View tracker

Lite bilder från helgen part 2 när jag åkte till Eskilstuna för min fina syster hade en förlovningsfest. Hon var så vacker, lätt den finaste jag någonsin sett. ❤️ Jag önskar henne ett långvarigt äktenskap med massor av kärlek Inshallah. Jag fick lära känna så många nya människor i Eskilstuna vilket var grymt för alla var så trevliga och fina. Hur som helst sedan var det dags att åka tillbaka till Örebro där jag var med min ride or die. Det blev en mysig söndag som jag kommer minnas ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den här helgen kom Ayaan till Örebro.❤️ Ja, vi levde LiFE som vanligt. Vi skrattade tills vi nästan grät och åt så mycket skräpmat tills vi kände att vi båda fick ont i magen. Vi träffade även ayaans kusin som hade en sån fin bebis mashallah. Den här helgen har varit 10/10 och jag har hunnit vara i så många städer på så kort tid. Vi träffade sköna människor på vägen. Vi träffade ett tjejgäng som bodde i Norrköping, ni gjorde vår dag i Västerås. Haha killgänget som skulle gäähda i västerås ni var också sjukt charmiga.

Vi åt frukost och för mig gällde det att få i sig dagens första kaffekopp. Det var hur mysigt som helst.

Sedan var det dags att fika med Deeqa och hennes gulliga bebis. ❤️

Sedan gick vi runt i Örebros gator. Vi såg framemot Blackfriday, vi båda tyckte att Bikbok hade bäst erbjudande.

Efter det var det dags att prata ut och sätta på en film. Vi såg en film som Ayaan rekommendera. Den var så sjukt fin och ja vi grät lite. ❤️

Ännu mer fika och stela "bildpose" ;)

Sedan var det dags för oss båda att åka där vi bland annat hamna i Västerås.

Likes

Comments

View tracker

Vilken produktiv tisdag jag har haft ändå. Jag har hunnit plugga, städa och hjälpt min roomate med en grej. Jag har även catchat upp lite med Ayaan. Alltså hennes skämt gör mina dagar. Vi skämtar om allt så ibland kan jag dö av garv genom att bara tänka på dem. Hur som helst nu sitter jag här med choklad och tänkte plugga vidare med Gee Dixon i hörlurarna. Shoutout till Gee Dixon, en riktig broder som gjorde min "sommar" eller rättare sagt "vår". A day to remember HHAHA;)

Likes

Comments

Idag när väckarklockan ringde så ville jag bara fortsätta sova. Men jag hade en föreläsning så jag åkte till skolan. Ännu en tråkig och grå måndag, men allt känns bättre när man har fina människor i sitt liv. Nu ska jag ta tag i plugget och försöka vara så effektiv så möjligt. Efter det blir det Secret and Lies! Jag älskar den serien, speciellt andra säsongen. Man behöver egentligen inte ens kolla på första säsongen för det hänger inte ihop. Alltså jag vill bara veta vem mördaren är! Så spännande, ett tips börja kolla på den!

Likes

Comments

Helgen gick för fort, men jag fick så mycket gjort ändå. Igår åkte jag till uni för att plugga lite, jag börjar bli bättre på programmeringen. Det tar väl tid att komma in i det. Men jag längtar till dagen då man är proffs påriktigt. Hur som helst efter plugget köpte jag hem massor av choklad och satte på en film. Det blev en bra lördag. Idag så har jag gått runt i mina pyjamas och lyssnat på Justin Bieber. Jag är så trött och orkar verkligen inte göra någonting. Så det blir nog en filmkväll.

Likes

Comments

Såhär såg det ut när jag gick förbi slottet påväg mot skolan. Så fint med snö ibland, men så himla kallt hahaha.

Jag älskar att ha på mig tjocka stickade tröjor nu när det är vinter. Så mysigt och fint.

Sedan var det dags att ta en sista fika med min fina roomate. För det var hennes sista dag i Örebro. Så sorgligt men jag får väl åka till Göteborg snart.

Likes

Comments

Den här helgen har varit hur mysig som helst. Tiden bara flyger iväg det är November nu och vintern är här. Det är så kallt och jag har inte vant mig än. Men det gör jag nog snart. Det är så mycket i skolan nu att man knappt hinner. Men någonting roligt som jag ser framemot är när Ayaan kommer! Tills dess får jag väl fokusera på skolan och överleva vintern.

Likes

Comments

Idag innan jag skulle åka tillbaka till Örebro så tog jag en fika med fina hjärtis. Vi pratade ut med tanke på att vi hade så mycket att diskutera. Det var så sjukt sorgligt när jag skulle säga hejdå till henne vid tågstationen. Men vi kommer ses om några veckor för då kommer hon till Örebro yeahy! Hur som helst imorgon måste jag upp tidigt så ska försöka sova nu. Xoxo

Likes

Comments

Jag var på en examensfest i lördags som jag hade planerat att gå på. Jag träffade väldigt många vänner som jag inte hade sett på länge vilket var härligt. Det jag gillar med sådana fester är att man kan vara "on fleek" alltså att verkligen kunna satsa på sminket och outfiten. Jag och ayaan trodde verkligen att vi var Naomi and Kate HAHAHa allt är så mycket roligare med henne. Men det blev en bra kväll tillslut.

Likes

Comments

Jag hade en sån sjukt mysig kväll. Det var taco-kväll hos en av mina kompisar och det var så himla kul. Vi catchade upp och pratade hela kvällen. Vi har alltid så sjukt intressanta ämnen att prata om och jag lär mig någonting nytt varje gång. Hur som helst när jag såg att klockan var mycket var det dags att åka hem. För imorgon har jag en tenta (wish me good luck) och sedan efter tentan åker jag till Linköping. YASSS!!!

Likes

Comments