Hur grym är inte denna?! Låten ger så mycket härlig energi och får en på ett härligt humör.
Den som gjort låten är bland annat Steve Aoki och jag minns att han spelade denna låt under hans spelning på Weekend Festival i Sthlm som jag var på. När jag hörde låten så blev jag kär direkt men visste däremot inte vad låten hette... Men sen visade det sig att det var Aokis (inte bara hans) egna låt och nu kan jag inte sluta lyssna på den!
Tipsar verkligen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Rekommenderar verkligen den här låten till er som gillar house/EDM!
En av mina favoriter atm

Likes

Comments

Dagens låt är faktiskt en låt från 2012. Det är en låt av Otto Knows och heter Million Voices, riktigt bra om jag får säga det själv!

Låten passar er som gillar låtar med lite mer tempo i och som gillar "glada" låtar. Med glada låtar så menar jag när låten får dig glad och ger dig härlig energi, vilket denna verkligen gör!

Klicka nedan för att lyssna:

Likes

Comments

Hiss ofc!

Har ni hört DJ Snakes nya låt tillsammans med Justin Bieber? Låten heter "Let Me Love You" och är en låt som liknar DJ Snakes andra låtar men den här gången är det Justin som sjunger och jag tycker dom tillsammans gör en väldigt bra låt!

Som vanligt är det bara att klicka på bilden för att lyssna på låten.

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så var det meningen att jag skulle tipsa om en låt ur spellistan "new music friday" på Spotify, men tyvärr så hittade jag ingen som jag gillade... Därför känns det konstigt om jag ska tipsa om en låt som jag inte gillar. Hoppas att det kommer lite bättre låtar nästa vecka!

Likes

Comments

Twenty One Pilots låt "Ride" är en låt som jag tycker passar bra nu till sommaren (men även vid andra tillfällen). Låten sprider glädje och är perfekt för er som gillar låtar där ni kan sjunga med! Hope you like it.

Idag är fredag och det innebär att Spotify uppdaterar sin spellista "New Music Friday". Jag tänkte därför att jag skulle välja ut en låt ur den spellistan som jag sedan delar med mig av till er. Hur låter det? Då kommer det komma två låtförslag på fredagarna, där en av låtarna kommer vara en ny låt som precis släppts. Så lite senare idag kommer jag publicera ett inlägg med en alldeles ny låt från "New Music Fiday".


Likes

Comments

Jag älskar verkligen Kygo, tycker han är otroligt talangfull och gör mycket bra musik. Go Norge!

Dagens låttips är somsagt en låt av Kygo och Tom Odell och passar återigen er som gillar låtar med en tropisk touch. Denna är nog en av mina favoriter ur hans nya album "Cloud Nine" och den heter "Fiction". Så in på Spotify, Apple music eller bara klicka på bilden för att lyssna!

Likes

Comments

För er som gillar tropical house så är det här en låt för er! Låten jag tipsar om idag är faktiskt en remix på Veronica Maggios låt "snälla bli min". Många av er har säkert hört den, men för er som missat denna härliga låt så kan jag verkligen rekommendera den. Klicka på bilden för att lyssna!

Ps. För er som inte sett det så har jag även en Youtube kanal, Tea Westman heter jag där. 

Likes

Comments

Dagens låt är "Vacation av The Wicked (feat. Rebekka Garden". Super härlig låt som ger härliga vibes!

Likes

Comments

Hej på er! Tänkte bara berätta lite kort om hur jag tänkt med min blogg.

Som jag planerat nu tänkte jag tipsa om en låt varje dag. Det kan vara vilken låt som helst, ny eller gammal. Fram till söndag kommer jag att tipsa om låtar som passar bra till varma och soliga dagar. Alltså under dom kommande dagarna kommer låtarna vara inspirerade av sommaren. Detta tänkte jag kalla för temaveckor. I framtiden kan det komma t.ex. lungna-veckan och tropiska-veckan osv.

Hoppas ni kommer hitta några nya favoriter!


Likes

Comments