View tracker

Första veckan avklarad och den kunde ärligt talat inte blivit så mycket bättre. Började på kontoret på Bayerska Brottningsförbundet i måndags. Har varit lite av en "upplärningsvecka" där den tidigare FSJ:ern har visat mig hur allting ska göras samt att jag fått träffa och lära känna en del av dem jag kommer arbeta med under året. Har varit en sjukt rolig jobbvecka. Förutom arbetet på jobbet så har de även hjälp mig med en hel del av det praktiska, så som bankkonton, sjukförsäkringar och sånt där annat otroligt skoj.
Arbetet har varit allt från att sortera licenser och sportkläder, öppna post, till att springa runt i huset och ta roliga bilder. Kommer dock bli mer att göra senare, om inte annat när skolorna drar igång den 14 oktober. Ser så himla fram mot detta år!!

Har även varit på brottningsträningarna i Unterföhring nu i veckan. Mycket bra sparring har det blivit, nu laddar vi inför att säsongen ska komma igång!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Packningen är igång och de saker jag behöver ha med mig inhandlade. Att packa för ett år var inte så enkelt som väntat, inte riktigt bara kasta ner hela livet och slå igenom locket som jag hade trott. Kommer bestämt bli en riktigt fullpackad bil som rullar ner mot München.
Är hur som helst igång och klar med en del av kläderna. I morgon satsar jag på att få klart handbagaget som jag ska ha med de första dagarna innan mamma och pappa kommer med resten av grejerna. Mina garderober är en stor röra och på golvet är det som små gångar fram mellan sängen och dörren. Bara längtar tills söndag på allt är packat och klart, allt i ordning och vi åker mot Arlanda!

Likes

Comments

View tracker

Den 23e augusti, dvs nästa söndag lyfter planet ner mot München där jag ska bo och jobba ett år. Fixade en blogg så den som vill kan ju alltid följa, om inte annat blir det i alla fall kul att gå tillbaks och titta om ett år från nu!

Kommer bo som inneboende hos ett par och deras två söner i Neufarn som ligger en bit utanför centrala München. Jobba på brottningsförbundet samt åka ut till olika grundskolor och brottningsklubbar runt om München och vara tränare för barn. Kommer också följa med som coach på läger och tävlingar samtidigt som jag tränar och tävlar själv. Håller tummarna att detta ska bli det bästa året någonsin!

Likes

Comments