Nu va de ett tag sen jag skrev men idag så har det varit dryg och långsam.
Men eftermiddagen blev mycket bättre då man la sig under nålen igen. O de blir bara bättre och bättre med dom som är gjorda. Och nu är det mycket bättre då dom är i fyllda och fått skuggning då de blev sjukt snyggt.

Det kommer att komma mera tatueringar, och de kommer bild bevis på dom å.
Det kommer att komma en bild på hur de blev efter sittningen idag.
Hoppas att ni tycker den bli bra eller att den blev snygg.

Då det är namn med så strök jag bara över namnet då jag inte riktigt vill visa namnet ännu. Så jag hoppas att ni förstår det eller har överseende med det.
Men jag skulle vilja ha lite förslag om tatuering eller om jag ska göra en minnes tatuering. Och ska jag göra de så har jag tänk att ha en ros med vingar men vad ska jag göra mer. Tacksam för förslag i kommentarerna.


xoxoxo Lizzie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 43 readers

Likes

Comments

Hej alla underbara!
Jag har nu tänk på om man ska börja med att göra samarbeten både här på bloggen och youtube och på min gemensamma blogg med Linnea.

Så jag skulle vilja ha önske mål om med vilka som ni skulle vilja se mig ha samarbete med, och så kanske de blir någon tävling så jag gör en utlottning, av just den produkten eller en från samma märke.

Eller vad skulle ni vilja att jag ska göra här på bloggen, och förslag på vad ni tycker jag ska göra på min youtube kanal och vad dom ska hända.
Så ber om hjälp eller hjälp med förslag så jag kan komma igång med saker nu.


xoxoxo lizzie

  • 52 readers

Likes

Comments

Underbaraste timmen ever med bästa bruden.
Du är en sån sjukt underbar tjej som jag aldrig vill förlora, o som man ha känt i typ än 5 år. Säger bara att den är den mest underbaraste bruden ever.

Varför ska allting vara så svårt för?
Och varför ska saker och ting vara så jobbiga?

Men det härligaste är nog att när man får ryck och städa. Så nu är de typ bara lite kvar, sen är allt klart, så man inte har allt för mycket till veckan.

  • 53 readers

Likes

Comments

Och så blev det måndag och sånggruppen i gullänget, det är tur att man har dig så man har någon man verkligen behöver vara med då det är som det är.

Då man inte mår bra, så man har henne och hon har mig. Då är det bra att man har varandra så man kan stötta varandra.

Men de som man önskar är att man kunde göra något som man verkligen behöver göra eller som man verkligen mår bättre utav.
Men då är er skönt att man har sin lillasyster.

  • 55 readers

Likes

Comments

Idag är de ingen bra dag alls, då de inte går som jag då vill att de ska gå.
Men då är det tur att jag har världens bästa lille syrran, som man har en blogg med.

Men den kommer att komma upp sen, men våran blogg dom vi har tillsammans heter Tvåhästtjejer så sök på den här på nouw.

Så ni kan hålla koll på den också, men ni kan ju följa både min, och sen självklart min och linneas gemensamma blogg :)
xoxoxo Lizzie ❤️❣️💕

  • 57 readers

Likes

Comments

Vara med Kim när hon fixar sitt hår, de kommer ta ett tag men vad gör de liksom, man får ju umgås med hon och se hur det går :)

Men önskade att man kunde få filma då hon gör de så man kan lägga ut på yt, på min eller hennes eller våran gemensamma som vi har.
Men nu blir de inte så då jag är osäker på att man får filma, men resultatet kommer ändå upp sen.

Så ni får följa med på en makeover på mig istället då jag väl gör en, så då blir det både före och efter bild.
Så ni kommer att märka när det blir, det må ta flera timmar men vad gör det, vill man vara fin så får man ju lida pin som man säger. De blir ju samma sak då man ska tatuera sig då må göra ont men den smärtan är då skön och det blir bra efter när det är klart.xoxoxo Lizzie ✨

  • 60 readers

Likes

Comments

Denna dag började hur bra som helst, tills man kom fram och skulle börja o handla, då blev allt skit, när man inte kunde köpa de som man behövde/behöver.

