Jag tycker inte om att gå på den här bron. Jag tar bara den här vägen om jag befinner mig i "markbacken områdena". Jag tycker att den är så sjukt läskig för hela E4 syns ju. Jag förstår inte hur vissa barn kan springa omkring på den här bron. Så sjukt! Hur som helst det är redan 27september och månaden är snart slut. Om några veckor åker jag tillbaka till Linköping pepp!! Men tills dess så väntar väldigt mycket plugg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken härlig måndag! Jag vaknade upp och gick till dagens första föreläsning. Den var lite långtråkig men det gick väldigt snabbt ändå. Jag åkte hem direkt för att dricka lite te och läsa lite bloggar. Jag läste min väns blogg och fan vilka tårar man fällde. Det inlägget gjorde min dag!!!! Love you sis och tack för att du gjorde min måndag till en bättre dag. Nu ska jag gå iväg till köket och vara med i en diskussion som mina roomates har. Det är alltid intressanta ämnen vi diskuterar och jag lär mig någonting nytt varje dag. Hej så länge

Likes

Comments

Tråkigt väder men det blev en härlig kväll ändå. Det regnade så sjukt mycket men det stoppade inte oss. Mina roomates är mina "real ones" här i Örebro. Vi är som en liten familj och det är jag glad över. Det är synd att vissa ska flytta ut snart... sånt som händer! Men alhamdulilah att jag fått lära känna dem.

Likes

Comments

Sista dagen innan tentan och det känns ändå ganska bra! Imorgon är det fredag, Yeahy har verkligen längtat efter det! Jag och mina roomates kommer hitta på så mycket under helgen! Jag längtar för jag har alltid lika roligt med dem. Uppdaterar mer imorgon! Kram

Likes

Comments

Jag längtar tills den här tentan är över så att jag kan börja leva igen haha. Idag är det söndag och jag ska tillbringa dagen här hemma och plugga. Jag älskar o lyssna på Ariana Grande när jag pluggar. Hennes låtar är så lugna men ändå "catchiga", love it

Likes

Comments

Jag älskar att ha på mig polotröjor under hösten! Det känns som om jag har väldigt många men ändå vill jag ha fler. De är så fina och sköna!

Likes

Comments

Jag har en tenta snart som tar all min tid. Jag hinner knappt göra något annat än plugga. Men sånt är livet... annars mår jag bra och lever. Jag saknar min roomate som lever livet i London. Jag saknar mina älsklingar i Linköping. Ja, snart så återförenas vi!! Hur som helst såg att Tory Lanez kommer till Sverige! Jag tycker hans nya album är grym! Vi får se om det blir någonting med det!

Likes

Comments

Jag hade en riktig härlig Eid firande igår. Det var super mysigt att jag fick fira det med mina nära och kära. Jag kommer sakna min ride or die ayaan!! Alltså det är alltid så uppfriskande att prata med henne om livet. För hon förstår mig så bra. Love you sis! Resten av kvällen var underbar, jag kan inte ens beskriva det med ord. Den här helgen har varit en av dem bästa.

Linköping vi ses snart igen..

Likes

Comments

Igår kväll kom jag hem till underbara Linköping. Jag träffade min favorit som jag hade saknat väldigt mycket!! Det var mysigt och idag är det en ny dag. Vi får se vad jag hittar på idag.

Likes

Comments

Under helgen så kom mina syskon på besök och det var så himla mysigt och roligt. Jag saknar dem redan men jag ska nog åka till Linköping snart så det är lugnt! Varför är Eid på en måndag!?? Det blir så komplicerat nu. Jag tänker ialla fall inte fira det här i Örebro hahha det har jag bestämt.

Likes

Comments