​Hej sweeties

Jeg ved godt at bloggen har stået stille i et godt stykke tid, men har haft en masse problemer og er nu på toppen igen og klar til at blogge videre, wuhuu.

Men som i kan skrive på overskriften skal jeg idag skrive om min konfirmation d 13-05-17 altså i lørdags, jeg havde en fantastisk dag! mig og min veninde blev vækket af min søster 05:30 lørdag morgen og min far kom med morgenbrød kl 06:30 hvilket var mega lækkert!

Ved en 07:30 begyndte vi og sætte extensions i mit hår og begyndte og krølle det hvilket tog så lang tid men det var det hele værd! det blev så smukt, kl 09:00 begyndte jeg og ligge makeup, makeuppen var selvfølgelig så naturlig som jeg nu kunne gøre det da jeg er meget glad for lidt vildere makeup, hehe. Kl 10:00 tog jeg kjolen på og kl 10:10 skulle vi ud mod kirken for der skulle jeg være 10:30 og gudstjenesten startede kl 11:00 og sluttede kl 12:00.

kl 14:00 kom gæsterne og vi fik en velkomsdrink, lidt tid efter fik vi forret hvilket var mega lækkert, hovedretten og desserten var også mega lækkert! jeg åbnede alle mine fine gaver og blev så glad for alle sammen.

det var det der skete i løbet af dagen, senere på aftnen gik der fest i den og folk begyndte og drikke inkl mig, hehe

men tak for at i gad og læse med, følg mig på insta fro daglig opdatering - christinepandersen


xoxo Musse

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Beauty

Heej sweeties

Idag har jeg tænkt mig og lave en lille konfirmations guide, da vi nærmer os konfirmations tiden, ville væde med at de fleste piger der skal konfirmeres prøver 1000 forskellige kjoler før de beslutter sig. Jeg skal selv konfirmeres den 13 Maj 2017 og jeg glæder mig så utrolig meget! Men jeg prøvede også en masse kjoler inden jeg besluttede mig, jeg kom så frem til at min kjoleskulle være meget naturlig, hvor jeg så ville lave list mere på neglene og håret. Du kan f.eks. få lavet nogen Chrome nails som jeg personligt selv synes er mega fede! altså negle med spejleffekt. Det skal jeg have lavet og jeg glæder mig syyygt meget!

Men du skal jo også havelavet dit hår, og der kan du få lavet noget med nogen fletninger som er mega cute synes jeg selv! Eller nogen fine naturlige krøller som også er mega flot! men det kommer jo helt an på hvad man selv er til jo.

Likes

Comments

Hej sweeties🌸

Som i kan se på overskriften skal vi have en lille snak om bryster, da jeg ved at der er mange unge mennesker som sidder ude i verden, som virkelig er kede af sine bryster DSV!


1. Giv dit bryst kærlighed

Det lyder nok lidt sjovt, men giv dine bryster noget kærlighed! Giv dine bryster lige så meget kærlighed som du gør med resten af din krop, du kan gå i Matas og finde en god body lotion og smører på efter et dejligt bad.
Men pas virkelig på med hvilen lotion du køber, da du har meget sart og fin hud på dit bryst.


2. En lille booster til brystpartiet

Koldt vand er også godt for dine bryster, hvis du tager et langt bad så kan du bruse dem lige så stille i cirkulere bevægelser fra højre til venstre bryst.
Det stimulere nemlig blodcirkulationen i dit bryst og samtidig med det, strammer det også huden op.


3. husk og find den rigtige bh-størrelse

Det er meget vigtig at du får købt en bh der passer! Ellers ender det med at du går med en bh der genere dig i løbet af dagen, og det er jo ikke ligefrem det fedeste vel?
Og husk når du køber bh'er kan du altid spørge ekspedienten om hjælp der er der ingen skam i og gøre! Hellere at du har en bh, der sidder godt end en der kommer til at sidde og genere dig hele dagen.


4 små bryster

Der er ingen skam i og have lidt mindre bryster end andre, du kan selvfølgelig købe push-up bh'er, hellere det end og komme under kniven og leve i et smerte helved, det er jo heller ikke sjovt.
Men husk, selvom dine bryster ikke er de største er du stadig en lige så køb pige!;)

Det var hvad jeg havde og sige om bryster, håber virkelig at i kunne bruge det til noget!
Og husk på at i er alle smukke om i har store eller små bryster.

