Hej sweeties💋

Idag ville jeg gerne vise jer nogle billeder fra da jeg var til photo shoot i november med 2 veninder
🙈

Da det var et juleshoot så var vi selvfølgelig klædt ud som nissepiger, den ene pige der var med er min bedste veninde som hedder Kia og den anden bliver holdt anonym.
😃

Vi var igang i mange timer og til sidst var vi trætte men er nu alligevel blevet ret tilfreds med dem, og nu har jeg heller ikke det største fotogen så er det sagt.
😃

Håber i kunne lide det her indlæg!:)


Husk og følg min Instagram for daglig opdatering - christinepandersen

Keep updating

Xoxo Musse

Likes

Comments

Beauty

Hey sweeties🌸

Jeg tænkte jeg ville vise jer mit hverdags makeup, når jeg magter og ligge makeup når jeg vågner, hehe🙈
Men som i kan se på billedet så er det ret naturligt, hvis jeg har nok tid kan jeg godt lide og ligge en eyeliner men det er sjældent at det sker, men det sker nogle gange.
Når videre til min hverdags makeup, jeg bruger ikke særlig mange produkter, da jeg ikke kan nå og ligge så meget makeup på 30 min da jeg er pisse doven og langsom, aha.🙈

PRODUKTER
Danatekt ansigts creme
Urban decay naked skin - 02
Stay matte powder - 001 transparent
Bahama mama bronzer
Rimmel London Kate blush - 003 Golden bronze
Rimmel London Kate highlighter - 003 Golden bronze
Rimmel London Brow this Way - 003 Dark Brown.Husk og følg min Instagram for daglig opdatering - christinepandersen

Keep updating

Xoxo Musse

Likes

Comments

lifestyle

Hej sweeties

Jeg ved godt at i mit sidste opslag der undskyldede jeg også, ville gerne indrømme at jeg er rigtig dårlig blogger her for tiden.

Men der er sket en masse ting i mit liv, har lige været i Polen her i uge 4 (der ville selvføgelig komme et opslag omkring min tur), jeg har næsten lige slået op med min nuværende eks kæreste og der har lige været et dødsfald i min familie som jeg ikke føler at i skal vide noget om da det er familie og derfor føler jeg det er privat.

Men jeg er okay igen og er 100% klar til at blogge igen, og glæder mig til at dele så mange ting med jer!

Og forresten så god jul og godt nytår til alle, håber i er kommet godt ind i 2017 selvom det er et stykke tid siden, men igen har ikke været aktiv her på bloggen i lang tid jo.

Husk og følg min Instagram for daglig opdatering: Christinepandersen

Keep updating.

-Xoxo Musse.


Likes

Comments

Hej sweeties

Grunden til at der ikke har været noget her på bloggen i lang tid er fordi at sidste uge havde jeg terminsprøver hele ugen, 3 af dagene var skriftlige og de 2 andre dage var mundtlig og det gik skide godt! I min mundtlige dansk fik jeg 12 og i engelsk 7. Siden der har jeg været lidt små syg og har ikke rigtig har haft nogen kræfter, jeg startede den her uge ud med at komme hjem om mandagen da jeg fik et angstanfald jeg kom op på min skole igen om tirsdagen, onsdag har jeg haft skole dag og torsdag havde jeg lidt skole dag og så gjorde jeg rent på mit værelse idag fredag har jeg haft juleafslutning på min skole, men glæd til en masse indlæg de næste 14 dage!

Keep updating

-xoxo musse

Likes

Comments-Danatekt creme
Den har creme har jeg brugt hver eneste dag i over et år, da det er den eneste creme jeg kan tåle og hjælper når jeg har tør hud hvilket jeg har.
Den koster 70 ,- på apoteket.

-Desinfektions spray
Den her bruger jeg uafbrudt, nok mere fordi jeg går på en efterskole/friskole og daser er mange elever og flere bakterier så er det meget rart og have sådan en på sig.
Den kan købes på apoteket ved DSV ikke hvad den koster.

-Rituals miracle scrub
Den her scrub er fantastisk! Den renser ens hud og åbner dine pore, jeg bruger den engang om ugen da det godt kan blive for meget hvis man bruger den hver dag da der er sand korn i.
Fik den i julegave for 2 år siden så ved ikke hvor den kan købes

-Vaseline
Vaseline bruger jeg hele tiden fordi jeg bar ekstrem tørre læber og det hjælper den meget på! Jeg plejer og taget tykt lag på inden jeg går i seng og et tykt lag når jeg vågner, hen ad dagen bruger jeg bare en lille smule.
Dan kan købes i alle dagligvare butikker og apoteket for ingen penge.

