Header

Så nu har jag tränat i ungefär en månad så nu känns det i kroppen och jag börjar se förändringar, sååå nöjd nu!! Nu orkar jag springa längre och lyfta tyngre så det känns rätt grymt.
Jag tränar på gymmet 2-4gånger i veckan men är ju med på idrotten varje vecka och jobbar varannan helg där man får lyfta väldigt mycket för mycket.
Nu är det 3kg viktnedgång men jag tränar ju inte för att bli smal och mager utan jag tränar för att bli stark.

Så här är mina framsteg

Likes

Comments

Nej men oj! Hur längesen var det inte? Jahadu vart ska vi börja detta inlägget tro? Kan ju börja med förra sommaren, jag satt och hade grov ångest för att jag inte fått något sommarjobb ännu och vips så fick jag sommarjobb på Bergungen AB, där jag fick ta hand och grisar från dag 1 till att dom skickades till ett annat ställe vid ca 30kg, jaja nu kommer jag få höra att jag är en djurplågare och allt det där men jag kan säga att där ser det INTE ut som alla videor man kan se på misskötta grisar! Vi gör allt i vår makt för att våra grisar ska få ha det bra även om vi satt dom i boxar, vi jobbar ibland över vår egna förmåga för att rädda, hjälpa och stötta vissa grisar men ja slut på det tjafset nu. Jag har i alla fall fått jobb på varannan helg och loven så det är awesome!

Den 7 september hände något som har kommit att förändra min vardag helt, det var den dagen lille Ralf föddes, en fin och frisk rottweiler som nu bor hemma hos mig med sin bästa vän, aka tuggleksak Tyra. Han är nu 20veckor gammal om jag räknat rätt verkar ut att trivas bra här på gården där han kan springa löst, jaga fåglar och busa med Tyra.
Nu går alltså dagarna hemma ut på att gå ut minst dubbelt så många gånger som innan, torka kiss, träna sitt och ligg och försöka att inte tappa tålamodet på den lille krabaten.

För att detta inte ska bli ett allt för långt inlägg så avslutar jag med att berätta det här, mitt hår är nu lila/blått och jag älskar det!!

Så det var allt för mig, puss, kram, hej! :*

Likes

Comments

Nu ligger jag här i min ensamhet igen och läser min lilla bok jag fått från skolan "som om vi hade glömt" som handlar om Åsebsbruk, en liten del av orten jag bor i.
I det här inlägget tänkte jag bara klargöra att det kommer att bli mycket svart/vita inlägg framöver. Jag kände det att jag behövde en förändring för att kunna börja med detta igen så jag hoppas det passar! Puss på er ❤️

Likes

Comments

Jo nu har jag testat på att blektvätta håret! Funkade faktiskt bättre än vad jag trodde.

Jag började med rött hår och använde denna metoden två gånger. Första gången blev min utväxt lite ljusare och resten gjorde mig nästa till en ginger och andra gången så fick jag knallvit utväxt och lite guldfärgat.

För dom som inte vet vad en blektvätt är så kan jag förklara det lite lätt. Man blandar en del vanlig blekningsmedel ( för håret såklart) en del schampo och en liten skvätt balsam, detta sätter man i fuktigt hår och låter det sitta i i 15-30min ungefär men det beror på hur ens eget hår är och hur det reagerar med blekningen. Detta använder man när man inte vill att håret ska bli så jätte skadat och vill få ur lite ovanligare hårfärger såsom blått, rött eller kanske rosa eller bara få en ljusare nyans, vem vet?

Likes

Comments

Igår var jag sjuk, som vanligt. Men när jag inte längre orkade stirra in i väggen tog jag mopeden och åkte till brålanda, sedan vidare till nuntorp och sen hem till familjen Bodin en stund. När jag hade varit där en stund så fick jag iväg till Vänersborg men då tog jag iallafall bussen! Väl i Vänersborg var jag med Karen och ahh vi flummade på som vanligt, men sen efter redan en timma var jag tvungen att åka hem igen. Då i Mellerud var det bara att hjälpa ett par vänner att flytta sen hem och börja färga mitt hår.
Jag använde en blektvätt ( en del blekmedel, nästan en del schampoo och en liten skvätt med balsam) som man låter värka i ca 20min så nu har jag någonstans mellan rött och oranget hår men jag ska göra om det idag igen så ska det allt bli bra.
Puss kram hej :*

Likes

Comments

Ja nu ligger jag här sjuk och go utan min älskade, men jag har iallafall min fina vovve! Älskar denna tösen! Finns ingen annan än min lilla Tyra ❤️

Och helgen nudå, ja vad ska man säga? Jag har haft en dvärghamster lös i bilen tack vare @Nyquist och dvärghamstrar som är typ min värsta fobi också, men vad ska man göra åt en syster ibland? Kan ju inget annat än att älska henne!

Igår blev det att hjälpa Alex med flytten och allt runt omkring. Så fick vi ta en sväng till vargön för att hämta två stycken och på vägen tillbaka tog vi ett stopp i Trollhättan.

Helger som denna är sådana man kan bli riktigt arg över men bara skratta åt efteråt och tänka på hur kul det faktiskt var ❤️ men nu ska jag fortsätta gosa med den goaste hunden jag vet ❤️❤️

Likes

Comments

Tänkte jag skulle få skriva av mig lite nu så här kommer en liten förklaring på mitt beteende. När man träffar mig kan det verka som om jag är världens gladaste person och allt detdära, skuttar runt, skrattar och bara är allmänt hyper! Men dessa dagar då ni ser mig "glad" så är det enda ni egentligen ser en fasad, varje dag kämpar jag mot en demon inom mig som säger till mig att jag inte kan göra något rätt och att jag är tjock och ful osv, även om inte är så stor och ser det själv så ser jag det som jag hör i mitt huvud. Jag måste alltid vara ute med mina vänner för att må någorlunda eller vara med min kille för när jag sitter ensam i mitt rum är jag sårbar, ingen som kan rädda mig från migsjälv eller hjälpa mig upp när jag faller. Mörkret inom mig är för stort och ibland känner jag inte att det finns någon form av återvändomen det får mig inte till att sluta kämpa, aldriginnan ni klandrar någon som säger att den har ångest och deppressioner så bör ni tänka en extra gång på att ditt liv är inte heller prefekt och om DU hade haft detta, hur hade du själv haft det då? Jag hade inte ens önskat min värsta fiende detta liv . Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst med detta men jag gör ett avslut här så puss och hej på er, älskar er alla ❤️

Likes

Comments

Nemen då var det dags, nu om ett par timmar drar jag och min bästa Karen iväg till Danmark med min familj. Detta är bara starten på allt, sen är det bara att vänta och se när nästa tripp blir och vart, men även och jag inte riktigt vet än så kan jag knappt vänta!

Puss hej, ses på måndag igen Sverige!

Jajuste gårdagen spenderades mestadels i lastbilen med min finaste! Älskar honom så grovt!!


Likes

Comments