Jeg har fået ugen til at gå, med at reflektere over den person jeg er, samt drikke en masse kaffe. Jeg har fået en masse spørgsmål om hvorvidt jeg er lesbisk, biseksuel eller panseksuel.

Aseksuel
Jeg er aseksuel og det at være aseksuel kan have forskellige betydninger, fra person til person. For nogen vil de sige at man slet ikke har lyst til sex, for andre har de bare meget lidt eller sjældent lyst til sex. Det kan også betyde at man aldrig er seksuelt tiltrukket af andre og mit tilfælde er det nok mest det, det handler om. Jeg har stort set ingen interesse for sex og sjældent nogen lyst til det. Det har bl.a. været grunden til, at det kan være svært at vide hvad min seksualitet er.

lesbisk eller biseksuel?
Jeg må ærligt indrømme, at jeg faktisk har været lidt forelsket i en pige, en gang eller to. Og det er aldrig noget jeg har fortalt nogen før idag. Jeg er samtidig sikker på, at der er nogle folk som slet ikke er overrasket over det. Det gør mig ikke lesbisk for jeg har jo også været forelsket i en dreng før og jeg tænder heller ikke på piger.
En af mine venners teorier var først, at jeg er biseksuel, men jeg tænder jo slet ikke på nogen. Det vil sige at jeg kun har personligheder at gå ud fra, når jeg bliver vild med en person.
Nogen vil mene at det gør mig til panseksuel, men for at være ærlig mener jeg bare at det gør mig til et simpelt menneske. Jeg er bare i stand til at elske begge køn og flere forskellige typer personligheder.

I bund og grund er min seksualitet ret forvirrende og jeg er stadig ikke sikker på, om jeg kunne se mig selv være kærester med en pige og slet ikke om jeg tør bevæge mig ud i den del endnu.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej derude, jeg håber i nyder vejret!

-endelig er det fredag og det skal bare fejres! Humøret er højt og vejret er endnu bedre!

Jeg har tilbragt dagen med lidt shopping og en tur på Bryggen. Senere rykker jeg til Kongens have, for at holde meetup med promoterne, fra festkonceptet mine venner og jeg har skabt! Det skal nok blive en dejlig dag!

Blusen og shortene er fra zara!

Likes

Comments

Hey!

-jeg har de sidste to måneder, arbejdet som telefon sælger og jeg må indrømme at jeg faktisk synes det er fedt. Jeg har jordens dejligeste kollegaer og der er generelt bare en herlig stemning. Jobbet har inspireret mig til dette outfit!

Blazer og sko er fra h&m, toppen er fra pieces og bukserne er fra gina tricot.

God dag derude!

Likes

Comments

Hey!

-jeg har de sidste to måneder, arbejdet som telefon sælger og jeg må indrømme at jeg faktisk synes det er fedt. Jeg har jordens dejligeste kollegaer og der er generelt bare en herlig stemning. Jobbet har inspireret mig til dette outfit!

Blazer og sko er fra h&m, toppen er fra pieces og bukserne er fra gina tricot.

God dag derude!

Likes

Comments

Hey derude, kan i også mærke forårets endelige varme?

-jeg føler mig virkelig inspireret af den sene sæson og går med lidt flere farver for tiden. Idag har jeg været iført et lyst og farverigt two piece sæt fra Y.A.S. Skoene er fra Bianco, solbrillerne er fra BikBok og mit hverdag ur er fra Dolce Gabbana.

Lille update
-jeg beklager virkelig, at jeg har været så inaktiv på det seneste, men jeg har virkelig haft meget om ørene. Jeg har været stresset over min uddannelse og mit forhold til de andre piger i min klasse og jeg har slået op med min kæreste, hvilket jeg har haft meget svært ved at komme igennem, selvom vi bare er venner nu.
Til gengæld har jeg reflekteret over, hvad jeg vil med bloggen for fremtiden. Noget i kan se mere frem til er bl.a. oplæg om outfits.

Ønsker jer en rigtig god aften derude!

-Muna
Likes

Comments

Igennem hele mit liv har jeg været imod mishandling af dyr på en vis plan, jeg er dog ikke vegetar, da jeg ved, at min krop har brug for visse ting, man får af kød. Jeg er også imod mishandling af min egen krop. Men jeg har faktisk aldrig tænkt over, om den makeup jeg køber er cruelty-free. Derfor har jeg undersøgt hvilke mærker der er cruelty-free.

