Ja i går var vi i gamla Linköping och valla gård med älsklingens familj. Var mkt lek för barna och gå runt och kolla på djuren där på gården sen åkte vi tåg upp till gamla Linköping och kolla runt där och köpte godis på choleta boden och lite fika. Är en tradition varje år som min älskling gör varje sommar :-) Ja sen vart det grillning på älsklingens mormors land. Jag och killen pt grillspett dö länge sen man åt det :-)
Ja sen vart det lite bad för.några och sedan vart det att kolla lite på film som kiööen hade filmat riktigt mysig dag/kväll <3
Ja idag så sov man till kl 11 och så åt jag lite frukost och diska cykla till affären för att handla till maten gjort för första gången i mitt liv och göra pull pork ifrån grunden vart rätt så gott och så fixa vi här hemma och ligger just nu i gästsängen och halvkollar på en film på datorn ska ta lite godis och äta sen blir det dusch icj få och lägga sig:-)
nä ska vara lite social mot killen hej så länge 😍😘
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja i går var jag på kolmårdens djurpark med svärmor och älsklingens syster och hennes barn.
Har ej vart där på över 15 år det har för ändrad väldigt mycket.
Nåt jag tyckte var väldigt intresserad var linan bana men det var lite läbbigt i början men sen gick det bra.
Ja det var en intressant dag och trevlig dag och väldigt bra vädret jag brände mina axlar och på bröstkorgen.

Likes

Comments

Jag i.såg nu att jag har haft min blogg i nästan 1 halv år snacka om att tiden går fort. Men dock är jag ju dålig på att
blogga ofta men ska göra ett försök. Jag tycker det är roligt att skriva lite om man har gjort och så i vardagen och så med mer:-)
Ja i dag vakna jag tidigt redan kvart över sju. Ja har vart hos farmor och farfar åkt buss första gången på Gotland. Ja nu är jag allefall hos min faster som bor på Gotland. I morgon ska jag få ner till terminalen och aå att jag kan köpa till en stolplats på hemresan sen ska jag upptäcka visby sen mot kvällen aå.blir det att umgås med faster :-)
nä nu ska jag dejta kudden är svin trött skriver nog i morgon :-)
ciao :-)
Likes

Comments

Ja har inte haft lust att skriva så.mkt men så är det ibland. Men just nu är man på Gotland terminal i.Nunäshamn för ska snart gå på båten. Så blir det att rexla några dagar hos min ena faster :-) sen ska man fira min kusin som har tagit stundent lite senate swn blir det att ta det lungt resten av dagarna. Sen på onsdag ska jag pka hemåt igen :/ men så är det :-) nä men kommer nog skriva ett inlägg senare hwj så länge :-)

Likes

Comments

Hej!
Hoppas der är bra med er alla:-)
Ja det var ett tag sen jag blogga har inte haft tid eller ork till det.
Är just nu hos mon pappa och hans sambo med älsklingen min men vi ska snart åka hemåt vart här över helgen vart på marknad och fixat i deras trädgård vart jätte fint.
Har köpt mig strumpor och lite kläder denna helg.
Ätigt gott och umgås och haft det trevligt.
I veckan har jag vart väldigt mkt hemma ifrån praktiken på grund av att jag har mått skit och haft promblem med ryggen och axlarna men ska ringa till en sjukgymnast och boka tid så man får lite tips på hur jag ska träna upp min rygg och axlar.
nä nu ska jag åka mot tåget.
Hej så länge,:-)

Likes

Comments

Ursäkt att jag inte har bloggat på ett tag.
Har vart lite mkt med ork och så.
Har mått lite sådär massor av tankar och skit men jag jobbar som sakt med.mig själv och så.
Men har kommit lite i gång med träningen att börja träna på gymmet och tar promnader nu ska jag bara ge mig faan på och äta rätt med😝
Jaja en sak i taget.
Ja just nu sitter man framför tvn och kollar sos.
Och har käkat köttbullarna och spagetti.
Har min vän Zandra på besök hon ska sova här i natt så vi ska se lite tv och ta lite cola och chips om en stund är ju lillördag hehe men sen ska jag börja och inte äta onyttigt på veckorna.
Ja i helgen ska jag och micke åka till Christina och hennes famlij. och hälsa på ska bli lite skönt att komma i väg som sakt.
Nä ska vara lite social här 😃
Pöss på er 😘
Likes

Comments

Hej!
Nu ät skiten över som jag har längtat tiol denna dag alså!!
Var nyss och lämnade nycklarna och så.
Är på väg nu till jobbet ska vattna orkidéer idag för jag är ju ledig på fredag och måndag lång helg 😍
Idag ska man till kontaktperson en srund sen ska man åka till en kompis och vara där tills vi ska på en hudvårds kväll med Oriflame som.hon är konsult på ska böi intressant och höra på och så :-)
Ja sen blir det bara att åka hem och typ gå och lägga sig idag är jag så trött har små ont i kroppen kanske förkyld på g sitter mest i min höger handled jätte kul när man spelar med drn handen och bowling alså.
Ja i morgon blir det att kolla på efter längtade fast and furious 7 med Sofie :-) sitta och dregla när man ser vin diesel ;-)
Ja nä snart är jqg framme vid jobbet.

ciao! 😍

Likes

Comments

Taggad son attan för partyt ikväll hid min kille kompis skq vli kul :-) Är just nu på väg ut till min lägenhet för att städa ut det sista innan städbeskning på måndag snart är det över så man kan börja leva i gen är tyvärr ett jätte stor stressmoment för mig detta så har mått skit av detta men får se det positiva med det flr nu bor jag ju ihop med mib dröm prins 😍😍
Som sakt när jag blir så uppstressad men jag försöker så gott jag kan med det men jag längtar som attan tills der är över och inte tänka på det i huvudtaget sen men sen ser jag framemot torsdag flr ska gå och kolla på ff 7 😍 Vin desel riktigt ögongodis 😍och sjöl. klart Paul walker men r.i p💕
Så man får ju se :-)

Likes

Comments

Hej!
Är just nu hemma hos svärmor och kollar på valpar 😍
Dö kär är jag i en pricki valp som ser ut som en dalmatin hehehe 😍😍 Vill ha men har ju inte den tiden 😟
Men tur att man kan gosa med dom 😳
nä ska ta och vara lite social mot folket 😄


Likes

Comments

Sitter just bu i soffan och käkar frulle vart två mackor och en kopp ingefära te och glas tropiska juice.
Snart tulk åby och städa det sista innan besiktningen pp.måndag seb ör skiten över 😍

Likes

Comments