Min ljuva morgon börjar med kaffe i solen i en av mina favorit fåtöljer här hemma. Om en liten stund ska man iväg till jobbet. Måttligt roligt. Imorses gjorde jag en god vegansk spenatsoppa, man tackar.

Likes

Comments

Jag har varit här i 40 något dagar och det märks knappt. Ska nu få min andra lön vilket påminde mig om hur fort tiden har gått. Idag jobbade jag från 06.30-16.30 eftersom vi hade en sjuk parvel hemma från skolan idag. Kan även vara så att jag jobbar dom tiderna imorgon också eftersom det ska komma en thunderstorm hit och summer camp är inställt och kanske skolorna. Men hoppas på att det löser sig till det bästa. Var ganska skönt att jobba dom här tiderna idag men kan ju vara för att jag bara hade en unge hemma. Snart ska jag ta mig ut på en löprunda innan åskar hinner i kapp hit och försöka börja kolla på Orange Is The New Black eftersom alla älskar det så mycket. Puss på er!!

Världens finaste Xavier som var hemma med mig idag. Mamma frågade mig igår om jag hade någon favorit bland barnen och jag tro minsann att det är Xavier. Han är alltid så hjälpsam och glad. Älskar ju alla mina host-kids såklart men OM jag nu var tvungen att välja.

Likes

Comments

Åt god mat och umgicks med Louise och Laura.

Likes

Comments

Jag å Nanna spenderade vår kväll på Sushi Wabi och jag testade sushi för första gången. Det var gott men mycket speciellt. Sen såg vi "Spy", alltså jag orkar inte hur rolig Melissa McCarthy är.

Likes

Comments

Idag drog jag ut på en löprunda i Sabinepark, tog även med mig lite frukost som jag åt efter rundan. Dock så började det spöregna och jag gick vilse i all tumult. Åt på Cheesecake Factory med Yona, Anke, Nanna och Fredrica idag också. Mycket gott!
Kom precis in efter en till runda, blev så rastlös. Nu tänkte jag färga håret också. Ännu en grej som bestämdes i rastlösas land.

Likes

Comments

Att få bilden på de snygga grabbarna gör mig så glad och jag saknar dom så mycket.

Likes

Comments

En dag efter småtjejernas summercamp åkte vi till Menchies å åt lite gott. Det får man unna dom tycker jag.
Alanna är ju så himla gullig, kan se mycket av mig själv i hennes. I den översta bilden ville hon posa lite när jag tog kort. Så gosigt.

Likes

Comments

Låg i solen i 1 timma, svettades ihjäl. Det går knappt att sola här för det blir för varmt.

Likes

Comments

Spenderade en söndagkväll på Moon Tower med många andra au-pairer. Vi sa hejdå till Amanda som åkte hem till Sverige men nu är hon i Australien med sin Host-familj och ska bo med dom i några månader. Så häftigt! Mycket god hamburgare men törsten efter bärs den kvällen var outhärdlig!

Likes

Comments