Håber i kunne lide det her indlæg!:)

Husk og følg min Instagram for daglig opdatering - christinepandersen

Keep updating

Xoxo musse

Likes

Comments

Hej sweeties💋

Idag ville jeg gerne vise jer nogle billeder fra da jeg var til photo shoot i november med 2 veninder
🙈

Da det var et juleshoot så var vi selvfølgelig klædt ud som nissepiger, den ene pige der var med er min bedste veninde som hedder Kia og den anden bliver holdt anonym.
😃

Vi var igang i mange timer og til sidst var vi trætte men er nu alligevel blevet ret tilfreds med dem, og nu har jeg heller ikke det største fotogen så er det sagt.
😃

Håber i kunne lide det her indlæg!:)


Husk og følg min Instagram for daglig opdatering - christinepandersen

Keep updating

Xoxo Musse

Likes

Comments

Beauty

Hey sweeties🌸

Jeg tænkte jeg ville vise jer mit hverdags makeup, når jeg magter og ligge makeup når jeg vågner, hehe🙈
Men som i kan se på billedet så er det ret naturligt, hvis jeg har nok tid kan jeg godt lide og ligge en eyeliner men det er sjældent at det sker, men det sker nogle gange.
Når videre til min hverdags makeup, jeg bruger ikke særlig mange produkter, da jeg ikke kan nå og ligge så meget makeup på 30 min da jeg er pisse doven og langsom, aha.🙈

PRODUKTER
Danatekt ansigts creme
Urban decay naked skin - 02
Stay matte powder - 001 transparent
Bahama mama bronzer
Rimmel London Kate blush - 003 Golden bronze
Rimmel London Kate highlighter - 003 Golden bronze
Rimmel London Brow this Way - 003 Dark Brown.Husk og følg min Instagram for daglig opdatering - christinepandersen

Keep updating

Xoxo Musse

Likes

Comments

lifestyle

Hej sweeties

Jeg ved godt at i mit sidste opslag der undskyldede jeg også, ville gerne indrømme at jeg er rigtig dårlig blogger her for tiden.

Men der er sket en masse ting i mit liv, har lige været i Polen her i uge 4 (der ville selvføgelig komme et opslag omkring min tur), jeg har næsten lige slået op med min nuværende eks kæreste og der har lige været et dødsfald i min familie som jeg ikke føler at i skal vide noget om da det er familie og derfor føler jeg det er privat.

Men jeg er okay igen og er 100% klar til at blogge igen, og glæder mig til at dele så mange ting med jer!

Og forresten så god jul og godt nytår til alle, håber i er kommet godt ind i 2017 selvom det er et stykke tid siden, men igen har ikke været aktiv her på bloggen i lang tid jo.

Husk og følg min Instagram for daglig opdatering: Christinepandersen

Keep updating.

-Xoxo Musse.


Likes

Comments

Hej sweeties

Grunden til at der ikke har været noget her på bloggen i lang tid er fordi at sidste uge havde jeg terminsprøver hele ugen, 3 af dagene var skriftlige og de 2 andre dage var mundtlig og det gik skide godt! I min mundtlige dansk fik jeg 12 og i engelsk 7. Siden der har jeg været lidt små syg og har ikke rigtig har haft nogen kræfter, jeg startede den her uge ud med at komme hjem om mandagen da jeg fik et angstanfald jeg kom op på min skole igen om tirsdagen, onsdag har jeg haft skole dag og torsdag havde jeg lidt skole dag og så gjorde jeg rent på mit værelse idag fredag har jeg haft juleafslutning på min skole, men glæd til en masse indlæg de næste 14 dage!

Keep updating

-xoxo musse

Likes

Comments-Danatekt creme
Den har creme har jeg brugt hver eneste dag i over et år, da det er den eneste creme jeg kan tåle og hjælper når jeg har tør hud hvilket jeg har.
Den koster 70 ,- på apoteket.

-Desinfektions spray
Den her bruger jeg uafbrudt, nok mere fordi jeg går på en efterskole/friskole og daser er mange elever og flere bakterier så er det meget rart og have sådan en på sig.
Den kan købes på apoteket ved DSV ikke hvad den koster.

-Rituals miracle scrub
Den her scrub er fantastisk! Den renser ens hud og åbner dine pore, jeg bruger den engang om ugen da det godt kan blive for meget hvis man bruger den hver dag da der er sand korn i.
Fik den i julegave for 2 år siden så ved ikke hvor den kan købes

-Vaseline
Vaseline bruger jeg hele tiden fordi jeg bar ekstrem tørre læber og det hjælper den meget på! Jeg plejer og taget tykt lag på inden jeg går i seng og et tykt lag når jeg vågner, hen ad dagen bruger jeg bare en lille smule.
Dan kan købes i alle dagligvare butikker og apoteket for ingen penge.

