Frans walfirdsson är 17 år och kommer från Stockholm. När han har tid över så gillar han att sjunga och träna skulle han behöva välja mellan Pengar och kärlek skulle han välja kärlek. På sin audition till idol sjöng han låten Ordinary people. Jag tycker han är grym på att sjunga och mina två favorit låtar han har gjort är What do you mean av Justin Bieber och Jealous av nick Jonas som han sjöng under kvalveckan. Jag har en instagram fanpage till Frans och en Facebook sida till honom.

Likes

Comments

Jag ser frame emot att börjar sjuan på en ny skola med nya människor och nya lärare. Men mitt sommarlov har varit super bra jag har varit på Mallocra det var skönt. Sen så har jag varit på badminton och idrotts läger i två veckor och sen har jag bara varit på mitt landställe.

Likes

Comments

 

  • Skyscraper är Sveriges nya unga pojkband och bildades under Stage Academy Camp i oktober 2013. Bandet består av killarna Isak Pettersson, Vilhelm Buchaus, Anton Kyldahl och Andreas Palm.
     kända från lilla melodifestivalen.    Skyscraper medverkade också i Talang Sverige där de "kastades" in direkt efter bara några dagars rep. Sedan programmet spelades in har de jobbat hårt med sin akt och spelar in och skriver musik tillsammans i Stage Academy Studio.    Isak, Vilhelm, Anton och Andreas älskar alla fotboll men det är ändå musiken som ligger dom närmast om hjärtat, och trots att de är i olika åldrar så har de tillsammans hittat varann genom musiken och satsar nu på gruppen Skyscraper där största drömmen är att få åka på världsturné.  • Likes

    Comments