Det är måndag idag och det blev faktiskt en bra dag ändå! Jag hade föreläsningar som vanligt efter det åkte jag en sväng till stan hittade ett par grejer som jag köpte. För att sedan fika med några kompisar! Jag gjorde nånting för första gången idag. Vilket var annorlunda för att vara mig men det var kul och väldigt lärorikt!

When was the last time you did something for the first time?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tog en promenad runt stan idag för det var så fint väder ute. Jag sprang in i några bekanta och vi satte oss vid slottet med en chai-latte i handen. När de drog så satt jag kvar med rnb musik i hörlurarna. Det är så avkopplande ibland att bara sitta o titta på vattnet. Jag vet inte ifall det är jag som är lyckligare eller ifall allt bara känns så himla härligt just nu!! Jag älskar känslan ialla fall.

Jag är besatt av de här två färgerna. Den perfekta nude- färgen.

Likes

Comments

Vad skrattade du åt senast?

Brukar alltid skratta åt allt Aien säger för hon är så himla skön och rolig. Så jag tror att jag skrattade åt någonting hon sa ❤️

Vad väljer du , godis eller chips ?
Geisha

Din bästa egenskap ?
Snäll och rolig skulle jag säga :)


Tre saker du skulle vilja uppleva igen?
• Hela flytten till Örebro var mysig, ny stad och nya möjligheter som förändrade hela min syn på allt.
• Augusti 2016 hela den månaden var speciell
• Kehlani med Ayaan var Lit skulle vilja uppleva den helgen igen.

Saker du stör dig på?
Folk som inte kan mind their own business, som måste diskutera andras liv. Den här falskheten och olojaliteten sprider sig som en epidemi överallt. Det är kanske därför jag bara har två riktiga vänner ;)

Vad lärde du dig av livet?
•Ta inte allt så seriöst för allt löser sig.
•Gör allt du vill nu när du kan, orka vänta hela tiden på nästa år eller i framtiden.
• Ta vara på dina nära o kära , ge de extra kärlek!!


Har du några favvo artister?
Kehlani och Skepta


Vilka är dina bästa stunder i livet?
När jag sommar 2015 förändrade synen på allt och såg klart! Jag såg vilka som var mina vänner och vilka som log och som sen problably was talkin shit!!!!! Jag hittade mig själv den sommaren och sen dess har jag väl levt livet kan man säga :D PS efter den sommaren flyttade jag till Örebro och lämnade allt bakom mig.

Dina planer för sommaren?
Jag vill att den här sommaren ska vara annorlunda från alla andra somrar. Så jag ska nog göra allt jag känner för. Hur spontant det än är !! Inshallah

Var ser du dig själv om 10 år ?
Inshallah med min andra halva och har ett stabilt liv. ❤️

Någonting du tycker om i vardagen?
• Att kaffet smakar så gott på morgonen
• Jag gillar att folk här i Örebro är så trevliga.
• Gillar att skriva av mig ibland, massa anteckningar om allt möjligt.

Likes

Comments

Jag har varit ledig den här veckan för alla nya kurser börjar på måndag så mina dagar har väl mestadels bestått av godis och sömn. Jag hade en tanke att åka hem till linköping men älskar min lilla etta för mycket. Jag trivs så bra här i Örebro. Så jag får åka till Lkpg någon annan gång!

HAHAHHAHAHA när jag har lyssnat på skepta för mycket.. !!

Likes

Comments

Över 6,2 miljoner människor i Somalia har drabbats av den värsta torkan på 60 år. Av de 6,2 miljonerna uppskattar UNHCR att 5,2 miljoner riskerar att DÖ om vi inte agerar NU. Bidra med en summa och glöm inte att sprida informationen vidare till familj,vänner,klasskamrater,kollegor och andra. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. ❤️

Likes

Comments

Jag har varit ett fan av Fast and Furious filmerna så länge jag kan minnas. Jag brukar inte lägga upp videor på bloggen. Men Kehlani killed me in this video honestly. Hon är så snygg med hennes tatueringar. Jag skulle också vilja ha tatueringar!!!' SHE KILLED IT !!!!!

Likes

Comments

Jag visste inte att man kunde vara besatt av en väska helt ärligt. Jag vill ha den varje dag men det går ju inte med tanke på att min dator och alla böcker inte får plats haha. Men den användes flitigt under Stockholm resan och jag längtar tills jag får ha den varje dag, speciellt i sommar när jag slipper bära runt på massa böcker.

Jag och min tvilling matchade väska i Sthlm ❤️ ni borde checka in hennes blogg @lovebyA ​

Likes

Comments

Jag är en sån kaffe älskare och det enda jag minns av den här frukosten var väl att kaffet var överdrivet gott hahaha. Så besatt av kaffe.. haha

Jag älskar henne!! Hon spelade innan Kehlani och den här tjejens röst är to die for en riktig RNB stjärna!! Uk thing yeah! Hennes tatuering är också fett fin vill också ha en sån!! Hennes album har varit på repeat!!! ❤️ Hon är bättre live, hon är så turnt up på scenen!! Speciellt när hon skrek ROUND 1 och alla började hoppa och sen ROUND 2 började hon sjunga normalt igen och sen ROUND 3 skrek hon this is the last part guys med en brittisk accent sen så gick alla loss !! Hhaha så grym!!

Likes

Comments

Den här helgen var amazing på så många olika sett. Jag hade så kul och bjöd verkligen på mig själv. Jag gjorde så sjuka grejer som jag annars inte brukar göra vilket gjorde att det blev mycket roligare. Jag såg Kehlani live vilket var en av sakerna jag har alltid velat se. Hon var grym och det blev lyckat. Nu är helgen över och jag har så många bilder som jag kan lägga upp på bloggen!! Yass ❤️

Likes

Comments

Den här veckan har jag haft båda dåliga och bra stunder. Höjdpunkten måste ändå vara att jag testade den där bron som jag brukar åka förbi varje morgon. Den ser så hög ut och jag har alltid undrat hur det är o gå där precis ovanför alla bilar. En annan grej är väl mina nya jeans som jag lever i varje dag haha och sen att jag har lärt mig göra ett nytt kyckling och ris recept. En annan positiv grej är att en nära kompis ringde mig och berättade om hennes happy news som gjorde min lördag. Jag är så himla glad för hennes skull❤️ mindre bra händelser den här veckan är väl att jag lyckades stuka foten, att jag har världens tentaångest och att bli missförstådd. Jag tror att det är nog den värsta känslan ändå. Att allt man säger kommer ut fel och att man inte kan formulera sig typ.. Hur som helst imorgon är det måndag vilket innebär att jag kommer bo själv i tre veckor utan någon roomie. Det blir nog mysigt❤️ längtar!!!

Likes

Comments