-Hættetrøjer
Elsker seriøst hættetrøjer især når det er koldt! Kunne leve i hætte trøjer og så passer det jo næsten også til alt!
Kan købes i tøj forretninger for imellem 80-200 kr

-Schwartzkopf Gliss BB
Den her bruger jeg efter jeg har været som en "balsam" den får dit hær til at se meget mere sundt ud og knap så slidt hvilket mit gør da jeg har ødelagt mit hår fordi jeg farver hår.
Kan købes i Matas ved ikke hvor meget den koster da jeg fik den som en prøve.

-Lyskæder
Elsker lyskæder op med jul, på mit værelse både hjemme og på min skole er der lyskæder da det gør det lidt mere hyggeligt. På mit værelse har jeg hængt en lilla og 2 hvide op hvilket er mega hygge om aften når det er mørkt udenfor.
Har købt mine i euro outles for 13,95.

-Music Flower eyebrow
100% min y-produkt til mine øjnbryn! Jeg tager den på om morgen. Og den holder en hel dag! Jeg eeeelsker den!!
Jeg købte min på Wish for kun 21 kr + forsendelse selvfølgelig.

-Rimmel London Kate
Det her en paletten med en highlighter, bronzer og blush har dog ikke haft den i særlig langtid men jeg elsker den allerede! Især highlighteren den er så småååkk!den blush der er i er dog mere en "highlighter" så blander highlighteren og den sammen og det er smååkkt!! Min er i farven 003 Golden bronze.
Den kostede 80 ,- i Matas.

GLÆDELIG JUL!

- keep updating


-xoxo musss

Likes

Comments

I starten af 2015 skete der en masse ting!
Jeg kom meget bagud i skolen, jeg var næsten aldrig i skole og jeg havde det pisse dårligt!
Jeg havde ikke lyst til at spise jeg levede næsten af vand.. der var så mange der prøvede og få mad i mig men jeg var bange for at få det galt i halsen.
Jeg har/havde så mange til at hjælpe mig den gang, jeg var tit til lægevagten pga jeg troede jeg var syg jeg sov ikke så meget fordi jeg var bange for at jeg ikke vågnede op igen..
Jeg græd hverdag jeg så hvordan min forældre reagerede på at jeg havde det sådan..
Jeg var en lille pige med 1000 tanker på engang!
Jeg ringede rigtigt tit hjem til Min søster for at snakke med en når jeg var ked, jeg var tit der hjemme og hygge og tænke på noget andet!
Der gik noget tid og jeg begyndte og kunne se en forandring, jeg tabte mig utrolig meget på ingen tid!
Jeg blev nødt til at skifte skole efter sommerferien 2015 fordi jeg følte mig ikke tilpas pga de ting der var sket..
Jeg kommer op på min nuværende skole.
Jeg startede med at ligge rigtigt lavt fagligt men på et år har jeg rykket mig så meget, med en hel masse støtte fra min venner og veninder og selfølgelig også min familie!

Keep updating

-xoxo musse

Likes

Comments

Hej sweeties

Idag ville jeg gerne lave en lille julegave guide, hvis man ikke ved hvad man skal ønske sig til jul.

* Pynte puder - Det er altid hyggeligt med en masse søde puder på sengen så den ikke er så tom, jeg har ønsket mig nogen i sort og grå, men det er helt op til dig hvilken farve og hvilket print der skal på.

* Parfume - Alle kan bruge en ny parfume en gang imellem, jeg har skrevet clean rain på min ønskeliste i år da jeg synes den dufter fantastisk! Men det kommer jo også helt an på hvad du er til.

* Undertøj - Mange ville nok synes at det er pinligt at ønske sig undertøj, ifølge mig er det helt normalt. Jeg har ønsket mig noget Calvin Klein da jeg synes stoffet er så beghageligt!

* Smykker - Man kan altid bruge nogen smykker, et smykke er jo prikken over i'et til et outfit! er selv pisse dårlig til at gå med smykker men ønsker mig alligevel altid nogen smykker hehe.

* Makeup børster - Hvis du går med makeup så har du sikkert også brug for nogen nye makeup børster en gang imellem, jeg har valgt og ønske mig nogen fra real tecniques da kvaliteten er rigtig god!

Håber i kunne bruge det til noget! Og hvis i gerne ville se mere til mere til mig så følg mig på instagram: christinepandersen der opdatere jeg næsten hver dag!

keep updating

- xoxo musse

Likes

Comments