På billederne finder du en liste over de mærker der er cruelty-free. Mærkerne makéret med en stjerne er cruelty-free, men ejes af et “parent-brand” som ikke nødvendighvis er cruelty-free. Så når du køber mærket som angiveligt er cruelty-free sponsorerer du faktisk stadig parent-brandet som ikke er cruelty-free.

Mange mærker siger også at de ikke tester på dyr medmindre de lovmæssigt er forpligtet til det, der hvor de får produkterne solgt. En fingerregel er, at hvis din makeup er produceret i kina, er det med garanti blevet testet på dyr. Da det er en del af kinas lovgivning, at man skal teste på dyr før det må sælges.

Mit yndlings mærke

-et af mine yndlingsmærker er fx Urban Decay, som plejede at være cruelty-free, da de var selvstændige. Men nu er de blevet købt af Loreal, som tester på dyr, da de sælger i kina. Så det betyder, at hvis du køber et produkt fra Urban Decay, er selve produktet ikke testet på dyr. Men til gengæld sponsorerer man Loreal, som er parent-brandet og tester på dyr.

Lush vs Body shop

-personligt vælger jeg hellere Lush over Body shop produkter, selvom kvaliteten er lige god og Lush er dyrer. Det gør jeg fordi Body shop også blev opkøbt af Loreal, for nogle år tilbage. Så igen, selvom man køber fra Body Shop, som er cruelty-free, så går nogle af pengene til Loreal, som tester på dyr.

MAC

-plejede at være cruelty-free før i tiden, hvor de også nægtede at sælge i kina. Nu sælger de i Kina og er derfor nødt til at teste på dyr. Det var faktisk MAC’s Parent-brand Estee Lauder, som valgte at det, samt sine undermærker, skulle sælge i Kina. Clinique og Bobby Brown er også eget af Estee Lauder.

Min holdning

Her var lidt om nogle af mærkerne og i forhold til min holdning, så køber jeg stadig Urban Decay, til jeg finder et mærke jeg synes er lige så godt. Men jeg forstår ikke hvorfor så velhavende mærker, som MAC, vælger at opgive sine principper for at tjene den smule ekstra, ved hjælp af dets Parents-brands. Jeg synes det er en skam. Jeg har derimod intet i mod at nogle folk vælger, at købe mærker der tester på dyr, men jo flere der lader vær, jo hurtigere kan det stoppes. Jeg kan også godt forstå, at når det kommer til at have et firmaer, så gælder det også om at tjene så meget som muligt, i nogles øjne.

Jeg håber i kunne bruge listen til noget og kom endelig med jeres holdning eller spørgsmål i kommentarerne.
god aften derude!

-Muna

Likes

Comments

Denne uge
Jeg har ikke været aktiv på siden i denne uge og det beklager jeg. Jeg har også haft problemer med oplæg der er kommet ud på de forkerte tidspunkter og hevet ned igen, så jeg beklager også for de notifikationer i har fået.

Denne uge har været fyldt med en masse café besøg, da jeg har haft en masse planlægning af min opkommende virksomhed og et fest koncept, mine venner og jeg er ved at skabe. Jeg føler at caféer er de steder jeg koncentrerer mig bedst, men samtidigt et sted hvor jeg finder ro og kan arbejde afslappet. Idag har jeg taget en pause fra planlægning og været på Illum Rooftop, med min veninde.

Om virksomheden

BarrowBeauty bliver navnet på min virksomhed, med salg af skønhedsprodukter og hårprodukter. Jeg har det sidste års tid været i kontakt med et laboratorie i England, som er dem der fremstiller mine produkter. Tiden har bl.a. været brugt på, at undersøge alle ingredienser og hvad de gør. Jeg har selv udvalgt ingredienserne og med andre ord, lavet formularen.

Om produktet

De første tre produkter jeg kommer til at sælge er en shampoo, en balsam og en hårmist. Mine produkter er ikke testet på dyr og er økologiske og 88 % organiske.

Jeg ser frem til at skrive mere detaljeret om dem og hele min virksomhed. Håber i vil følge med i udviklingen.

-Muna

Likes

Comments

Sund kost er helt klart essentielt for at opnå sundt hår. Disse 4 juice opskrifter indeholder alle sammen ingredienser, der styrker håret og øger dets hårvækst.
Jeg synes selv, at det er interessant hvilke vitaminer der gør hvad, måske vil du synes det samme!

