Lever livet, tenta-pluggar som vanligt samtidigt som jag försöker leva life. Den här veckan kommer vara speciell, ska försöka göra allt jag har planerat innan fastan börjar. Då kommer man tex inte kunna fika eller äta som vanligt. Men det löser sig som vanligt.

Inshallah kheyr

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Finaste staden , skönaste folket och allt är på topp. Vilken härlig dag jag har haft. Ikväll blir det bröllop, nu ska jag börja sminka mig för vi ska åka iväg snart. Älskar life

Likes

Comments

Bilder från förra helgen när vi hade "farväl - middag" till en kompis som har flyttat tillbaka till Göteborg. Det var hur mysigt som helst. Jag har inte varit aktiv på bloggen för att jag har haft så mycket i skolan och livet har kommit emellan. Men nu är jag tillbaka igen ;)

Likes

Comments

Jag började dagen ganska tidigt med frukost. När klockan ringde imorse så var det lätt att komma upp. Idag lyser solen och jag fick precis reda på att jag klarade den där uppsatsen jag skrev förra veckan. Lyckan jag känner just nu, det blev en bra start på dagen. Idag är planerna att skriva del 3 och försöka lämna in den i god tid. Dags att sätta igång nu! ✨✨

Likes

Comments

En grå måndag , det bara regnade och regnade. Jag kom hem och försökte plugga litegrann tills jag satte mig ner med en kopp te. Jag gillar att planera veckan, hur mycket jag ska hinna med och allt jag ska göra den här veckan. Det underlättar för mig och jag slipper tänka så mycket. Grejer som gjorde min måndag , den här tavlan jag köpte idag och växten. Men även futures låt feat Rihanna - selfish ✨

Likes

Comments

Jag har haft en inlämning som har fått mig att vända på dygnet. Jag blir så less på den här kursen. Fuck it kan inte jag bara få ha mattematik kurser??! Det är sånt jag förstår mig på. Hur som helst nu tar jag helg och jag ska verkligen njuta av helgen. Efter den här hetsiga veckan så lär jag behöva sömn.

Likes

Comments

Jag längtar till maj , jag längtar tills jag är klar med den här kursen. Den tar all min energi och är så himla svår. Jag längtar till att få bo själv, no more roomates for me.
Det finns så mycket jag längtar till, kan inte tiden gå snabbare ?!

Idag är det onsdag och jag har haft en föreläsning. Väldigt skönt att jag har haft en kort dag men jag var tvungen att plugga efter skolan. De här dagarna har jag streck-kollat "13 reason why" och jag tyckte den var bra även om den inte slutade som jag ville. Jag hade fortfarande väldigt många frågor efter slutet. Blev folk åtalade or nah?! Den var bra ialla fall

Likes

Comments

Det bästa jag vet är röda rosor! Jag brukar alltid överanvända emojin för jag älskar verkligen röda rosor. 🌹 Hur glad blev inte jag igår när jag fick en bukett ?! Igår var en speciell dag, det gick upp och ner. Jag vet inte vad det berodde på men den hade sina fina stunder också ❤️ Det är det som kallas för livet!

Likes

Comments

Idag blev jag ännu ett år äldre och jag har nog aldrig varit gladare. Det blev en riktig fin dag även om jag inte hade några förväntningar. Livet är vad man gör det till. Jag är så blessed över alla fina vänner jag har. Både här i Örebro och i Linköping och såklart Karlstad! Ni gjorde min dag med alla fina meddelanden som jag fick! I det här livet så är det alla små detaljer som räknas och jag har börjat uppskatta de mer. Från rosor till suprises❤️ en fin tisdag som sagt!!

Likes

Comments

I fredags så hade vi en taco-kväll som var hur mysig som helst! Det är alltid så himla lärorikt att vara med människor som är ett par år äldre för att de alltid ska dela med sig av livserfarenheter och saker som en själv aldrig har tänkt på. Det blev en fin kväll trots allt som hände i fredags! Så tragiskt det som hände i Sthlm, ser att det är så många SD:are på sociala medier som utnyttjar det här och skapar hat. But don't let hate win, let love overcome! Together we stand❤️

I lördags så var "En 20 räddarliv" här i Örebro där det var en välgörenhetsdag för svältkatastrofen i Somalia. Det var roligt att få träffa alla kompisar från Linköping. Vi sålde armband och deltog i de olika aktiviteterna som pågick under dagen. Hur roligt som helst !

Idag så var jag väldigt produktiv. Jag hann med plugg, en promenad med Josse och söndag-städning. Nu ska jag koppla av framför serier innan jag går och lägger mig. För imorgon är det måndag vilket innebär en ny vecka.

Likes

Comments