tror du det är för att han är mindre nervös än dig? Knappast! Det är faktiskt så att tjejers hjärtan i allmänhet slår fortare!

6. Det vanligaste pojknamnet i hela världen är Mohammed.

7. Undersökningar visar att de flesta tjejer gillar killar med humor bättre än de utan. Håller ni med?

8. Tycker du att killar i din egen ålder kan verka något galet omogna? Forskning visar att tjejer i tonåren ligger hela tre år före killar i utvecklingen.

9. Killar växer mest när de är mellan 14 och 16 år - då har de en växtspurt! Händer och fötter brukar växa extra fort och benen och armarna hinner inte alltid med i växandet. Det kan så klart vara riktigt jobbigt!

10. Killar kommer ofta i puberteten när de är mellan 11 och 15 år. Det kan alltså vara ganska stora skillnader från kille till kille!

11. Killar har lika stora problem som tjejer med finnar i puberteten. Så om ni tycker att det är jobbigt, kom ihåg att ni inte är ensamma!

12. Visste du att man förbränner cirka nio kalorier under en kyss? Det kan ju nästan kallas träning!

13. I genomsnitt har faktiskt killar mindre näsor än tjejer!

14. Killar kommer i målbrottet under tonåren. Då växer struphuvudet och stämbanden och deras ljusare pojkröster övergår i mörkare stämmor. Under målbrottet kan det ibland låta riktigt roligt när de pratar.

15. Undrar du om han gillar dig? En forskningsrapport från Kalifornien visar att en kille som speglar ditt sätt eller din dialekt är intresserad av dig. Så spetsa öronen nästa gång du pratar med killen du gillar!

Likes

Comments

IDAG såg jag nåt som jag aldrig tidigare hade sett. 

Jag såg en bebis med unibrown på bussen. Asså hur kan ens bebisar ha unibrown när dem är så små? Hur kan det hinna växa ut så snabbt. Haha jadu.. Något jag har suttit och tänkt på väldigt länge. Eller inte 😂

Det kommer snart upp ett nytt inlägg så håll utkik

pusspuss 😘Likes

Comments

Var på stan med mamma för några dagar sen och var på stan med sandra igår och var på stan med mamma idag 😊

Lite nytt är alltid kul 

Vi var mest på stan för att titta på vätternrundan men fick med mig hem lite saker iaf haha 

vanligt shampoo och balsam


Proffs hårolja 60:- på lindex 


Nagellack från ginatricot för 30:-
swimwear på h&m för 199:-


heatprotection från tresemme på ö&b för ca 70,80 :-

Köpte även en hel del annat som tex swimwer underdel och bodylotion osv.

pusspuss

Likes

Comments