Idag har de hänt en del, först fick jag ringa huddinge sjukhus och meddela att gravid stickan var positiv, jag fick då bokning ett ultraljud hos dom. Eftersom de är via insemenering så bokar de in ett ultraljud i vecka 8 så ett par veckor kvar men mycke spännande den 10 april fick vi tid.

Jag fick även meddelande då om att jag skulle skriva in mig hos en barnmorska vilka jag också ringde till idag men deras data system va nere så de skulle återkomma med inskrivningen imorgon🙊

Allt är så spännande och så nytt även om man inte känner något speciellt än så känner man sig ändå på någe vis annorlunda.

För övrigt har jag varit och vaccinerat hunden idag och varit till polisen för att plocka upp  mitt bankkort jag hade tappat. Tack kontakt och lov att de hade blivit upphittat  då jag om en vecka åker på semester så hade de blivit strul annars då jag inte hade hunnit få ett nytt innan dess så de va super skönt.

Annars har jag varit och shoppat lite leggings till resan, har även hjälpt en vän till försäkringskassan för att  fixa svenskt personnummer.

Nu ska jag jobba lite extra hemifrån så vi får in lite extra pengar😊

kram på er

Likes

Comments

Idag var de dags efter mycke upp och nedgångar, många vänder till sjukhuset och mycket nervös väntan.

Att vara två tjejer som skaffat barn blir en hel del jobb jämfört med om man vore friska och olika kön.

Detta var våran andra insemenering och efter att den första blev med negativt resultat så vart man väldigt nere och nervös inför detta försök.

Idag va de äntligen dags att ta de där efterlängtade gravid testet. Att sedan efter ett par minuters väntan som kändes som en evighet dyker de upp gravid 1-2. Lyckan var oändlig.

Har tänkt en hel del på detta under dagen och varje gång de kommer på tanken så kommer de en tår, en tår av lycka efter en lång väntan är det äntligen verkligt jag ska äntligen få bli mamma😊

Imorron är de dags att ringa till sjukhuset som hjälpt oss till denna lycka och säga att det lyckats. De sa att vi skulle ta testet den 15 mars men kunde inte hålla mig. Men ska bli så underbart att få ringa dom och säga att de är positivt😊

Denna kväll kommer fortsätta med ett leende på läpparna och hoppas eran fortsätter på samma sätt!

Massa kramar

Likes

Comments

Hejsan!

Tänkte börja med att berätta lite om mig.

Namnet jag bär får va hemligt till en början då ännu ingen vet om att jag är gravid och vill hålla de så till en början men ville ändå börja min berättelse redan nu från första dagen.

Jag är snart 30 år gammal, lever med min blivande fru som är 27 år. Förlovad och gifter oss i sommar så de är mycke som händer detta år.

När vi gått ut med vår graviditet och så för våra nära och kära kommer jag lägga ut en bild på oss och även säga vad vi heter.

Jag tänkte att både för mig själv och kanske för nån annan med så kan de va kul att följa graviditeten från första början med upp och nedgångar och allt vad de innebär.

Hoppas ni får en trevlig läsning och önskar er en bra dag/kväll!

Likes

Comments