Då man inte orkar att ta någon skit längre, då jag bara faller längre och längre ner just nu för tillfället. Och inte har någon lust av att vara kvar ens, då man bara har lust att lämna allt och försvinna eller bara gå under jorden tills allt är klart o humöret är mycket bättre.
😪😭

Jag trodde att de skulle vara roligt att bara här men då jag knappt orkar att göra något längre då allt bara blir fel, speciellt av allt som man gör blir fel. Och de vet jag om att jag inte klarar av då de bara börjar bli sämre och sämre hela tiden.
Då jag känner så hela tiden då jag mår som jag mår. Men vad spelar de för roll nu då man ändå bara får skit, och jag vet till slut att jag inte kommer att orka göra något längre. Och då vet jag liksom inte hur det kommer att bli.

Jag vet precis hur det kommer att sluta om det fortsätter så här, då kommer inte armarna vara så fina heller. Men det kommer i ett annan blogg om mitt självskadebeteende och mående.
Hur länge jag har varit skadefri.


xoxoxo Lizzie ❤️

  • 59 readers

Likes

Comments

Nu börjar den långa resan, eller jag har åkt halvvägs på ett ungefär, då denna helg och nästa helg kommer att bli dom bästa då man träffar moster o en del av släkten i Vallentuna, för att sedan åka till Uppsala på måndag för att träffa jäntan min, plus mina foster föräldrar.

Så nu i helgen då ska vi fira min äldsta kusin som fyllde år här i veckan. Och till nästa helg så blir de att fira mig med min biologiska mamma, bonus mamma och pappa.
Men det bästa det är nog faktiskt att jag ska ut o äta på fredag med världens bästa Lotta.

Då får man ju se vad man får av Lotta, o den pappa o bonus mamma och självklart min biologiska mamma.
Min största önskan är att antingen börja rida igen eller/och få en cykel, för jag vet att om jag får en cykel så kommer jag att cykla mer, och sen så klart att man kommer ut mer och få mera motion o samtidigt komma ut och röra sig.
Ja o självklart att kunna cykla till jobbet det underlättar allt då man slipper ta bussen eller få ta taxi/liten buss till jobbet då skolorna har sommarlov.

  • 59 readers

Likes

Comments

Det har inte blivit så mycket i veckan, då jag har haft för mkt i huvudet. Och att jag inte har haft tid att uppdatera.

Då jag skrev ett långt inlägg för en stund sen o hann inte att lägga ut se så kommer jag inte att skriva så långt.

Förutom att helgen har varit lugn, förutom idag då jag fått ryck och städat hela lägenheten plus att tändare bland alla mina glas, då jag har så mycket.


Men det jag längtar till mest är att göra en tatuering för min morbror (minnes tatuering)
Då det är prick 4 månader sen cancern tog honom ifrån oss.

Säger bara detta nu (det blir flera gånger sen)
Men iallafall #fuckcancer hatar den sjukdomen.


xoxoxo Lizzie ✨🌟⭐️

  • 67 readers

Likes

Comments

Varför ska man vara/stå nära en person så man märker av när den personen i frågan inte mår bra.
Och när man typ inte kan göra något på en gång, utan att man måste vänta på att kunna göra något. Känner mig så hjälplös, och jag förstår att det är jobbigt för hon när det händer sånt här.

Och när man förstår hur den andra mår, då det har hänt nästan samma sak med än själv.
Beklagar verkligen sorgen din din familj gumman, det kommer att vara jobbigt till en början, och det förstår man.
Man tar liksom de i sin egna takt.

Alla mina tankar går till din familj och resten av släkten som står nära honom.

🖤
🖤
🖤
🖤
🖤

På fredag är de precis tre månader sen som vi hade begravning för dig morbror. Och det är fortfarande jobbigt då den andra varje månad blir det bara längre och flera månader går så vet man att det snart är ett år sen som vi förlorade världens finaste och underbaraste människan jag känner.


Jag älskar dig så sjukt mycket Arne Dahlgren. Älskade morbror, älskade lärare (förskolan du jobbade på), älskad far och självklart älskad son och bror.

Hoppas att du har det bra där du än är. Och säger bara att änglar finns...... för du är en av dom.

2016-12-02 förlorade vi dig, men du är i minnet, önskade bara att jag kunde fått säga hej då till dig men sa de tyst för mig själv flera gånger.


🖤
🖤
🖤

  • 69 readers

Likes

Comments