Kiwi Guava Juice
2 Guava’er
2 Kiwi

Kiwi er fyldt med E-vitamin, som hjælper med at forbedre hårets hårvækst. For man nok af vitaminen, resulterer det i at håret vokser hurtigere. Guava er har et stærkt indhold af antioxidanter og forskellige næringsstoffer som kalcium, jern, follic syre osv.

Æble/gulerods juice
3 gulerøder
1/2 agurk
1 æble
2 celeri

Gulerødder har et højt indhold af vitamin A, samt Vitamin B og C, jern og calcium. Æbler har et højt indhold af vitaminer og mineraler, og er en kilde til pektin og antioxidanter. Selleri har en forbindelse kaldet phthalid, hvilket kan reducere højt blodtryk, ved at afslappe de baner blodet strømmer igennem. Denne kombination af ingredienser styrker ikke kun hårsækkende, men vedligeholder også hovedbundens sundhed og gør resten af din hud sundere!

Æble/jordbær Juice
1 æble
2 gulerødder
5 jordbær

Gulerødder viser sig at være en stor ernæringsmæssig saft med et stærkt indhold af beta-caroten, som giver både glans og flot farve til håret. Det styrker også hårsækkene og reducerer hårtab. C-vitaminen i jordbær hjælper med tilvæksten af proteiner i kroppen, hvilket igen stimulerer væksten af hårets proteiner. Æblet forsøder smagen og fremmer en sund fordøjelse.
2 agurker
1 håndfuld koriander

Agurk er godt for hårvæksten og forbedre dets kvalitet. Enzymerne hjælper med at forbygge hårtab og forbedre cirkulationen af hæmoglobin til cellerne og folliklerne af håret. Koriander hjælper også på samme måde.
-bland evt op med vand.

God fornøjelse,

-Muna

Likes

Comments

Her er 5 tips til at booste dit stofskifte!
Stofskiftet er det system der omdanner mad og drikke, til energi.

  1. Spis sundt fedt, som fx er mørk chokolade, avokado, oliven olie, kokos olie, naturel peanut butter, valnødder, laks, oliven og soyabønner. Kroppen har brug for fedt og det nytter ikke at cutte alt der har med fedt at gøre, for det sænker bare dit stofskifte, men du kan dog holde dig til de sunde fedt kilder.
  2. Spis små måltider hver 3-4 time. Dette kan både styrke dit forhold til mad, men holder også dit stofskifte igang og hjælper med at forbrænde fedt i flere timer.
  3. Ungå at gå på kur med ekstreme kalorie restriktioner. Det ødelægger vedvarende vægttab, da kroppen kompensere, ved at sløve dit stofskifte og sparer kalorier til overlevelse. Det at fremskynde sit stofskifte handler i virkeligheden om, at arbejde med kroppen og forstå, at alt den gør er for dit eget bedste, inklusivt at gemme fedt for at forbrænde det senere hen.
  4. Drik 2-3 liter vand om dagen. Efter 0.5 liter vand forhøjes dit stofskifte med 30%, efter 10 minutter og rammer dets højeste efter 30-40 minutter!
  5. Sov 8 timer! Søvn hjælper kroppen med at arbejde så godt som muligt, gennem den lange dag. Søvn mangel får nemlig hjerne til at sende signaler der sænker dit stofskifte og bruge mindre energi. Så søvn er nøgleordet for vægttab!

Likes

Comments

Hvis der er noget jeg hader, så er det at mangle overblik over mit liv. Jeg har længe haft en rodet hverdag og det har stresset mig. Nu har jeg valgt at tage mig sammen og tage kontrol. Jeg kan godt være lidt perfektionistisk og også lidt af en kontrol freak, især når det kommer til de daglige rutiner. Jeg kan mærke at det har udviklet sig til, at jeg faktisik slet ikke kan holde ud ikke at have et overblik. Jeg mister motivationen i hverdagen og jeg bliver i dårligt humør.

Nye rutiner

Det første jeg gjorde var at anskaffe mig en ny notesbog og det var vigtigt for mig, at jeg syntes den var flot, så jeg samtidigt fik lidt glæde af at kigge på den. Derefter har jeg brugt noget tid på at researche hvordan jeg kan få styr på mit liv. Nu fører jeg forskellige trackers i min notesbog.
Billederne er for inspiration!