-Hættetrøjer
Elsker seriøst hættetrøjer især når det er koldt! Kunne leve i hætte trøjer og så passer det jo næsten også til alt!
Kan købes i tøj forretninger for imellem 80-200 kr

-Schwartzkopf Gliss BB
Den her bruger jeg efter jeg har været som en "balsam" den får dit hær til at se meget mere sundt ud og knap så slidt hvilket mit gør da jeg har ødelagt mit hår fordi jeg farver hår.
Kan købes i Matas ved ikke hvor meget den koster da jeg fik den som en prøve.

-Lyskæder
Elsker lyskæder op med jul, på mit værelse både hjemme og på min skole er der lyskæder da det gør det lidt mere hyggeligt. På mit værelse har jeg hængt en lilla og 2 hvide op hvilket er mega hygge om aften når det er mørkt udenfor.
Har købt mine i euro outles for 13,95.

-Music Flower eyebrow
100% min y-produkt til mine øjnbryn! Jeg tager den på om morgen. Og den holder en hel dag! Jeg eeeelsker den!!
Jeg købte min på Wish for kun 21 kr + forsendelse selvfølgelig.

-Rimmel London Kate
Det her en paletten med en highlighter, bronzer og blush har dog ikke haft den i særlig langtid men jeg elsker den allerede! Især highlighteren den er så småååkk!den blush der er i er dog mere en "highlighter" så blander highlighteren og den sammen og det er smååkkt!! Min er i farven 003 Golden bronze.
Den kostede 80 ,- i Matas.

GLÆDELIG JUL!

- keep updating


-xoxo musss

Likes

Comments

I starten af 2015 skete der en masse ting!
Jeg kom meget bagud i skolen, jeg var næsten aldrig i skole og jeg havde det pisse dårligt!
Jeg havde ikke lyst til at spise jeg levede næsten af vand.. der var så mange der prøvede og få mad i mig men jeg var bange for at få det galt i halsen.
Jeg har/havde så mange til at hjælpe mig den gang, jeg var tit til lægevagten pga jeg troede jeg var syg jeg sov ikke så meget fordi jeg var bange for at jeg ikke vågnede op igen..
Jeg græd hverdag jeg så hvordan min forældre reagerede på at jeg havde det sådan..
Jeg var en lille pige med 1000 tanker på engang!
Jeg ringede rigtigt tit hjem til Min søster for at snakke med en når jeg var ked, jeg var tit der hjemme og hygge og tænke på noget andet!
Der gik noget tid og jeg begyndte og kunne se en forandring, jeg tabte mig utrolig meget på ingen tid!
Jeg blev nødt til at skifte skole efter sommerferien 2015 fordi jeg følte mig ikke tilpas pga de ting der var sket..
Jeg kommer op på min nuværende skole.
Jeg startede med at ligge rigtigt lavt fagligt men på et år har jeg rykket mig så meget, med en hel masse støtte fra min venner og veninder og selfølgelig også min familie!

Keep updating

-xoxo musse

Likes

Comments

Hej sweeties

Idag ville jeg gerne lave en lille julegave guide, hvis man ikke ved hvad man skal ønske sig til jul.

* Pynte puder - Det er altid hyggeligt med en masse søde puder på sengen så den ikke er så tom, jeg har ønsket mig nogen i sort og grå, men det er helt op til dig hvilken farve og hvilket print der skal på.

* Parfume - Alle kan bruge en ny parfume en gang imellem, jeg har skrevet clean rain på min ønskeliste i år da jeg synes den dufter fantastisk! Men det kommer jo også helt an på hvad du er til.

* Undertøj - Mange ville nok synes at det er pinligt at ønske sig undertøj, ifølge mig er det helt normalt. Jeg har ønsket mig noget Calvin Klein da jeg synes stoffet er så beghageligt!

* Smykker - Man kan altid bruge nogen smykker, et smykke er jo prikken over i'et til et outfit! er selv pisse dårlig til at gå med smykker men ønsker mig alligevel altid nogen smykker hehe.

* Makeup børster - Hvis du går med makeup så har du sikkert også brug for nogen nye makeup børster en gang imellem, jeg har valgt og ønske mig nogen fra real tecniques da kvaliteten er rigtig god!

Håber i kunne bruge det til noget! Og hvis i gerne ville se mere til mere til mig så følg mig på instagram: christinepandersen der opdatere jeg næsten hver dag!

keep updating

- xoxo musse

Likes

Comments

Hej sweeties

i slutningen af april måned fik jeg lavede en navlepiercing, jeg fik den lavet inde på strøget i wildcat piercing & tattoo den kostede 370 kr frodi det er en ring, hvis du skal have lavet en banan piercing (som er vist på billedet) koster det 570 kr.

