​​​

Vi har sedan tidigare provat Linas matkasse och då var det alltid ett vegetariskt recept med. Oftast var det väldigt gott men vissa gånger inte. Nu har vi bestämt att återinföra en vegetarisk måltid i veckan och det ska bli spännande och se vad man hittar för bra och goda recept. 

Idag prövade jag att göra vegetariska kåldomar på savojkål med fetaost och rödalinser. Dom blev goda, speciellt kålen var god:) Receptet hittade jag på coop.se 

​https://www.coop.se/Recept--mat/Recept/k/kaaldolmar-med-savojkaal-roeda-linser-och-fetaost/​ 


Likes

Comments

Tjena tjena :)
Jag tänkte att jag skulle skriva en rad eller två om mig själv. För er som kanske inte känner mig.

Jag heter Malin är 35år och bor 4mil ifrån Luleå med min sambo och mina två barn:)
Min stora passion i livet är träning (om någon har missat det 😏) och det är väl ungefär vad jag tänkte att denna blogg skulle handla om. Träning, kost, hälsa, välmående & allt där hör till:)

Jag köpte mitt första gymkort när jag var 16 år och på den tiden var det bara gruppträning som gällde, step up, aerobic, bodypump, boxning och framförallt spinning 💕 Jag är egentligen en cardioknarkare & älskar långa löpturer, hög puls och mkt svett men senaste året har jag ägnat mig åt styrketräning men känner mig fortfarande som en newbie bland vikterna 😁💪🏻
2008 utbildade jag mig till spinninginstruktör, så förutom styrketräningen kör jag spinningpass ca 1 gång i veckan.
Jag hoppas att jag kan inspirera er till rörelse på ett eller annat sätt:) För den bästa träningen är den som blir av:)

Likes

Comments

Januari börjar året... Men oktober å november och december äro grå! Det var precis så det kändes i slutet av förra året. Däremot början av 2017, då jag bestämde mig för att ta tag i att bli av med mina "gravidkilon" (var ju ett par stadiga sånna), så kändes det väldigt bra. Motivationen var på topp!

Jag kickstartade året med Anna&Philip, 4 veckor med kost-&träningschema. Den kan jag verkligen rekommendera. Sen så körde vi 'vårutmaningen' på jobbet som sporrade att fortsätta kämpa.

Jag tränade styrketräning 3 ggr i veckan + min cardio till majmånad. Då fick jag prova på alpha fitness (nu mer Svenska fitnessakademin) 12 veckor träningsprogram 4 dagar i veckan., jag körde dessvärre bara 4 veckor för att sen hoppa på 'on beach challange' med Mattias&Andreas. I efterhand tyckte jag att det var ett misstag eftersom Alpha fitness har såå mkt roligare träningsupplägg.

Jag lyckades gå ner ca 9kg under det 9 första månaderna på året. Men sen kom vintern, mörkret och kylan som gör en trött som få och därmed blev det så att jag fluffade på mig lite grann. Något kilo eller två.

Nu är det januari igen (jeey) och jag är SÅÅ pepp att köra på för att toppa formen. Sån tur också hittade jag å Svenska fitnessakademin tillbak till varann i slutet av förra året, så nu tränar jag sjukt roliga pass igen också!

God fortsättning på det nya året :)

Likes

Comments