Nu får det vara nog, då det är en till som säger saker som inte är sant.

Liksom förstår dom inte att jag bara mår sämre och sämre hela tiden då dom håller på.

Då det bara bli värre och värre för varje dag som går.
Ursäkta för kort inlägg då jag inte vet vad jag ska skriva mer, och inte har något mer att skriva.


xoxo lizzie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Nu får det ju för i helvete nog, hur mycket skit ska man egentligen orka att få??

För  nu är det droppen som har hänt idag, man orkar ju liksom inte hålla humöret uppe något mer snart. Då ingen vet hur jag ska gå till väga med detta, å nu får man ju skit för något som man absolut inte har gjort. Då man blir anklagad för att ha gjort något med en iPad, när jag inte har rört någon, och att bli anklagad över något sånt så känner man ju sig inte trygg här mera. 

Men då är de tur att man har fina vänner som bor på samma ställe som jag själv bor på. Jag vet verkligen att hon finns dag som natt om jag behöver henne, att bara skriva eller ringa till henne om det är något eller bara gå till henne för att komma på andra tankar.

Då hon betyder något grönjävulskt mycket, då både hon jag nästan har samma humor, och skrattar typ åt samma saker plus att vi gillar på ett ungefär samma serier och filmer. 

Men jag vet dock inte hur jag ska kunna förklara för henne hur mycket hon verkligen betyder för mig, att hon finns där för mig då det är jobbigt och jag sitter i en jobbig situation.

Det bästa jag vet är nog att ha en kanal tillsammans med henne, och för att sen kunna hjälpa till med redigering av videos som vi isåfall spelar in till våran youtube, som vi hoppas att ni/andra kan gå in på och premunerera, och ge förslag på saker ni skulle vilja att vi ska lägga upp på den. 

Eller om ni skulle vilja säga eller ge förslag på vad jag kan lägga upp på min privata kanal. Så blir jätte glad om ni vill ge mig lite förslag, hoppas att ni tycker att detta är en bra blogg, tar gärna emot sakers ni skulle vilja att jag ska prata om eller skriva om här på bloggen eller på min kanal.xoxo lizzie

Likes

Comments

Nu får de fasen vara nog, för nu blir jag less på att bli anklagad hela tiden.
Varför kan man inte få leva sitt liv och försöka att bara glad isåfall??

Men nej då måste det finnas/vara någon som bara kommer och klagar samt anklagar än att man har gjort något som inte är sant, eller att ha gått till någon och sagt saker.

Bevis kommer att komma upp så ni kan få läsa och säga vad ni tycker, då jag börjar bli något så fruktansvärt förbannad på detta som händer hela tiden just nu.
Om ni vill ha bilderna så kan ni gärna få skriva de i kommentaren.


Då jag hoppas att ni kan förstå lite hur jag känner och hur det känns då man blir anklagad för saker som man inte har gjort.
Då det bara känns som att folk är ute efter att såra/trycka ner än/skada än.


Vad tycker ni att jag ska göra eller hur ska jag ta detta som??
Hjälp tar jag gärna emot om ni har något förslag.


xoxo lizzie

  • 2 Readers

Likes

Comments

Nu blir jag riktigt irreterad. Vad finns det för folk här i denna stad som bara vill förstöra mellan folk??
Om personen i fråga har hört någon säga nått som inte är sant.
Så man börjar liksom att fundera vem den personen ska lita på?
Den som har känt än längst eller som den gillar, eller den som hatar personen?


Så jag vet inte vad detta kommer sluta, plus att den personen vet att man inte kan ljuga för den.
Vad är det för något jävla fel då?


xoxo lizzie

  • 4 Readers

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, men glömmer bort ibland att skriva, men detta har jag inte sagt till någon för att jag
vill då hålla detta privat men nu när detta har gått flera månader sen detta hände.

Så är det så att jag o killen firar 1 år. För att jag inte har nämt något är för att jag inte vill att någon ska klaga eller trycka ner då jag har haft problem med att folk har klampat ner mig och säger att jag inte borde ha kille, eller att jag borde dra åt skogen (snällare ord) så därför har jag vart försiktig med att säga något om mitt förhållande.

