Idag hade det snöat så mycket så att inte ens bussarna kunde åka normalt. Det var en sån struggle att ta sig till jobbet. Hur som helst dagen gick väl relativt snabbt. Jag lyssnade på the weeknds låt hela dagen. Den enda låten jag faktiskt tycker om , brukar annars inte lyssna på honom. Den heter Reminder och älskar videon lika mycket som låten. Nästan så att jag också vill köra runt i en Ferrari bil hahaha..

Likes

Comments

Min fredagskväll såg ut såhär och den kunde inte ha varit bättre ❤️

Likes

Comments

Jag har börjat uppskatta långa promenader med Aien i hörlurarna. Jag hatar att gå själv så brukar alltid prata i telefon när jag går på promenader. Jag har sett så många fina ställen som jag kommer befinna mig i sommar. När det blir mycket varmare och jag kommer bo helt själv i min egna lilla lägenhet. Den här sommaren kommer jag for sure vara här i Örebro. Leva life med mina favoriter här hos mig.

Likes

Comments

Igår åkte Farah hit till Örebro. Vilket var en fin överraskning och sen dess har vi upplevt så sjuka grejer här. Det alltid någonting som händer när vi är med varandra som vi sen kan skratta åt. Väldigt äventyrligt och roligt. Jag älskar att vi båda lyssnar på samma typ av UK musik så att vi kan gå loss och kan sjunga alla låt texter tillsammans. Hur som helst imorse så hade vi en frukost brunch hos Farahs syster och den var amazing. Ikväll får vi se vad det blir för planer. Xoxo

Likes

Comments

Vilken fin tisdagsmorgon. Jag började dagen med att försöka hitta tvättstugan. För jag är precis nyinflyttad och vet inte vart allt ligger. Jag hittade det och bokade ett pass för behövde verkligen tvätta. Efter det så åkte jag till skolan för att plugga inför matte-tentan. Helt ärligt vet inte ens ifall detta kallas för matte längre ? Massa variabler, hur som helst längtar tills jag får dekorera om min lilla etta när min roomie åker. Jag har så många planer i huvudet , hoppas det blir som jag har tänkt mig.

Likes

Comments

Dagarna bara flyger iväg och det känns som om allt handlar om skola. Det har börjat snöa igen och det är så himla kallt. Så just nu handlar allt om att ta sig igenom alla tentor som kommer. Jag har spelat sönder Kehlanis album sen den kom ut och det är i princip det enda jag har lyssnat på. Det albumet påminner mig om sommar och det är ett sätt och komma bort från vardagen. Någonting annat som påminner om sommar är väl tumblr och weahertit. Alla bilder där är så sjuka och jag blir så sugen på att gå runt i trenchcoats och sneakers. Men det får bli när det blir lite varmare här. Tills dess får jag väl göra februari till en bra månad.

Likes

Comments

Jag åkte till Karlstad helt spontant den här helgen och det var på tiden att jag besökte min kompis. Det var sjukt mysigt och jag lärde känna hennes vänner som var sjukt underbara och trevliga. Den här helgen bestod av väldigt god mat och Rnb musik på högsta volym. Det var en upplevelse och until next time Karlstad.
Vi ses snart igen

Likes

Comments

De här veckorna har varit sjukt hetsiga. Jag har hunnit flytta, haft massa tentor och försökt hinna med allt. Jag har flyttat till min egna lilla etta vid studentlägenheterna men vet inte riktig om jag tycker om det. För jag saknar där vi bodde förut. Men jag kommer nog in i det. Igår gick jag vilse för första gången. Jag hade glömt bort vägen till lägenheten så jag letade i en kvart hahaha.. men annars är livet helt okej. Jag längtar tills jag får träffa min favorit. Det enda jag ser framemot just nu. ❤️

Vi beställde pizza så fort vi blev klara med flytten , det var sjukt längesen jag åt det. Nu förtiden är det matlådor som gäller..

Är det någonting jag har lyssnat på varje dag så är det såklart alla mina Uk låtar. Den här älskar jag just nu!!

Likes

Comments

🌹🌹🌹

Likes

Comments

Det här året då jag träffade Bryson Tiller när jag fyllde år! Han är the real MVP för att han kom just 11 April. Det här året tog min syster studenten och jag fick sommarjobb på ett äldreboende. Jag är så tacksam över att jag fick det jobbet för det förändrade mitt liv. Det här året då jag och Aien lekte med kameran och tog massa bilder varje dag. Jag träffade massa vännner och levde life och tog vara på varje sekund som om den vore min sista. Det var så sjukt många fester och firanden och jag träffade massa nya människor. Slutet av sommaren den 12 augusti var en speciell dag för mig som jag förevigt kommer minnas.

Likes

Comments