Level 10 life


En notesbog er god til planlægning og indadvendt arbejde. Nogle gange kan det være nødvendigt at dykke dybt ned og finde ud af hvor man er i livet. En god metode kan være at tegne en level 10 life chart. Det er en måde at se 10 forskellige aspekter i dit liv og hvor godt du klarer dig i dem. Skriv først hvor du ligger og arbejd derefter op mod 10. 10 er det højeste level og den bedste mulige måde at leve et level 10 liv.

Jeg sad her til morgen og udfyldte mine 10 aspekter, i min level 10 life model, da jeg opdagede hvor jeg lå og hvor jeg gerne vil arbejde mig hen imod. Jeg finder denne metode meget nyttig og det er en god måde at holde overblik på. Jeg føler en større motivation for at få styr på mit ellers rodet liv, via denne metode.

Habit tracker


Jeg har ligesom mange andre mennesker, en masse ting jeg gerne skulle være bedre til i hverdagen, som fx at rede min seng. Denne lille Habit tracker, er en sjov og motiverende måde, at holde overblik over min process, i at nå mine mål, når det kommer til daglige vaner. Jeg anbefaler virkelig at prøve det mindst en gang.

Miracle mornings

En god start på dagen.
Noget jeg bland andet holder øje med i min Habit tracker, er mine miracle mornings. Jeg vil prøve at have så mange som muligt, morgener med denne rutine.
Efter at have læst The miracle morning, er jeg blevet inspireret til fremover, at tilføje 6 punkter til min morgenrutine, kaldet S.A.V.E.R.S.

S.A.V.E.R.S.


1. minut silence (Stilhed)

Forestil dig at vågne op om morgenen, og i stedet for at fare ind i din hektisk dag, føle dig stresset og overvældet. Du kan i stedet bruge det første minut på at sidde i stilhed. Du sidder, meget rolig, meget fredeligt, og du trække vejret dybt, og langsomt. Måske du siger en bøn af taknemmelighed af at værdsætte det øjeblik, eller bede om vejledning på din rejse. Måske, du beslutter dig for at prøve din første minut af meditation. Som du sidder i stilhed, er du helt til stede i nuet, i øjeblikket. Du beroliger dit sind, slappe af i din krop, og lader alt din stress smelte væk. Du udvikler en dybere følelse af fred, formål og retning …

2. Minut affirmations (Løfter)

Du trækker dine daglige bekræftelser frem. De der minder dig om dit ubegrænset potentiale og dine vigtigste prioriteter. Læs dem højt fra top til bund. Du fokuserer på, hvad der er vigtigst for dig og dit niveau af intern motivation stiger. Læs påmindelser om, hvordan du virkelig er og giv dig selv en følelse af selvtillid. Bliv klar til at møde de nødvendige foranstaltninger for at leve det liv, du virkelig ønsker, fortjener, og nu ved, er muligt for dig …

2. Minut visualisering

Du lukker øjnene, eller du ser på dit visions bord, og du visualisere. Din Visualisering kan omfatte dine mål og hvordan det føles når du når dem. Du visualisere dagen som går perfekt, ser dig selv nyde dit arbejde, smiler og griner med din familie eller dine andre nære, og nemt udfører alt det, du har til hensigt at udføre for den pågældende dag.

3. Minut spiritualitet

træk din notesbog frem, og brug et minut på at skrive ned, hvad du er taknemmelig for, hvad du er stolt, og de resultater du er forpligtet til at skabe for den pågældende dag. Dermed sætter du dig selv i en handlekraftig, en inspireret, og selvsikker sindstilstand.

5. Minut reading (læsning)

Derefter skal du tage fat i en inspirerende bog, artikel, blog osv. og bruge et minut til at læse en side eller to. Du for måske nye idéer, noget som du kan implementere ind i din dag.

6. Minut exercise (Motion)

Endelig er du stået op og du bruger det sidste minut på at laver sprællemænd i 60 sekunder og få din puls op, få energi, vågne op og øge din evne til at være opmærksom og til at fokusere.

Hvordan ville du have det, hvis det er de 6 minutters du startede din dag med? Hvordan ville kvaliteten af din dag-livet-forbedres? Prøv det!

-Muna

Likes

Comments

Instagram@muna_barrow