Då det kommer att komma bilder och lite mera senare, kommer att försöka att hålla er upprättade eller underrättade, hoppas ni förstår vad jag menar.
Men hoppas att ni vill veta lite mer hur det går med förhållandet.xoxo Lizzie

  • 8 Readers

Likes

Comments

Första hela dagen här, och fick en sen födelsedags present av moster, så nu är man nyfriserad, och kan ju säga att de va behövligt, bild på de kommer upp sen.

Men de tråkigaste är att i morgon så blir de så att man ska på begravningen, hoppas de blir den sista begravningen på ett bra tag, då de inte kommer att funka så bra om det blir en till. Då de blir för mycket på ett år.

Man saknar dom man ger förlorat, och att man kan få spola tillbaka allt o hinna att säga hej då. Men så nu är det knas och så blir det att hålla tungan rätt i mun.


xoxo lizzie

  • 18 Readers

Likes

Comments

Nu har jag inte vart inne på länge, men det är bara bra, förutom förkylningen som är. Men jag har den bästa som bryr sig och som brukar säga att det är okey att jag få va med hon och få följa med till stallet, och prata plus att mysa med guld prinsen.

Så nu blir det några mystimmar i stallet med dom bästa, mina liv och mina älsklingar.
Ska försöka att komma igång med den andra bloggen som det har stått still för ett bra tag då jag har den tillsammans med bästa bruden.


xoxo lizzie

Mitt finaste hjärta ❤️❤️

  • 19 Readers

Likes

Comments

Nu har jag inte varit aktiv på länge, men nu så ska jag börja uppdatera mera.
Då det har blivit lite är för att jag har haft mycket för mig, plus att jag fortfarande sörjer sen jag förlorade en till i cancer.

Men nu är det isf bara att bita ihop och börja uppdatera lite mera här på bloggen.
Som jag har skrivit ut på en köp och sälj sida med häst grejer, om någon söker en med skötare, eller till och med en medryttare.
Men då det ska vara runt hemma plan (övik) så man kan ta sig dit lätt.

Så nu lovar jag att ja ska hålla bättre koll här och skriva mera, och lägga ut mera bilder och skriva ut då jag har fått något samarbete med något företag


xoxo Lizzie

  • 35 Readers

Likes

Comments

Nu va de ett tag sen jag skrev men idag så har det varit dryg och långsam.
Men eftermiddagen blev mycket bättre då man la sig under nålen igen. O de blir bara bättre och bättre med dom som är gjorda. Och nu är det mycket bättre då dom är i fyllda och fått skuggning då de blev sjukt snyggt.

Det kommer att komma mera tatueringar, och de kommer bild bevis på dom å.
Det kommer att komma en bild på hur de blev efter sittningen idag.
Hoppas att ni tycker den bli bra eller att den blev snygg.

Då det är namn med så strök jag bara över namnet då jag inte riktigt vill visa namnet ännu. Så jag hoppas att ni förstår det eller har överseende med det.
Men jag skulle vilja ha lite förslag om tatuering eller om jag ska göra en minnes tatuering. Och ska jag göra de så har jag tänk att ha en ros med vingar men vad ska jag göra mer. Tacksam för förslag i kommentarerna.


xoxoxo Lizzie

  • 80 Readers

Likes

Comments

Hej alla underbara!
Jag har nu tänk på om man ska börja med att göra samarbeten både här på bloggen och youtube och på min gemensamma blogg med Linnea.

Så jag skulle vilja ha önske mål om med vilka som ni skulle vilja se mig ha samarbete med, och så kanske de blir någon tävling så jag gör en utlottning, av just den produkten eller en från samma märke.

Eller vad skulle ni vilja att jag ska göra här på bloggen, och förslag på vad ni tycker jag ska göra på min youtube kanal och vad dom ska hända.
Så ber om hjälp eller hjälp med förslag så jag kan komma igång med saker nu.


xoxoxo lizzie

  • 89 Readers

Likes

Comments