Da jeg kom ind fik jeg tegnet stregen hvor den skulle laves og jeg havde lagt mig ned osv...jeg var ved at fortryde det pga jeg var bange for om det skulle gøre ondt, så jeg sagde til min søster som var med at jeg ikke ville have den lavet alligevel men som jeg sagde det pressede han nålen igennem og jeg mærkede ingenting overhoved, men da jeg så kiggede ned blev jeg svimmel jeg så sorte cirkler og kunne ikke rigtig stå op så blev bedt om og sætte mig og kigge ned i gulvet. Men man mærker det ikke,det gør først ondt efter og du har nogle problemer med at sætte dig ned og rejse dig op, du kan heller ikke sidde med bukket ryg da det gør f****** ondt omkring navlen. Jeg er så en af de heldige som ikke har haft betændelse i hvilket jeg er glad for, for har hørt det skulle gøre mega ondt.

håber i kunne bruge det til noget hvis i selv har haft en tanke om at få lavet en navlepiercing.

keep updating

-xoxo musse

Likes

Comments

Heej sweeties

Idag ville jeg skrive 10 ting du kan lave når du er syg.

1. Du kan se Netflix eller viaplay det kommer jo helt an på hvad du har.

2. Du kan lave lektier hvis du altså har nogen for.

3. Du kan tænde nogen stearinlys og finde en god bog og læse lidt.

4.Du kan tage dig et langt brusebad eller karbad og forkælde dig selv lidt.

5. Du kan drikke en masse the eller kaffe ellers en ko kakao.

6. Hør lidt musik og jekke facebook eller instagram.

7. lav en lækker salat til frokost.

8. Ryd op i dit klædeskab eller tøjstativ, så det ikke ser sår rodet ud.

9. Når man er syg må man gerne være lidt usund, så du kan tage lidt hygge til din film eller serie.

10. Tag dig morfar (lille lur) det kan være det hjælper på sygdommen.

Håber i kan bruge de her 10 ting til noget, og så må i have god bedring herfra.

keep updating

-xoxo musse

Likes

Comments

1: Hvad har du på? Et par løse bukser og en Adidas hættetrøje
2: Har du nogensinde været forelsket? Ja, massere af gange
3: Har du nogensinde haft en frygtelig breakup? Ja, DSV
4: Hvor høj er du ? 1,56 er en lille skid
5: Hvor meget vejer du ? Har ingen idé
6: Eventuelle tatoveringer ? Nej
7: Eventuelle piercinger ? Ja, har 4 huller i hvert øre og en navlepiercing
8: OTP ???
9 : Favorit show? Har jeg ikke
10 : Favorit bands ? P4 (page Four)
11: Noget du glip af? At møde min storebror
12 : Favorit sang? Har ikke en
13: Hvor gammel er du ? 14 år
14: stjernetegn? Fisk
15: Kvalitet du kigge efter i en partner?
16 : Favorit citat ? Always be Yourself unless you Can Be Batman Then always Be Batman
17 : Favorit skuespiller ? Har jeg ik
18 : Favorit farve? Baby blå
19: Høj musik eller blød ? Blød
20: Hvor går man hen , når du er ked af det? Til mine veninder
21: Hvor lang tid tager det dig at brusebad ? 40-60 min
22: Hvor lang tid tager det dig at få klar til i morgen ? 10-15 ca
23: Har du nogensinde været i en fysisk kamp ? Nej
24: Turn on ? Krøllet hår
25 : Turn of? 2 meter høj
26: Grunden til at jeg blev blogger? Så jeg havde et sted og dele mine tanker med nogen
27: Frygt ? At miste alt
28: Sidste ting, der gjorde dig til at græde ? Noget min søster skrev til mig engang (det var en god ting)
29: Sidste gang du sagde du elskede nogen? Tidligere
30: Betydning bag din Blogger navn? Der er ikke nogen mening, det er bare mit kæle navn
31: Sidste bog du læser? En flænge i himlen
32 : Den bog, du læser i øjeblikket ? Ved ikke hvad den hedder
33: Sidste show du har set ? Det jo' løgn
34: Sidste person, du talte med ? Min mama
35: Forholdet mellem dig og den person, du sidst tekstet ? Gooodt!
36 : Favorit mad? Salat pasta med kylling
37 : Sted du ønsker at besøge ? Idk
38: Sidste sted , du var ?
39: Har du et crush ? Jaaa
40: Sidste gang du kyssede nogen? Tideligere
41: Sidste gang du var fornærmet ?igår, tror jeg
42 : Favorit smag af slik ? Jordbær!!
43: Hvilke instrumenter spiller du ? Klaver
44 : Favorit smykke ? Går ikke rigtig med smykker
45: Sidste sport du spillede ? Hahah, mig sport
46: Sidste sang du sang ? Med på den værste
47 : Favorit scorereplik? Har ikke nogen
48: Har du nogensinde brugt den? Nopee
49: Sidste gang du hang ud med nogen? Igår
50 : Hvem skal besvare disse spørgsmål næste ? Det skal du!

Keep updating

-xoxo musse

Likes

Comments