🌹🌹🌹

Likes

Comments

Det här året då jag träffade Bryson Tiller när jag fyllde år! Han är the real MVP för att han kom just 11 April. Det här året tog min syster studenten och jag fick sommarjobb på ett äldreboende. Jag är så tacksam över att jag fick det jobbet för det förändrade mitt liv. Det här året då jag och Aien lekte med kameran och tog massa bilder varje dag. Jag träffade massa vännner och levde life och tog vara på varje sekund som om den vore min sista. Det var så sjukt många fester och firanden och jag träffade massa nya människor. Slutet av sommaren den 12 augusti var en speciell dag för mig som jag förevigt kommer minnas.

Likes

Comments

Det här halvåret mådde jag som bäst. Jag hade mina nära och kära och livet lekte även om skolan började och vädret blev mycket kallare. Mina fina hjärtan kom även till Örebro för o vara hos mig och det blev en härlig slut på 2016.

Likes

Comments

Det är redan tisdag och den här veckan kommer vara jobbig med tanke på att jag kommer jobba alla röda dagar och första jobbdagen börjar redan imorgon. Orkar verkligen inte men måste ta tag i det där, men jag ser framemot lovet och att min fina ❤️ kommer till Örebro snart Inshallah. Jag har även insett att jag måste engagera mig mer, jag saknar motmakten i Örebro. Det var en separatistisk grupp som skapade massa evenemang mot rasism bland annat. Det var sjukt kul och väldigt lärorikt. Jag fick lära mig så mycket som jag inte hade tänkt på innan. Hur som helst eftersom gruppen splittrades och de som hade hand om det försvann så känner jag att jag måste börja engagera mig igen och hitta något annat.

Den här bilden är till white privilige , white folks  och alla irrelevanta människor som jag inte kommer associeras med 2017. BYE

Likes

Comments

Idag var det en sån dag, jag fick flashbacks från när man var 16 år. Veronica Maggio var allt jag brukade lyssna på och idag när jag såg henne uppträda fick jag bara en sån fin känsla. Vi stod där bland tusentals människor och det enda jag kunde tänka på var hur liten jag var på den tiden. Vi gick vidare och åt mat ,det är alltid någonting speciellt med att gå på stan väldigt sent på kvällen. Vi skrattade åt gamla skämt och det var så kallt men det gjorde ingenting för vi båda mådde bäst.

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på flera veckor för det här vädret är deprimerande. Det enda jag har gått runt och lyssnat på är J Coles nya album som är helt okej jämfört med Forrest Hills drive. Jag har även pratat med Aien i flera timmar varje dag. ❤️ Vi har pratat norska med varandra med tanke på att vi båda är beroende av SKAM haha. Det är helt sjukt hur besatt man blir av den serien. Hur som helst det känns som om veckorna flyger och det är snart ett nytt år. Men innan det är det lov och jag ska äntligen åka hem till min fina familj. Jag gillar Örebro men älskar Linköping

Likes

Comments

Lite bilder från helgen part 2 när jag åkte till Eskilstuna för min fina syster hade en förlovningsfest. Hon var så vacker, lätt den finaste jag någonsin sett. ❤️ Jag önskar henne ett långvarigt äktenskap med massor av kärlek Inshallah. Jag fick lära känna så många nya människor i Eskilstuna vilket var grymt för alla var så trevliga och fina. Hur som helst sedan var det dags att åka tillbaka till Örebro där jag var med min ride or die. Det blev en mysig söndag som jag kommer minnas ❤️

Likes

Comments

Den här helgen kom Ayaan till Örebro.❤️ Ja, vi levde LiFE som vanligt. Vi skrattade tills vi nästan grät och åt så mycket skräpmat tills vi kände att vi båda fick ont i magen. Vi träffade även ayaans kusin som hade en sån fin bebis mashallah. Den här helgen har varit 10/10 och jag har hunnit vara i så många städer på så kort tid. Vi träffade sköna människor på vägen. Vi träffade ett tjejgäng som bodde i Norrköping, ni gjorde vår dag i Västerås. Haha killgänget som skulle gäähda i västerås ni var också sjukt charmiga.

Vi åt frukost och för mig gällde det att få i sig dagens första kaffekopp. Det var hur mysigt som helst.

Sedan var det dags att fika med Deeqa och hennes gulliga bebis. ❤️

Sedan gick vi runt i Örebros gator. Vi såg framemot Blackfriday, vi båda tyckte att Bikbok hade bäst erbjudande.

Efter det var det dags att prata ut och sätta på en film. Vi såg en film som Ayaan rekommendera. Den var så sjukt fin och ja vi grät lite. ❤️

Ännu mer fika och stela "bildpose" ;)

Sedan var det dags för oss båda att åka där vi bland annat hamna i Västerås.

Likes

Comments

Vilken produktiv tisdag jag har haft ändå. Jag har hunnit plugga, städa och hjälpt min roomate med en grej. Jag har även catchat upp lite med Ayaan. Alltså hennes skämt gör mina dagar. Vi skämtar om allt så ibland kan jag dö av garv genom att bara tänka på dem. Hur som helst nu sitter jag här med choklad och tänkte plugga vidare med Gee Dixon i hörlurarna. Shoutout till Gee Dixon, en riktig broder som gjorde min "sommar" eller rättare sagt "vår". A day to remember HHAHA;)

Likes

Comments

Idag när väckarklockan ringde så ville jag bara fortsätta sova. Men jag hade en föreläsning så jag åkte till skolan. Ännu en tråkig och grå måndag, men allt känns bättre när man har fina människor i sitt liv. Nu ska jag ta tag i plugget och försöka vara så effektiv så möjligt. Efter det blir det Secret and Lies! Jag älskar den serien, speciellt andra säsongen. Man behöver egentligen inte ens kolla på första säsongen för det hänger inte ihop. Alltså jag vill bara veta vem mördaren är! Så spännande, ett tips börja kolla på den!

Likes

Comments