Det är så grått och mörkt, jag vill bara ligga kvar i sängen och sova bort hösten. Jag saknar värmen och sommaren. Jag saknar allt det där. Men nu är det reality och jag måste ta mig igenom den här veckan på allra bästa sätt. Det är små sakerna i vardagen som gör allt mycket bättre. Det kan vara allt från att få ett FINT sms som får en att nästan börja gråta till att prata med ens kompis i tre timmar om allt möjligt. Det finns så fina människor i mitt liv just nu som får en att bli så lycklig. Dessutom så är jag i Lkpg om exakt en vecka. Det kan ju inte bli bättre. Nu tänkte jag fortsätta plugga och sedan avsluta dagen med serier.

En bild jag tog för några dagar sedan, så fint !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har varit sjuk i några dagar. Men idag mådde jag bättre så jag passade på att ta en fika. Det har fortfarande inte smält in att min roomate ska flytta. Jag kan inte fatta att det ska hända om några veckor. Hon är en sån fin människa, jag tror nog att jag aldrig har träffat någon så godhjärtad och hjälpsam person. Hon är bokstavligen "the reason" varför jag har det så bra här i Örebro idag. Jag har fått en vän för livet, jag får väl åka till Göteborg och hälsa på henne någon gång. Xx

Likes

Comments

Jag vaknade ganska tidigt idag för att hinna till stan innan de stängde. Jag känner att jag måste hitta en klänning innan jag åker till Linköping. För jag ska på en examensfest och den verkar vara LIT! Och det bästa är att min favorit och jag kommer dra dit tillsammans. Det kan ju inte bli bättre!! Vi kommer komma dit som två bo$$ bishes o ba "y'all can't sit with us" haha skojar.
Det här kommer bli så himla roligt och jag längtar till Linköping men innan det väntar väldigt mycket plugg.

Likes

Comments

De här dagarna har varit speciella på sitt sätt men jag lever. Jag tycker inte man ska klaga utan bara fokusera på allt positivt man har. Jag har börjat träna igen vilket är bra men det går segt. Men allt tar sin tid så jag ska fortsätta såhär. Det var länge sedan jag hade på mig "träningskläder" haha shit vad skönt det är. Jag kommer leva i mina adidastights för de är så fina och sköna. Idag är det fredag, äntligen är det helg.

Likes

Comments

Vilken fin tisdagskväll jag har haft. Jag pluggade lite men sedan tog jag en paus och ringde min fina favorit. Hon får mig alltid på bättre humör. Även om vi bor så långt ifrån varandra så kändes det som att hon var här med mig. Hon kommer till Örebro snart, LÄNGTAR!!! Ialla fall efter vårt samtal var det back to reality.. med plugg. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen fredag! Jag har inte så mycket inplanerat den här helgen. För annars brukar jag jobba eller plugga. Alltså veckorna går så sjukt snabbt. Jag kanske borde passa på och åka till Linköping helt spontant. Vi får se ;)

Likes

Comments

Den här helgen var super mysig. Jag fick så mycket gjort. Jag har jobbat några pass men även njutit av god mat och bra sällskap. Det är oktober och det börjar bli väldigt kallt. Men det är ändå mysigt med stickade tröjor och höstkläder.

Likes

Comments

Jag tycker inte om att gå på den här bron. Jag tar bara den här vägen om jag befinner mig i "markbacken områdena". Jag tycker att den är så sjukt läskig för hela E4 syns ju. Jag förstår inte hur vissa barn kan springa omkring på den här bron. Så sjukt! Hur som helst det är redan 27september och månaden är snart slut. Om några veckor åker jag tillbaka till Linköping pepp!! Men tills dess så väntar väldigt mycket plugg.

Likes

Comments

Vilken härlig måndag! Jag vaknade upp och gick till dagens första föreläsning. Den var lite långtråkig men det gick väldigt snabbt ändå. Jag åkte hem direkt för att dricka lite te och läsa lite bloggar. Jag läste min väns blogg och fan vilka tårar man fällde. Det inlägget gjorde min dag!!!! Love you sis och tack för att du gjorde min måndag till en bättre dag. Nu ska jag gå iväg till köket och vara med i en diskussion som mina roomates har. Det är alltid intressanta ämnen vi diskuterar och jag lär mig någonting nytt varje dag. Hej så länge

Likes

Comments