Jag har börjat tycka om färgen gult så himla mycket. Det blir som en färgklick när en har svarta kläder. Jag gillar det verkligen, hittade en fin polotröja i gult och jag älskar den! Jag har så många outfits i huvudet nu😍(HAHA never forget när min kompis hade en gul tröja förra veckan när vi fikade och jag inte ens kunde koncentrera mig på det hon sa utan tänkte på olika outfits) HAHA är besatt av kläder...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har varit ute och promenerat väldigt mycket den här veckan. Så skönt men även avslappnade. Min kondition har blivit så mycket bättre och jag är så mycket mer gladare. Win win situation! Jag har även hittat en ny serie som är så bra och haft långa samtal med en fin vän. ❤️ Inatt jobbar jag och imorgon natt med så helgen kommer flyga förbi. Men på måndag kommer det hända lite roligare grejer! ✨🚗 roadtrip yeahy!

Likes

Comments

- Vakna tidigt på morgonen och inse att jag har hela dagen framför mig.

- Morgon kaffet/te på morgonen så himla gott.

- Bli taggad på memes , det gör mina dagar speciellt personliga som jag kan relatera till haha. Mitt lilla hjärta är grymt på sånt.

- Älskar positiva människor som smittar av sin glädje runt omkring sig. Speciellt när jag själv känner att jag inte är på bra humör.

- Gå promenader och lyssna på poddcast, har varit slarvig på sistone men ska börja igen. Det är så avslappnande.

- Älskar djupa konversationer om allt möjligt. Det kan vara från en resa du har åkt på till vad du funderade över idag eller framtiden. Jag blir så obekväm av ytliga relationer där det inte finns någonting att prata utan måste tänka i förväg eller planera vad en ska säga. (Shit får panik av tanken) fy

- Känslan av att komma hem efter en lång dag och sätta mig framför datorn och se en thriller serie eller en mystisk serie som har med mord eller olika fall att göra. Det är så intressant och verkligen min grej.

- Älskar att diskutera resor, det kan vara i Sverige eller utomlands. Jag hoppas alla planer jag gör med mina kompisar dagligen blir av haha.

- Älskar att planera outfit i mitt huvud eller sitta dagligen och kolla igenom olika fashion sidor. Det är någonting avslappnande med det.

Likes

Comments

Mitt hjärta tog den här bilden och jag gillar den så mycket. Mina nära och kära är grymma fotografer what more can I say haha. ❤️ Hade en riktig fin dag igår och det känns som om jag inte kan släppa taget om Lkpg. Längtar till nästa vecka för då ska jag åka till Sthlm. En annan rolig grej som kommer hända om en månad är att min BÄSTA VÄN kommer flytta till mig!!!!!!!! Hon har sagt det här i flera år nu men det verkar som om det blir av nu. Fatta att bo med sin allra närmaste vän. Förstår ni hur kul det kommer vara, längtar redan. Hoppas inte hon dissar mig i sista sekund bara haha så typiskt henne. Inshallah kheyr!

Likes

Comments

Bloggen står stilla medans livet flyter på. Jag är hemma i Lkpg och det känns bra. Jag har träffat kompisar och diskuterat massa djupa frågor på fikaställen. Resten av tiden pluggar jag eller kollar serier. Jag måste nog säga att det känns väldigt bra att vara tillbaka. Idag ska jag och en kompis på en liten roadtrip. Det blir härligt!

Btw älskar den första bilden som fardowsa tog på mig❤️om du läser detta så är du en bra fotograf🎈

Likes

Comments

Jag förstår inte hur folk kan jobba natt i 10-20 år. En natt och jag är helt slut. Men jag har en kvar nu under helgen och det kommer säkert gå bra. Jag har så många grejer som jag ser framemot , så en måste ju ha pengar då ;) Jag ska på en konsert snart i huvudstaden och sen kommer jag åka till malmö så småningom 😍Nu har jag äntligen en anledning till att åka till malmö oftare. Det här blir härligt. Livet just nu handlar bara om plugg, jobb och sova. Men snart vänder det och jag längtar!

Likes

Comments

Det är så mysigt att sitta på ett café när det är höst. När man sitter där med en varm kopp kaffe eller chailatte och diskuterar livet. Det blev en sån dag idag med en fin vän. Hur mysigt är det inte att ens kompis är granne med en ? Så att man får sällskap hela tiden. Imorgon är det fredag och det blir nog taco-fredag. 🌮🍷
Det blir mysigt det med.

Likes

Comments

Mitt liv just nu beskrivs av de här tre bilderna. Jag har haft föreläsning efter föreläsning. Kaffepaus efter kaffepaus men livet är inte så trist ändå. Det känns bra och det är det viktigaste. Jag gjorde en fantastiskt god maträtt för några dagar sedan. Jag har börjat kolla på den här nya svenska serien som jag är helt besatt av. Den gör så att jag vill springa hem varje dag efter skolan och streckkolla hahaha. Jag har fått ett nytt extra jobb och tanken är ju att jobba så mycket så att jag kan dra till London som jag diskuterade med en kompis. Men även Köpenhamn och Malmö. Många planer och jag känner att det här året inte kunde ha blivit bättre. Jag gör min grej och jag älskar det. 🌹

Likes

Comments

Den här lördagen var så spontan och någonting helt annat. Cherrie skulle komma till örebro så jag och selina bestämde oss i sista sekunden att dra. Vi hade inte förväntat oss att så många skulle komma. Det blev en sjukt härlig kväll och Örebro var helt amazing. De var så turned up så att några gick upp på scenen med cherrie och hon var helt med på det. Vi skrek till alla hennes låtar och kunde låttexterna utan problem. En sån kväll jag aldrig kommer glömma❤️ idag har jag legat i min säng typ och ätit chips. Det blir så när det är en regnig söndag som denna. Helgen gick för fort och jag måste nog säga att den var en solklar tia.

Likes

Comments

Jag kan inte beskriva med ord vilken bra söndag jag har haft  Så många överraskningar , så mycket kärlek! Det är sånna här stunder jag uppskattar mina nära och kära extra mycket! ❤️❤️❤️ Det har varit en bra helg och nu är det en ny vecka vilket också innebär nya tag.
Monday What's good?

Likes

Comments